χμ.. ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

Thread: χμ.. ?

Senior Member

χμ.. ?

θέλω αρκετό καιρό να ανοίξω ένα θέμα, για κύριο λόγο ότι μου έχει λείψει η επικοινωνία. απ' την άλλη νιώθω τόσο stupid που χρειάζεται να διαβάζω κ να ξαναδιαβάζω κάτι ώστε να κατανοήσω τι λέει. δεν ξέρω, αλλά είναι σαν να έχω χάσει μια αίσθηση που παλιότερα μου έβγαινε αυθόρμητη.
    ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα, αλλά αμφιταλαντεύομαι αν θα έπρεπε να τα γράψω.. δεν ξέρω τελικά αν θα μπορούσα να συζητήσω με κάποιον, έχω χάσει όλους τους κάποτε λεγόμενους φίλους.. ειμαι πολύ κάπως κ δεν ξέρω αν είμαι εγώ ή αν όντως υπήρξα κάποτε εγω?
    τωρα πάντως μόνο ο αυτόματος δουλεύει, ώστε να μπορώ να ανταπεξέλθω στην καθημερινότητα
    δεν ξερω τι γινεταιή τι φάση είναι αυτη που περναω, παντως εξαγριώνομαι με το παραμικρό κ συνήθως είμαι νευριασμενη.
    φλουτσες μπλε! τσιουαουα

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Banned
    αν εισαι τυχερη κι πετυχεις καποιους που μπορουν να ασχοληθουν σοβαρα μαζισου εδω μεσα εχει καλος.
    Αν οχι ,λαθος φορουμ βρηκες να πεις το προβλημασου! να μηλσεις σοβαρα!

εσυ καταλαβες τι προβλημα εχει δηλαδη?

...μστρουμφ γράψε τι σε προβληματίζει..
    Όπως και να χει κάποιοι θα σε καταλάβουν...:Ρ

Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    ..νεο ξεκίνημα δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς βραδιάτικα και μπαίνεις και @@ όλα τα θέματα, αλλά δεν μπορείς να παίζεις με την ψυχολογία του καθένα που θέλει να πει κάτι έστω και αν το λέει μπερδεμένο.

Senior Member
    στρουμφ αμα ειναι θεμα φαρμακων λειτουργιων κλπ ειμαι ειδικοσ εχω χασει καποιεσ απο τισ λειτουργιεσ μου οπωσ πεινα διψα κλπ καθωσ κ αυτοματη ειναι ολη μου η υπαρξη αν μπορω να μοιρασω εμεπιρια ειμαι διαθεσιμοσ

Senior Member
    ευχαριστώ όσους μου απάντησαν! το έκλεισα εχθες για να μην γίνει το ΝεοΞεκοιλιασμα..
    επέστρεψα σ'αυτο το φορουμ, γιατι παλιότερα, είχα βοηθηθεί.. τωρα μάλλον, δεν θέλω να γράψω.. goodbye

goodbye loipon