Οικογενεια και πάλι οικογένεια... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Senior Member
    mnimonio πες τα!και εγω κομπλεξ το κοβω οχι ερωτα!
    οταν η αλλη παιρνει τηλ καποιον κι αντι να του πει οτι της αρεσει και πως θα τα αφησει ολα για ναι μαζι
    διαφημιζεται πως τη θελει πολυ ο δικος της και οτι εχει κανει κοιλιακους...ε καταλαβαινεις!
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

Senior Member
    Quote Originally Posted by liodaraki_23 View Post
    φυσικα remedy αλλα δε καναμε κακο
    δεν εμαθε ποτε ο δικος της απο εμας οτι οσο ελειπε αυτος ταξιδι αυτη τριβοταν στο δικο μου.
    ενα δε μπορεσα να καταλαβω πως γινεται να δειχνουν τοση συμπαθεια οι φιλες της ενω και ειναι φιλες του γκομενου της
    αυτες τη τραβουσαν κυριολεκτικα να μη κανει που***ια στο αγορι της και τωρα τις βλεπεις και ειναι κολλητες
    και δειχνουν να τη συμπαθουν κιολας!

ο δικος της ρεμεντυ ηταν εξωτερικο ο ανθρωπος και απλα στο φειμπουκ ειδε ενα μνμ ο δικος μου περσι το καλοκαιρι που ελεγε "φιλε μακρια απτη κοπελα μου"
    και εμεις λεγαμε πως αυτη το εχει συνταξει γτ οταν ο δικος μου της ειπε ξερεις μου εστειλε ο δικος σου μυνημα αυτη γελουσε!
    και ελεγε αααα μην αγχωνεσαι!αυτον τον κανονιζω εγω!!!!
    λιονταρακι μου καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου
    αλλα εσυ εχεις αυτο που κυνηγουσε κι αυτο πρεπει να σου αρκει ως προς την κακοηθεια της απεναντι σου και τον ανταγωνισμο που θεωρεις οτι εβγαλε απεναντι σου.
    αυτο την καιει οσο 1000000 σπρωξιες δεν μπορουν να την καψουν.
    ως προς την σχεση σου με το αγορι σου ομως, αυτο που πρεπει να σε απασχολει ειναι το αν την εβαλε στην θεση της κι αν ειστε καλα και ερωτευμενοι οι δυο σας.
    κι ασε τις κουτσες αλεπουδες να πηδανε οσο θελουν για να φτασουν οσα δεν μπορουν...

Senior Member
    remedy εχεις δικιο!ετσι ειναι!
    δεν εχω αυτο που κυνηγουσε..δεν ηθελε σχεση ρεμεντυ!αμα ηθελε σχεση θα χωριζε!να πηδ****τει ηθελε και της εκατσε ασχημα η πιττα!
    γτ οι περισσοτεροι αντρες δε λενε οχι στο σεξ!
    απο εκει κ περα προσπαθουσε να ανεβασει τον εαυτο της γτ να επιβεβαιωθει.οσο δεν τα ειχα εγω με το αγορι μου οκ.
    να σου πω την αληθεια ο δικος μου γελουσε με αυτη οπως εκανε...
    οταν ομως εκανα σχεση εγω μαζι του το πραγμα αλλαξε.
    περασαμε πολλα σιγουρα μαζι και αυτο..ειμαστε καλα..πλεον απλα οταν με μειωσουν σπιτι η οταν με μειωσει εκεινος
    φοβαμαι πως αυτη θα χωθει και πως θα χασω κατι που αγαπαω αλλα αυτο εχει δημιουργηθει απο παλια.

Senior Member
    Πηγα σε ειδικο τελικα για να μπορεσω να αφεθω στη σχεση.
    Με βοηθησε ως ενα σημειο ομως..με εκανε να νιωσω ασφαλεια ο ειδικος οτι αντικειμενικα δεν υπαρχει κατι στην ιστορια να με ανησυχει
    Ομως απο χαμηλη αυτοεκτιμηση ανησυχω μηπως αξιζε αυτη.
    Μηπως ειχε συναισθηματα και εγω την παρεξηγησα...
    οτι ισως δεν ηθελε να κανει κακο στη σχεση απλα θεωρησε πως εφοσον το αγορι μου ειχε ξεκαθαρισει τη θεση του οτι ισως αυτη απο ανασφαλεια ηθελε να εχουν μια τυπικα καλη σχεση.
    συμφωνειτε?

Senior Member
    Liodaraki , αν ειχε συναισθηματα θα επρεπε πρωτα να χωρισει με τον φιλο της και δευτερον θα σεβοταν το γεγονος οτι ο φιλος σου ειχε ξεκαθαρισει οτι δεν θελει κατι παραπανω.

Senior Member
    κλαιω παλι..betelgeuse...εχεις δικιο...

Banned
    Εγώ λιονταράκι μου καταλαβαίνω ότι από χαμηλή αυτοεκτίμηση όπως λες, φοβάσαι μήπως αυτή αποτελεί απειλή για εσένα και τη σχέση σου. Ξέρεις όμως κάτι? Η λύση στη χαμηλή αυτοεκτίμηση και την ανασφάλεια για τη σχέση μας, δεν είναι να απαξιώσουμε τους άλλους ανθρώπους και να προσπαθήσουμε να τους βγάλουμε άχρηστους. Το λέω αυτό, γιατί βλέπω ότι αν αυτή αποδεικνυόταν ένας άνθρωπος με συναισθήματα και καλές προθέσεις, εσένα αυτό θα σε φόβιζε. Ας πάρουμε λοιπόν αυτό το σενάριο: ότι την παρεξήγησες και απλά ήθελε μια τυπική επαφή. Και λοιπόν? Τι θα σήμαινε αυτό για τη δική σου σχέση? Αν τα πηγαίνετε καλά με το αγόρι σου, όποιοι και να είναι οι άλλοι γύρω σας, καλοί ή κακοί, γοητευτικοί ή άσχημοι, εσείς πάλι καλά θα είστε... :) Μην δηλητηριάζεσαι λοιπόν με σενάρια κι υποθέσεις, κοίτα μόνο αν περνάτε όμορφα κι όπως θα ήθελες :)

Senior Member
    marina τα γνωριζω αυτα..
    και τα εχω σκεφτει και εγω..,δε μειωνα ποτε τους αλλους για να φανω εγω..
    αντιθετως τους ανεβαζα..στη σχεση ομως ολα ειναι διαφορετικα..δε θα μειωνα τον συντροφο μου για να παραμεινει κοντα μου οπως εχω δει αλλες γυναικες να συμπεριφερονται με αυτο το τροπο...
    η αληθεια ειναι ομως οτι για τη συγκεκριμενη εχω και μεγαλο θυμο περα απο φοβο..
    σιχαινομαι τετοιες γυναικες που απο κομπλεξ προσπαθουν να κανουν κακο...να αποσπασουν τη προσοχη του αντρα...
    σιχαινομαι τις γυναικες που εχουν σχεση και φλερταρουν με τον καθενα μονο και μονο για επιβεβαιωση...
    σιχαινομαι τη πονηρια και την ασεβεια..
    αυτος ειναι ενας σοβαρος λογος να τη μειωνω
    απο εκει κ περα αν ηταν καμια ομορφη και αξιολογη γυναικα δε ξερω πως θα το παλευα..μεγαλωνοντας σε μια οικογενεια που με κρινει ακομα.

Senior Member
    επισης marina δε νομιζω να ηθελε μια τυπικη σχεση..ειχα δει πως χαιρετουσε το αγορι μου μπροστα μου..και μπορω να σου πω οτι μπροστα μου
    τον επιανε απο τη μεση (με το ζορι δλδ) να τον κανει να της μιλησει μπροστα μου...
    δεν ειδα κατι τυπικο ουτε φιλικο..ειδια καποια να θελει να κανει κακο..
    ισως αμα πιστευα πως οντως ηθελε ενα γεια να μη με ενοιαζε...τοσο

Banned
    Στάσου γιατί εδώ μάλλον υπαρχει ένα μικρό μπέρδεμα… Μου λες ότι ‘δεν θα μείωνα το σύντροφό μου για να μείνει κοντά μου’. Δεν είδα πουθενά να κάνεις κάτι τέτοιο. Μίλησα μόνο για τις άλλες γυναίκες γενικά, δηλαδή ότι πολλές φορές προσπαθούμε να απαξιώσουμε τις ‘αντιζήλους’ για να νιώσουμε ασφάλεια. Ενώ στην πραγματικότητα, αρκεί να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στο σύντροφο.

Συμφωνώ σε αυτό που λες για τη συγκεκριμένη κοπέλα, προφανώς κι έχεις λόγο να ενοχλείσαι, καθώς και να θυμώνεις ή να απεχθάνεσαι γενικά τέτοιες συμπεριφορές. Αλλά δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι. Ούτε τη συγκεκριμένη, ούτε γενικά. Καταλαβαίνω ότι ο φόβος σου προέρχεται κυρίως από την κριτική που σου κάνει ακόμα και σήμερα η οικογένεια. Πάνω σε αυτό λοιπόν χρειάζεται να δουλέψεις και να πιστέψεις, όχι ότι είσαι μια χαρά σε σύγκριση με άλλες κοπέλες, αλλά είσαι μια χαρά έτσι κι αλλιώς :)

Senior Member
    :) ναι δεν ειπες κατι τετοιο...
    απλα το ξεκαθαρισα..θα ξεκινησω ψυχοθεραπεια τελικα γτ οσο και να προσπαθω μονη μου δε βλεπω αποτελεσματα..
    τα αρνητικα μυνηματα που μου εχουν περασει απο παιδι με κανουν να υποφερω

Senior Member
    Πηγα σε ειδικο τελικα για να μπορεσω να αφεθω στη σχεση.
    Με βοηθησε ως ενα σημειο ομως..με εκανε να νιωσω ασφαλεια ο ειδικος οτι αντικειμενικα δεν υπαρχει κατι στην ιστορια να με ανησυχει
    Ομως απο χαμηλη αυτοεκτιμηση ανησυχω μηπως αξιζε αυτη.
    Μηπως ειχε συναισθηματα και εγω την παρεξηγησα...
    οτι ισως δεν ηθελε να κανει κακο στη σχεση απλα θεωρησε πως εφοσον το αγορι μου ειχε ξεκαθαρισει τη θεση του οτι ισως αυτη απο ανασφαλεια ηθελε να εχουν μια τυπικα καλη σχεση.
    συμφωνειτε?
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Liodaraki , αν ειχε συναισθηματα θα επρεπε πρωτα να χωρισει με τον φιλο της και δευτερον θα σεβοταν το γεγονος οτι ο φιλος σου ειχε ξεκαθαρισει οτι δεν θελει κατι παραπανω.
    Quote Originally Posted by liodaraki_23;395433.........

η αληθεια ειναι ομως οτι για τη συγκεκριμενη εχω και μεγαλο θυμο περα απο φοβο..
    σιχαινομαι τετοιες γυναικες που απο κομπλεξ προσπαθουν να κανουν κακο...να αποσπασουν τη προσοχη του αντρα...
    σιχαινομαι τις γυναικες που εχουν σχεση και φλερταρουν με τον καθενα μονο και μονο για επιβεβαιωση...
    σιχαινομαι τη πονηρια και την ασεβεια..
    αυτος ειναι ενας σοβαρος λογος να τη μειωνω
    [B
    απο εκει κ περα αν ηταν καμια ομορφη και αξιολογη γυναικα δε ξερω πως θα το παλευα.[/B].μεγαλωνοντας σε μια οικογενεια που με κρινει ακομα.
    επισης marina δε νομιζω να ηθελε μια τυπικη σχεση..ειχα δει πως χαιρετουσε το αγορι μου μπροστα μου..και μπορω να σου πω οτι μπροστα μου
    τον επιανε απο τη μεση (με το ζορι δλδ) να τον κανει να της μιλησει μπροστα μου...
    δεν ειδα κατι τυπικο ουτε φιλικο..ειδια καποια να θελει να κανει κακο..
    ισως αμα πιστευα πως οντως ηθελε ενα γεια να μη με ενοιαζε...τοσο
    λιονταρακι για καποιο προφανη λογο, οι γυναικες αυτες σπανια ειναι "ομορφες και αξιολογες". γι αυτο και δεν διεκδικουν ελευθερους ανδρες, αλλα κυνηγανε δεσμευμενους που τις φτυνουν...
    ασχετως της μειωμενης αυτοεκτιμησης σου, να εισαι βεβαιη οτι ο δικος σου δεν θεωρει οτι αξιζε περισσοτερο απο εσενα, διαφορετικα θα ηταν μαζι της και οχι μαζι σου.
    μην μπαινεις στο τριπακι να αισθανεσαι ενοχες για την απεχθεια σου. ειναι απολυτα δικαιολογημενη.
    εμπιστευσου το ενσικτο σου. εφοσον βλεπεις τετοιες κινησεις εκ μερους της ενω κυνηγουσε τον φιλο σου κι αυτος της εχει πει οτι ειναι μαζι σου και δεν θελει κατι μαζι της, ειναι προφανες οτι θελει να κανει κακο στην σχεση σας, δεν το βγαζεις απ το μυαλο σου.
    πολυ καλα κανεις λοιπον και την απαξιωνεις, δεν χρειαζεται να αποδεχομαστε ανθρωπους που απο μονοι τους ξεφτιλιζονται, ας το κανουν οι γονεις τους και οι θεραπευτες τους αυτο.

για τις συμπεριφορες αυτες σε δημοσιο χωρο, αν οι δυο σας δεν γνωριζεστε, ο φιλος σου ειναι αυτος που πρεπει να εχει την οποιαδηποτε αντιδραση και να την βαλει στην θεση της και οχι εσυ.
    κι αν καταλαβα καλα, το εχει ηδη κανει.
    αν ομως προσπαθησει να ανακατεψει εσενα προσωπικα για να την παρηγορησεις για την χιλοπιτα που εφαγε, σου κανει την φιλη, σε συκοφαντησει ειτε ευθεως ειτε πλαγιως, η εστω αποπειραθει να σου απευθυνει τον λογο, τοτε στειλτην στον διαολο κι ακομα παραπερα, με την ευχη μου :)
    και μην εχεις τυψεις. αν ειναι τοσο μεγαλη *******, θα την εχουν στειλει πολλες πριν απο εσενα, θα ειναι συνηθισμενη ;)

Senior Member
    remedy οταν ξεκινησε να διεκδικει το αγορι μου δεν ειχε σχεση μαζι μου...
    το οτι την απερριψε και τον ειδε αργοτερα μαζι μου προφανως της πυροδοτησε το κομπλεξ και τη πονηρια της.
    Υπερκτιμαει τη πονηρια της και νομιζει πως θα μπορουσε να με πληγωσει εκμεταλλευοντας την καλοσυνη του αγοριου μου αν και επεσε εξω..
    κι αυτο ειναι κατι που δε μπορει να το δεχτει.
    Σημαντικο για εμενα ειναι επισης οτι εχει 2 χρονια σχεση..δεν ηταν μονη εκεινη οταν επιδιωξε να βγει με τον δικο μου και μαλιστα τον μειωνε οτι αυτος τη θελει και καλα..
    για να φανει η ιδια..

εγω προσωπικα πιστευω αν και δεν ειμαι σιγουρη οτι επειδη το αγορι μου ειναι πολυ ομορφο και γενικα μετραει σαν προσωπικοτητα και σα τυπος...για εκεινη ηταν προσωπικο στοιχημα..
    τον κυνηγουσε με επιμονη πιστευω οχι επειδη τον εκτιμουσε η ειχε συναισθηματα αλλα προκειμενου να τον κανει να ασχοληθει μαζι της..
    οσο εβλεπε πως ο δικος μου δε ψηνοταν τοσο επεμενε...και παει λεγοντας...

remedy αυτο που μου δημιουργει προβλημα ειναι η προθεση της..
    αν χωνεψω πως δεν ηθελε κατι ουσιαστικο αλλα ηταν κατι επιφανειακο,ειτε επιβεβαιωση ειτε φαση..τοτε δε με ενδιαφερει.
    αν ομως αρχισω να σκεφτομαι οτι ενιωσε κατι η οτι αξιζει σαν ατομο δυστυχως με το φοβο που κουβαλαω αυτη τη στιγμη χανω τον υπνο μου.
    Το αγορι μου τη σιχαινεται...γελαει οταν καταλαβαινει οτι ανησυχω γιαυτη...αλλα και παλι εμενα ο φοβος δε φευγει απο πανω μου!

Senior Member
    ....

το οτι την απερριψε και τον ειδε αργοτερα μαζι μου προφανως της πυροδοτησε το κομπλεξ και τη πονηρια της.
    Υπερκτιμαει τη πονηρια της και νομιζει πως θα μπορουσε να με πληγωσει εκμεταλλευοντας την καλοσυνη του αγοριου μου αν και επεσε εξω..
    κι αυτο ειναι κατι που δε μπορει να το δεχτει.
    ....
    εγω προσωπικα πιστευω αν και δεν ειμαι σιγουρη οτι επειδη το αγορι μου ειναι πολυ ομορφο και γενικα μετραει σαν προσωπικοτητα και σα τυπος...για εκεινη ηταν προσωπικο στοιχημα..
    τον κυνηγουσε με επιμονη πιστευω οχι επειδη τον εκτιμουσε η ειχε συναισθηματα αλλα προκειμενου να τον κανει να ασχοληθει μαζι της..
    οσο εβλεπε πως ο δικος μου δε ψηνοταν τοσο επεμενε...και παει λεγοντας...

remedy αυτο που μου δημιουργει προβλημα ειναι η προθεση της..
    αν χωνεψω πως δεν ηθελε κατι ουσιαστικο αλλα ηταν κατι επιφανειακο,ειτε επιβεβαιωση ειτε φαση..τοτε δε με ενδιαφερει.
    αν ομως αρχισω να σκεφτομαι οτι ενιωσε κατι η οτι αξιζει σαν ατομο δυστυχως με το φοβο που κουβαλαω αυτη τη στιγμη χανω τον υπνο μου.
    Το αγορι μου τη σιχαινεται...γελαει οταν καταλαβαινει οτι ανησυχω γιαυτη...αλλα και παλι εμενα ο φοβος δε φευγει απο πανω μου!
    ακριβως αυτο την εκανε να ρεζιλευεται ετσι βρε λιονταρακι, Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ που δεν εννοει να δεχτει!! δεν θελει πολυ μυαλο, κανει μπαμ!!(και μπουμ :Ρ )
    αφου το λες και μονη σου, γιατι βασανιζεσαι ακομα?
    μια γυναικα που εχει αισθηματα, αν φαει πορτα, μαζευει τα κομματια της και παει σπιτακι της.
    μια γυναικα που οταν την φτυνουν λεει στους αλλους οτι την φτυνουν επειδη ειναι πολυ ομορφη και φοβουνται μην την ματιαξουν, κολλαει λογω της απορριψης και οχι λογω πραγματικων αισθηματων για τον αλλον.
    αυτη, οταν καταλαβε οτι τον εχεις εσυ αλλα οχι αυτη, τρελαθηκε και φροντισε να κανει αισθητη την παρουσια της σε σενα.
    αυτο δειχνει οτι δεν μπορει να χωνεψει οτι τον εχεις εσυ κι οχι η ιδια.
    δλδ το κινητρο της στα χαζα που κανει μπροστα σου ειναι ο ανταγωνισμος και τπτ αλλο.
    αν ειχε πραγματι ελπιδες μαζι του, εσυ δεν θα μαθαινες τπτ απο αυτην ;)
    θα κινουνταν μουλωχτα μεχρι να τον κατακτησει. επειδη εφαγε την κλωτσια την ειδες μπροστα σου. all time classics ;)

αν το αγορι σου μετραει σαν αντρας οπως λες, θα βρεθουν κι αλλες να χοροπηδανε γυρω του. αστες να χοροπηδανε.
    οσο ειστε καλα μαζι θα πεφτουν σε τοιχο σαν τις μυγες ;)

η προθεση της ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτη που φανταζεσαι. το λαθος το δικο σου ειναι οτι σου δημιουργει προβλημα. δλδ, θα αυτοκαθοριζομαστε απο τις προθεσεις των αλλων? δεν λεω να καταπινουμε την κακοηθεια. αυτο,[ποτε.
    απανταμε οπως χρειαζεται στον καθενα και μετα προχωραμε σε αυτο που ονειρευτηκαμε χωρις να επιτρεπουμε στους ασημαντους να κανουν παρασιτα στην ζωη μας, λιονταρακι μου.
    στην περιπτωση σου, την απαντηση την εδωσε το αγορι σου κλεινοντας της την πορτα.
    ασε τις προθεσεις της καθε πικραμενης και ασχολησου με την αγκαλια του.
    πικραμενες θα βρεθουν πολλες. εσυ αντι να του μιλας γι αυτες, ΘΥΜΙΖΕ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΕΝΑ! αλλα ποτε με λογια, μονο με εργα!
    ειναι τα μονα αποτελεσματικα , αλλα και τα πιο ηδονικα ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ακριβως αυτο την εκανε να ρεζιλευεται ετσι βρε λιονταρακι, Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ που δεν εννοει να δεχτει!! δεν θελει πολυ μυαλο, κανει μπαμ!!(και μπουμ :Ρ )
    αφου το λες και μονη σου, γιατι βασανιζεσαι ακομα?
    μια γυναικα που εχει αισθηματα, αν φαει πορτα, μαζευει τα κομματια της και παει σπιτακι της.
    μια γυναικα που οταν την φτυνουν λεει στους αλλους οτι την φτυνουν επειδη ειναι πολυ ομορφη και φοβουνται μην την ματιαξουν, κολλαει λογω της απορριψης και οχι λογω πραγματικων αισθηματων για τον αλλον.
    αυτη, οταν καταλαβε οτι τον εχεις εσυ αλλα οχι αυτη, τρελαθηκε και φροντισε να κανει αισθητη την παρουσια της σε σενα.
    αυτο δειχνει οτι δεν μπορει να χωνεψει οτι τον εχεις εσυ κι οχι η ιδια.
    δλδ το κινητρο της στα χαζα που κανει μπροστα σου ειναι ο ανταγωνισμος και τπτ αλλο.
    αν ειχε πραγματι ελπιδες μαζι του, εσυ δεν θα μαθαινες τπτ απο αυτην ;)
    θα κινουνταν μουλωχτα μεχρι να τον κατακτησει. επειδη εφαγε την κλωτσια την ειδες μπροστα σου. all time classics ;)

αν το αγορι σου μετραει σαν αντρας οπως λες, θα βρεθουν κι αλλες να χοροπηδανε γυρω του. αστες να χοροπηδανε.
    οσο ειστε καλα μαζι θα πεφτουν σε τοιχο σαν τις μυγες ;)

η προθεση της ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτη που φανταζεσαι. το λαθος το δικο σου ειναι οτι σου δημιουργει προβλημα. δλδ, θα αυτοκαθοριζομαστε απο τις προθεσεις των αλλων? δεν λεω να καταπινουμε την κακοηθεια. αυτο,[ποτε.
    απανταμε οπως χρειαζεται στον καθενα και μετα προχωραμε σε αυτο που ονειρευτηκαμε χωρις να επιτρεπουμε στους ασημαντους να κανουν παρασιτα στην ζωη μας, λιονταρακι μου.
    στην περιπτωση σου, την απαντηση την εδωσε το αγορι σου κλεινοντας της την πορτα.
    ασε τις προθεσεις της καθε πικραμενης και ασχολησου με την αγκαλια του.
    πικραμενες θα βρεθουν πολλες. εσυ αντι να του μιλας γι αυτες, ΘΥΜΙΖΕ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΕΝΑ! αλλα ποτε με λογια, μονο με εργα!
    ειναι τα μονα αποτελεσματικα , αλλα και τα πιο ηδονικα ;)
    δε το πολυκαταλαβα..και καλα αυτες που το παιζουν γκομενες...οταν τις φτυσει καποιος ασχολουνται με αυτο...σωστα?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast