Οικογενεια και πάλι οικογένεια... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 48 of 48
    Senior Member
    remedy...εφοσον δε τον ηθελε πραγματικα γτ να σκυλιασει τοσο που τον εχω εγω?
    δεν ζηλευε που τον εχω νομιζω...αλλα οτι εμενα με θελει..ενω αυτη δε την ακουμπησε ποτε..
    οτι εμενα με φιλουσε μπροστα της και την αγνοουσε,ενω εκεινη οταν πηγε να τον φιλησει τοτε την ειχε σπρωξει..
    επισης αν την ενδιεφερε ο δικος μου δε θα χε τοση ανεση πιστευω...να πηγαινει να τον χαιρεταει ενω εκεινος της εχει δειξει πως δε θελει τπτ..
    αμα σε νοιαζει ο αντρας,καιγεσαι,λιωνεις δεν εχεις τη δυναμη να πας να του μιλησεις στο ασχετο..αυτη πηγαινε απλα για να παει..
    πφφφ!
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

Senior Member
    Quote Originally Posted by liodaraki_23 View Post
    remedy...εφοσον δε τον ηθελε πραγματικα γτ να σκυλιασει τοσο που τον εχω εγω?
    δεν ζηλευε που τον εχω νομιζω...αλλα οτι εμενα με θελει..ενω αυτη δε την ακουμπησε ποτε..
    οτι εμενα με φιλουσε μπροστα της και την αγνοουσε,ενω εκεινη οταν πηγε να τον φιλησει τοτε την ειχε σπρωξει..
    επισης αν την ενδιεφερε ο δικος μου δε θα χε τοση ανεση πιστευω...να πηγαινει να τον χαιρεταει ενω εκεινος της εχει δειξει πως δε θελει τπτ..
    αμα σε νοιαζει ο αντρας,καιγεσαι,λιωνεις δεν εχεις τη δυναμη να πας να του μιλησεις στο ασχετο..αυτη πηγαινε απλα για να παει..
    πφφφ!
    γιατι σε θεωρει καλυτερη της, εφοσον εχεις τον ανδρα που την εφτυσε, γι αυτο.
    και εισαι πραγματι καλυτερη της για τον συντροφο σου, διαφορετικα δεν θα ηταν μαζι σου, αλλα μαζι της.

στα υπολοιπα συμφωνω απολυτα, αυτο σου ελεγα στα προηγουμενα .αν την ενοιαζε πραγματικα, θα εξαφανιζοταν μετα την χιλοπιτα. αυτη ηθελε μονο να την σπασει σε σενα.
    μην σκας βρε λιονταρακι. εδω την εχει ξεχασει αυτος, σου λεει οτι του προκαλει αηδια και γελαει μαζι της κι ανησυχεις εσυ? ζησε τον ερωτα σου κι ασε την κακομοιρογλου

Senior Member
    kakomoiroglou...xaxaxaxaxa
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234