Οικογενεια και πάλι οικογένεια... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,566
    Δεν σε παρεξήγησα αλίμονο! Προσπάθησα να δώσω την άποψή μου σ' αυτό που ζήτησες δηλ. στο πως να βοηθήσεις τον εαυτό σου.. στο τι
    χρειάζεται ακόμα να κάνεις.., γιατί ο τρόπος που έχεις μεγαλώσει-όπως κι οι περισσότεροι από μας εξάλλου-είναι αυτός που κατά κύριο λόγο
    ευθύνεται για τις "ελλείψεις" μας και για την χαμηλή μας αυτοεκτίμηση. Και γι' αυτό επιμένω πως το ν' αγαπάμε τον εαυτό μας είναι το κλειδί!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

  2. #17
    Banned
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2,515
    λιονταράκι μου, οι καλές σχέσεις δεν χρειάζονται 'πόλεμο' ενάντια στους 'εχθρούς', έχουν από μόνες τους ειρήνη και χαρά :) Αν λοιπόν νιώθεις ευτυχισμένη στη σχέση σου και περνάς όμορφα, μην ασχολείσαι καθόλου με το τι μπορεί να θέλει η κοπέλα. Εξάλλου όπως είπες, ήταν μια ιστορία που ξεκίνησε και έληξε πριν τα φτιάξετε εσείς. Θα σου πρότεινα να μη συζητάς καν αυτό το θέμα με το φίλο σου, άστον να αντιμετωπίσει μόνος του τις όποιες ενοχλήσεις. Γιατί μπαίνοντας μέσα σε όλο αυτό, απλά γεμίζεις αμφιβολίες και θυμό. Εξάλλου ο φόβος της εγκατάλειψης δεν διορθώνεται μ ε το να διώξουμε από το προσκήνιο όλους τους πιθανούς διεκδικητές... δεν γίνεται κιόλας, πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας :) Όπως λοιπόν σωστά σου είπαν κι οι υπόλοιποι, μην επιτρέπεις να σε υποτιμούν ούτε οι άλλοι ούτε ο εαυτός σου και να γίνεις 'πλήρης' από μόνη σου.... πράγματι δεν υπάρχει πιο ελκυστικό πράγμα από την εσωτερική ελευθερία.

    Ξέρεις καταλαβαίνω αυτό που λες ότι όλοι οι φόβοι έχουν γιγαντωθεί επειδή νιώθεις ότι αυτόν τον άνθρωπο τον θέλεις πολύ. Όταν κάτι γίνεται σημαντικό για εμάς, είναι φυσικό να αγχωνόμαστε... όμως είναι πολύ περισσότερο σημαντικό να ξεαγχωθούμε, να εστιάσουμε ξανά στον εαυτό μας (κι όχι στον άλλον... πράγμα που όπως είδες και από την προσκόλληση και τη ζήλεια του φίλου σου, μόνο καλό δεν κάνει) και να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά στη σχέση, με βάση αυτό που νιώθουμε.

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    25,225
    Quote Originally Posted by LIA1975 View Post
    κοριτσακι μου!~να χεσω και τα τακουνια και τις @@@.το πρωτο πραγμα που εμαθα απο ψυχοθεραπεια ειναι ποσο να εκτιμω τον εαυτο μου.ξερεις...αν πλασαρεις την εικονα σου ως ''κακομοιρα'' ετσι θα σε δουν ολοι.αν πιστευεις οτι αξιζεις παρα πανω εκει να μεινεις...το θεμα ειναι..ουτε τι κανει αυτη(δε πα να κοβει τις φλεβες της για τον φιλο σου)ουτε πως αντιδρα ο φιλος σου.το θεμα εισαι εσυ.αν εκτιμας τον εαυτο σου.

    εγω εκτιμω πολυ τον εαυτο μου.αρεσα παντα στους αντρες.και χωρις τακουνια.το θεμα λοιπον δεν ειναι τι λεει η μαμα σου,ο μπαμπας σου,εγω,η θεια σου η αυτη.αν πιστευεις στον εαυτο σου ειναι το θεμα.μην ξαναασχοληθεισ μαζι της.μην ρωτησεις απλα μην ασχοληθεις.και στη τελικη...κανενας αντρας δεν ειναι το βραβειο ποθ καποια θα κερδισει.ολες δινουμε και παιρνουμε σε μια σχεση.αν η σχεση σας ειναι δυνατη τι σε νοιαζει να του τη πεσουν 10...δε λεω..ειναι εκνευριστικο αλλα για σκεψου το λιγο...

    τη πεφτει στο φιλο σου που την εχει κανει περα ποσεσ φορες...εγω πιο πολυ θα τη λυπομουν παρα θα τη φοβομουν.καμμια δε φοβαμαι βασικα.το μονο που θα φοβομουν ειναι να μην ειμαστε καλα μεταξυ μας.εκει θα μπορουσαν να μπουν οσες θελουν στη σχεση.οποτε επικεντωσου στη σχεση σου και ασε τις αλλες να κουρευονται.

    ελπιζω να βοηθησα λιγακι.kisses
    συμφωνω σε ολα ,εκτος τα τακουνια....
    ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ με τακουνια και θα τα υποστηριξω μεχρι τελους!! :)
    εκτος αυτου, ο φιλος σου φερθηκε αψογα απεναντι σου και απεναντι της, μεχρι το σημειο που ανακατεψε τον φιλο της.
    δεν ειχε κανενα λογο να το κανει. τι ηταν αυτο/ "μαζεψε την γκομενα σου που σαλιαριζει?"
    αν τον ενοχλουσε το κυνηγητο αυτης της απελπισμενης, το να της ξεκαθαρισει οτι δεν ενδιαφερεται και να το επαναλαμβανει οποτε χρειαζεται, η και να της αγριεψει αν εγινε ενοχλητικη ηταν ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ.
    καμια δουλεια δεν ειχε ο φιλος της, που στο κατω κατω μπορει να την προτιμαει απελπισμενη... δικο του θεμα.

    επισης, το ειπες και μονη σου, να επικροτησω:
    το σπρωξιμο ηταν εντελως φαουλ.
    καμια δουλεια δεν ειχες εσυ με αυτην. ουτε φιλη σου ηταν ουτε τπτ. αν και, ακομα και τοτε, μονο φτυσιμο θα χρειαζοταν, οχι χειροδικιες και σπρωξιματα.
    η καθε μια εχει δικαιωμα στην διεκδικηση και στην χιλοπιτα. περισσοτερο ξυλο απ οσο εφαγε κυνηγωντας εναν δεσμευμενο που την εφτυνε, δεν μπορει να της δωσει κανεις, να εισαι σιγουρη γι αυτο.

    κοιτα την σχεση σου και τα ενδιαφεροντα σου (μην το ξεχνας αυτο) κι ασε τις απελπισμενες να χτυπιουνται οσο θελουν ;)

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    179
    remedy συμφωνω μαζι σου..αλλα..
    κοιτα και εγω φοραω τακουνια αλλα τωρα στα 28 οχι τοτε στα 18.
    δε μπορουσα να γινω κατι που δεν ημουν..τωρα νιωθω γυναικα και υα υποστηριζω τοτε ημουν εφηβη για μενα και ανησυχη.

    δευτερον ανακατεψε το φιλο της επειδη απελπιστηκε..επειδη ενιωσε πως δε τον πιστευω..πως θα με χασει...ειχε κανει τα παντα ο δικος μου για να κοψει αυτη.
    δε καταλαβαινε..η μαλλον καταλαβαινε αλλα δε μπορουσε να δεχτει οτι με επελεξε και πως μαζι μου ειναι ερωτευμενος.
    ενω αυτη δε ηθελε ουτε να την ακουμπησει.

    δεν εμαθε ο δικος της την αληθεια..γτ ηταν πολυ αδιαφορος.

    το σπρωξιμο ηταν λαθος και το δεχομαι αλλα σε μερικες χρειαζεται καμια φορα γτ ενιωσα πως παει να μου κανει κακο πισωπλατα
    πηγε να χαιρετησει το αγορι μου τη στιγμη που πηγε να παραγγειλει ποτο και δεν ημουν διπλα του.
    Ηθελε να κανει κακο και ειμαι σιγουρη γιαυτο.
    Ηθελε να με κανει να ζοριστω προφανως η να δει αν μπορει να αποσπασει το αγορι μου με τη που****νια της.
    Αυτο με θυμωσε και εχω αναφερει το λογο παραπανω οτι μικροτερη ειχα βιωσει κατι παρομοιο.
    Δεν ειχα καμια δουλεια μεχρι ενα σημειο.
    οταν ειμαι με το αγορι μου και τον προκαλει να παει σπιτι της,οταν ερχεται και τον χαιρεταει προκλητικα μπροστα μου αρχιζω και εχω remedy.
    δε τον κυνηγουσε ενω ηταν δεσμευμενος μονο.Τον κυνηγουσε πριν τα φτιαξουμε απλα οταν τα φτιαξαμε αυτη το ειδε ανταγωνιστικα.
    φυσικα και θελω να απαλλαχτω απο αυτο και γνωριζω πως τιθεται θεμα ανασφαλειας..αλλα ας μη τα ρχινουμε και ολα εκει!
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

  5. #20
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    Στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα
    Posts
    4,694
    Λιονταρακι συμφωνω με τα παραπανω οσο αφορα την αυτοεκτιμηση δεν χρειαζεται και εγω να τα επαναλαβω ηρθα μεχρι εδω να σου πω μονο οτι ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕΣ!!ΜΗΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙΣ!!απλα εγω ισως να το εκανα πιο πριβε,δλδ να την επιανα σε καμια γωνια και να της βγαλω κανενα αφτι :) !Eυγε κοπελα μου και δεν χρειαζεται μονιμως να ειμαστε με το σεις και το σας!!

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    179
    χαχα!μνημονιο η βια δεν ειναι καλο πραγμα και καλο ειναι να αποφευγεται..δεν ειμαι υπερ αυτης.
    η βια φερνει βια οπως γνωριζουμε ολοι.καλο ειναι να μη φτανουμε σε αυτο το σημειο αλλα με τη κοπελια ειχα κανει πολυ υπομονη.
    επρεπε καποιος να τη βαλει στη θεση της...καποιοι ανθρωποι δε νιωθουν με τον πολιτισμο δυστυχως...
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

  7. #22
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    Στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα
    Posts
    4,694
    Quote Originally Posted by liodaraki_23 View Post
    χαχα!μνημονιο η βια δεν ειναι καλο πραγμα και καλο ειναι να αποφευγεται..δεν ειμαι υπερ αυτης.
    η βια φερνει βια οπως γνωριζουμε ολοι.καλο ειναι να μη φτανουμε σε αυτο το σημειο αλλα με τη κοπελια ειχα κανει πολυ υπομονη.
    επρεπε καποιος να τη βαλει στη θεση της...καποιοι ανθρωποι δε νιωθουν με τον πολιτισμο δυστυχως...

    Καποιοι δεν καταλαβαινουν με το καλο..Τι να κανουμε!!Μια σπρωξια εδωσες καλε!!Δεν εβγαλες την χατζαρα!!Εγω παντως το ευχαριστηθηκα :P γιατι κατι τετοιες ειναι πολυ @@τανακια!

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    179
    και αριστοκρατικο σπρωξιμο οπως περνουσα και καλα την εσπρωξα!δε το θελα!επρεπε να δεις βλεμμα!!!
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    25,225
    Quote Originally Posted by liodaraki_23 View Post
    ...
    δευτερον ανακατεψε το φιλο της επειδη απελπιστηκε..επειδη ενιωσε πως δε τον πιστευω..πως θα με χασει...ειχε κανει τα παντα ο δικος μου για να κοψει αυτη.
    δε καταλαβαινε..η μαλλον καταλαβαινε αλλα δε μπορουσε να δεχτει οτι με επελεξε και πως μαζι μου ειναι ερωτευμενος.
    ενω αυτη δε ηθελε ουτε να την ακουμπησει.

    δεν εμαθε ο δικος της την αληθεια..γτ ηταν πολυ αδιαφορος.

    το σπρωξιμο ηταν λαθος και το δεχομαι αλλα .....
    τα καταλαβε μια χαρα λιονταρακι, μην ανησυχεις . γι αυτο ξεφτιλιστηκε τοσο ;)

    για τις σπρωξιες και τον γκομενο της, για μενα δεν υπαρχει "αλλα". δεν εχει να κανει με το ποσο εκνευρισμενη εισαι και ποσο σε πνιγει το δικιο.
    εχει να κανει με το οτι ο τυπος απλα δεν εχει καμια σχεση. αν απελπιστηκε ο φιλος σου απ την παλαβη, ειναι δικη του αδυναμια.

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    179
    σιγουρα...παντως δε πιστευω πως τιθεται συναισθημα..αλλα απο τη μερια της μονο γυναικειος ανταγωνισμος..
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    179
    remedy ο δικος της καποτε ειχε στειλει μυνημα στον δικο μου!
    δεν ηταν ανιδεος..απλα βρηκε και την ευκαιρια να του πει την αληθεια γτ αυτη ελεγε ψεματα!
    αν και κατι μου λεει πως το μυνηματακι το ειχε συνταξει η ιδια για να του δειξει ποσο τη διεκδικει το αγορι της!

    πχ οταν ο δικος μου της ειπε οτθ δε θελει κατι απο αυτη την επομενη μερα αυτη τον πηρε τηλεφωνο οτι δεν ειναι καλα οτι σκεφτεται να χωρισει αλλα δε το κανει
    γτ αυτος τη θελει παρα πολυ...οτι σκεφτεται ακομα και τατουαζ να τη κανει!λολ
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

  12. #27
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    25,225
    οκ λιονταρακι.
    αν ο δικος της ανακατευτηκε μονος του, καλα εκανε και τον ενημερωσε.
    οι κλαψες και τα ψεματα της απελπισμενης, ομως δεν μας ενδιαφερουν, ετσι δν ειναι?
    αστην αγκαλια με την χιλοπιτα του αγοριου σου να τα λεει στον κυκλο της
    και ασχολησου με την αγκαλια του αγοριου σου ;)

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    128
    Quote Originally Posted by LIA1975 View Post
    κοριτσακι μου!~να χεσω και τα τακουνια και τις @@@.το πρωτο πραγμα που εμαθα απο ψυχοθεραπεια ειναι ποσο να εκτιμω τον εαυτο μου.ξερεις...αν πλασαρεις την εικονα σου ως ''κακομοιρα'' ετσι θα σε δουν ολοι.αν πιστευεις οτι αξιζεις παρα πανω εκει να μεινεις...το θεμα ειναι..ουτε τι κανει αυτη(δε πα να κοβει τις φλεβες της για τον φιλο σου)ουτε πως αντιδρα ο φιλος σου.το θεμα εισαι εσυ.αν εκτιμας τον εαυτο σου.

    εγω εκτιμω πολυ τον εαυτο μου.αρεσα παντα στους αντρες.και χωρις τακουνια.το θεμα λοιπον δεν ειναι τι λεει η μαμα σου,ο μπαμπας σου,εγω,η θεια σου η αυτη.αν πιστευεις στον εαυτο σου ειναι το θεμα.μην ξαναασχοληθεισ μαζι της.μην ρωτησεις απλα μην ασχοληθεις.και στη τελικη...κανενας αντρας δεν ειναι το βραβειο ποθ καποια θα κερδισει.ολες δινουμε και παιρνουμε σε μια σχεση.αν η σχεση σας ειναι δυνατη τι σε νοιαζει να του τη πεσουν 10...δε λεω..ειναι εκνευριστικο αλλα για σκεψου το λιγο...

    τη πεφτει στο φιλο σου που την εχει κανει περα ποσεσ φορες...εγω πιο πολυ θα τη λυπομουν παρα θα τη φοβομουν.καμμια δε φοβαμαι βασικα.το μονο που θα φοβομουν ειναι να μην ειμαστε καλα μεταξυ μας.εκει θα μπορουσαν να μπουν οσες θελουν στη σχεση.οποτε επικεντωσου στη σχεση σου και ασε τις αλλες να κουρευονται.

    ελπιζω να βοηθησα λιγακι.kisses
    λια ειχες χαμηλη αυτοεκτιμηση και αρχισες ψυχοθεραπεια και αλλαξες σκεπτικο ...θα με ενδιεφερε πολυ να μαθω σε ευχαριστω...

  14. #29
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    Στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα
    Posts
    4,694
    Ποση απελπισια παντως κυκλοφορει........!!Κριμα για αυτα τα κοριτσακια παντως..Κριμα!!Βεβαια τα κανουν και πιο ωριμες κυριες αυτα δεν ειναι ηλικιακο το θεμα!Κο κο κο κομπλεξ!

  15. #30
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    179
    φυσικα remedy αλλα δε καναμε κακο
    δεν εμαθε ποτε ο δικος της απο εμας οτι οσο ελειπε αυτος ταξιδι αυτη τριβοταν στο δικο μου.
    ενα δε μπορεσα να καταλαβω πως γινεται να δειχνουν τοση συμπαθεια οι φιλες της ενω και ειναι φιλες του γκομενου της
    αυτες τη τραβουσαν κυριολεκτικα να μη κανει που***ια στο αγορι της και τωρα τις βλεπεις και ειναι κολλητες
    και δειχνουν να τη συμπαθουν κιολας!

    ο δικος της ρεμεντυ ηταν εξωτερικο ο ανθρωπος και απλα στο φειμπουκ ειδε ενα μνμ ο δικος μου περσι το καλοκαιρι που ελεγε "φιλε μακρια απτη κοπελα μου"
    και εμεις λεγαμε πως αυτη το εχει συνταξει γτ οταν ο δικος μου της ειπε ξερεις μου εστειλε ο δικος σου μυνημα αυτη γελουσε!
    και ελεγε αααα μην αγχωνεσαι!αυτον τον κανονιζω εγω!!!!
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Οικογένεια
    By nikiii in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 10
    Last Post: 02-06-2012, 19:05
  2. Όλη η οικογένεια σε απόγνωση
    By Kalaki in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 8
    Last Post: 29-03-2012, 12:51
  3. Οικογένεια
    By Nik0L in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 8
    Last Post: 03-08-2011, 10:15
  4. διαλυμενη οικογενεια
    By marinaki in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 13
    Last Post: 23-12-2007, 20:30
  5. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    By νικος32 in forum Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια
    Replies: 2
    Last Post: 04-08-2007, 22:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •