χωρισμός προδοσία κ τάσεις φυγής... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Banned
    γιατι να μην υπαρχει; αν δεν δειχνετε ενδιαφερον σε καλα παιδια λογικο ειναι να εξαφανιστουν.

Senior Member
    δείχνω αλλά μάλλον δεν υπάρχω γιαυτούς...!!!!!γενικά είμαι από τους ανθρώπους που δίνω ευκαιρίες...!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mina@@ View Post
    με κυνήγησε πολύ... ήταν κ το απωθημένο μου...τον λάτρεψα κ με κατέστρεψε....ειδικά όταν γύρισε κ μου είπε ότι με λάτρεψε ότι έλιωνε με ένα βλέμμα μου ότι μ αγάπησε πολύ...κ ότι εγώ δεν τον βοήθησα να σώσουμε τη σχέση μας...αλλά μεγάλα λόγια αν τα εννοούσε δεν θα με έβαζε στη διαδικασία που με έβαλε εχτές...γιαυτό αποφάσισα να φύγω όσο γίνεται πιο μακριά του...!!!!
    απλά να ξέρεις ότι όσο μακριά και να πας,δε θα σβηστεί απ'το μυαλό σου με τη μία! Το ''πρόβλημα'' δεν είναι αυτός. Είναι μέσα στο κεφάλι σου κ εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο απο'σένα. Αν δεν θελήσεις να κάνεις τον εαυτό σου να ξεχάσει,δε θα ξεχάσει τίποτα,δε θα αλλάξει τίποτα, δε θα απαλυνθεί ο πόνος,δε θα νιώσεις καλύτερα. Τα χιλιόμετρα δε μας θεραπεύουν από τίποτα! Μόνο εμείς οι ίδιοι! Δεν αμφιβάλλω ότι η απομάκρυνση μπορεί να συμβάλει,αλλά μόνο αν γενικότερα προσπαθήσεις να πάρεις την σκέψη σου απ'το άτομό του.

mina, αγάπα τον εαυτό σου και άσε τον αγαπημένο σου να κάνει ότι θέλει. Όταν αγαπάς εσένα δεν θές να παιδεύεσαι για κάποιον που δεν σε αγαπάει πραγματικά και σε ταλαιπωρεί με αυτούς τους τρόπους. Μην βρείς άλλο παιδί, μείνε μόνη σου να ηρεμήσεις και να καταλάβεις ποιά είσαι. Το να σε τσακίζει ένας άντρας δεν σημαινει πως είσαι για τσάκισμα...
    Σημαίνει πως έτυχε να πέσεις σε λάθος άνθρωπο.

Senior Member
    πλέον έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα το μόνο που θέλω είναι να φύγω κ να ξεχάσω κ πιστεύω πως θα τα καταφέρω...θέλω να τον διαγράψω...!!!!!

Senior Member
    Επειδη πριν απο χρονια την ειχα παθει και γω απο ναυτικο.. εχω να σου πω τα εξης... οι ναυτικοι ακριβως επειδη μπαρκαρουν συνεχεια και δεν πατανε τα ποδια τους σε στερεο εδαφος, συμπεριφερονται ακριβως οπως η θαλασσα... με τρικυμιες... μπορει να εχουν και τα καλα τους, αλλα τις περισσοτερες φορες, δεν καταληγει σε καλο και θελει ΠΟΛΥ γερα νευρα για να αντεξεις εναν τετοιο ανθρωπο... επισης ξερω οτι τα θελουν ολα δικα τους και εχουν αυτη την ταση να φανταζονται και να υλοιποιουν πραγματα εκει που δεν υπαρχουν.. Αν εισαι ανθρωπος που θελει να κατι σταθερο και χωρις παθη που οδηγουν στην καταστροφη, τοτε ενας στεριανος, θα ειναι οτι καλυτερο... οι τασεις φυγης ειναι φυσιολογικες και καλα κανεις και θελεις να φυγεις. Αν νιωθεις οτι μπορεις να ανταπεξελθεις και στο πανεπιστημιο, τοτε ενας λογος παραπανω, να αλλαξεις παραστασεις... Σε λιγο καιρο θα ηρεμησεις, και η μοναξια δεν ειναι παντα κακια... μας βοηθα να μιλησουμε με τον εαυτο μας και να καταλαβουμε που καναμε λαθος για να μην το επαναλαβουμε... Το οτι θα τα βγαλεις περα ειναι σιγουρο... και η επομενη σχεση που θα κανεις θα ειναι πολυ καλυτερη γιατι θα ξερεις και τον εαυτο σου καλυτερα!!!
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Triella View Post
    Επειδη πριν απο χρονια την ειχα παθει και γω απο ναυτικο.. εχω να σου πω τα εξης... οι ναυτικοι ακριβως επειδη μπαρκαρουν συνεχεια και δεν πατανε τα ποδια τους σε στερεο εδαφος, συμπεριφερονται ακριβως οπως η θαλασσα... με τρικυμιες... μπορει να εχουν και τα καλα τους, αλλα τις περισσοτερες φορες, δεν καταληγει σε καλο και θελει ΠΟΛΥ γερα νευρα για να αντεξεις εναν τετοιο ανθρωπο... επισης ξερω οτι τα θελουν ολα δικα τους και εχουν αυτη την ταση να φανταζονται και να υλοιποιουν πραγματα εκει που δεν υπαρχουν.. Αν εισαι ανθρωπος που θελει να κατι σταθερο και χωρις παθη που οδηγουν στην καταστροφη, τοτε ενας στεριανος, θα ειναι οτι καλυτερο... οι τασεις φυγης ειναι φυσιολογικες και καλα κανεις και θελεις να φυγεις. Αν νιωθεις οτι μπορεις να ανταπεξελθεις και στο πανεπιστημιο, τοτε ενας λογος παραπανω, να αλλαξεις παραστασεις... Σε λιγο καιρο θα ηρεμησεις, και η μοναξια δεν ειναι παντα κακια... μας βοηθα να μιλησουμε με τον εαυτο μας και να καταλαβουμε που καναμε λαθος για να μην το επαναλαβουμε... Το οτι θα τα βγαλεις περα ειναι σιγουρο... και η επομενη σχεση που θα κανεις θα ειναι πολυ καλυτερη γιατι θα ξερεις και τον εαυτο σου καλυτερα!!!
    ίσως κ να έχεις δίκιο για τους ναυτικούς.....αυτός μου είπε τώρα που χωρίσαμε βέβαια ότι σε 6 χρόνια ξεμπαρκάρει μόνιμα γιατί τον θέλει η εταιρία στα γραφεία της....ξέρω πως θέλει πολύ γερά νεύρα κ κάτι παραπάνω που ο συγκεκριμένος ήταν πολύ περίεργος κ πολύ γκρινιάρης...ναι είμαι ένας άνθρωπος που θέλει κάτι σταθερό αλλά άντε βρες το....ευτυχώς κατάφερα να ρυθμίσω το θέμα με τη σχολή κ έτσι αν όλα πάνε καλά τν άλλη εβδομάδα φεύγω...όσο για τη μοναξιά τι να σου πω είναι κάτι που το έχω ζήσει αρκετά κ δεν την αντέχω....έχουμε τσακωθεί από τότε που γεννήθηκα....ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου....

Senior Member
    Η μοναξια που μου λες εσυ Μινα, ειναι η κακη μοναξια... την οποια καποιοι την βιωνουν και καποιοι οχι.... η καλη μοναξια, ειναι αυτη που σε βοηθαει, σου δινει χρονο να ηρεμησεις και να τα βρεις με τον εαυτο σου... γιατι αν δεν τα βρεις με τον εαυτο σου, δεν θα τα βρεις με κανεναν... ειτε ειναι συντροφος, ειτε ειναι συγγενης ειτε φιλος, ειτε συναδελφος, ειτε οτιδηποτε αλλο.... Δεν ειναι αναγκη να κλειστεις μεσα σε 4 τοιχους για μηνες, για να βρεις τον εαυτο σου... μπορεις ανετα να εχεις επαφες με φιλους και να περνας καλα, αλλα πανω απο ολα να αφιερωνεις και αρκετη ωρα σε πραγματα που θα ηθελες να κανεις με τον εαυτο σου.... θα σου προτεινα να ξεκινησεις να γραφεις ημερολογιο αν δεν το κανεις ηδη.... οταν βαλεις τις σκεψεις σου κατω, πραγματικα ανακαλυπτεις πραγματα που δεν ηξερες οτι υπηρχαν.... τις περισσοτερες φορες, εχω καταληξει στο ημερολογιο μου και εχω βρει λυση σε αρκετα θεματα ετσι....

Οσο για τον πρωην.... συγνωμη που στο λεω, αλλα εφοσον ειναι περιεργος και γκρινιαρης, ΕΙΔΙΚΑ με γκρινιαρηδες, καλυτερα να εχεις φιλικες σχεσεις.... και το γεγονος οτι στο ειπε, μη μου πεις οτι περιμενει να εισαι κερακι αναμμενο για 6 χρονια... μεσα σε αυτα ποιος ζει ποιος πεθαινει... εσυ μπορει να βρεις εναν ανθρωπο να φτιαξεις πραγματικα τη ζωη σου και θα αφησεις αυτη την ευκαιρια και οποιαδηποτε αλλη σου δοθει για μια προβληματικη σχεση???? Επισης, δεν εχει σημασια τι σοι σχεση εχουμε, αν αγκυστρωνομαστε απο τον αλλον, γινεται φορτος και δυσκολα ανασαινεις μετα... και απο οτι καταλαβα, σου εγινε φορτος... και σου ειπε και πικρα λογια τα οποια κατα τα λεγομενα σου ηταν αναληθη... τη στιγμη που μονη σου καταλαβες οτι αυτη η σχεση ειναι καταστροφικη, θα σου ελεγα να πεις "Να ειναι καλα οπου και να ειναι αλλα μακρια μου"...

Και το σταθερο εφοσον το θελεις πραγματικα θα το βρεις... απλα μην ζοριζεσαι στο πως και το ποτε θα το βρεις.... ολα ερχονται στην ωρα τους, οταν ειμαστε ετοιμοι... λιγος καιρος στο νησι με κανενα Σεπτεμβριατικο μπανακι θα σε καλμαρει... επισης τα νησια φημιζονται για τους δυνατους αερηδες, οι οποιοι για μενα ειναι πολυ αναζωογονητικοι!!!! Με τον χρονο, θα τα βλεπεις τα πραγματα πιο ψυχραιμα... και ισως, στο τελος να γελας με την σοβαροτητα που του εδωσες... να γελας με τον εαυτο σου που τυφλωθηκε ετσι... ο ερωτας αυτα εχει... αλλα εσυ να προχωρας παντα μπροστα!!!
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

Senior Member
    Ξεκολλα μινα με τον τελειωμενο που εμπλεξες και εισαι φερεφωνο του. Δεν ξεπερνας τα προβληματα σου με το να βασιεσαι στο γκομενο. Πρεπει να πατας αυτοδυναμη στη ζωη και τοτε θα εισαι κ ετοιμη να συναψεις μια αρμονικη σχεση.

Page 2 of 2 FirstFirst 12