Παλι τα ιδια ρε πουστη μου....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
    Senior Member

Παλι τα ιδια ρε πουστη μου....

Παιδια επαθα πριν καμια ωρα κριση πανικου καθως περπατουσα στο δρομο.. στα καλα καθουμενα.. μαζι μ δν ειχα ουτε τν σακουλιτσα τν χαρτινη π κουβαλω γι αυτες τις περιστασεις ουτε τα ζαναξ.. νομισα πραγματικα οτι θα πεθανω.. μακαρι να πεθαινα αλλα δεεεν.. που τετοια τυχη.. αυτο ειναι το κακο οτι ενω νομιζεις εσυ οτι θα πεθανεις εμ δν πεθαινεις μαγκα μου συνεχιζεις να ταλαιπωρεισαι.. νωριτερα ειχα κατεβει στην αγορα ειχα σκοπο να παρω ενα παντελονι κ πραγματικα ΟΛΑ μα ΟΛΑ ηταν σε μεγεθος για barbie.. ΕΛΕΟΣ ρε πουστη μου πια! ειμαι κατω απο 50 κιλα κ αμα κ παλι δν μπορω να βρω ενα οκ νουμερο ΠΟΣΑ πρεπει ακομα να χασω? Καλα δν εχουν επιγνωση αυτοι οι σκατοσχεδιαστες μοδας οτι ο μεσος σωματοτυπος ΑΠΕΧΕΙ παρασαγγας απο αυτα π βλεπουν καθε μερα? εχουν κανει ποτε μια βολτα σε εναν κεντρικο δρομο της πολης να δουν τι σωματοτυποι κυκλοφορουν? οτι δν ειναι αυτο με το οποιο συναναστρεφονται καθε μερα?

Πραγματικα τα πηρα κ ισως ετσι να εξηγειται η κριση πανικου! Σκατα στα μουτρα τους λοιπον κ καλα να παθουν που κλεινουν το ενα μετα το αλλο δν τους λυπαμαι καθολου! Δν μπορω κ να διαβασω ενω ημουν μια χαρα κ αισιοδοξη το πρωι που ξυπνησα! Ελεος δλδ εκει π ειμαστε μια χαρα κ καναμε προοδο να εμφανιζεται παντα κατι κ να μας χαλαει ο,τι με κοπο καταφεραμε να νικησουμε! Εχω χαλασει τον οισοφαγο μ το στομαχι μ τον εγκεφαλο μ εξαιτιας της κωλοδιατροφικης! Κ πανω π το ειχα ξεπερασει κ ειπα πλεον ειναι παρελθον κ επικεντρωθηκα σε αλλα πραγματα, ειπα να κανω κατι θετικο για τον εαυτο μ το πρωι που ξυπνησα, κ αντι για καλο μ βγηκε σε κριση πανικου! Στο διαολο ολα κ ολοι να πανε να χεστουν δν τους λυπαμαι καθολου! Εχουμε πηξει σε καθε γωνια μπουγατσαδικο! Κ απο την αλλη να περπατας στην Εγνατια κ δεξια αριστερα να δεσποζουν τα Bodyline και τα Prinou κ ευχομαι να τους τα καψουν ! Σε καποια πορεια σε οτιδηποτε να καουν να γινουν σταχτη! και το ενα ακρο και το αλλο! δεν θελω να ξανακυκλοφορησω τερμα! θα καθομαι σπιτι θα παιρνω σημειωσεις κ θα πηγαινω μονο να δινω μαθηματα!

Κ απο την αλλη κομπλεξικα ανωριμα απολιτιστα συνηθως απο Επαρχια κοριτσακια που ερχονται εδω κ σε μεγαλες πολεις κ το παιζουν δηθεν! Που μεχρι χτες δν ηξεραν τι ειχαν μεσα στο βρακι τους κ τωρα το βγαζουν κ το δειχνουν με καμαρι! Που μεχρι χτες βοσκαν προβατα στα χωρια τους με τη γκλιτσα κ τωρα θα ρθουνε να το παιξουνε πολιτισμενοι! Κ να μας μαθουν μαλιστα εμας οτι βρηκαν στουντιακι στην ΤριαΝΤΡια και στο ΣειΚ Σου (ακριβως ετσι τα χουν πει δν κανω πλακα!) Ντυμενα σαν καραγκιοζ μπερντε! Ακριβως ομως! Λογικο αφου ψωνιζανε απο τα πανηγυρια! τωρα ομως μαθανε την Τσιμισκη κ τα Cosmos χοχοχοχ! Αλλαξε ο μανωλιος κ εβαλε τα ρουχα του αλλιως!

Μου τη σπανε ολοι κ ολα! με κανεναν δν μπορω να συννενοηθω! Τιποτα δν γνωριζουν επι της ουσιας τιποτα! Ερχονται στις σχολες απο τα χωρια τους ΟΧΙ επειδη θελουν να μαθουν κ να σπουδασουν, αλλα για να πουλανε μουρη στους δικους τους, να ξεσαλωσουν με κρεπαλες κ να βρουνε γκομενο! Αφου τοσα χρονια με τα γελαδια που να τον βρουνε!
    Τους μιλας για ιστορια, για ψυχολογια,για πολιτικη ΔΕΝ ξερουν τιποτα! ΑΥΤΗ ειναι η νεα γενια καμαρωστε μας! Κ υστερα περιμενουμε η Ελλαδα να παει μπροστα! Ποια νεα γενια μωρε που αντι να κατσουν να ανοιξουν κανενα βιβλιο να μορφωθουν, να ψαχτουν κτλ, ολη μερα στις καφετεριες στα κλαμπς στο φεισμπουκ, στα μπουζουκια να ακουσουν παολα, μετα να πηδηχτουν κ μετα να θαψουν ζωντανους κ πεθαμενους! Που αντι να κανουν ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ κανουν κριτικη σε ατομα π δν γνωριζουν κ ειναι εκατο κλασεις πιο πανω! Καθονται σαν τα βλαμμενα στις καφετεριες εξω απο τη σχολη (εννοειται πως δεν πανε στις παρακολουθησεις) παιζοντας επι 5 ωρες αυτο το ******** ταβλι π ο ηχος κ μονο μ αναβει τα λαμπακια, μπουρδολογωντας, κ σχολιαζοντας οποια περναει! Απο το νυχι της μεχρι το βρακι της! Ελεος ρε πουστη μ! Παλια μου τυχε να ειμαι σε παρεα κ να αρχιζουν θαψιμο για μια αλλη κοπελα! Αρχικα δν ειπα τπτ λεω νταξει ρε πουστη μ θα πουν ο,τι εχουν να πουν κ θα το σταματησουν! περασαν 20 λεπτα κ της ειχανε γραψει ολοκληρη φιλολογικη αναλυση της κοπελας! Δεν αντεξα κ ειπα "Σορρυ που επεμβαινω αλλα ολο αυτο που κανετε δν το θεωρω σωστο, να θαβετε δλδ καποιον εν τη απουσια του ειναι θρασυδειλο κ κατινια, διοτι ειναι αδικο για τον αλλον γιατι δεν ειναι παρον ωστε να ακουσουμε κ τη δικη του πλευρα" Κ ξερετε τι γυρναει μια κ μ λεει? Ακουστε απαντηση κ μετα πειτε μ αν εχω αδικο για οσα λεω παραπανω "Εμεις ετσι θελουμε να κανουμε αμα δν σ αρεσει μν συμμετεχεις". Αυτην την απαντηση θα τη δεχομουν απο την ανηψια μ π ειναι 12 κ ειναι ανωριμη αλλα οχι απο ατομα 22 χρονων π υποτιθεται λογω σπουδων εχουν πιο διευρυμενο πνευματικο οριζοντα! Σκατα μελατα εχουν! Λεω μετα "Οκ αλλα αμα το κανανε σε σας θα σας αρεσε?" Δεν απαντησαν κ σηκωθηκα κ εφυγα!

ΔΕΝ γουσταρω την παρεα μ ΔΕΝ με γεμιζει ΔΕΝ με εξελισσει σαν ανθρωπο! Θελω να ξεκοψω απο τις βλαμμενες κατινιτσες αλλα δεν ξερω γιατι μενω απο συνηθεια! ΔΕΝ μπορεις να κανεις μια σοβαρη συζητηση! Εδω δν ξερουνε τι ειναι η βουλιμια, τι η καταθλιψη! Νομιζουν οτι καταθλιψη παθαινεις οταν σε χωριζει ο γκομενος! Τοσο φτανει το μυαλουδακι τους τι να κανουμε we show mercy!

Κ υστερα απορεις γιατι δν υπαρχει κανεις να συννενοηθεις κ να σε καταλαβει! Γιατι ολοι εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων ειναι στην κοσμαρα τους κ εξαιρετικα αδιαφοροι! Περπατανε στο δρομο βλεπουν μια τραυματισμενη γατουλα κ προσπερνανε! Περιμενουν στη σταση το λεωφορειο τρωγοντας την τοσταρα τους ενω απο πισω ξαπλωνουν αστεγοι κ ουτε να διανοηθουν να κοψουν το μισο να τους το δωσουν! Κλεινουν με τα αμαξια τους τις ραμπας ΑμεΑ! Κ πολλα αλλα! Ευχομαι να τους πεσουν στο κεφαλι τους για να δουν τη γλυκα!

ΔΕΝ λεω οτι ειμαι καλυτερη η χειροτερη, απλα ειμαι διαφορετικη. Δεν μπορω να μενω αμετοχη πως να το κανουμε! Κ δεν κανω σε αλλους αυτα π δεν θελω να μου κανουν! Σεβομαι μεχρι να μην καταπατειται η ελευθερια μου! Ποσο δυσνοητο ειναι αυτο για το μεσο ανθρωπο πια!

Υστερα να γιατι παθαινουμε τις κρισεις πανικου, καταθλιψεις, χαμηλη αυτοεκτιμηση κτλ! Οταν μας βομβαρδιζουν καθημερινα κ ανελεητα με καθε λογης μαλακιες κ ασημαντοτητες, οταν εχουμε διπλα μας τον καθε κομπλεξικο π δεν εχει μαθει να εκτιμα κ να σεβεται, να λεει "συγγνωμη" κ "ευχαριστω", ολοι κοιταν να αρπαξουν, βολευτουν, πατησουν σε πλατες αλλωνων! Μεχρι καποιος αλλος να πατησει στη δικη τους!

Σορρυ για το εκτενες κειμενο αλλα ηθελα να ξεσκασω να τα βγαλω απο μεσα μ! Κανεις π να νιωθει παρομοια η να θελει να το συζητησουμε υπαρχει? Αν ναι, εχει καλως. Αν οχι, παλι εχει καλως!

Την καλημερα μου, η μαλλον καλησπερα μ μιας κ ειναι ηδη 1μιση!

" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Εμενα το νουμερο μου στα τζην ειναι 28-29 και βρισκω παντελονια πολυ ανετα! Σου ριχνω δεκα κιλα αλλα ειμαι λιγο ψηλη. Δε μπορω να καταλαβω πως καποια 50 κιλα δε βρισκει παντελονια!! Μηπως φταιει κατι αλλο??????? ΕΙναι δυνατον οπου πας να εχουν μονο το extra extra small???? Δε μου εχει συμβει ποτε, παρα μονο στο τελος των εκπτωσεων που στα ραφια βρισκεις μονο τα θεορατα και τα μικροσκοπικα!! Μηπως αυτο φταιει? Ακομα και σε μαγαζια σχεδιαστων να πας θα βρεις φυσιολογικα νουμερα!!

Senior Member
    Δεν εβρισκα ρε συ πραγματικα ολα ηταν λες κ ειχαν σχεδιαστει για kate moss και twiggy! Που ακομα κ η twiggy πλεον 60 κιλα ειναι! Μας κανουν πλυση εγκεφαλου απο παντου! οτι ετσι πρεπει να ειμαστε! να πειθαρχουμε σαν φανταρακια κ να μπαινουμε σε "καλουπια"! Γιατι ως γνωστον μονο οσοι χωρανε σωστα στο "καλουπι" επιβιωνουν κ εξελισσονται!
    Οποιαδηποτε αποπειρα αντιδρασης, αμφισβητησης κ διαφοροποιησης απο το προβατοκοπαδι παει στο βροντο! Κανεις μια τρυπα στο νερο κ ξερεις οτι δεν θα εχει αντικρυσμα! Ισα ισα η οποιαδηποτε τετοια αποπειρα συνανταει πολλακις τοιχη αδιαφοριας, εμπαιγμου, ειρωνιας, στιγματισμου! Αλλα το κανεις για τον εαυτο σου! γιατι μια γαμημενη ζωη ζουμε κ θα την ζησουμε οπως εμεις θελουμε! δεν μας ρωτησανε αν θελουμε να γεννηθουμε, απο τη στιγμη ομως που εγινε ΟΛΑ τα υπολοιπα θα ειναι ΔΙΚΗ μας επιλογη! Ετσι το βλεπω εγω!

Senior Member
    Lacrymosa,κανεις ενα μεγαλο λαθος,ο κοσμος ειναι χαλια,η κοινωνια,οι ανθρωποι κλπ κλπ.Με το να ασχολησε το μονο που καταφερνεις,ειναι να γεμιζεις θυμο,ο θυμος ειναι μορφη αγχους.Και εγω την ιδια μαλακια εκανα,με ενοχλουσαν οι οδηγοι που τρεχουν σαν μαλακες,οι κυρατσες που πιανουν ολο το πεζοδρομιο,οι παπαρες με τη μουσικη,που τρεμει ολο το σπιτι κλπ κλπ.Ε μεχρι μια στιγμη αποφασισα να τα αγνοησω ολα.
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Senior Member
    Εχεις δικιο ρε συ predator αλλα οταν οι επιλογες κ μαλακιες των αλλων αγγιζουν κ τη σφαιρα της δικης σ ζωης κ καθημερινοτητας, εκει πως να το αγνοησεις? Οταν καταπατανε την ελευθερια του αλλου κανοντας καταχρηση της δικης τους ελευθεριας, κ στην ουσια εχουμε ασυδοσια? Οταν καταστρεφουν ο,τι με κοπο προσπαθησες να δημιουργησεις? Δυστυχως τους αλλους δν τους επιλεγουμε παντα, μας τους σερβιρουν, αυτοι ειναι, παρτε τους! Ειναι λαθος αυτο που υποστηριζουν μερικοι οτι "ολους τους αλλους εκτος τους συγγενεις της οικογενειας τους επιλεγεις"! ειναι ΛΑΘΟΣ! Διοτι καλως η κακως ολοι με ολους μπορει να χρειαστει καποια στιγμη να αλληλεπιδρασουμε. ΔΕΝ επιλεγεις ποιος θα μενει διπλα σ, ποιος θα κυκλοφορει 3 τα μεσανυχτα με την τρυπια εξατμιση σηκωνοντας τον κοσμο στο ποδι (μεχρι να του σκασει τελειως κ να πεσει να ψοφησει), ποιος θα ειναι ο διπλανος σου στη σχολη, ποιος ο εργοδοτης σου, για να μην το παω πιο μακρια σε πολιτικους κτλ.. Οταν εγω πχ με ενα ατομο ΔΕΝ μπορω με τπτ να συνυπαρχω, κ μας βαλουν στην ιδια δουλεια κ να πρεπει να συνεργαστουμε κιολας τι θα κανω μου λες? Δεν επιλεγουμε εμεις λοιπον.

Senior Member
    Λυση δεν υπαρχει,ή βγαινεις εξω και αρχιζεις το ξυλο ή απλα κοιτας το δικο σου καλο,περα απο αυτο που κανουν οι αλλοι.
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Senior Member
    Lacrymosa μου μάθε να κατεβάζεις στορια στην καθημερινότητα σου, αυτο δεν σημαίνει ν' αδιαφορεις για το τι γίνεται γύρω σου, ουτε να μην εκφράζεις κάτι που σ' ενοχλει. Όπως σου είπε και ο-η predator φίλτραρε τον θυμό σου.Μην του επιτρέπεις να σε δηλητηριάζει τόσο.
    Και σαφέστατα λιλυ μου μπορει να βρει παντελονι με τα 50 κιλά της, αλλά δεν είναι αυτο νομίζω το θέμα. Το θέμα είναι ότι αν δεν αποδέχεσαι τον εαυτο σου κανένα ρουχο δεν σου ταιριάζει.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Quote Originally Posted by predator View Post
    Λυση δεν υπαρχει,ή βγαινεις εξω και αρχιζεις το ξυλο ή απλα κοιτας το δικο σου καλο,περα απο αυτο που κανουν οι αλλοι.
    παλιοτερα ετυχε να δωσω κ ξυλο πλεον εχω μεγαλωσει κ τα χω σταματησει αυτα πιστευω οτι οι οποιες διαφορες μπορουν να λυθουν πολιτισμενα με επιχειρηματα κ συζητηση κ οχι οπως οι ζουλου. οταν ομως εσυ κοιτας το δικο σου καλο κ κανεις τα παντα για την επιτευξη του, αλλα το βλεπουν αυτοι καποιοι που ειτε ζηλευουν ειτε εχουν κομπλεξ ειτε απλα ειναι μαλακες κ προσπαθουν να μπουν στην πορεια σ κ να σε αναχαιτισουν, εκει τι κανεις? μην μ πεις παλι ξυλο, γτ δν πιστευω η βια ειναι λυση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Lacrymosa μου μάθε να κατεβάζεις στορια στην καθημερινότητα σου, αυτο δεν σημαίνει ν' αδιαφορεις για το τι γίνεται γύρω σου, ουτε να μην εκφράζεις κάτι που σ' ενοχλει. Όπως σου είπε και ο-η predator φίλτραρε τον θυμό σου.Μην του επιτρέπεις να σε δηλητηριάζει τόσο.
    Και σαφέστατα λιλυ μου μπορει να βρει παντελονι με τα 50 κιλά της, αλλά δεν είναι αυτο νομίζω το θέμα. Το θέμα είναι ότι αν δεν αποδέχεσαι τον εαυτο σου κανένα ρουχο δεν σου ταιριάζει.
    Nαι εχω θεμα με τον θυμο κ τα νευρα το ξερω. απο μικρη ειχα αλλωστε. εχω κανει ομως τεραστιες προοδους. πλεον λυνω τις οποιες διαφορες με επιχειρηματα κ συζητηση. αντε να ασκησω κ λεκτικη βια αμα τα παρω χοντρα με κατι. σωματικη βια ομως ειμαι κατα. δν ειμαστε ζουλου. τωρα για τα στορια αμα εσυ τα κατεβαζεις, αλλα ερχεται μια ο ενας μια ο αλλος κ για να σου σπασει την ησυχια σου, τα ανοιγει? τι κανεις εσυ τοτε? τα ξανακατεβαζεις κ γινεται αυτο το παιχνιδακι συνεχεια? η υπαρχει κ κατι πιο δραστικο κ αποτελεσματικο? μη μου πεις ξυλο κι εσυ

Senior Member
    Lacrymosa, αυτη την αισθηση που περιγραφεις για τον κοσμο γυρω σου τη νιωθω κι εγω με την ιδια ενταση αποστροφης και θλιψης.Παντα το ενιωθα, αλλα εχω την αισθηση οτι μερα με τη μερα επιδεινωνονται ολα γυρω μου.Και το χειροτερο ειναι η προσπαθεια που κανω να κρυψω αυτο που νιωθω.Κρισεις πανικου κι εγω εχω παθει "στα καλα καθουμενα", αλλα αναδρομικα καταλαβα οτι παντα εχουν εξηγηση.Στη δικη μου περιπτωση συνηθως η εξηγηση ηταν οτι πηγαινα σε ατομα και καταστασεις που κατα βαθος δεν ηθελα, ηταν ενα ειδος ψυχαναγκασμου.Υπο αυτη την εννοια, ο πανικος ειναι χρησιμος για τη συνειδητοποιηση, οσο βασανιστικος κι αν ειναι.Ειπες επισης οτι απο συνηθεια συναναστρεφεσαι την παρεα σου...Η συνηθεια ειναι υπουλο πραγμα, μπορει να σε κανει να αφιερωνεις αμετρητο χρονο κι ενεργεια σε πραγματα που σε τιποτα δε σε ωφελουν.Αν νιωθεις τοσο εντονη την αναγκη να ξεκοψεις απο ορισμενα ατομα, κανε το, με ευγενικο βεβαια τροπο.Τουλαχιστον μεχρι να ξεκαθαρισει το εσωτερικο σου τοπιο...Παντως οταν παρατηρεις φαινομενα εξοργιστικα, προσπαθησε να μην εμπλεκεσαι συναισθηματικα.Ειτε να τα παρατηρεις αμιγως κριτικα, ειτε μην ασχολεισαι καν.Και μιας και ανεφερες τα περι βαρους και διατροφικων διαταραχων, πιστευω πως ολες οι διατροφικες εμμονες, κι οι εμμονες γενικοτερα, δεν ειναι τιποτα αλλο απο "αντιπερισπασμος" του μυαλου, για να αποσπαται απο αυτα που στ'αληθεια ειναι τα ουσιωδη.Εαν, ας πουμε, τα πραγματα γυρω σου ηταν καλυτερα, απο μονες τους θα υποχωρουσαν, νομιζω, οι εμμονες με το βαρος, η ανορεξια και τα λοιπα, και το εχω παρατηρησει και σε μενα, που καποιες περιοδους ετεινα προς την ανορεξια...

Senior Member
    Lacrymosa,αυτό με τα παντελόνια το έπαθα προχθές που βγήκα για ψώνια για να ανέβω ψυχολογικά κ καλά.Και γύρισα σπίτι με ένα μεγαλύτερο ψυχοπλάκωμα.Δεν είναι ότι δεν βρίσκεις κι όλας,αλλά όντως είναι γεμάτα τα μαγαζιά κ οι βιτρίνες με μικρά μεγέθη για barbie,παντελόνια που χωράνε ίσα ίσα οι κούκλες τις βιτρίνας μέσα.

Senior Member
    βρε ψυχη μου αν μάθεις να έχεις δικλειδες ασφαλειας και να κατεβάζεις στορια που λέω και εγώ, δυσκολα ο άλλος απο μόνος του θα τ' ανεβάσει. Δηλαδη ουσιαστικα τι κάνεις, ξεκοβεις με κάποιον τρόπο απ' ότι διαδραματιζεται γύρω σου, τις στιγμές που επιθυμεις. Σαφέστατα δεν μπορεις να το κάνεις πάντα και ουτε είναι καλο να το κάνεις..Αλλά κάποιες στιγμές ειναι σωτήριο..
    Το κάνω συχνά, παλιοτερα δε που χρησιμοποιουσα κάποιες τεχνικές για να το επιτυχω, είχα φτάσει στο σημειο να είμαι αρκετά στον κοσμο μου και να χάνω φάσεις που εκτυλισσονταν γύρω μου..έτσι το περιορισα..Νταξει πρεπει να ειμαστε και παροντες σ' οτι συμβαινει, να μην χανομαστε τελειως γιατί τοτε εγκυμονούν άλλοι κινδυνοι
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Ελατε βρε κοριτσια μου που δεν βρισκετε ρουχα..θα σας μαλώσω τώρα. Πενήντα κιλα ειμαι και εγώ και οσες φορές πηγα να γίνω λιγο πιο κυρια στο ντυσιμο χαχα να ρθω λιγο πιο κοντα στην ηλικια μου βρε παιδι, τα ρουχα μου ειναι μεγάλα. Συνήθως χάνομαι μέσα στα παντελονια, πως εσεις δεν βρισκετε?

Senior Member
    Δεν λέω ότι δεν βρίσκω,αλλά ρε παιδί μου δοκιμάζω 5-6 που δεν μπορώ τελικά να χωρέσω μέσα κ ένα που μου κάνει.Αλλά αυτά που δεν μου κάνουν μ'αρέσουν πιο πολύ. :P Κι εγώ μια ζωή 50 κιλά ήμουν κ τώρα με τα χάπια έχω γίνει 54 κ όσο να΄ναι μου κακοφαίνεται αλλά δεν έχω κ την κατάλληλη διάθεση ώστε να κάνω δίαιτα καθώς τα γλυκάκια είναι μια παρηγοριά όταν είμαι πεσμένη..:P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Raffaella View Post
    Lacrymosa, αυτη την αισθηση που περιγραφεις για τον κοσμο γυρω σου τη νιωθω κι εγω με την ιδια ενταση αποστροφης και θλιψης.Παντα το ενιωθα, αλλα εχω την αισθηση οτι μερα με τη μερα επιδεινωνονται ολα γυρω μου.Και το χειροτερο ειναι η προσπαθεια που κανω να κρυψω αυτο που νιωθω.Κρισεις πανικου κι εγω εχω παθει "στα καλα καθουμενα", αλλα αναδρομικα καταλαβα οτι παντα εχουν εξηγηση.Στη δικη μου περιπτωση συνηθως η εξηγηση ηταν οτι πηγαινα σε ατομα και καταστασεις που κατα βαθος δεν ηθελα, ηταν ενα ειδος ψυχαναγκασμου.Υπο αυτη την εννοια, ο πανικος ειναι χρησιμος για τη συνειδητοποιηση, οσο βασανιστικος κι αν ειναι.Ειπες επισης οτι απο συνηθεια συναναστρεφεσαι την παρεα σου...Η συνηθεια ειναι υπουλο πραγμα, μπορει να σε κανει να αφιερωνεις αμετρητο χρονο κι ενεργεια σε πραγματα που σε τιποτα δε σε ωφελουν.Αν νιωθεις τοσο εντονη την αναγκη να ξεκοψεις απο ορισμενα ατομα, κανε το, με ευγενικο βεβαια τροπο.Τουλαχιστον μεχρι να ξεκαθαρισει το εσωτερικο σου τοπιο...Παντως οταν παρατηρεις φαινομενα εξοργιστικα, προσπαθησε να μην εμπλεκεσαι συναισθηματικα.Ειτε να τα παρατηρεις αμιγως κριτικα, ειτε μην ασχολεισαι καν.Και μιας και ανεφερες τα περι βαρους και διατροφικων διαταραχων, πιστευω πως ολες οι διατροφικες εμμονες, κι οι εμμονες γενικοτερα, δεν ειναι τιποτα αλλο απο "αντιπερισπασμος" του μυαλου, για να αποσπαται απο αυτα που στ'αληθεια ειναι τα ουσιωδη.Εαν, ας πουμε, τα πραγματα γυρω σου ηταν καλυτερα, απο μονες τους θα υποχωρουσαν, νομιζω, οι εμμονες με το βαρος, η ανορεξια και τα λοιπα, και το εχω παρατηρησει και σε μενα, που καποιες περιοδους ετεινα προς την ανορεξια...
    Ραφαελλα μου ποσο ταυτιζομαι μαζι σου κ ποσο μα ποσο σε νιωθω! Σε ευχαριστω για το μηνυμα σ, με βοηθησε ειλικρινα σου μιλαω! Σχετικα με το τελευταιο περι διατροφικων, δν εχω πλεον ανορεξια κ εχω κοψει καιρο τωρα εμετους κ καθαρτικα αλλα δν μπορω ολη αυτην την πλυση εγκεφαλου! με τα μικροσκοπικα ρουχαλακια κ τα κεντρα αδυνατισματος απ τη μια κ τις προσφορες σε πιτσες κ εστιατορια απ την αλλη! μπερδευομαι ρε πουστη μ! κατα τ αλλα στο σημειο π λες "αμα βλεπω κατι εξοργιστικο να μν ασχολουμαι" ρε συ αυτο δν μπορω να το κανω! για την ακριβεια δν ειναι μεσα στις αρχες μ αυτος ο τροπος αντιμετωπισης! δλδ δν μπορω σε πραγματα καταφωρα, οπως αδικιες, ειρωνιες, χλευασμοι, περιθωριοποιηση κτλ να αδιαφορω! διοτι σκεφτομαι οτι θα μπορουσα να ειμαι εγω στη θεση του ατομου που αδικειται, περιθωριοποιειται κτλ.. Με την αδιαφορια θα ειναι σαν να επιβραβευω τις πραξεις αυτες κ σαν να δινω μαλιστα κ τη συναινεση για τη συνεχιση τους! ε αυτο δν το αντεχει η συνειδηση μ! δν μπορω να αδιαφορησω κ να μεινω αμετοχη! εισαι σιγουρη οτι πρεπει να αδιαφορω? διοτι με εβαλες σε σκεψεις τωρα...

Page 1 of 2 12 LastLast