Παλι τα ιδια ρε πουστη μου.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    βρε ψυχη μου αν μάθεις να έχεις δικλειδες ασφαλειας και να κατεβάζεις στορια που λέω και εγώ, δυσκολα ο άλλος απο μόνος του θα τ' ανεβάσει. Δηλαδη ουσιαστικα τι κάνεις, ξεκοβεις με κάποιον τρόπο απ' ότι διαδραματιζεται γύρω σου, τις στιγμές που επιθυμεις. Σαφέστατα δεν μπορεις να το κάνεις πάντα και ουτε είναι καλο να το κάνεις..Αλλά κάποιες στιγμές ειναι σωτήριο..
    Το κάνω συχνά, παλιοτερα δε που χρησιμοποιουσα κάποιες τεχνικές για να το επιτυχω, είχα φτάσει στο σημειο να είμαι αρκετά στον κοσμο μου και να χάνω φάσεις που εκτυλισσονταν γύρω μου..έτσι το περιορισα..Νταξει πρεπει να ειμαστε και παροντες σ' οτι συμβαινει, να μην χανομαστε τελειως γιατί τοτε εγκυμονούν άλλοι κινδυνοι
    Ναι ομως πως το καταφερνω ολο αυτο? Να κατεβαζω δλδ στορια που ο αλλος να μην μπορει να τα σηκωσει? Απο τι "υλικο" πρεπει να ειναι κατασκευασμενα κ πως πρεπει να τα τοποθετησω στο "παραθυρο" μου? (ολα αυτα μεταφορικα βεβαια)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Korina12 View Post
    Lacrymosa,αυτό με τα παντελόνια το έπαθα προχθές που βγήκα για ψώνια για να ανέβω ψυχολογικά κ καλά.Και γύρισα σπίτι με ένα μεγαλύτερο ψυχοπλάκωμα.Δεν είναι ότι δεν βρίσκεις κι όλας,αλλά όντως είναι γεμάτα τα μαγαζιά κ οι βιτρίνες με μικρά μεγέθη για barbie,παντελόνια που χωράνε ίσα ίσα οι κούκλες τις βιτρίνας μέσα.
    Ασε ρε συ γαμησε τα ειναι κ υστερα καλα να παθουν που κλεινουν το ενα μετα το αλλο αφου σε τετοια νουμερα κανεις δν τα παιρνει...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Εννοω να αδιαφορεις για αυτα που δεν μπορεις να αλλαξεις, οπως π.χ. για το αν καποιος ειναι φανερα αναισθητος.Εκει δεν εχει νοημα να εξοργιζεσαι, γιατι θα ειναι σκετο ξοδεμα χρονου και δυναμης.Σαφως και πρεπει να ευαισθητοποιουμαστε οσο περισσοτερο μπορουμε, αλλα η ενασχοληση πχ με συγκεκριμενα ατομα μας εμποδιζει απο την αναπτυξη μιας ευρειας συνειδησης για οσα συμβαινουν γυρω μας.Κι εγω εσκαγα παλια για μεμονωμενα θεματα, ωσπου καταλαβα πως το προβλημα ειναι πολυ πιο πολυπλοκο και υπουλο απο ο, τι νομιζα, καθως και πολυ ευρυτερο:αφορα το ιδιο το συστημα στο οποιο ανηκουμε χωρις τη θεληση μας, και που γινεται ολο και ασφυκτικοτερο.Επειδη βλεπω οτι εχεις και λεπτυμενη συνειδηση, και αναλυτικη σκεψη, θα σε βοηθουσε μαλλον να δεις το προβλημα απο αυτη την οπτικη.Ετσι θα ξεχωρισεις σιγα σιγα τι μπορει και τι δεν μπορει να αλλαξει γυρω μας, και δε θα κατηγορεις και τον εαυτο σου για οσα δεν φταις(γιατι κι η εντονη ενασχοληση με τα προτυπα που προβαλλονται κλπ ειναι ενα ειδος εμμεσης αυτοτιμωριας για το οτι δε χωρεσες στο "καλουπι" που πλασαρουν).

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Korina12 View Post
    Δεν λέω ότι δεν βρίσκω,αλλά ρε παιδί μου δοκιμάζω 5-6 που δεν μπορώ τελικά να χωρέσω μέσα κ ένα που μου κάνει.Αλλά αυτά που δεν μου κάνουν μ'αρέσουν πιο πολύ. :P Κι εγώ μια ζωή 50 κιλά ήμουν κ τώρα με τα χάπια έχω γίνει 54 κ όσο να΄ναι μου κακοφαίνεται αλλά δεν έχω κ την κατάλληλη διάθεση ώστε να κάνω δίαιτα καθώς τα γλυκάκια είναι μια παρηγοριά όταν είμαι πεσμένη..:P
    ε ειναι σαν να φοραω εγω το 28 αλλα να παιρνω απο το ραφι το 26, φυσικα να μη χωραω, και μετα να λεω πωπω δε χωραω στα παντελονια!!!! Να δοκιμαζεις το νουμερο σου, οχι 2 νουμερα μικροτερο!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12