Οποιος ακολουθησε φαρμακευτικη αγωγη και τα εκοψε και ειναι οκ ας απαντησει! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Junior Member
    Λοιπον παιδες. Πηγα σε ψυχιατρο γυναικα αρχες Αυγουστου. Μου λεει παρε διαβασε δυο βιβλια και βαλεριανες. Τα παιρνω. Εγω ομως αφου περασα τους σοβαρους πανικους εγινα χειροτερα. Λεω δεν ξαναπαω. Παω σε παθολογο και μου λεει ειναι ψυχολογικο παιδι μου. Και γω 7 χρονια επαιρνα ladose. Λεω ωραιος ο γιατρος. Με στελνει σε φιλο του ψυχιατρο θεσσαλονικη 23/8 ηταν. Mου δινει entact 10mg και rispelen 1mg να παιρνω για τον υπνο. Δοκιμαζω rispelen μια φορα.Ξυπναω μουδιασμενος σαν παραλυσια. η χειροτερη κριση πανικου πιστευω. Το κοβω μαχαιρι. Παιρνω το entact μου καιγεται το στομαχι αναγουλες φουλ δεν μπορουσα να φαω, ειχα και μυδριαση.οτι να ναι λεω σκετη πρεζα.! Πηρα αποφαση πηγα σε νευρολογο να δω τι θα μου πει. Μου εγραψε φαρμακα κατι αγχολυτικα sentrak,sinocum και solben για πανικους! ωραιος γιατρος μου εξηγησε τα συμπτωματα και μου λεει σε ενα τριμηνο θα σαι οκ.Λεω αντε να δουμε.Και μου λεει αφου οδηγας μη φοβασαι. ειλικρινα με κανατε να γελασω με το φυτο αλλα ετσι ενιωθα ετσι το πα. Εγω παιδες ειμαι διαθεσιμος να κανουμε ολοι μαζι μια συναντηση αφου εχουμε ιδια συμπτωματα και ετσι θα τα λυσουμε ολα και πανικους και καταθλιψης και τα παντα! Σκεφτομαι πως αν ξαπλωνα καθε μερα με μοντελο μετα απο φυκι-φυκι για πλακα θα κοιμομουν λεω εγω τωρα χαχα αλλα η π... η αρρωστεια μας στερει και το καμακι βλεπεις.. ααα επισης αυτες τις εμμονες ιδεες τις εχουμε ολοι ε? να φοβομαστε τα μπαλκονια και την τρελα. και δες τι ωραια αρθρα γραφουμε εμεις οι παλαβιαριδες! ελεος ομως.ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ.. ΟΧΙ ΡΕ ΦΤΑΝΕΙ!!

Senior Member
    για 4 συνολικα χρόνια, πήρα διαφόρων ειδών φάρμακα, που όμως δεν μου έλυσαν το πρόβλημα, θα έλεγα ότι οι παρενέργειες προκάλεσαν μεγαλύτερο. τα έκοψα μόνη μου, με φοβερή δυσκολία (εννοώ ζαλάδες, αστάθεια, λιποθυμία), ώσπου τα κατάφερα κ χωρίς την έγκριση του γιατρού. καλώς ή κακώς άγνωστο.. (ούτε ο γιατρος δεν μπορεί να το εγγυηθεί αυτό, με οποιαδήποτε συνταγή). πάλεψέ το όσο μπορείς χωρίς, ζήτησε τη βοήθεια ενος ψυχολόγου, απέφυγε τα φάρμακα, δοκίμασε φυτικά ή διάφορα βότανα που ίσως βοηθήσουν αφού ο οργανισμός δεν έχει μπουχτίσει απ τις χημικο-αηδιες. καλή δύναμη!

Member
    τα περισσοτερα απο αυτα που γραφεται με καλυπτουν πραγματικα!οντως το συστημα με τα χαπια που αναφερει ο teo22,μου το κανε και ο ψυχιατρος μου!ευτυχως μετα το εννιαμηνο δν συνεχισα θεραπεια αλλη!και λεω δοξα τω θεω γι αυτο!εχω ακομα καπου καπου καποιες δυσπνοιες στιγμιαιες,καποιες ταχυπαλμιες τα βραδια αλλα παιδια.....το παλευω!κ προσπαθω καθημερινα!το μονο κακο στιγμα που μου εχει μεινει ως ''εμμονη'' μπορω να πω ειναι το αισθημα του θα καταπιω ή θα γυρισει η γλωσσα μου!το μονο που οταν με πιανει πραγματικα με φοβιζει!!!και οταν ειμαι στο τραπεζι και τρωω!!μικρος γολγοθας κ αυτο!!!!κουφο;;;αλλα ισχυει!αλλα σιγα σιγα κ αυτα θα στεχαστουν....οπως και ολα τα αλλα!γινονται ολα μια συνηθεια παιδες!κακια αλλα συνηθεια!εγω εγινα καλα αν μπορω να το θεσω ετσι περα απο τη βοηθεια του ψυχιατρου με το συστημα τα κανω ολα δικα μου και τα ξεπερναω!δλδ μελετω τις καταστασεις τις ασχημες,κρισεις πανικου,τσιμπηματα,πονακια κλπ κλπ,τα κανω ενα με μενα και τελικα προσπαθω να τα ξεχασω!και στα περισσοτερα τα καταφερα!!!!!αλλα και παλι εχω δρομο!!!στελνω σε ολους σας τις ευχες μου για να τα ξεπερασετε κ σεις!!!!και μακαρι τα λογια μου εστω κ εναν απο σας να σας βοηθησουν!!!!

Senior Member
    Καλη φαση αυτο που λες gogo23,κατι παρομοιο κανω και εγω.
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Senior Member
    Γειά σας παιδιά κι από μένα,
    τα ψυχοφάρμακα λειτουργούν όπως και τα παυσίπονα, δηλ. δεν θεραπεύουν αλλά καταστέλλουν μόνο προσωρινά
    το όποιο σύμπτωμα της ασθένειας, μ' αποτέλεσμα επειδή δεν εξουδετερώνουν την ρίζα του, με το που θα τα διακόψουμε και
    θα προκύψει κάποια νέα στρεσογόνα κατάσταση, αυτά θα επανέρχονται κι ίσως με μεγαλύτερη ένταση..
    Εξίσου σοβαρό όμως είναι κι οι παρενέργειές τους, γιατί είναι γνωστό ότι τελικά δεν υπάρχει αθώο φάρμακο κι αν αυτό
    μάλιστα δεν εξασφαλίζει και οριστική λύση.., αντί να χαπακωνόμαστε μια ζωή και να φορτωνόμαστε επιπλέον πρόβληματα..,
    και ν' αφαιρούμε κι έτσι απ' τον οργανισμό μας κάθε ζωντάνια, δύναμη και διάθεση για προσπάθεια κι αλλαγή.., τότε σίγουρα χρειάζεται
    να στραφούμε αλλού για μόνιμη θεραπεία, που είναι η αναζήτηση αιτιών με την βοήθεια ειδικού, σε συνδυασμό ίσως με βιβλιοθεραπεία,
    δράση για την κάλυψη αναγκών(αγαπώ τον εαυτό μου, τους άλλους.. κι αξίζω!) κι ανάληψη ευθύνης!
    Βέβαια έχουμε ανατραφεί με την νοοτροπία να θέλουμε το άμεσο αποτέλεσμα, γεγονός που μας οδηγεί έτσι στο εύκολο μέσον δηλ. το χάπι!
    Όμως, σε κάθε περίπτωση χρειάζεται ν' αντισταθμίσουμε τα βραχυπρόθεσμα οφέλη των φαρμάκων, με την οριστική αντιμετώπισή τους
    και ν' αποφασίσουμε τι είν' εκείνο που μας συμφέρει τελικά χωρίς φυσικά να μας βλάπτει μακροπρόθεσμα!
    Last edited by μαρκελα; 14-09-2012 at 13:45.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    τεο ποια βιβλια διαβασες εγω εχω διαβασει του κοσμου τα βιβλια μερικες μερες βοηθαν και αλλες οχι .
    τοσα βιβλια στο τελος θα μπορω μεταπτυχιακο .
    τωρα στην πολη μου ηρθε μια ψυχολογος που κανει λεει συστημικη ψυχοθεραπεια .ξερει κανεις τι ειναι αυτο ?απο προσωπικης αποψης.και οχι απο το τι λενε τα αρθρα.γιατι θα ειχα γλιτωσει πολυ χρημα και χρονο αν καποιος μου εξηγουσε την ψυχοδυναμικη και ισως να μην εφτανα εδω που εφτασα .........στην φαρμακευτικη αγωγη .......

Junior Member
    το 1 λεγεται οι περιοχες των σφαλματων μας και το αλλο να κινεις τα δικα σου νηματα. να σας ενημερωσω οτι χθες παλι το ξεφτιλισα. πηρα 1 ολκληρο λεξοτανιλ για να κοιμηθω. ειπα δεν γαμιεται.δηλαδη δεν υπαρχει ουτε ενας που να ξεκοψε και να κανει αυτα που εκανε παλια. βασικα παιδες και γω αν το ξεπερασω λογικα δεν θα ξαναμπαινα εδω μεσα να διαβαζω στεναχωρα πραγμαρα. ετσι νομιζω. πηρα το λεξοτανιλ ψοφησα στο υπνο. ειδες λεω. ολα ειναι θεμα εγκεφαλου. απ την αλλη λεω πως η γυμναστικη θα με βοηθησει πολυ περισσοτερο. γιατι εχω πολλη ανδρεναλινη που πρεπει να φυγει. εχω υπερενταση γι αυτο δεν με πιανει υπνος. να σας πω οτι εχω ξεπερασει τις ζαλαδες και τους πονοκεφαλους τους εντονους.δλδ οπως ειπε η gogo και ο predator να κανουμε δικα μας τα προβληματα και να τα ξεχναμε. επισης να σας πω οτι ειμαι ανθρωπος που μ αρεσαν τα μπουζουκια. παντα εβγαινα εξω και απο τοτε που μου ηρθαν αυτες ολες οι μαλακιες με χαλασαν την διαθεση.βασικα αλλαξα και τοπο διαμονης και αρχισα πρακτικη. αυτο εφταιγε. ο νευρολογος μου τα ειπε οπως ηταν. απλα δεν γουσταρες να κανεις αυτο το πραγμα το εκανες με το ζορι και αντεδρασε ετσι ο οργανισμος σου.ηθελε να βρισεις καποιον και το καταπινες μεσα σου. ολα αυτα ηταν οπως τα ελεγε. ακριβως ομως. γι αυτο παιδες βαλτε τον εαυτο σας πανω απο καθε τι. πιστευψτε στον εαυτο σας. αποδεχτειτε τον οπως ειναι. και να κυνηγατε τους ********υς φοβους σας. αυτο εχω αρχισει να κανω και γω.και οτι γινει. οσο για τα φαρμακα δεν ξερω αν θα τα παρω η δεν θα τα παρω. θελω να λυσω το θεμα με τον υπνο. αυτο με καιει τωρα. αμα χασμουρηθω και πεσω ξερος χωρις χαπια αυτο θα ειναι θαυμα νομιζω. Καλη δυναμη παιδια και παντα θετικα. επισης κατι που διαβασα λεει¨ για 2 μερες δεν αγωνιω στην ζωη μου. την χθεσινη που δεν ξαναγυρναει και την αυριανη που δεν ξερω τι θα μου φερει. Καληνυχτα και πολλα φιλια σε ολους!!!

Member
    μπραβο σου predator!!!ελπιζω να χεις δει καποια βλετιωση !!!συνεχισε ετσι κ οτι χρειαστει για ολους εννοειται εδω ειμαι!!!!!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12