Γιατι ποναει τοσο πολυ??????????????Γιατι?????????????????? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Senior Member
    αυτο που σου ειπε δεν ειναι καθολου εγωιστικο.! ειναι η αληθεια την οποια πρεπει να ακολουθησεις και εσυ. Δεν διαρκει τιποτα για παντα.! Εκανες λαθος οπως λες. Δεν θα σε κρεμασουν κιολας. Αν δεν καναμε λαθη δεν θα λεγομασταν ανθρωποι αλλα Θεοι. Ειμαστε φτιαγμενοι με προοπτικη να κανουμε και λαθη, οχι μονο σωσα. Αν τωρα αυτος σε εκρινε για ενα λαθος τοσο αυστηρα και οδηγηθηκατε στον χωρισμο απο αυτο, τελικα ισως και να μην σε καταλαβαινε οσο νομιζεις. Μετα απο καθε χωρισμο νοιωθεις οτι ο πονος και η απωλεια ειναι τοσο μεγαλη που δεν θα μπορεσεις να επιβιωσεις μονος σου. Δεν ειναι ετσι ομως!. Μονοι μας ερχομαστε στην ζωη και μονοι μας φευγουμε. Οχι τοσο ομορφο αυτο που λεω αλλα αληθινο. Αλλωστε εκει εξω υπαρχει καποιος που πραγματικα θα σε αγαπησει και θα ταιριαξεις. Ειναι τραγικα λαθος να προσπαθεις να βρεις την στηριξη στους αλλους. Εισαι δυνατη, οπως ο καθενας μας. Βρες την δυναμη μεσα σου. Και βγαινε εξω με ατομα που σε εκτιμουν και σε αγαπανε πραγματικα. Οι φιλοι υπαρχουν παντα και ας μην τους βλεπουμε. Αν περασει και αυτος καταθλιψη ειναι περισσοτερο αρνητικο σημαδι παρα θετικο. Δυο αρνητικες ψυχολογιες (η δικια του υποβοσκουσα αρνητικη) δεν πανε πουθενα!. Μονη σου ηρθες και μονη σου θα παλεψεις. Η ζωη ειναι εξω και σε περιμενει. Κυνηγα την. Τιποτα δεν θα σου ρθει απο μονο του!

Ακριβως αυτο μας εφαγε!2 ατομα με αρνητικες ψυχολογιες!Εγω στο τελος εφτασα να βαζω στην ακρη τα δικα μου και να ασχολουμαι μονο με τα δικα του!Γιατι ενοιωθα τυψεις που τον πληγωσα!οταν ομως τα ξαναβρηκαμε εγω αλλαξα!Ηταν επιλογη του να τα ξαναβρει μαζι μου παρολο που τον πληγωσα σωστα??Στο τελος μου ειπε ποτε δε σε συγχωρησα που με πληγωσες αρα δεν μπορεσε να το ξεπρασει ποτε!Τοτε γιατι τα ξαναβρηκε μαζι μου?Για να κοροιδευομαστε??Δεν ηταν αρκετα ωριμος να καταλαβει??Η φευγω η μενω και προσπαθω!δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο!Την πρωτη φορα που χωρισαμε τον πληγωσα γιατι αυτος ειχε πεσει με τα μουτρα πανω μου τρελα ερωτευμενος κι εγω ημουν πιο χαλαρη!Κι οταν ξαφνικα του ειπα δεν ειμαι ερωτευμενη κι ευτυχισμενη!Ολα αλλαξαν!Χωρισαμε την πρωτη φορα, ομως δεν αντεχα μακρυα μου!Τον αγαπουσα παρα πολυ!παρολο που δεν ημουν ερωτευμενη!Κι ετσι προσπαθησα πολυ να τα ξαναβρουμε και τα ξαναβρηκαμε!Ομως αυτος δεν ηταν οπως παλια!Κοιτουσε πιο πολυ τον εαυτο του!Ειχε βαλει ενα πλεγμα γυρω του και αντιδρουσε με το παραμικρο!λες και ηθελε να με κανει να πονεσω για οτι του εκανα(που τοθ ειπα δλδ την αληθεια, ειναι τοσο κακο αυτο που εκανα πια?)Αυτος πονεσε πολυ γιατι νομιζε πως ειμαι ερωτευμενη (στην αρχη) !Ομως ηταν επιλογη του να τα ξαναβρουμε, δεν τον αναγκασε κανενας!Εκανα τα παντα για να τα ξαναβρουμε και να του δειξω ποσο πολυ τον αγαπαω και δεν μπορω χωρις αυτον!Ομως δεν ηταν πια ο ιδιος!Φυσικα και καποιος αλλαζει οταν πληγωνεταο!ομως ας επελεγε να μην τα ξαναβρουμε!

Senior Member
    κούκλα μου ξέρω ότι αυτό που περνάς είναι αβάσταχτο....εγώ το περνάω σχεδόν 1,5 μήνα τώρα...2,5 χρόνια ήταν ο άνθρωπος μου ήταν το στήριγμά μου ήταν τα πάντα για μένα...έκανα όμως ένα μεγάλο λάθος...έφτασα στο σημείο να αγαπήσω εκείνον περισσότερο από εμένα...άφησα τη ζωή μου για να ακολουθήσω τη δική του...το αποτέλεσμα ένιωσε τόσο πολύ πιεσμένος που απλά έφυγε...ο πόνος που βίωσα ήταν απερίγραπτα μεγάλος αλλά έχω να σου πω ότι ζω κανονικά ότι αναπνέω κανονικά ότι όλα είναι κανονικά άσχετα με το αν αυτός δεν είναι πλέον εδώ...πρόσεχε δεν λέω ότι δεν πονάω ότι δεν μου λείπει αλλά ξέρεις τι ανακάλυψα????ότι αυτό που με ενοχλεί κ με πονάει περισσότερο είναι το γεγονός ότι μου λείπει αυτό που ήταν εκείνος για μένα δηλαδή η αγκαλιά μου το πρωί, το τηλέφωνο που θα με έπαιρνε κ γενικά η παρουσία του...δεν λέω ότι ο ίδιος δεν μου λείπει αλλά όσο περνάει ο καιρός νιώθω όλο κ καλύτερα...η συμβουλή μου βίωσε τον πόνο σου μόνο έτσι θα καταφέρεις να νιώσεις καλύτερα κανένα πένθος δεν διαρκεί για πάντα...καμία καταιγίδα δεν διαρκεί για πάντα κάποια στιγμή βγαίνει ο ήλιος....αα κ κάτι άλλο αν κάτσεις να κοιτάξεις γύρω σου προσεχτικά θα δεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπάνε κ θα σε αγαπάνε ότι κ αν γίνει...κ μιλάω για τους γονείς σου...χωρίς εκείνον μπορείς να ζήσεις για φαντάσου να έχανες αυτούς...κ μην ξεχνάς ότι τα καλύτερα έρχονται όσο κ αν δεν το πιστεύεις τώρα....κάνε λίγη υπομονή δώσε στον εαυτό σου το χρόνο του να κλείσει τις πληγές του κ θα δεις θα χαμογελάσεις ξανά...κ που ξέρεις στην επόμενη γωνιά μπορεί να σε περιμένει η ευτυχία γιατί να χάσεις την ευκαιρία?????

Μηνα μου σου ετσειλα προσωπικο μηνυμα!

Αυτο; τωρα ειναι φανταρος!θα απολυθει σε ενα μηνα!Κι εγω μπαινοβγαινω στο σπιτι του στο δωματιο του εκει που κανω μαθημα την αδερφη του!Να τη σταματησω δε μπορω γιατι ειμαι οικονομικα σκατα!Ασε που φοβαμαι μην το ξερει και η μανα του!Οως θα τα αντεξεω ολα αυτα???σας λεω ημουν καλυτερα με την υγεια μου και ξαφνικα χειροτερεψα!εχω πολυ αγχος και συνεχεια και σημειο λιποθυμιας!Ιποφερω απο καταθλιψη και αγχωδεις διαταραχες!θα παω στο γιατρο μου την Πεμπτη πως θαντεξω ως τοτε?Προσπαθω να βρω κατι ναμε κρατησει αλλα δεν εχω καν ορεξη να κανω τιποτα!Ουτε να δουλεψω εχω ορεξη!!!Πως θα τον ξεπερασω μπαινοβγαινοντας στο στπιτι του?

Senior Member
    Τι του κανες κ τον πληγωσες τοσο πολυ ρε τζιντζερ?Τι εγινε εκει που σα σταν ολα μια χαρα?

Την πρωτη φορα?σας ειπα

Senior Member
    Τι δηλαδη?

Απλα του ειπα οτι δεν ενοιωθα ερωτευμενη, την αληθεια δλδ !ομως δεν αντεχα μακρυα του και ετσι τα ξαναβρηκαμε τον αγαπω παρα πολυ παρα πολυ ομως και θεωρησα οτι η αγαπη ειναι πιο σημαντικη απο τον ερωτα!Ηταν επιλογη του να τα αξανβρει μαζι μου, ομως δεν ηταν οπως πριν, καυγαδιζαμε συνεχεια γαιτι αυτος οντας πληγωμενος εβγαζε τρελη αντιδραση!Δεν ηταν δοτικος οπως πριν κι ετσι αρχισα η κατρακιλα και μετα απο ενα καυγα μου ειπε τελος!Απο μηνυμα κιολας ουτε καν απο το τηλ ουτε καν απο κοντα!Εγω δεν απαντησα ποτε!μεχρι που κατι εγινα και τον πηρα τηλ!Ειχε μπει κρυφα στο λογαριασμο μου στο φεις και ειδε οοοοοοοοοολλλλλλλλλλλεεεε εεεεςςςςςςςς μου τις συνομιλιες οπου με τις φιλες μου μιλουσα για τις ανασφαλειες μου γιαυτη τη σχεση!Κι ετσι με ειπε υποκριτρια!οτι αλλα ελεγα σε αυτον και αλλα αλλου!Αυτος φυσικα δεν παραδεχτηκε ποτε οτι μπηκε στο λογαριασμο μου!ξερω ομως οτι απομνημονευσε τον κωδικο!

και ως αποτελεσμα μεχει παρει εμενα η κατρακυλα!και δε μπορω να συνελθω!κατηγορω στνεχεια τον εαυτο μου για ολα!

Senior Member
    Η υποκρισια σου που εγκειται? Και τι αντιδραση εβγαζε? Πρακτικα εννοω.

Senior Member
    εεε...δεν ειναι και λιγο να πεις σε καποιον πως δεν εισαι ερωτευμενη μαζι του....
    εσυ βεβαια το εκανες..και μπραβο σου για την ειλικρινεια σου..αλλα να τωρα που υπαρχει και το φυσικο επακολουθο....
    ειδικα αν αυτος ειναι ερωτευμενος μαζι σου...πρεπει να πληγωθηκε πολυ...θα μου πεις υπαρχει αγαπη..αλλα κι απο την αλλη στον καθενα μας αξιζει να τον ερωτευτουν...ειναι ενα δωρο που καλο ειναι να μη το στερει κανεις απο τον εαυτο του....
    θα σου πω κατι...με καθε επιφυλαξη..και χωρις να θελω να σε κρινω..ειλικρινα...σε οσα εχεις γραψει ως τωρα...το ζουμι ειναι ..μου λειπει γιατι μου εδινε αυτο..γιατι μου καλυπτε εκεινο..κλπ
    στον ερωτα..σου λειπουν τα ματια ,τα χερια ,το κορμι..η μυρωδια...τα παντα..η υπαρξη ολη...τοσο που το δικο σου εγω γιαυτο το χρονικο διαστημα του πονου εκμηδενιζεται....δεν υπαρχει το ποιος θα βρεθει να με καταλαβαινει τωρα ..γιατι απλουστατα...δεν υπαρχει ιχνος αλλου αρσενικου πανω στον πλανητη...αυτα βεβαια για τον ερωτα κι οσο κραταει το πενθος του...
    αλλα εσυ δεν εισαι ερωτευμενη οπως λες...μηπως λοιπον ειναι καλυτερα να ηρεμησεις και να περιμενεις ωσπου να βρεις καποιον να τον ερωτευτεις πραγματικα?
    το δυσκολο δεν ειναι να κανεις μια σχεση και τελικα να αγαπηθεις...το δυσκολο ειναι να ερωτευτεις και να σε ερωτευτουν αμοιβαια....
    Last edited by nflu; 16-09-2012 at 16:06.
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Οπως ειπα και παρα πολλες φορες ηταν επιλογη του να τα ξαναβρουμε!Δεν τον αναγκασα!Σε μερικες σχεσεις η αγαπη ειναι πιο σημαντικη απο τον ερωτα!ναι δεν ειμαι ερωτευμενη!Ομως η αγαπη που υπηρχε ητν πολυ δυνατη!Μας ενωσε κατι κοινο!Κι ετσι μειναμε μαζι!Δε θελω να βρω κανεναν γιατι στη φαση που ειμαι πιστευα οτι μονο αυτος μπορει να με καταλαβει!Αλλα ειναι ευκολο οταν μοιραζεσαι με καποιον ενα χρονο απο τη ζωη σου και ξαφνικα χανεται???Ο ερωτας καποτε φευγει και μενει η αγαπη!

Senior Member
    καταρχην..το ηταν επιλογη του δεν σημαινει απολυτως τιποτα...ηταν επιλογη του τοτε..επαψε να ειναι επιλογη του στην πορεια του χρονου....
    και ειναι φυσικο ενας ανθρωπος ερωτευμενος να προσπαθησει να δωσει χρονο στον εαυτο του για να διαχειριστει και να αντιμετωπισει μια αληθεια που προφανως τον πονεσε πολυ...ισως θα ηταν πιο τιμιο να ειναι απο την αρχη ξεκαθαρος αλλα αυτο προυποθετει οτι θα ειχε ξεκαθαρισει και τα πραγματα μεσα του.....

σου ξαναλεω..δεν εχω καμμια διαθεση να σε κρινω...αλλα προσεξε παλι τι γραφεις...γιατι ηταν ο μονος που μπορει να ΜΕ καταλαβει......κι αν καποια στιγμη επαυε πια να σε καταλαβαινει...τι θα ηταν αυτο που θα εμενε..να θες απο αυτον...?

φυσικα και δεν ειναι κανενας χωρισμος ευκολος..και ειμαι σιγουρη οτι πονας...αλλα καλο θα ειναι να ξεκαθαρισεις γιατι ακριβως πονας...για τον εαυτο σου ή για εκεινον...αν και νομιζω οτι το εχεις ξεκαθαρισει....

σιγουρα ο ερωτας καποια στιγμη φευγει...αλλα οχι οπως το φανταζεσε...παντα αφηνει κατι πισω πολυ ζεστο και οικειο..προυποθεση ομως ειναι να εχει υπαρξει κιολας.....
    επισης αν τον αγαπας πραγματικα οπως λες..και μαλιστα με δυνατη αγαπη θα ευχοσουν να τον ερωτευτουν οπως πραγματικα το αξιζει ο καθε ανθρωπος εστω και για μια και μοναδικη φορα στην ζωη του....
    αληθεια εισαι εντελως σιγουρη οτι δεν εισαι ερωτευμενη μαζι του και δεν το χεις καν καταλαβει?
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

πως θα τον ξεπερασω ρε παιδια??νοιωθω απειρες τυψεις οτι τον πληγωσα και τοση μοναξια!!ηταν κομματι μου και δεν αντεχω να ειμαι μακρυα του και να μη μιλαμε και πανω απολα δεν αντεχω να με θεωρει "υποκριτρια" κατι που δεν ειμαΙ!!!Νοιωθω οτι θα μεινω για παντα μονη!οσο ασχημα και να μου μιλαει καταλαβαινω πως ειναι ποληγωμενος!και τον δικαιολογω!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast