Πολύ έντονη κατάθλιψη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    {.....το ότι δεν είμαι πια μαζί με κάποιον που αγαπώ πολύ, το θάνατο της γιαγιάς μου και της γάτας μου, το γεγονός ότι είμαι αρκετά μόνη γιατί σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι δεν με καταλαβαίνουν... Αλλά εκτός αυτών, αυτή η μελαγχολία πηγάζει από μέσα μου, βαθιά μέσα απ' την ψυχή μου...μακάρι να μπορούσα να την ξεριζώσω! }

Αυτο το οτι η μελαγχολία πηγαζει απο μέσα μου ,,ακομα κι αν ειναι ετσι ,,δεν ειναι φιντανι σε γλαστρα να το ..ξεριζώσεις ! μακαρι ναταν ετσι ! ........οποτε ας επικεντρωθούμε τσα υπολοιπα :
    -εισαι αρκετα μόνη : αντιμετωπίσιμο ακούγεται καθως υπαρχουν ενα σωρο δραστηριοτητες που μπορουν να σε φερουν κοντα σε αλλους
    -πεθανε το γατακι: ευτυχως υπαρχουν απ ολες τις ρατσες ομορφοτατα γατακια να ιοθετισεις ενα μικρούλι ,,θα σου δώσει απιστευτη χαρα !
    - η γιαγιακα δυστυχως δεν γυρίζει πίσω ,,ετσι ειναι ολοι χανουμε γιαγιαδες ,παπουδες, ειναι ας πουμε στη φύση της ηλικιας τους ,στον κυκλο της ζωης. Αλλα, σκεφτηκες μήπως οτι εσυ εισαι ο Κλώνος της κ πως δεν θα την εκανες περηφανη αν μαθενε οτι καθεσαι και μιζεριάζεις ,παρα να γινεις ευτυχισμενη ,οπως στα ονειρα της ισως ....
    _και τωρα φτασαμε στο ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ! Βασικα θα πρεπε να τα προσπερασουμε ολα και να ασχοληθούμε μονο με αυτο , καθως ειναι το κρισιμοτερο ολως κ εκεινο που ριχνει τους παντες στα 'σχοινια' ! Τι τα θες ετσι ειναι ο ερωτας ενα ρινγκ , παλευεις και αλωτε κερδιζεις αλωτε χάνεις . Δεν αξίζει κανενας κ καμία να μενει οανθρωπος στα πατωματα κ να σπαραζει για ενα... πουλι που πεταξε !
    Επικεντρωσου στο ΘΕΜΑ σου , ανασκουμπωσου , βαλε τα καλά σου , και ξανα στην αρενα !
    μην κοιταζεις πίσω ! να κοιταζεις μονο μπροστα !!!!
    -Έχω άλλα 2 γατάκια, δεν μου λείπουν, lol! Απλά αυτή ήταν η αγαπημένη μου κι όταν ήμουν στεναχωρημένη την έπαιρνα και κοιμόμασταν μαζί κι ένιωθα λίγο καλύτερα...
    -Όσο για τη γιαγιά μου ήταν πολύ καλή κι άξια γυναίκα και νιώθω άσχημα που δεν μπορώ να είμαι σαν εκείνη...στην κηδεία της μια φίλη της μου είχε πει "να πάρεις τις χάρες της γιαγιάς σου" αλλά δυστυχώς εγώ δεν τις έχω...πάντως παρηγοριέμαι με την ιδέα ότι με αγαπούσε όπως και να ΄χει άνευ όρων...
    -Όσο για το θέμα μου, αυτό κάνω, προσπαθώ να γίνω καλά γι' αυτό κι άνοιξα το θέμα, σαν μια επιπλέον βοήθεια στην προσπάθεια μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Επίσης, θέλω να πω ένα όνειρο που είδα σήμερα το πρωί: είδα ότι τελικά είχα κάνει εισαγωγή στην ψυχιατρική κλινική κι ότι θα κατεβαίναμε με τη μαμά μου να φάμε κάτι στο κυλικείο κι ότι εκείνη κατέβηκε πρώτη κι εγώ πήρα μετά το ασανσερ αλλά ήθελε λέει να ρίξεις ένα ευρώ για να ξεκινήσει κι εγώ είχα μόνο 50 λεπτά κι εκεί ξύπνησα...τί μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    κυκνε μου,
    σε διαβαζω εδω και καιρο και στεναχωριεμαι που σε βλεπω να βασανιζεσαι τοσο πολυ για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα.
    μηπως να αλλαζες γιατρο?
    εγω γυρισα μοιριαδες γιατρους μεχρι να βρω την φαρμακευτικη αγωγη που μου ταιριαζει.
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    κυκνε μου,
    σε διαβαζω εδω και καιρο και στεναχωριεμαι που σε βλεπω να βασανιζεσαι τοσο πολυ για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα.
    μηπως να αλλαζες γιατρο?
    εγω γυρισα μοιριαδες γιατρους μεχρι να βρω την φαρμακευτικη αγωγη που μου ταιριαζει.
    Αυτή η γιατρός είναι σχετικά καινούρια αλλά μου τη σύστησαν ως καλή κι εμένα μου φαίνεται καλή...απλά αλλάξαμε πρόσφατα τα φάρμακα...τώρα που είμαι σε αναρρωτική άδεια ελπίζω ν' αρχίσω να νιώθω καλύτερα καθώς θα δράσουν...ήδη μερικές φορές νιώθω αλλά όχι σήμερα, σήμερα νιώθω χάλια...

Senior Member
    σου ευχομαι ολοψυχα, να νιωσεις καλα το συντομοτερο δυνατον κοπελα μου!!!
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    σου ευχομαι ολοψυχα, να νιωσεις καλα το συντομοτερο δυνατον κοπελα μου!!!
    Σ' ευχαριστώ πολύ, να 'σαι καλά! Μου κάνει καλό η υποστήριξη σου...

Senior Member
    χαιρομαι

Senior Member
    Επαναφέρω το θέμα γιατί αισθάνομαι να ξανακυλάω προς την κατάθλιψη...τον τελευταίο καιρό με τα φάρμακα είμαι καλύτερα αλλά επειδή αυτές τις μέρες έγινε κάτι που με στεναχώρησε νιώθω ότι έκανα βήματα πίσω και σαν να βρίσκομαι πάλι στην αρχή...τί να κάνω τώρα;

Senior Member
    Πω ρε παιδια.. ποσο στενοχωριεμαι... πανδημια καταθλιψης εχει πεσει.. τι μας εχει πιασει ολους ρε πουστη μου.. μηπως ειναι η μεταβατικη εποχη? (συνηθως φθινοπωρο κ αρχες ανοιξης η καταθλιψη εμφανιζει εξαρσεις).. Ερη αφου εισαι καλυτερα υπομονη ρε συ.. Ποια φαρμακα παιρνεις? Ειδες που γκρινιαζες κ δεν ηθελες να παρεις φαρμακα, τωρα που τα πηρες ποσο σε βοηθησαν?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Πω ρε παιδια.. ποσο στενοχωριεμαι... πανδημια καταθλιψης εχει πεσει.. τι μας εχει πιασει ολους ρε πουστη μου.. μηπως ειναι η μεταβατικη εποχη? (συνηθως φθινοπωρο κ αρχες ανοιξης η καταθλιψη εμφανιζει εξαρσεις).. Ερη αφου εισαι καλυτερα υπομονη ρε συ.. Ποια φαρμακα παιρνεις? Ειδες που γκρινιαζες κ δεν ηθελες να παρεις φαρμακα, τωρα που τα πηρες ποσο σε βοηθησαν?
    Παίρνω cymbalta, zolotrin και zypefar Lacrymosa...δεν ήταν ότι δεν ήθελα να πάρω φάρμακα αλλά ότι είχα απογοητευτεί από τους ψυχιάτρους και τα πειράματα τους, τώρα όμως επιτέλους βρήκα κάποια καλή, δόξα τω Θεώ! Όσο για υπομονή, μετά από τόση ψυχική ταλαιπωρία δεν έχω και πολλά αποθέματα...

Κουράγιο Κύκνε. Ευχομαι συντομα να ξαναβρεις τις δυναμεις σου. Μην τα βαλεις κάτω. Όπως λεει η Λακρυ ειναι η εποχη τετοια, φθινόπωρο που συνηθως η καταθλιψη εμφανιζει εξαρσεις.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Κουράγιο Κύκνε. Ευχομαι συντομα να ξαναβρεις τις δυναμεις σου. Μην τα βαλεις κάτω. Όπως λεει η Λακρυ ειναι η εποχη τετοια, φθινόπωρο που συνηθως η καταθλιψη εμφανιζει εξαρσεις.
    Σ' ευχαριστώ Γιάννη...προσπαθώ όσο μπορώ...ελπίζω να τα καταφέρω...

Senior Member
    Σήμερα είναι μια από τις χειρότερες μέρες...δεν με βοηθάει κανένα φάρμακο, δεν μπορώ να ηρεμήσω και να σταματήσω να κλαίω και μου βγήκαν και ψυχοσωματικά συμπτώματα, κρυώνω πάρα πολύ, τρέμω...δεν ξέρω τι μου συμβαίνει αλλά δεν αντέχω...

Senior Member
    Κυκνε κανε υπομονη... ολα αυτα ειναι συμπτωματα της καταθλιψης και το ξερεις... θελει υπομονη ωσπου να αρχισουν να κανουν δραση τα φαρμακα.
    Υπομονη!!!!!!!!
    \"καταδίκη μιας κατάστασης σημαίνει την ασυνείδητη επιθυμία της\"-Freud-

Senior Member
    Quote Originally Posted by VanGogh View Post
    Κυκνε κανε υπομονη... ολα αυτα ειναι συμπτωματα της καταθλιψης και το ξερεις... θελει υπομονη ωσπου να αρχισουν να κανουν δραση τα φαρμακα.
    Υπομονη!!!!!!!!
    Έχουν αρχίσει λέει η γιατρός...όμως εγώ από χθες δεν αισθάνομαι καλά, ακόμα και σήμερα συνεχίζω να τρέμω σαν το φύλλο και δεν ξέρω τι να κάνω...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast