Γιατί???
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Thread: Γιατί???

Junior Member

Γιατί???

Καλησπέρα σας! Έχω ένα πρόβλημα αυτές τις μέρες... Δε θα σας ζαλίσω με μπλα-μπλα.. Λοιπόν,η κατάσταση έχει ως εξής: Όλο το καλοκαίρι μιλούσα με ένα παιδί μέσω ίντερνετ. Αρχικά μιλούσαμε φιλικά. Μετά συνειδητοποίησα ότι μου άρεσε. Μια μέρα λοιπόν του το είπα. Εκείνη κιόλας τη μέρα βρεθήκαμε. Πήγαμε για ποτό και μετά βόλτα. Στο τέλος,πήγαμε σε ένα δασάκι και χωρίς να το περιμένω,με αγκάλιασε και με φίλησε!!! Ειλικρινά,ένιωσα πολύ όμορφα! Βρεθήκαμε ξανά μετά από 2 μέρες.Γενικά κάθε φορά μου φερόταν πολύ καλά,ήταν πολύ τρυφερός,μου έδειχνε ότι ήθελε κάτι σταθερό.Με σύστησε και σε κάποιους φίλους του.Ένα βράδυ λοιπόν πριν από μια εβδομάδα,γυρίσαμε απ'έξω και όταν πήγα σπίτι μου έστειλε :καληνύχτα και όνειρα γλυκά:). Από τότε δε μου ξαναμίλησε.... του έστειλα μηνύματα(αρχικά φαντάστηκα ότι δεν είχε κάρτα) αλλά δεν τον πετύχαινα ούτε στο facebook ούτε στο msn απ'όπου μιλούσαμε συχνά. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό. Όχι μόνο δε μαλώσαμε,αλλά του είπα ότι τον εμπιστεύομαι και θέλω να προχωρήσω μαζί του(δεν είχαμε κάνει τίποτα εκτός από αγκαλιές,φιλιά,χάδια).Μάλισ τα,μου είχε πει ότι έτσι είχε φερθεί σε μια πρώην του,η οποία όμως του φέρθηκε πολύ άσχημα και ο ίδιος το θεώρησε μαλ***α που απλώς δεν της μιλούσε. Γιατί το κάνει σε μένα??? Στην αρχή μου έστελνε συχνά μηνύματα,μου έδειχνε ότι με σκεφτόταν,όλα πήγαιναν καλά! Ξαφνικά,άρχισε να μη δίνει καν σημεία ζωής!! Εγώ ψυχολογικά είμαι χάλια,τον σκέφτομαι συνέχεια,του έστειλα 3-4 μηνύματα στο κινητό στα οποία δεν έλαβα ποτέ απάντηση(του είπα κιόλας να μου απαντήσει στο facebook αν δεν έχει κάρτα) και πάλι τίποτα! :( Στο τέλος του έστειλα ένα μήνυμα στο facebook: γιατί δε μου μιλάς? Δεν έχει απαντήσει ακόμα.Βασικά δεν το έχει δει καν,έχει καιρό να μπει στο facebook. Αυτό γίνεται εδώ και μια εβδομάδα. Μπορείτε να μου πείτε τι φταίει και τι θα ήταν καλό να κάνω απ'τη μεριά μου?? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Senior Member
    Πολλα μπορει να συμβαινουν. Πως ακριβως γνωριστηκατε? Και ξερεις που μενει ή που σπουδαζει? Μη νομιζεις οτι ειναι κατι πρωτοτυπο.

Junior Member
    Μέσω facebook γνωριστήκαμε. Ναι,μένει κοντά σε μένα και ξέρω που σπουδάζει. Παίζει κάποιο ρόλο αυτό?

Junior Member
    Το ξέρω ότι δεν είναι πρωτότυπο. Απλώς όλα πήγαιναν τόσο καλά μεταξύ μας και δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό... Τις τελευταίες 3 μέρες κάθε μήνυμα που μου έρχεται εύχομαι να είναι από αυτόν,αλλά τίποτα... :( Δεν το καταλαβαίνω όμως...δεν του έκανα κάτι... :(

Senior Member
    Μια εβδομαδα δεν ειναι τιποτα . Μπορει για καποιο λογο να μην εχει νετ και να μην εχει καρτα στο κινητο. . Μην φρικαρεις.

Junior Member
    Λες??? Μακάρι να είναι αυτός ο λόγος!!!! :) Απλώς παραξενεύτηκα πολύ γιατί ενώ μιλούσαμε κάθε μέρα ξαφνικά δεν έχω καν νέα του... Τι να πω εύχομαι κι ελπίζω να είναι αυτός ο λόγος.

Senior Member
    Eννοω ηταν κοινος γνωστος ή τελειως αγνωστος που σου εκανε αιτημα στο φατσοβιβλιο?
    Και ρωτησα αν ξερεις που μενει και που σπουδαζει μηπως τον βρεις απο κοντα.
    Και δεν πιστευω οτι δεν εχει καρτα ή ιντερνετ. Αμα πεις καποια στοιχεια παραπανω για τη σχεση και για το τι τυπος ειναι, τι σου λεγε, το παρελθον του κλπ ισως βγαλω καλυτερο συμπερασμα αν και εχω καποιες αιτιες υποψη.
    Α ναι, και οπωσδηποτε σταματα να του στελνεις μεχρι να δεις τι θα κανεις. Μη ξαναστειλεις.

Senior Member
    Kερασι μην το λες. Εμενα μου εχει τυχει να ειμαι σχεδον 2 εβδομαδες χωρις νετ και καρτα και να μην επικοινωνω .Το κινητο του ειναι ανοιχτο?

Junior Member
    Λοιπόν ήταν τελείως άγνωστος,αλλά μιλούσαμε από αρχές Ιουνίου μέχρι τέλη Αυγούστου που βρεθήκαμε. Η αλήθεια είναι ότι κακά τα ψέματα,φρούδες ελπίδες τρέφω που σκέφτομαι μήπως ξέμεινε από κάρτα... :'( Σχέση δεν είχαμε κάνει,αλλά μιλούσαμε και φερόμασταν σαν να είμαστε μαζί.Ο ίδιος είναι πολύ καλό παιδί,υπερ των σταθερών σχέσεων,απεχθάνεται τα one night stands και ήμουν στα πρόθυρα να του πω ότι θέλω κάτι σταθερό μαζί του.Για το παρελθόν του δεν ξέρω και πολλά :( Σαν τύπος,του αρέσει να βγαίνει έξω και να διασκεδάζει και ώρες ώρες γίνεται πολύ ευαίσθητος(σε όλα ταιριάζουμε απόλυτα!!!) Και μου κάνει τρομερή εντύπωση (κακή)το γεγονός ότι την τελευταία φορά που βγήκαμε, ενώ όλα ήταν πολύ καλά μεταξύ μας,(περάσαμε καλά,αγκαλιαστήκαμε,φιληθή καμε,με πήγε μέχρι το σπίτι μου) ξαφνικά εξαφανίστηκε από προσώπου γης! Έχω φάει κόλλημα και ήμουν ένα βήμα ακριβώς πριν του πω ότι θέλω σχέση(είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι κι αυτός για σχέση έψαχνε και απ'τον τρόπο που μου φερόταν,έδειχνε πρόθυμος να κάνει κάτι σταθερό μαζί μου.)Το να πάω να τον βρω από κοντά είναι μάλλον δύσκολο για μένα... Προτιμώ δηλαδή,αν έχει κάποιο πρόβλημα να μου το πει ο ίδιος από κοντά και όχι να τον κυνηγάω. Σ'ευχαριστώ για τη συμβουλή,δε θα ξαναστείλω μέχρι να κάνει κάτι κι αυτός. Μπορείς να συμπεράνεις κάτι με βάση αυτά που σου είπα?

Junior Member
    Ναι,όσα μηνύματα του έστειλα έχουν παραδοθεί. Βέβαια,την τελευταία φορά που μιλήσαμε μέσω ίντερνετ,μου είπε ότι δεν είχε κάρτα αλλά ακόμα να βάλει?? και στο ίντερνετ έχει πρόσβαση και απ'το κινητό. Θα μπορούσε να μου στείλει ένα μήνυμα να μου το πει ότι δεν έχει κάρτα και έμεινε χωρίς ίντερνετ,αλλά δεν έκανε τίποτα... :(

Senior Member
    Αν εξαφανιστηκε ξαφνικα χωρις καμια αιτια και χωρις καμμια εξηγηση ειναι μαλακας. Αλλα επειδη την μια εβδομαδα δεν ειναι μεγαλο διαστημα , μπορει κατι να ετυχε και μην εχει προλαβει να στο πει .Πχ μπορει να αρρωστησε αυτος ή καποιος δικος του κλπ.
    Περιμενε και αν δεις οτι περασει και αλλη μια εβδομαδα τοτε ξεχνα τον.

Junior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια betelguese και kerasi! Ειλικρινά,το εκτιμώ πολύ. Στην κατάσταση που είμαι τώρα ούτε λογικά δεν μπορώ να σκεφτώ...:( Σε περίπτωση που μείνει εξαφανισμένος,να κάνω τίποτα? π.χ. ένα τελευταίο μήνυμα που να του λέω να βρεθούμε να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση,ή όχι?

Senior Member
    Μπα μην στειλεις αλλο μηνυμα γιατι σε περιπτωση που εχει σοβαρο λογο για την εξαφανιση του , θα νιωθεις ασχημα μετα.
    Και σε περιπτωση που αποδειχτει μαλακας , θα του εχεις δωσει πολυ αξια χωρις να πρεπει.

Junior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Μπα μην στειλεις αλλο μηνυμα γιατι σε περιπτωση που εχει σοβαρο λογο για την εξαφανιση του , θα νιωθεις ασχημα μετα.
    Και σε περιπτωση που αποδειχτει μαλακας , θα του εχεις δωσει πολυ αξια χωρις να πρεπει.
    Εντάξει!! Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ!!! :)

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Eννοω ηταν κοινος γνωστος ή τελειως αγνωστος που σου εκανε αιτημα στο φατσοβιβλιο?
    Και ρωτησα αν ξερεις που μενει και που σπουδαζει μηπως τον βρεις απο κοντα.
    Και δεν πιστευω οτι δεν εχει καρτα ή ιντερνετ. Αμα πεις καποια στοιχεια παραπανω για τη σχεση και για το τι τυπος ειναι, τι σου λεγε, το παρελθον του κλπ ισως βγαλω καλυτερο συμπερασμα αν και εχω καποιες αιτιες υποψη.
    Α ναι, και οπωσδηποτε σταματα να του στελνεις μεχρι να δεις τι θα κανεις. Μη ξαναστειλεις.
    Ααα ξέχασα να αναφέρω ότι μου είπε πως έχει κάνει το ίδιο πράγμα(το να εξαφανιστεί) σε μια πρώην του. Όμως εκείνη του είχε κάνει πολύ μεγάλη π***τια και ο ίδιος είπε ότι φέρθηκε σαν μα****ς(άρα δεν το εγκρίνει σαν συμπεριφορά)

Page 1 of 2 12 LastLast