Results 1 to 11 of 11
Thread: Παλι τα ιδια?Ελεος!!!
-
15-09-2012, 04:19 #1
Παλι τα ιδια?Ελεος!!!
Και ναι,δυστυχως μετα απο δυο χρονια ηρεμιας και "υγειας"!!!Παλι νομιζω οτι εχω μελανωμα!!!Το αστειο ειναι οτι εχθες πηγα σε δερματολογο αλλα σημερα ανακαλυψα μια καινουργια "υποπτη" ελια..Τι σου κανει η γαμ.....η η νοσοφοβια?Τι παιχνιδια μου παιζει το ιδιο μου το μυαλο παλι..Δε θα περασει ποτε πια???
- 15-09-2012, 15:34 #2
πανιτο μου νο πανικ!!!!χαχχααα!!!!δεν εχεις τπτ απολυτος αφου χθες πηγες στον γιατρο αν ηταν δε θα σου ελεγε κατι?μην σκας σκεψου κατι αλλο και θα δεις που θα το ξεχασεις!!!καταρχας τωρα με τ μπανια κ τον ηλιο λογικο ειναι ν εχεις βγαλει σημαδια και εγω εχω μην αγχωνεσαι!!!!
28-09-2012, 02:24 #3
Ρε παιδια πειτε μου..Περναει ποτε αυτη ημαλακια και πως???Χθες ξαναπηγα σε αλλο δερματολογο για την ιδια ελια γιατι νομιζα οτι ειχε βγαλει κι αλλο σπυρακι..Ορκιζομαι οτι το εβλεπα..Η απαντηση και αυτου του γιατρου η ιδια..¨Δεν εχεις τιποτα αγορι μου,προσπαθησε να χαλαρωσεις και μην ψαχνεσαι¨!!
Αλλα ρε παιδια εκεινη τη στιγμη που μου μπαινει η ιδεα οτι κατι εχω δεν μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο..Ολα γυρω μου μαυριζουν και μονο κακες σκεψεις ερχονται στο μυαλο μου..Σκεφτομαι κι αν αυτη τη φορα εχω δικιο??Κι αν οι γιατροι δε μου πολυδινουν σημασια λογω του βεβαρυμενου ιστορικου νοσοφοβιας???Κι αν κι αν κι αν..
Μου ειχε περασει για δυο χρονια..Η τουλαχιστον το ειχα ξεπερασει σε πολυ μεγαλο βαθμο..Γελουσα με τον εαυτο μου και με αυτα που σκεφτομουν παλια..Νομιζα οτι ειχα βγει νικητης απο αυτη τη μαχη..Κι ομως εκανα λαθος..Μια μερα ξαφνικα αρχισαν να μου ερχονται και παλι αυτες οι ιδεες!!!Γιατι παλι???Γιατι???
Να σημειωσω οτι οταν ημουν μικρος επασχα απο ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη!!!Συνδεεται αυτο με την υποχονδριαση???Και κατι αλλο..Εχω κατι αναμνησεις απο τα παιδικα μου χρονια οχι και πολυ ομορφες..Ασχημες αναμνησεις θα ελεγα..Μπορει να κρυβεται αυτο πισω απο την πραγματικη μου αρρωστια-τη νοσοφοβια???
28-09-2012, 13:29 #4
Ολα καπου εκει στα πολυ νιατα μας ξεκινανε.
Οι γιατροι δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου δωσουν σημασια παρα την νοσοφοβια εκτος και αν προκειται για ζωα.
Ακολουθουσες καποια αγωγη και ησουν 2 χρονια οκ;
Τι αλλαξε και φρικαρες;
Επαθε μελανωμα καποιος αλλος;
Κατι το εχει πυροδοτησει ολο αυτο.
29-09-2012, 02:32 #5
Οχι αγωγη δεν ακολουθουσα..Απλα ειχα ξεχαστει..Ειχα παει στρατο και εκει παρολο που πιστευα οτι θα γινω χειροτερα τα ξεχασα ολα δια μαγειας..Ουτε αρρωστιες ουτε ψυχοσωματικα ουτε τιποτα..Λογικα επειδη ξεχνιομουν..
Αλλα τωρα παλι τα ιδια..Και τωρα που μιλαμε και ενω πηγα σε δυο δερματολογους η ιδεα δε μου εχει φυγει τελειως..Ξερω οτι αυτοι εχουν δικιο κι οχι εγω..Ξερω οτι κατα 99,99% δεν εχω τιποτα..Κι ομωες εκει που καθομαι μπαινουν στο μυαλο μου ξαφνικα ιδεες οτι ειμαι αρρωστος,οτι κατι δεν ειδαν οι γιατροι ενω ΞΕΡΩ οτι δεν μπορει να ισχυει κατι τετοιο!!!Τι να πω ισως φταει η ιδεοψυχαναγκαστικη..
09-10-2012, 21:23 #6
Ρε παιδια δεν παει αλλο..Ο δερματολογοσ που πηγα ειδε μια ελια μου(αλλη,οχι αυτη που ανησυχουσα) που ειναι 1 εκατοστο..Ανησυχησε καπως κ την κοιταγε με το φακο(δερματοσκοπιο) επι ενα λεπτο περιπου..στο τελος μ ειπε να την προσεχω και την κοιταω μια φορα το χρονο..Απο τοτε μου εχει μπει η ιδεα οπως καταλαβατε οτι ειναι μελανωμα..υπαρχει περιπτωση να ειδε κατι υποπτο η θα μου ελεγε να τη βγαλω κατευθειαν τοτε;Γινεται να ειναι κατι και να της ξεφυγε;θελω να ξαναπαω αλλα ντρεπομαι..
υ.γ.:Εχω κανονισει να παω σε ψυχολογο
09-10-2012, 22:25 #7
Είναι σίγουρα "κάτι ύποπτο" και γι αυτό σου είπε να την κοιτάς "μια φορά το χρόνο" (πλάκα κάνω όπως κατάλαβες).
Δηλαδή αν σου έλεγε να την βγάλεις άμεσα και να γίνει βιοψία τι θα ήταν ρε panito;
10-10-2012, 02:00 #8
Δηλαδη αποκλειεται να εκανε λαθος ε?Και γιατι ανησυχησε οταν την ειδε και την κοιταγε με το δερματοσκοπιο τοση ωρα?Εχει γινει τραγικη η κατασταση μου..Παλιοτερα τουλαχιστον ηρεμουσα μετα το γιατρο..Τωρα ουτε αυτο δεν πιανει...Χρειαζεται λετε να αω και σε αλλον δερματολογο για σιγουρια η ειναι παλι παιχνιδια του μυαου μου..Το ξερω οτι εχω γινει κουραστικος αλλα πρεπει καπου να τα πω..Οι γονεις μου κι οι φιλοι μου σιχαθηκαν να με ακουνε..
10-10-2012, 02:14 #9
Πανιτο δεν τα ειπαμε την τελευταια φορα?
Πηγαινε σε εναν ψυχολογο.
Τσαμπα χαλας τα λεφτα σου σε γιατρους καθε τρεις και λιγο.
10-10-2012, 02:36 #10
Σε ψυχολογο εχω κανονισει να παω την επομενη εβδομαδα γιατι δεν παει αλλο..Δηλαδη ειναι χαζο να ξαναπαω και σε εναν αλλο δερματολογο για σιγουρια?
10-10-2012, 02:47 #11
Μα εχεις παει ηδη τοσες φορεες. Αν πας σε εναν αλλο γιατρο παλι δεν θα αλλαξει τιποτα. Παλι τα ιδια θα σου πει.
Καλα εκανες και εκλεισες ραντεβου σε ψυχολογο . Πιστευω πως θα σε βοηθησει να ηρεμησεις.