Results 61 to 75 of 108
Thread: Ψέματα
-
29-04-2007, 02:12 #61
Originally posted by interappted
προς Αλεξανδρο
γινεσαι σε forum με διαταραχες, ψυχολογικα κοκ τοσο αυστηρος με ατομα σαν και εμενα και πολλους αλλους!!ξερεις απο που προερχεται η ανασφαλεια του καθενα??παιδικα χρονια κτλ εχεις ακουστα η απλα την εχεις δει interamerican εσυ???αν δεν εισαι σε θεση να συμπονεσεις ενα ατομο με οποιαδηποτε ψυχολογικα ναι καλα θα κανεις ουτε καν να το γνωρισεις..αντε ολοι εσεις οι υγιειης!!μαλλον κολονεται στα δυσκολα η απλα δεν ξερετε να αγαπατε!κι εμεις εχουμε αναγκη ΜΟΝΟ απο ανθρωπους με ψυχη!!τι θες δλδ να μας δειξεις δεν καταλαβα!την ψυχικη σου γαληνη ,ηρεμια και το ποσο καλα τα εχεις βρει με τον εαυτο σου?κ σε εμας βρηκες να το κανεις????τελικα μου φαινεται οτι εισαι καραανασφαλης τοσο που δεν περιγραφεται..τοσο που δεν θα ειχες κανενα λογο να τα βαζεις με ανασφαλη ατομα αν δεν ανακαλυπτες οτι ανηκεις σε αυτη την ομαδα κι εσυ
ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ...μηπως και μηπως...ο μισος ντουνιας ειναι ανασφαλης και κραταμε τυπους στον καθενα που μας κραζει???
- 29-04-2007, 02:13 #62
δεν εχω χρονο για αλλο πονο
για αλλα δακρυα δεν εχω πια καιρο....
οσο για τα αποθυμενα τα δικα τους δικα τους κ τα δικα μου παλι δικα τους!!!!
πωπω αν ημουν γκομενος θα μου ειχα ριξει χυλοπιτα τωρα!!!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
29-04-2007, 02:18 #63
ε ναι ρε kassi ειναι σαν να μπαινω σε forum για κουφους κ να λεω τι ωραια μουσικη ειχε το club που πηγα!!!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
29-04-2007, 20:05 #64
Πάλι σελίδες επί σελίδων άχρηστες κι αδιάβαστες από κάσι και ιντερκάτι. Ρε κορίτσια τα παίρνετε και γινόσαστε αγενείς μόνο για να σας δώσουν σημασία. Αν κάτι σας ενοχλεί αγνοήστε το. Αλλιώς θα αγνοήσουν εσάς, όπως κι εγώ από \'δω και πέρα. Και μην ρίχνετε το επίπεδο βγάζοντας τους χειρότερους εαυτούς σας. Εσάς εκθέτετε. Έστω και σε ένα ανώνυμο forum. Μπορείτε να γίνετε ενδιαφέρουσες χωρίς να νομίζετε ότι \"σοκάρετε\" τους άλλους. Ίσως.
Αυτά.
30-04-2007, 00:14 #65
δεν ηξερες οτι αυτο το φορουμ ειναι για ατομα με ψυχιλογικα Αλεξανρε10001?????
τι μπηκες να κανεις τοτε εφε νορμαλοτητας????well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
30-04-2007, 00:16 #66
βρε, ψυχή, άσ΄το, μη το συνεχίζεις!
30-04-2007, 00:22 #67
ελα μου ντε ????δικιο εχεις κ σε ευχαριστω για το στοπαρισμα μου χρειαζεται οταν περνω φορα!!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
30-04-2007, 00:25 #68
πες ότι μίλησε το δεξί ανθρωπάκι!
30-04-2007, 00:26 #69
σωστη!!!!!!καπελο δεν εχω αλλα αν ειχα στο εβγαζα με τη μια!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
30-04-2007, 02:52 #70
Originally posted by interappted
ε ναι ρε kassi ειναι σαν να μπαινω σε forum για κουφους κ να λεω τι ωραια μουσικη ειχε το club που πηγα!!!!
Ιωάννα πώς σου φαίνομαι;Θα μπω σε σάιτ για άτομα με ειδικές ανάγκες και θα αρχίσω να λέω πόσο σπαστική και δυσκίνητη ήταν η πρώην φίλη μου...
Αλέξανδρε το πρόβλημά μας είναι ότι μας προσέχεις....και τέτοιου είδους προσοχή δεν την έχουμε ανάγκη...
30-04-2007, 03:52 #71
υπεγραψες!!!ο αλεξανδρος με ενα νουμερο μπενει ως νορμαλ σε ενα φορουμ με διαταραχες ανοιγει τοποικ για τις σχεσεις του με οριακες για να καταληξει οτι οι σελιδες των post μας ειναι αχρηστες
αλεξανδρε αριθμηνενε το οτι σοκαριστηκες δε σημαινει οτι εμεις σε σοκαρισαμε θεωρει οτι αποκτεισαμε αποκλειστικα για αυτον show αγενειας αφου μας ξερει τοσα χρονια ως ευγενικες(μπα)
θεωρει οτι μας αρεσει να εχουμε επιπεδο το οποιο ριξαμε για αυτον και μονο και αποκαλεσε τους χειροτερους εαυτους μας την καθημερινοτητα μας
αν εχεις εκτυπωτη εκτυπωσε τις σελιδες για κολοχαρτα δεν ξερεις οτι τιποτα δεν ειναι εντελως αχρηστο??
εμεις θα το διαβαζουμε ανελειπως και καθημερινα για να βλεπουμε την παραλογια των νορμαλ και να νιωθουμε καλα
κ τελειωνοντας γιατι ρωτας εμας τις οριακες κ δεν μπαινεις σε σελιδα με τα χαρακτηριστικα μας?
αριθμημενε αλεξανδρε εισαι νορμαλ!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
30-04-2007, 11:56 #72
Δοκίμασες εν τέλει κάτι από αυτά? Αν ναι, ποιό?
01-05-2007, 18:21 #73
Λέω να μπω στο site του Hawkins...και να του πω \"Μα γιατί;Γιατί είσαι τόσο ανάπηρος;;;\"Μετά να αναρωτηθώ γιατί μου απάντησε με αγένεια και εν τέλει να πω \"Φταίει το ότι είναι ανάπηρος\".Ύστερα θα καθίσω ήσυχος και θα τα βρω με τον εαυτό μου γιατί εγώ δεν είμαι ανάπηρος και άρα φυσιολογικός...
01-05-2007, 19:08 #74
Κούκλες, Ιντερ και Κασι, τα δίκια σας τα χετε, το σωστό να λέγεται.
Απο την άλλη όμως, σκεφτείτε ότι και ο Αλέξανδρος ως διαταραγμένος, με ιστορικό ψυχοθεραπείας μπήκε στο φόρουμ -νομίζω, απ ότι θυμ\'αμαι- και όχι ως ο νορμάλ που ρθε να κράξει. Και ίσως μέρος του ψυχολογικού προβλήματος αποτελεί και η σχέση του με οριακές κοπέλες. Αυτό προσπαθεί να ξεπεράσει, και τον εαυτό του να ντοπάρει μ αυτά του τα ποστ.
Φιλιά σε όλους και ειρήνη ημείν
01-05-2007, 21:33 #75
λες?αν ειναι ετσι ...τι μωρε του καναμε??κι ο διαταραγμενος δεν μπορει να κανει σχεση μαζι μας??αντε να βρω νορμαλ μετα!!!!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....