Results 16 to 30 of 108
Thread: Ψέματα
-
23-04-2007, 16:08 #16
Όταν όμως για οποιονδήποτε λόγο καταντάς (γιατί κατάντια είναι) να αισθανθείς ότι πρέπει να γίνεις ντετέκτιβ, δεν ξέρω εγώ ξενερώνω. Η ζήλεια είναι το συναίσθημα ότι δεν ταιριάζεις, ότι σε απορρίπτει.... ότι είσαι \"λίγος\"....δεν νομίζω ότι είναι καλά πράγματα. Αν αντιμετωπιστούν καλώς αν όχι όμως δεν αξίζει τόσο πολύ πια. Χαλάει η ψυχολογία σου. Μία φορά αισθάνθηκα ζήλεια και δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου και η σχέση χάλασε. Είχα πέσει και στην περίπτωση. Τέλος πάντων τελικά μακρυά από ανασφαλή άτομα... Και αν σ\' αυτό συγκαταλέγεται κι ο εαυτός σου... μακρυά κι απ\' αυτόν! Πάμε γι\' άλλαααααα :)
- 23-04-2007, 23:56 #17
αααααααααααααααα!!!!!αλεξαν� �ρε!!!λες και σε εχουν πει πως τσιτωνω και με τσιτωνεις!!!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
24-04-2007, 09:24 #18
Είχα πέσει και στην περίπτωση. Τέλος πάντων τελικά μακρυά από ανασφαλή άτομα...
24-04-2007, 10:52 #19
Προτείνω να συζητήσεις μαζί της για να δεις τις τάσεις της και έπειτα να περάσεις σε ένα <<αγώνα>> επιβεβαίωσης. Εσύ κέρδισες κάτι από αυτή την επαφή - γνωρίζοντας έναν τέτοιο άνθρωπο τάσσεται προσθετικά στις εν+πειρίες σου. Εαν ήμουν εσύ, θα την τροφοδοτούσα με μια εμπειρία. Μην το σκεφτείς ως πάρε δώσε.. Απλά ως \"δώσε απλόχερα\"..
Ανακεφαλεώνω λοιπόν.. προτείνοντας το εξής: δίνοντας της τροφή για δράση, άφησε τη να δει τον πραγματικό της εαυτό. Να κρίνει εξ\'ιδίον της πράξεις της μέσα από τα μάτια τρίτων και στην προκείμενη περίπτωση μέσα από τα μάτια σου. Άφησέ τη λοιπόν να εξάγει την ατομικότητά της επισημαίνοντας της σημεία στα οποία \'\'ίσως σφάλει\'\'.. ΙΣΩΣ.. και έπειτα με παραδειγματισμό να την αφήνεις να δεί μέσα από τα δικά σου μάτια.
Αυτό θα έκανα..
Να είσαι καλά
Χαιρετισμούς,
Εμμανουήλ
24-04-2007, 22:17 #20
Originally posted by interappted
εγω το βιωνω παντου κ σε οσους μου τυχανε και στο φιλικο μου περιββαλον,καποιος ψαχνει για αληθειες και τρακαρει σε ψευτες και οι ψευτες δεν ψαχνουν ψευτες...τουσ αληθινους ψαχνουν γενικως τησ *******ς γινεται ση σχεση των 2 φιλων...
25-04-2007, 01:44 #21
Δεν είναι πάντα έτσι. Ξέρω περιπτώσεις αμοιβαίας απάτης. Αλλά ίσως να ισχύει σε γενικό επίπεδο.
25-04-2007, 01:50 #22
καθε κανονας εχει και τις εξαιρεσεις του αν γουσταρει να τη βλεπει κανονας.ο κανονας ειναι εμας τους αληθινους μας κανουν κλικ οι ψευτες και οι ψευτες παθαινουν κατιτς με τους αληθινους(φρικαρουν)και ετσι ολοι βολευομαστε μονοι....
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
25-04-2007, 01:52 #23
εμενα που μου κανουν κλικ αυτοι που μου κανουν κακο?μαζω...χα!!και κανω κλικ σε αυτος που δεν μου κανουν κλικ?
καποιος να συντονισει τα κλικ παρακαλω!!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
25-04-2007, 04:00 #24
Δε χρειάζεται να είμαστε καχύποπτοι πάντα για να αναγνωρίζουμε κάποιες συμπεριφορές και να καταλαβαίνουμε ψέματα.
Π.χ. στο παράδειγμα που ανέφερε ο explorer αναγνωρίζω μια φίλη μου, η οποία είχε την τάση να λέει αυτά τα ανώδυνα ψεματάκια για να δικαιολογήσει πράγματα που δε χρειαζόταν. Αντί ας πούμε να μου πει ότι δεν είχε όρεξη να βγει μου έλεγε ότι ήταν άρρωστη και άλλα τέτοια. Για μερικά χρόνια το είχα αφήσει έτσι χωρίς να της λέω τίποτα. Δεν το έκανε μόνο σε μένα αλλά και σε άλλους και το κακό με αυτή ήταν ότι δεν έχει πολύ καλή μνήμη, οπότε εγώ θυμόμουν πάντα τι μου είχε πει και αυτή όχι και τα μπέρδευε. Ε, κάποια στιγμή της το είπα και δεν το αρνήθηκε. Σε μένα σταμάτησε αλλά συνέχισε να λέει και σε άλλους και μπέρδευε και μένα σε αυτά. Μετά από μεγάλο διάστημα εκστρατείας από τη μεριά μου για να τα κόψει μπορώ να πω ότι τα ελάτtωσε στo φυσιολογικό. Όχι τίποτα άλλο, αλλά όπως είπα δεν θυμόταν τι ψέμα είχε πει σε ποιον και πιανόταν εύκολα και γινόταν ρεζίλι.
Όσον αφορά αυτό που είπε η interappted, εγώ ας πούμε που θεωρώ τον εαυτό μου ειλικρινή πέφτω σε τύπους ειλικρινείς. Αλλά γενικά κάνω κλικ σε αυτούς και μου κάνουν κλικ και αυτοί με τους οποίους ταιριάζω. Έχω μία έφεση στα καλά παιδιά
25-04-2007, 04:27 #25
εγω τραβαω σα μαγνητης ολα τα κουμασια
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
25-04-2007, 14:24 #26
Interappted, πρέπει να κάνεις ιδιαίτερα με την Aphelia!
25-04-2007, 14:29 #27
μακαρι αν και ειμαι ανεπιδευτη μαθησεως...αλλα κατι μαθαινω κι απο τις καταχωρησεις τις!!!δεν ειναι τπτ χρεωνεται και ο γιος μου τα συναισθηματικα μου σκαμπανεβασματα....νευριαζω με τους μλκς που μου λαχαινουν κ την ακουει αυτος....του λεω απο τωρα πως να ειναι στη γυναικα του...4,5 χρονων...με εχει φαει τα αυτια να του βρω μπαμπα κι εγω αντι για κανεναν της προκοπης ελκομαι απο ολους τους ανεπροκοπους!!!!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
25-04-2007, 22:07 #28
Χαχα.
Σκέφτηκα λίγο περισσότερο αυτό που έγραψα και ίσως να μην είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνεται. Αλλά
1) έχω την τάση να δικαιολογώ τους άλλους οπότε δε σκέφτομαι αρνητικά για αυτούς,
2) αν καταλάβω ότι κάποιος δε μου ταιριάζει την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια,
3) δε μου αρέσουν εύκολα άντρες ή δε γνωρίζω κάθε φορά ένα καλό δείγμα μεγέθους ώστε να μου αρέσει κάποιος από αυτούς. Τα τελευταία δέκα χρόνια είτε θα είμαι μέσα σε σχέση είτε θα θέλω να είμαι μόνη μου οπότε τότε δε μου κάνει εντύπωση κανένας (με πιάνει για μεγάλες περιόδους για αποτοξίνωση από σχέση ή για να τα βρω με τον εαυτό μου) Τα ενδιάμεσα διαστήματα είναι πολύ μικρά. Πάντως όταν έχω όρεξη να κάνω σχέση και είμαι στο ψάξιμο συνήθως κοιτάω αυτούς που φαίνονται καλά παιδιά και θα μου εμπνεύσουν εμπιστοσύνη στο ότι δε θα με πληγώσουν κλπ. Αν μου τύχει κάτι διαφορετικό όπως είπα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια.
4) όταν επιτέλους έχω διάθεση να κάνω σχέση και γνωρίσω κάποιον που μου ταιριάζει δεν σκέφτομαι ότι υπάρχει περίπτωση να τον παντρευτώ αρκεί για το άμεσο διάστημα (που μπορεί να διαρκέσει κάποια χρόνια) να περνάω καλά και να μπορώ να είμαι ευτυχισμένη. Οπότε δεν απογοητεύομαι όταν τελειώσει. Το βλέπω σαν μία καλή εμπειρία που έλαβα και έδωσα αγάπη, ήμουν ευτυχισμένη. Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να μην είναι κατάλληλος έτσι κι αλλιώς για να τον παντρευτώ αλλά ήταν κατάλληλος για τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου.
Π.χ. πριν από περίπου ένα χρόνο γνώρισα κάποιον που με έλκυε πολύ και τον έλκυα κι εγώ.Ήταν όμως ανίκανος να κάνει μια σοβαρη σχέση, δηλαδή να είναι αποκλειστικά με κάποιον , να τον αγαπήσει και να του δοθεί. Δεν το αρνήθηκε, το αντίθετο, όταν κατάλαβε ότι εγώ άρχισα να τρέφω μεγαλύτερα συναισθήματα για αυτόν (που του το είπα) μου το δήλωσε. Πέρα από αυτή την ανικανότητά του πιστεύω ότι ήταν αξιόλογος άνθρωπος. Κάποια άλλη στη θέση μου μπορεί να συνέχιζε στην ίδια κατάσταση γιατί ήταν ερωτευμένη και δεν άντεχε μακριά του. Αλλά εγώ σκέφτηκα ότι δε θέλω να κάνω κακό στον εαυτό μου, οπότε του ζήτησα να κόψουμε κάθε επαφή (αυτός δεν ήθελε αλλά το σεβάστηκε). Βασανίστηκα για κανά μήνα, είχε απορροφήσει τελείως τη σκέψη μου, έφαγα και μια ψιλοφρίκη γιατί παρόλο που ζήτησα εγώ να διακόψουμε επαφή ένιωθα ότι με απέρριψε, αλλά στο τέλος του μήνα κατάφερα να βάλω την τελεία μέσα μου και αυτό ήτανε.
Γενικά προσέχω τον εαυτό μου και τον προστατεύω ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με ερωτικές σχέσεις.
26-04-2007, 03:02 #29
λες να μην ειμαι απλα ε3τοιμη να κανω καμια σοβαρη σχεση????εξαλλου στο γιο μου το δηλωσα δεν θελω αλλον αντρα αρα κι εσυ μη θες αλλο μπαμπα...ε,δεν θα ψαχτω και με το ζορι γιατι θελει αυτος μπαμπα...ισωσ ελκομαι απο ασταθης και προβληματικους γιατι ειμαι ακομα μια απο τα ιδια
σε ευχαριστω πολυ ομως θα το διαβασω παλι και θα αρχισω να το τοποθετω σε μια γωνια του μυαλου μου μεχρι να το επεξεργαστωwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
26-04-2007, 03:50 #30
Originally posted by Aphelia
.Ήταν όμως ανίκανος να κάνει μια σοβαρη σχέση, δηλαδή να είναι αποκλειστικά με κάποιον , να τον αγαπήσει και να του δοθεί. Δεν το αρνήθηκε, το αντίθετο, όταν κατάλαβε ότι εγώ άρχισα να τρέφω μεγαλύτερα συναισθήματα για αυτόν (που του το είπα) μου το δήλωσε.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....