Results 46 to 60 of 108
Thread: Ψέματα
-
28-04-2007, 02:02 #46
1)
Originally posted by alexandros3
Είχα πέσει και στην περίπτωση. Τέλος πάντων τελικά μακρυά από ανασφαλή άτομα... Και αν σ\' αυτό συγκαταλέγεται κι ο εαυτός σου... μακρυά κι απ\' αυτόν! Πάμε γι\' άλλαααααα :)well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 28-04-2007, 02:05 #47
αν η τυπισσα ειναιο μεταιχμιακη ...λαθος συμπερασμα
2)
Πάντως την μικρά φαίνεται ότι την έπιασε κρίση συνείδησης και με έχει ταράξει στα τηλέφωνα και τα μηνύματα. Τελικά το καταλαβαίνουν κι εκείνες. Δεν αλλάζει τίποτα βέβαια. Απλά επιβεβαιώνεται η π**στιά τους. Θα ήταν πιο ντόμπρο να εξαφανιστεί και να πει έκανα λαμακία και τελείωσε.well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
28-04-2007, 02:05 #48
να μην κάνουμε παρέα και στον ευατό μας?
28-04-2007, 02:07 #49
το΄πιασα..ο.κ.
28-04-2007, 02:09 #50
και κατι παρομοια στο ποστ με τα οριακα..μου βγαζει στην επιφανεια ολους εκεινους που ειχα να την κανουν χαλαρα γιατι λεει ειχω πολλα ψυχολογικα και αμα ψαξω απο την αρχη τα ποστ του δεν χρειαζομαι κ πολλα να τα παρω..
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
28-04-2007, 15:16 #51
ελα ντε κ θες να δεις τι αλλο ειπε ο ποιητης καλη μου αρκτος???????
Είπαμε zero commitment και στη δεύτερη στραβή άντε γειά. Γυναίκες υπάρχουν παντού. Δεν αξίζει να χαλιέται κάποιος. Αν τώρα τύχει κάτι καλό, μένω. Από ένα σημείο και μετά δεν χρειάζεται να προσπαθείς και πολύ. Η αυτοπεποίθηση φαίνεται. Μία μικρή κίνηση φτάνει. Άσε που μερικές φορές δεν χρειάζεται να κάνεις κι απολύτως τίποτα. Δεν πήρα ψηλά τον αμανέ απλά έτσι είναι. Τώρα για να διαρκέσει είναι άλλο θέμα.Originally posted by alexandros3
Όταν οι δύο προηγούμενες κοπέλες μου μου έλεγαν ότι είμαι ο έρωτας της ζωής τους, ότι με σκέφτονται όλη μέρα κι όλη νύχτα, ότι βρήκανε τον πρίγκηπα επιτέλους, όταν κλαίγανε, χτυπιόντουσαν και τους έπιαναν υστερίες και κρίσεις ζήλειας, ξεφτιλίζονταν μπροστά σε όλους, τι είναι; Και δεν θεωρώ ότι τους έβγαζα εγώ αυτές τις συμπεριφορές. Τις είχανε. Και το μόνο που εγώ έδειχνα (γιατί δεν απάτησα ποτέ) ήταν αδιαφορία όταν με τον τρόπο τους με διώχνανε. Και σκεφτόμουνα μήπως εγώ είχα κάνει κάποιο λάθος. Τελικά το λάθος ήταν ότι καθόμουνα αντί να σηκωθώ να φύγω με την πρώτη ή δεύτερη στραβή. Γιατί καθόμουνα; Γιατί δεν ήθελα να είμαι ο \"κακός\" που θα σηκωθεί να φύγει. Και γιατί ήλπιζα ότι θα μπορέσει το πράγμα να διορθωθεί. Τελικά απλά πληγωνόμασταν κι οι δύο σε σημείο που δεν θέλουμε να ξαναδούμε ο ένας τον άλλο.
Τέλος πάντων. Σε δύο μέρες καινούργια και το μότο μου αυτή τη φορά είναι zero commitment μέχρι να δω αν αξίζει να δώσω. Και στη δεύτερη στραβή, άντε γειά.
αυτα τα ολιγα !!!ναι στην τελικη μας λεει οτι ουτε για τους εαυτους μας δεν κανουμεwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
28-04-2007, 15:17 #52
arktos με βρισκεις υπερβολικη???????
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
28-04-2007, 16:35 #53
στην κατάσταση μου δεν ξέρω τι να πω πια..εγώ κάνω συνέχεια λάθη?...οι άλλοι δεν με καταλαβαίνουν?..αλλά και ο αλέξανδρος για να μιλάει έτσι, ποιος ξέρει τι έχει τραβήξει κι αυτός..εγώ δεν μπορώ να γίνω τόσο σκληρή πάντως...ίσως να έπρεπε!
28-04-2007, 17:49 #54
τι να χει τραβηξει?κανενας δεν αντιδραει ακραια στα καλα καθουμενα!
δραση-αντιδρασηwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
29-04-2007, 00:01 #55
φαύλος κύκλος...το δράση - αντίδραση...και άντε βρες ποιος ξεκίνησε...
29-04-2007, 00:52 #56
χμ...πολυ καλα τα λες!ποτε δεν καταλαβα αν δρουσα η αντιδρουσα..
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
29-04-2007, 01:43 #57
Εγώ Ίντερ δεν ασχολούμαι με άτομα με απωθημένα.Ας ψάξουνε να βρούνε στους εαυτούς τους τι έφταιξε....Αυτό έλεγε και ο παλιός ψυχίατρος...Δεν χρειάζεται μου λέει να φορτώνεσαι τα προβλήματα των άλλων που κάνουν την προβολή των δικών τους συμπλεγμάτων πάνω σου όπως επίσης και Το κανείς δε σώζει κανένα και κανείς δε χρεώνει κανένα.Δηλαδή το πρόβλημά σου πρόβλημά σου και το δικό μου δικό μου.Δεν είμαστε οι σωτήρες κανενός παρά μόνο του εαυτού μας.Ξέρω μου λέει ότι πονάει η απόρριψη αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις παίρνουμε τον πόνο μας και πάμε σ\'άλλη παραλία...Έκανα το λάθος στις αρχές να ταυτιστώ με τις αρνητικές απόψεις του Αλέξανδρου προς τις πρώην του.Δεν είμαι καμία πρώην του.Και εν τέλει Ίντερ μας κάνουν κακό οι τύψεις και μας αυτοκαταστρέφουν.Αν έχασες φίλε Αλέξανδρε κάνε τον εαυτό σου την επόμενη φορά ικανό να μην χάσει,όχι βγαίνοντας και κατηγορώντας την κάθε πρώην ή νυν αλλά βελτιώνοντας εσένα.Αν έχασα και οι προηγούμενοι με απέρριψαν παίρνω τον πόνο μου και ψάχνω για άλλον.Δεν τους χρεώνω για την κατάντια μου....
29-04-2007, 01:55 #58
Originally posted by interappted
εμενα που μου κανουν κλικ αυτοι που μου κανουν κακο?μαζω...χα!!και κανω κλικ σε αυτος που δεν μου κανουν κλικ?
καποιος να συντονισει τα κλικ παρακαλω!!!
29-04-2007, 01:57 #59
Originally posted by interappted
εγω τραβαω σα μαγνητης ολα τα κουμασια
29-04-2007, 02:06 #60
Originally posted by Aphelia
Χαχα.
Σκέφτηκα λίγο περισσότερο αυτό που έγραψα και ίσως να μην είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνεται. Αλλά
1) έχω την τάση να δικαιολογώ τους άλλους οπότε δε σκέφτομαι αρνητικά για αυτούς,
2) αν καταλάβω ότι κάποιος δε μου ταιριάζει την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια,
3) δε μου αρέσουν εύκολα άντρες ή δε γνωρίζω κάθε φορά ένα καλό δείγμα μεγέθους ώστε να μου αρέσει κάποιος από αυτούς. Τα τελευταία δέκα χρόνια είτε θα είμαι μέσα σε σχέση είτε θα θέλω να είμαι μόνη μου οπότε τότε δε μου κάνει εντύπωση κανένας (με πιάνει για μεγάλες περιόδους για αποτοξίνωση από σχέση ή για να τα βρω με τον εαυτό μου) Τα ενδιάμεσα διαστήματα είναι πολύ μικρά. Πάντως όταν έχω όρεξη να κάνω σχέση και είμαι στο ψάξιμο συνήθως κοιτάω αυτούς που φαίνονται καλά παιδιά και θα μου εμπνεύσουν εμπιστοσύνη στο ότι δε θα με πληγώσουν κλπ. Αν μου τύχει κάτι διαφορετικό όπως είπα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια.
4) όταν επιτέλους έχω διάθεση να κάνω σχέση και γνωρίσω κάποιον που μου ταιριάζει δεν σκέφτομαι ότι υπάρχει περίπτωση να τον παντρευτώ αρκεί για το άμεσο διάστημα (που μπορεί να διαρκέσει κάποια χρόνια) να περνάω καλά και να μπορώ να είμαι ευτυχισμένη. Οπότε δεν απογοητεύομαι όταν τελειώσει. Το βλέπω σαν μία καλή εμπειρία που έλαβα και έδωσα αγάπη, ήμουν ευτυχισμένη. Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να μην είναι κατάλληλος έτσι κι αλλιώς για να τον παντρευτώ αλλά ήταν κατάλληλος για τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου.
Π.χ. πριν από περίπου ένα χρόνο γνώρισα κάποιον που με έλκυε πολύ και τον έλκυα κι εγώ.Ήταν όμως ανίκανος να κάνει μια σοβαρη σχέση, δηλαδή να είναι αποκλειστικά με κάποιον , να τον αγαπήσει και να του δοθεί. Δεν το αρνήθηκε, το αντίθετο, όταν κατάλαβε ότι εγώ άρχισα να τρέφω μεγαλύτερα συναισθήματα για αυτόν (που του το είπα) μου το δήλωσε. Πέρα από αυτή την ανικανότητά του πιστεύω ότι ήταν αξιόλογος άνθρωπος. Κάποια άλλη στη θέση μου μπορεί να συνέχιζε στην ίδια κατάσταση γιατί ήταν ερωτευμένη και δεν άντεχε μακριά του. Αλλά εγώ σκέφτηκα ότι δε θέλω να κάνω κακό στον εαυτό μου, οπότε του ζήτησα να κόψουμε κάθε επαφή (αυτός δεν ήθελε αλλά το σεβάστηκε). Βασανίστηκα για κανά μήνα, είχε απορροφήσει τελείως τη σκέψη μου, έφαγα και μια ψιλοφρίκη γιατί παρόλο που ζήτησα εγώ να διακόψουμε επαφή ένιωθα ότι με απέρριψε, αλλά στο τέλος του μήνα κατάφερα να βάλω την τελεία μέσα μου και αυτό ήτανε.
Γενικά προσέχω τον εαυτό μου και τον προστατεύω ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με ερωτικές σχέσεις.
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή