Κρίση πανικού - αποπροσωποίηση - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 131
    Senior Member
    tg1 μου εστειλες προσωπ.μην. αλλα δεν μπορω να σου στειλω αν δεν δημοσιευσεις 50 απαντησεις εδω..δυστυχως.
    οταν φτασεις τα 50 κ θελεις ακομα να μου πεις , τοτε στειλε μου.

Member
    ναι ετσι ειναι και οσο το σκεφτεσαι θα επιμενει σαν να ειμαστε παρατηρητες του εαυτου μας... ποσο καιρο το εχεις?

Senior Member
    οκ ευχαριστω ηδη απαντησα

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariosss View Post
    ναι ετσι ειναι και οσο το σκεφτεσαι θα επιμενει σαν να ειμαστε παρατηρητες του εαυτου μας... ποσο καιρο το εχεις?
    εδω και τρεις μηνες αλλα μου εχει συμβει και παλιοτερα αλλες 2 φορες.δε ξερω αν τελικα ειναι αποπροσωποποιηση αυτο που εχω,γιατι απο ο,τι διαβαζω σε αλλους δεν εχουν επαφη με το σωμα τους,εγω τρομαζω με τις κινησεις μου οποτε ισως καποια διαταραχη αγχους?

Member
    και αποπροσωποποιηση να ειναι και αυτη απο το αγχος μας ειναι! ειναι διαταραχη απο αγχος και στρες! παντος αυτα που γραφεις μοιαζουν και με τους δικους μου φοβους! το εχεις 3 μηνες συνεχομενα? ολη μερα?

Senior Member
    ναι ολη μερα, ακομα και σε μερικα μου ονειρα αισθανομαι ετσι.. δυσκολο πραγμα..να τρομαζεις με τον ιδιο σου τον εαυτο.. στην αρχη τρομαζα και με το περιβαλλον μου,ολα μου φαινοντουσαν σαν να ζω σε matrix

Member
    ακριβος ετσι ενιωθα και εγω! στην αρχη ενιωθα ξενο το περιβαλλον μου και μετα τον εαυτο μου! πιστευω ειναι αποπραγματοποιηση και αποπροσωποποιηση και στον καθε ανθρωπο ερχεται με διαφορετικες εντασεις και διαρκεια αν θελεις να σου στειλω και ιστοσελιδες που γραφουν λεπτομερειες για τις διαταραχες εχτος αν το εχεις ψαξει!

Senior Member
    στειλε μου αν θελεις αν και το εχω ψαξει και γω απλα δεν ημουν πολυ σιγουρη αν ισχυουν και στην δικη μου περιπτωση, σ ευχαριστω, εσυ πώς το αντιμετωπιζεις?

Member
    http://el.265health.com/conditions-t...l#.VDPlwxZ9vQs
    http://www.feelokay.gr/2014/01/apopr...atopoihsh.html
    http://www.iatronet.gr/iatriko-lexik...popoiisis.html
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%...B7%CF%83%CE%B7
    ειναι παρα πολλες οι ιστοσελιδες που αναφερονται σε αυτο μας μοιαζει για πολυ περιεργο αλλα απο οτι φαινεται ειναι πολυ συχνη διαταραχη! εγω κανω υπομονη και προσπαθω να μην το σκεφτομαι! εσυ εχεις παει σε κανενα ψυχολογο?

Senior Member
    σ ευχαριστω μαριε, τις εχω τσεκαρει ολες :)
    αυτην την εβδομαδα θα κανω την 2η συνεδριαση με την ψυχολογο μου.αν και την ρωτησα ευθεως αν εχω αποπροσωποποιηση δε μου απαντησε το ιδιο. μου ειπε οτι αυτο θελει χρονο για να δουμε αν ισχυει. εσυ μπορεις να πας σε καποιον ειδικο?

Member
    δεν εχω παει ακομα αλλα με ολα αυτα που διαβασα ξερω τι εχω και επιδη ειμαι και πολυ αγχωδεις ανθρωπος καταλαβα και πως ηρθε! εμεινα και ανεργος τελευταια ολλα μαζι!! εσυ γενικα αγχώνεσαι ευκολα? ποσο χρονο εισαι?

Senior Member
    οποτε ειναι δυσκολα απο αποψης οικονομικου ε? ναι ειμαι αγχωδης ανθρωπος,ολο αυτο εχει εππηρεασει και την δουλεια μου αφου σταματησα να πηγαινω :/, ευτυχως εχω την στηριξη του συντροφου μου και της οικογενειας μου.. 33 ειμαι αλλα οπως προειπα δεν ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει..απλα τις αλλες 2 δεν ηξερα τι ειναι αυτο και δεν ηταν ισως τοσο εντονο

Member
    εγω δεν το εχω πει στην συντροφο μου το περναω μονος μου τουλαχιστον προσπαθω αλλα νομιζω δεν κανω καλα! εχεις σταματησει εντελως απο τη δουλεια σου η εχεις παρει αδεια ενοεις?

Senior Member
    εχω σταματησει εντελως.. γιατι δε το μοιραζεσαι?θα σε ανακουφισει καπως

Senior Member
    αν κανετε αναπνοες απο μυτη κ κρατησετε αερα μεσα μετρησετε εως το 4 κ μετα βγαλετε αργα αερα, θα παρατηρεισετε οτι θα νιωσετε μια χαλαρωση κ θα φυγει η αποπροσωποποιηση.
    πολλες αναπνοες, τουλαχιστον 10 σε απολυτα ηρεμο περιβαλλον..
    ειναι ασκησεις χαλαρωσης κ ειναι πραγματικα φανταστικο το πως περναει η αποπροσωποποιηση με αυτες τις ασκησεις.
    η βλακεια ειναι οτι μολις ξαναερθει το στρες το ξανανιωθεις..
    εγω εκανα πολλες φορες την ημερα ασκησεις χαλαρωσης κ μολις σταματαγα ενιωθα παλι κανονικη.
    για προσπαθειστε κ πειτε μου.

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast