Κρίση πανικού - αποπροσωποίηση - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 131
    Senior Member
    σαν το μυαλο μου να επικεντρωνεται σε οποιαδηποτε κινηση κανω λες και ειναι το μονο πραγμα που εχει σημασια,οχι λες και ειναι η πρωτη φορα αλλα σαν να ειναι τρομακτικη εμπειρια επειδη μου μοιαζει παραξενο.. δε μπορω να το εξηγησω κιολας!! :) νομιζω κ γω οτι θελει δουλεια με τον ψυχολογο και σιγα σιγα καθως υποχωρει το αγχος, θα υποχωρει κι αυτο. σημερα εχω ραντεβου με τον ψυχιατρο και θα τον ρωτησω αν ειναι αποπροσωποποιηση οντως

Member
    τελικα το αγχος κανει πολυ κακο η στην ψυχη η στο σωμα το θεμα πως νικαμε το αγχος??

Senior Member
    χρειαζεται συζητηση και υπομονη. δεν ησουν παντα αγχωμενος στη ζωη σου, οποτε θα φυγει κι αυτο καποια στιγμη

Member
    Το αγχος ειναι το νουμερο ενα κακο της εποχης μας και υπευθυνο για ολα αυτα ποθ μας συμβαινουν, καθώς και για τις περισσότερες αρρωστιες.Το καλύτερο είναι πιστευω οποιος εχει τη δυνατότητα να κανει ψυχοθεραπεία για να αγαγνωρισει τα αίτια (στον καθένα ειναι διαφορετικα), και απο εκει και περα νομιζω θελει πολυ δουλεια με τον εαυτό μας. (τα λέω για να τα ακουσω και γω γιατι και εμενα με ταλαιπωρει με συμπτωματα εδω και ποσο καιρο)

Member
    παντος οπως και να ονομαζεται αυτο που νιωθουμε δεν ειναι κατι σοβαρο ειναι το πολυ το αγχος που μας κυριευει! μην ανησυχείς!! :)

Senior Member
    χρειαζεται συζητηση και υπομονη. δεν ησουν παντα αγχωμενος στη ζωη σου, οποτε θα φυγει κι αυτο καποια στιγμη

Member
    θα φυγουν ολα το ξερω! πρεπει να εχουμε πιστη και θετικη σκεψη!! χθες βρικα ενα παλιο προσευχηταριο νομιζω δεν υπαρχη καλυτερος ψυχιατρος απο το θεο.. σας συστηνω να το κανετε και εσεις η μεγαλυτερη θεραπεια ειναι η προσευχη! :)

Senior Member
    ο καθενας με τον τροπο του, εγω κανω καποιες χαλαρωτικες ασκησεις!

Member
    Και γω το εχω ριξει στη γιογκα και τα διαφορα εναλλακτικα, δε μπορω να πω, με βοηθησε να απελευθερωσω πολυ απο το αγχος μου.

Member
    παντος tg1 αν θες να συζητήσουμε μετα η αυριο που θα τελειώσεις απο το ψυχιατρο για το τι σου ειπε η τι συμβουλες σου εδωσε εδω θα ειμαι εχω περιεργια γιατι εχουμε σχεδον ιδια συπτωματα! :) η με η με προσωπικο μηνυμα!

Senior Member
    ναι οκ, αυριο μαλλον θα μπορεσω να ξαναμπω, θα σου πω τι μου ειπε. πμ δε μπορω να στειλω ακομα απ οτι φαινεται

Member
    ναι μαλλον επειδη τωρα εχουμε γινει μελος στο forum! οκ αν δεν μιλησουμε εδω στειλε μου στο email μου [email protected]

Senior Member
    οκ μαριε αν δε σε βρω εδω θα σου στειλω τι μου ειπε ο ψυχιατρος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Peach View Post
    Και γω το εχω ριξει στη γιογκα και τα διαφορα εναλλακτικα, δε μπορω να πω, με βοηθησε να απελευθερωσω πολυ απο το αγχος μου.
    εσενα peach τι σου εχει δημιουργησει το αγχος?

Member
    Quote Originally Posted by tg1 View Post
    εσενα peach τι σου εχει δημιουργησει το αγχος?
    Αυτο προσπαθω να βρω ετσι ωστε να μπορεσω να το αντιμετωπισω, γιατι εχω πολύ έντονη σωματοποίηση του αγχους που δε με βοηθαει να δω τα πράγματα καθαρά. Νομιζω εχει να κανει με το γεγονος οτι εδω και 2 χρονια εχω φυγει απο το σπιτι, ζω μονη και εργαζομαι, και ολο αυτο συνεβη πολυ ξαφνικα, και μάλλον με αγχωσαν οι ευθυνες επειδη μεχρι πριν ολα τα αναλαμβαναν οι γονεις μου.Ενω τον πρωτο χρονο ολα ηταν ωραια, μετα το δευτερο χρονο ξεκινησαν τα ψυχοσωματικα. Οι δικοι μου με στηριζουν ακομα και με βοηθανε, και γενικα περασα καλη παιδικη ηλικια χωρις προβληματα.Δεν το εχω βρει ακομα το αιτιο, και αυτος ειναι ενασ λογος που ξεκινησα ψυχοθεραπεια!Εσυ?

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast