Results 1 to 15 of 16
Thread: Πες μου γιατι ?
-
16-09-2012, 03:30 #1
Πες μου γιατι ?
Γεια σας, γεια σας ! Το όνομα μου δεν νομίζω να έχει σημασία σε ένα site στο οποίο δεσπόζει η ανωνυμία, όποτε ας με ονομάσουμε Τ. Είμαι 18 ετών και παρόλο που θα έπρεπε να είμαι φοιτήτρια, έγω ξαναδίνω πανελλήνιες για να πραγμάτοποιησω ένα παιδικό όνειρο. Γεγονός που έχει ρίξει αρκετά την αυτοπεποίθηση και επομένως την ψυχολογία μου. Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα για το οποίο γραφω στο εν λόγω Forum. Είναι ξημερώματα Κυριακής αυτή τη στιγμή και καθώς ακούω το ''Πες μου γιατί ; '' από τις Δυτικές Συνοικίες έρχεται στο μυαλό μου το μόνο άτομο το οποίο θέλω να ξεχάσω. Έρχεται στο μυαλό μου εκείνη. Ναι συγγνώμη που δεν το ανέφερα προηγουμένως αλλά είμαι ομοφυλόφιλη και κανείς, απόλυτως κανένας δεν το γνωρίζει, από τον κοινωνικό μου περίγυρο. Παρόλο που είχα συνηθίσει να ερωτεύομαι χώρις να υπάρχει ανταπόκριση, σε αυτή την περίπτωση έπεσα στα ''σκληρά''. Την κοπέλα αυτή την ήξερα από όταν ήμασταν μικρές, αλλά δυστιχώς άρχισε να μου αρέσει πριν από περίπου δυο χρόνια. Τότε κατάλαβα ότι έπρεπε να σταματήσω να την βλέπω αλλιώς, διότι γνωρίζοντας τον εαυτό μου προέβλεπα τις συνέπειες. Όλα ήταν καλά μέχρι που αποκτήσαμε κοινές παρέες και βγαίναμε μαζί. Εγώ μέσα μου πέθαινα καθε φορά και εκείνη να μην έχει ιδέα. Εν το μεταξύ άρχιζα να πιστεύω ότι της αρέσω και εκείνης. Δεν ξέρω αν το δημιουργησε το μυαλό μου, μα πως να μην το δημιουργήσει, όταν ρωτάει μόνο εμένα από όλη την παρέα αν θέλω να παρατήσει το διάβασμά της για να έρθει μαζί μας σε ένα σχολικό πάρτι, παρόλο που δεν ήμασταν τόσο κοντινές φίλες ή όταν με ρωτάει αν μου έλλειψε όταν γύρισα από ένα ταξίδι ή όταν μου λέει να τιν επισκεφτώ στο μέρος που θα πάει να σπουδάσει; Τονίζω ότι δεν ήμαστε τόσο κοντινές φίλες. Πάντως τώρα έφυγε και μπορώ να καταλαβω επιτέλους τους στίχους των Δυτικών Συνοικιών, γιατί το μονο που μπορώ να σκεφτώ είναι εκείνη.
Σκεφτομαι μήπως της αρέσω και αν πρέπει να της πω για τα συναισθήματά μου. Πρέπει ;
Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
- 16-09-2012, 03:40 #2
Η ειρωνια της ζωης,ξερω γυναικες που το παιζουν μπαι για να κανουν φιγουρα,ενω στη πραξη να εχουν δωσει ενα φιλι στο στομα με καμια φιλη τους.Η απαντηση ειναι ναι.
After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind
18-09-2012, 00:46 #3
Σε ευχαριστω πολυ predator για την βοηθεια σου. Ειλικρινα ζηλευω αυτες τις κοπελες, διοτι παρολο που το κανουν για ''μοδα'' εχουν το ''θρασος'' να πουν οτι ειναι bi, ενω εγω δεν εχω το θαρρος να αποκαλυψω οτι ειμαι ομοφυλοφιλη.
Σκεφτομαι να της το πω εμμεσα μεσω μηνυματος στο κινητο, οδηγηθηκα σε αυτο το σχεδιο στηριζομενη και στην αποσταση (γεωγραφικη) που υπαρχει πλεον μεταξυ μας και στο οτι μπορω ευκολα να την ''γλιτωσω'' εαν κατι δεν παει καλα. Θελω να της στειλω ενα απο αυτα τα link :
i) http://www.youtube.com/watch?v=VCHOC...eature=related
ii) http://www.youtube.com/watch?v=qWl0symJItM
iii)http://www.youtube.com/watch?v=ecKPSk6_NgE
Τα δυο πρωτα εκφραζουν περιπου αυτα που νιωθω, ενω το τριτο ετυχε να το παιξει σε μια καφετερια και καθως με συνεπηρε και αρχισα να το σιγοτραγουδαω, εκεινη που καθοταν διπλα μου αρχισε επισης να το τραγουδαει. Δεν ξερω αν το ολο σχεδιο μου ειναι σωστο. Ζητω για αλλη μια φορα την αποψη σας. Ευχαριστω προκαταβολικα.
18-09-2012, 01:39 #4
απο ποια ηλικια καταλαβες οτι σ αρεσουν οι γυναικες? για τους αντρες πως νιωθεις? καλο ειναι να βολιδοσκοπησεις τα πραγματα πριν κανεις ερωτικη εξομολογηση....
Και γτ το οτι ξαναδινεις σου ριχνει την αυτοπεποιθηση?
18-09-2012, 01:41 #5
τρικ...η κοπελα τι προτιμησεις εχει?εφοσον γνωριζεστε χρονια γνωριζεις εκ των προτερων αν θα μπορουσε να συναψει ερωτικη σχεση μαζι σου..
νομιζω αυτο ειναι το σημαντικοτερο...απο εκει κ περα της εξομολογεισαι τον ερωτα σου,και βλεπεις.
απλα αποκαλυπτοντας κατι τοσο σοβαρο προσεξε να μην την χασεις τελειως απο τη ζωη σου.
τι να πω?καλη τυχηΤα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον
18-09-2012, 02:55 #6
Λοιπον ξερω οτι ειμαι ομοφυλοφιλη απο 12-13 ετων αλλα παντα ειχα ενα θεμα με τα κοριτσια, καθως θυμαμαι οτι απο μικρη η καρδια μου κτυπουσε μονο για αυτα. Με τα αγορια γινομουν πιο πολυ φιλη. Την μονη φορα που προσπαθησα να αγαπησω ενα αγορι, πραγμα που τελικα δεν μου πολυταιριαζε, γιατι δεν τα καταφερα, ηταν για να ριξω σταχτη στα ματια της κολλητης μου που εκεινη την περιοδο τα ειχε φτιαξει με τον κολλητο του αγοριου αυτου. Οσο για τις πανελληνιες ειναι η τριτη φορα που θα δωσω και με ριχνει, επειδη ημουν παντα καλη στα μαθηματα της κατευθυνσης μου και αυτο διχνει οτι ειχα λανθασμενη αποψη για τις δυνατοτητες μου .
18-09-2012, 03:03 #7
Δεν ξερω τι προτημησεις εχει, οπως και εκεινη δεν ξερει για μενα. Αρχικη μου υποθεση ειναι οτι ειναι straight, διοτι ετσι ειθισται. Το οτι τη ξερω χρονια, δεν σημαινει οτι την γνωριζω και μονο τον τελευταιο χρονο αρχισαμε να κανουμε παρεα και οχι τοσο πολυ λογω εξετασεων.Οποτε δεν γνωριζω την απαντηση της.
18-09-2012, 03:17 #8
Με τις εξετασεις τι πηγε στραβα τις πρωτες φορες?
18-09-2012, 10:24 #9
Τρικ...συμφωνω κι εγω με τα παιδια...οτι πριν κανεις καποια κινηση ειναι καλο να βολιδοσκοπησεις ποιες ειναι οι δικες της ερωτικες προτιμησεις....και μετα περνας στο επομενο βημα...
ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
18-09-2012, 12:37 #10
- In this old house where every door is open
Αχχχ!! I'm a sucker for love stories!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπον θα επανατοποθετησω με δικα μου λογια την ιστορια σου, για να δεις πως το βλεπει ενας τριτος.. καμια φορα βοηθαει.. ;)
Λοιπον καλη μου Τ... Εγω λεω οτι αυτα που εχω τονισει κατι σημαινουν... και σημαινουν κατι για οπως λες κι εσυ δεν ειστε τοσο κοντινες φιλες για να στα λεει!!!!!!!!!! Τωρα μπορει κανεις να πει οτι απλα για καποιο λογο σε συμπαθει εσενα ειδικα παραπανω... Τωρα για ποιο λογο????? Μπορει να μην ξερει και η ιδια γιατι, μπορει απλα να ειναι φιλικο ολο αυτο, και τριτον, μπορει να σε βλεπει λιγακι αλλιως.. Τωρα επειδη δεν εισαι σιγουρη για τι απο τα τρια προκειται, μια κινηση σου μπορει να εχει και τρια αναλογα αποτελεσματα: νατην τρομαξει, να την αφησει αδιαφορη και να μην καταλαβει για τι προκειται, και τριτον, μπορει να την κανει να εκδηλωθει και αυτη αν οντως αισθανεται κατι..!!
Τωρα αυτο καταλαβαινω οτι ειναι το ρισκο, και αυτο σκεφτεσαι και σε προβληματιζει..
Eγω απο οτι εγραψες, αν με ρωταγες τι πιστευω οτι συμβαινει θα ελεγα αυθορμητα το τριτο! Κατι νιωθει!! Αλλα δεν ξερω αν αυτο το θελει αρκετα ωστε να μην την τρομαξει..!! Αυτα εκλαμβανω εγω απο τη δικη σου αφηγηση της ιστοριας.. Ομως οπως λες κι εσυ δεν εισαι σιγουρη αν το δημιουργησε το μυαλο σου οτι της αρεσεις η οχι.. Αυτο εγω δεν το ξερω.. Εσενα σε βλεπω βεβαια να γερνεις προς τη δευτερη εκδοχη..
Για αυτο το λογο, οπως λεει και η φλου κανε μια ερευνητικη βολιδοσκοπηση πρωτα, πριν εκδηλωσεις κατι..
Να σου πω τι πιστευω οτι θα μπουρουσες να κανεις για να δεις τι παιζει.. Αν μπορεις να το κανεις.. Να τα κρατησεις ολα μεσα σου, να χεις ψυχραιμια.. Και να πας εκει που σε καλεσε.. Αν δεν το αντεχεις μη μεινεις σπιτι της, μεινε καπου αλλου.. Και ομορφα και απλα και ωραια.. Να κανετε παρεα, να βγειτε, αλλα να αφηνεις παντα κατι να αιωρειται, με την εννοια μην την κανεις να σε βλεπει σα φιλεναδα που λετε τα κοριτσιστικα..!! ουτως η αλλως νομιζω οτι θα σου ειναι δυσκολο αυτο!! Και περιμενε αυτην να κανει κατι, αν κανει.. Μπορεις? Αν θελει πραγματικα δε θα αντεξει.. Εγω αυτο νομιζω.. Γιατι μπορει να λες οτι κρυβεσαι και δεν λες οτι εισαι ομοφυλοφιλη κλπ.. Αλλα καποια πραγματα τα καταλαβαινει ο αλλος αν εχει καρδια και ματια.. και ειστε 18 πια, οχι 12.. Αυτα..
Στα γραφω ετσι γιατι βλεπω οτι εχεις φτασει στο σημειο που δεν αντεχεις και θες να κανεις κινηση.. Να προσεχεις τον εαυτο σου.. :)
Ουφ και μιας και εβαλεσ σονγκ ας βαλω κι εγω ενα..
https://www.youtube.com/watch?v=ZXOilaA47kQ
18-09-2012, 12:56 #11
αχ...ωραια τα λες λιλιουμ!!!!
ο ερωτας....τι ομορφο πραγμα!!!!
δεν ειναι πονος να πονει...πονος να φαρμακωνει...σαν την αγαπη την κρυφη ..που δεν ξεφανερωνει...... οπως λεει και το ασμα!!!!!!!!!!!!!ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
18-09-2012, 13:03 #12
- In this old house where every door is open
O Bryan και τα ασματα παντα τα λενε καλυτερα απο μενα!!! ;)
18-09-2012, 13:07 #13
ας βαλω λοιπον κι εγω το ασμα.......https://www.youtube.com/watch?v=VbKr0teUMGM
ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
18-09-2012, 20:15 #14
xaxa nflu!
Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον
20-09-2012, 23:03 #15
Ευχαριστω για τα μηνυματα σας. Αλλα και για τα τραγουδια σας :p Λιλιουμ σε ευχαριστω που μου εδειξες πως φενεται σε ενα τριτο ατομο η κατασταση μου, οντως βοηθησε. Μαλιστα σκεφτομαι να ακολουθησω την συμβουλη σου και να την επισκεπτω,μαλλον μετα τις πανελληνιες, γιατι μονο ετσι θα ξεχαθαρισει το τοπιο. :)