φτηνα τσιγαρα!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

φτηνα τσιγαρα!!!

παιδια επειδη εχω ζοριστει οικονομικα, θα ηθελα να μου πειτε ειτε δημοσια ειτε με πριβε μηνυμα(για να μην θεωρηθει διαφημιση), ποια ειναι η πιο φτηνη μαρκα τσιγαρων.
    κανω το pall mall μπλε, το οποιο περιεχει 23 τσιγαρα.
    μεχρι προσφατα η τιμη του ηταν 3,30.
    χθες στο περιπτερο μου το χρεωσαν 3,50 αλλα επειδη δεν εγραφε πανω τιμη, σκεφτομαι μηπως με εκλεψε.
    εχει οντως παει 3,50???
    σκεφτομαι να το γυρισω σε leader.
    νομιζω πως εχει μεσα 20 τσιγαρα και κοστιζει 2,90.
    ισχυει αυτο?
    στριφτο δεν παιζει...το δοκιμασα αλλα μου εσπαγε τα νευρα και το ξαποστειλα μαζι με ολα τα μαραφετια του.
    θα μπορουσε καποιος απο σας που καπνιζει ειτε pall mall ειτε leader ειτε κατι που να συμφερει τελος παντων να μου δωσει πληροφοριες.
    θα πηγαινα στο περιπτερο να ρωτησω αλλα λογω αγοραφοβιας, τα παιρνω μαζικα (κουτα) μια φορα τη βδομαδα.
    γι' αυτο κανω αυτη την ερευνα αγορας...για να ειμαι προετοιμασμενη :P
    Last edited by fragile; 19-09-2012 at 17:17.
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    βρε φιλεναδα τι πιο φτηνο απο να το κόψεις το ρημαδι...μια σταχτη μας κανει οτι θελει..σκεψου
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    αχ Ηλιαννα μου μακαρι να μπορουσα να το κοψω.
    δυστυχως μου ειναι πλεον απολυτη εξαρτηση.
    αναθεμα την ωρα και τη στιγμη που το αρχισα!!!

εντωμεταξυ...εξακολουθω να περιμενω απαντησεις απο καπνιστες :P
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    εγω εκανα τον ασσο κοκκινο 25 αρι...ειχε 3,50
    νομιζω ποιο φτηνο ειναι το leader....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    thanx nflu.
    ξερει κανεις ποσο κανει το leader το 20-αρι, ποσα πακετα εχει μεσα η κουτα και πιο χρωμα να παιρνω δεδομενου οτι τωρα κανω βαρια δλδ 7 πισσα-νικοτινη ?
    σορρυ που κανω τοσες πολλες ερωτησεις αλλα παιζει να στειλω τον πατερα μου να μου τα παρει...

Senior Member
    Παιρνεις κουτα τσιγαρα?o_O
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Senior Member
    οχι μωρε δεν ξερω....ακριβως..και για κουτα νομιζω πως εχει μεσα 20....
    για βαρια μαλλον παιρνεις το κοκκινο παντα...:)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    thanks!
    αν καπνιζει καποιος αλλος leader αν μπορει ας με διαφωτισει please...

Junior Member
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    thanks!
    αν καπνιζει καποιος αλλος leader αν μπορει ας με διαφωτισει please...
    Το leader είναι σαν να καπνίζεις πευκοβελόνες!
    Πραγματικά είναι από τα πιο άθλια τσιγάρα!

Αν και είπες ότι το δοκίμασες θα σου προτείνω να ξαναδοκιμάσεις τον καπνό.
    Είναι σαφώς πιο οικονομικό επειδή ένα σακουλάκι βγάζει γύρω στα 45-50 τσιγάρα και οι τιμές κυμαίνονται στα 3,5-4,5 γιουρος.
    Επίσης δες το σαν ιεροτελεστία, παίρνεις ένα χαρτάκι, βάζεις την επιθυμητή ποσότητα καπνού, βάζεις ένα φιλτράκι στη μια άκρη, το στρίβεις απαλά με δείκτη, μέσο (κοινώς κ@λ@δαχτυλο) και αντίχειρα -σχεδόν ηδονικά!- σαλιώνεις ελαφρώς, ανάβεις και voilà! έτοιμο το τσιγαράκι! Τώρα μπορείς να απολαύσεις τους κόπους σου!

Μάλλον όμως δεν σε έπεισα!
    Πάντως εγώ προσπάθησα!!!!!!!!! :-)
    Sometimes you have to stand alone just to make sure you still can!

Senior Member
    ειμαι τελειως γκαου στο στριψιμο.
    δεν μπορω με τιποτα να στριψω τσιγαρο.
    πηρα και ειδικο μηχανημα αλλα και παλι δεν μπορουσα να φτιαξω ενα τσιγαρο της προκοπης.

Banned
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    ειμαι τελειως γκαου στο στριψιμο.
    δεν μπορω με τιποτα να στριψω τσιγαρο.
    πηρα και ειδικο μηχανημα αλλα και παλι δεν μπορουσα να φτιαξω ενα τσιγαρο της προκοπης.
    Κ εγω!!Κοιτα εγω καπνιζω πολλα χρονια (γκουχου!γκουχου!) και δεν μπορω να αλλαξω μαρκα ουτε για αστειο!!Με μαρλμπορακι ξεκινησα με μαρλμπορακι θα ποθανωωω!
    3.70 εχουν τα δικα μου αλλα αδυνατω να αλλαξω μαρκα!Τι Γιαννης τι Γιαννακης βρε φρατζιλ στο 1 ευρω διαφορα κολλας?Εδω μας ξεζουμιζουν απο παντου!!

Senior Member
    μνημονιακι μου αμα καπνιζεις σαν φουγαρο οπως εγω μεχρι και τα σεντς μετρας ετσι οπως μας καταντησανε...
    τελικα σημερα πηγα και αγορασα leader γαλαζιο με 7 πισσα.
    δεν μου ηταν ασχημο στη γευση, απλα ηταν σαν να καπνιζω αερα, παρολο που και τα pall mall που καπνιζα ειχαν επισης πισσα 7.

νεα ερωτηση προς τους καπνιστες leader (γιατι δεν ξερω ποτε θα ξαναβγω)---> εκτος απο το γαλαζιο που εχει 7 πισσα υπαρχει πιο βαρυ και αν ναι τι χρωμα εχει?
    thanx εκ'των πρωτερων.

Senior Member
    λοιπον....ακυρη η ερωτηση.
    εκανα τους μαθηματικους μου υπολογισμους και κατεληξα στο συμπερασμα οτι συμφερει το pall mall.
    το leader εχει 20 τσιγαρα και κοστιζει 2,90 και το pall mall 23 τσιγαρα και κοστιζει 3,30 τελικα.
    οποτε επιστρεφουμε στο παλιο γνωριμο και αγαπημενο μας pall mall :)