Results 1 to 15 of 17
Thread: επιστροφη πρωην
-
17-09-2012, 19:46 #1
επιστροφη πρωην
Καλησπερα σε ολους! Ανακαλυψα σημερα το φορουμ και σκεφτηκα να γραψω την κατασταση που βιωνω αυτη την περιοδο για να ακουσω και αλλες γνωμες.
Η κατασταση εχει ως εξης: ημουν για 4,5 χρονια μ'εναν τυπο που αγαπαουσα πολυ. Ημαστε και οι 2 πολυ ερωτευμενοι αλλα η σχεση μας ειχε πολλα προβληματα. Ηταν ενας ανθρωπος ικανος για την πιο ακραια θετικη και την πιο ακραια αρνητικη συμπεριφορα ταυτυχρονα! Αυτες οι μεταβολλες ηταν πολυ συχνες κι εντονες! Οσες φορες προσπαθησα ναφυγω κινησε γη και ουρανο για να με φερει πισω προσπαθουσα να δωσω ευκαιρια και λιγες μερες αργοτερα εκανεπαλι λαθη! Διαφορετικα καθε φορα, δεν επαναλαμβανοταν αλλα ολα αυτα ειχαν στερησει την ηρεμια μου με αποτελεσμα να αντιδρω κι εγω υπερβλικα πολλες φορες. Εφυγα οριστικα πριν 1,5 χρονο. Οσες σχεσεις κι αν προσπαθησα να κανω, δεν ειχαν επιτυχια γιατι τιποτα δε συγκρινοταν με το πως ενιωθα οταν ημουν με τον πρωην στις καλες μας περιοδους.
Εξαφανιστηα εντελως οο αυτο το διαστημα παρολο που ο πρωην μου προσπαθουσε με λογια και πραξεις να μου δειξει οτι αλλαξε. Δεν τον πιστευα ομως αυτη τη φορα. Μεχρι που πριν κανα μηνα αποφασισα οτι πλεον τον ξερω και μπορω να χειριστω καλυτερα καποιες καταστασεις μαζι του, να μην αντιδρω κι εγω τσο εντονα, μετρηασ ολα τα λαθη που ειχα κανει κι εγω και δεχτηκα να το ξαναπροσπαθησουμε.
Το ιδιο δευτερολεπτο που του ειπα ναι, μου τα γυρισε χωρις καμα σαφη εξηγηση. Τη μια φοβοταν να το ξαναπροσπαθησουμε γιατι σε περιπτωση αποττυχιας δεν αντεχει να ξαναπερασει τετοιο ωρισμο, την αλλη δεν ειναι ακομα ετοιμος γιατι σε περιπτωση που ειναι μαζι μου θελει να ειναι για παντα, την αλλη γιατι δε νιωθει απολυτως τιποτα για μενα πλεον και δε θελει σε καμια περιπτωση να διακινδυνευσει τη σχεση που εχει τωρα.
Δεν ξερω γιατι αλλα εγω αυτο τον ανθρωπο τον αγαπαω παρα πολυ απο τοτε που τον γνωρισα μεχρι τωρα. Ολη αυτη η συμπεριφορα του με διελυσε. 1 μηνα τωρα δεν μπορω να ειμαι συνεπης στις θποχρεωσεις μου, δεν κοιμαμαι και το χειροτερο επαθα νευρικη ανορεξια. Εχω ηδη κανονισει ραντεβου με ειδικο μεσα στην εβδομαδα, αλλα θα ηθελα αν καποιος εχει αντιμετωπισει παρομοια κατασταση να μου πει τη γνωμη του.
- 17-09-2012, 19:54 #2
αυτό που θα διαβάσεις θα σου ακουστεί αρκετά σκληρό...πριν από 2,5 χρόνια πέρασα ακριβώς το ίδιο με εσένα....εγώ την έδωσα την ευκαιρία κ ξανα ήμασταν μαζί το αποτέλεσμα...???περάσαμε μαζί 2,5 υπέροχα χρόνια κ εγώ αυτή τη στιγμή μετράω πληγές...από τη μια ναι τον θέλω ξανά σαν τρελή αλλά από την άλλη δεν έχω κουράγιο να αντιμετωπίσω ξανά κάτι τέτοιο....η συμβουλή μου μείνε μακριά του όσο κ αν τον αγαπάς...το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι κακό ο ένας στον άλλον...είναι κρίμα....για σκέψου μπορεί στην επόμενη γωνία να σε περιμένει η ευτυχία αξίζει τον κόπο να την χάσεις για να φέρεις πίσω κάτι που δεν σε έκανε τελικά τόσο ευτυχισμένη??????
17-09-2012, 22:59 #3
ρε παιδια οταν τελειωνει κατι, τελειωνει με λογο. Εχει φτασει σε κορεσμο η σχεση και οι πληγες εχουν ανοιξει και δεν κλεινουν ευκολα! για να μην πω ποτε! η ζωη εξελισσεται και πρεπει να κανουμε βηματα μπροστα και οχι πισω. Ειναι δυσκολο, εχω και προσωπικη εμπειρια και πλεον ειμαι πιο ευτυχισμενη απο ποτε ουσα στην τριτη μου μεγαλη σχεση με το καλυτερο παιδι εβερ! Ολα ακολουθουν την πορεια τους, μην γυρνατε πισω ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!
17-09-2012, 23:34 #4
Alucky,σου έστειλα pm
18-09-2012, 00:10 #5
Τι σου εκανε δηλαδη πρακτικα να καταλαβουμε. Για πες καποια παραδειγματα.
18-09-2012, 01:46 #6
οταν κατι δε τελειωσει μεσα μας,τι νοημα εχει η ευτυχια στην παραδιπλα γωνια?
αν δε κλειδωσουμε ψυχικα απεναντι σε εναν ανθρωπο δεν εχει νοημα,αν δε διαβασουμε το τελευταιο κεφαλαιο πως θα εχουμε ορεξη για ενα νεο βιβλιο?
εμενα με μια πρωτη ματια ο τυπος μου εδωσε λιγο την εντυπωση της επιβεβαιωσης..
μολις ειδε πως τον θελεις στα γυρισε ξαφνικα κι αρχισε να βλεπει τα αρνητικα και να του βγαινουν οι φοβοι.
για εμενα αν οντως νιωθεις τοσα πολλα για εκεινον,δωστε απο κοινου μια τελευταια ευκαιρια στη σχεση σας και στα 4,5 χρονια και αν δε πετυχει τοτε στριβεις τη γωνια για το ραντεβου με την ευτυχια!Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον
18-09-2012, 11:09 #7
όταν κάτι τελειώνει συνήθως σημαίνει ότι δεν πάει άλλο. δεν του έδωσες μία ευκαιρία αλλά πολλές. τι θα αλλάξει τώρα? το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πληγωθείτε πάλι. αν ήταν να αλλάξει θα το είχε κάνει από καιρό. τώρα το μόνο που ήθελε ήταν να γυρίσεις. και όταν γύρισες άλλαξε γνώμη γιατί σε ''είχε''. τέτοιοι άνθρωποι δεν αξίζουν. το έχω περάσει κι εγώ αυτό. και ξέρεις κάτι; ακόμα και τώρα στην επόμενη σχέση του τα ίδια κάνει! βρες κάποιον που θα έχεις περισσότερες καλές παρά κακές περιόδους! κάποια στιγμή θα βρεθεί να είσαι σίγουρη!
18-09-2012, 12:47 #8
Καλημερα παιδια κι ευχαριστω για τις απαντησεις!
Αυτα ακριβως σκεφτομουν οταν εφυγα πριν 1,5 χρονο! Ηταν πολυ δυσκολο να φυγω τη στιγμη που τον αγαπουσα και ημουν τοσο πολυ ερωτευμενη μαζι του! Σκεφτομουν οτι τοσες ευκαιριες εδωσα στο συγκεκριμενο, ας δωσω μια ευκαιρια και σ'εμενα! 4,5 χρονια ασχολιομουν με τα "λαθη" του αφηνοντας πισω ο,τι αλλο σημαντικο υπηρχε στη ζωη μου. Εφυγα νιωθοντας τρελη απ'αυτη τη σχεση! Υπηρχαν περιοδοι που ενιωθα πως δημιουργει προληματα μονο και μονο για να ασχολουμαι αποκλειστικα μαζι του και σχεδον το παραδεχτηκε με τον τροπο του!
Περασε τοσος καιρος, ειχα φτιαξει πραγματα σε ολους τους τομεις της ζωης μου αν και μεσα μου μου ελειπε πολυ αυτος ο ανθρωπος!Σκεφτηκα και τις δικες μου ευθυνες γιατι με τις τοσες εντασεις ειχα χασει τον εαυτο μου και φερομουν κι εγω ασχημα σε ζητηματα που δε χριεαζοταν να επιμεινω τοσο πολυ! Επιπλεον ολο το διαστημα του χωρισμου τιν ειχα να κανει τα ΠΑΝΤΑ για να με γυρισει πισω! Οδηγησε 2 ωρες μονο για να με βοηθησει σε μια δουλεια που ειχα και μετα εφυγε! Κι εγω ουτε τοτε υποχωρησα γιατι φοβομουν την επιστροφη! Συνειδητοποιησα λοιπον και δικα μου λαθη , τα βρηκα με τον εαυτο μου και οταν εμφανιστηκε παλι επιμενοντας εντονα σκεφτηκα οτι πλεον ειμαι εγω ετοιμη να το παρω απ'την αρχη διορθωνοντας λαθη που εκανα εγω! Κι επιπλεον αυτον τον ξερω οποτε μπορω πλεον να τον αντιμετωπισω πιο ψυχραιμα! Αυτη ηταν η σκεψη μου και λεω οκ, αφου τοσο καιρο χωρισμενοι υπαχρουν ακομα τοσο δυνατα συναισθηματα, παμε παλι κι οπου βγει! Δεν περιμενα γαμους και τα σχετικα, ειπα αφου το θελουμε και οι δυο, ελα ναα το ζησουμε! Και το ιδιο δευτερολεπτο μου τα αλλαξε!
Κι εγω αρχικα σκεφτηκα ο,τι κι εσεις, οτι απλα χρειαζοταν επιβεβαιωση και θυμωσα πολυ γιατι δεν μπορεις να παιζεις ετσι με ζωες ανθρωπων που ξερεις οτι σε αγαπανε.
Απ'την αλλη ομως ποναει παααααααααρα πολυ! Προσπαθησα να του εξηγησω αν απο πεισμα αντιδρα ετσι να το σταματησει γιατι ειναι κριμα, αλλα τιποτα! Μιλησα σε τοιχο!
kerasi φαντασου οτι μετα απο καυγα που ειχε προκαλεσει ο ιδιος τσακωθηκαμε και με κερατωσε με γνωστη μου! Η οποια μαλιστα ηξερε οτι τον ειχε πλησιασει επειδη εχει χρηματα! Γυρισε, μου τα'πεμονος του, περασε μεγαλο διαστημα που εκανε τα ΠΑΝΤΑ για να τον συγχωρεσω, μεχρι που για να δει αν ειμαι καλα καποια στιγμη που δεν απαντουσα σε τηλεφωνα ανεβηκε απο τα μπαλκονια στον 4ο οροφο με υπαρκτο τον κινδυνο να σκοτωθει, μονο και μονο για να σιγουρευτει οτι ειμαι καλα. Οταν ειδε οτι δεν υποχωρησα συνεχισε να επιμενει με πραξεις και λογια και περασε αρκετος καιρος ακομα για να τον συγχωρσεω!
18-09-2012, 12:50 #9
lacrimae δεν το εχω ψαξει ακομα καλα το φορουμ και δεν ξερω πως θα δω τα πμ!
18-09-2012, 13:19 #10
Καλημέρα, θα πάς πάνω δεξιά εκεί που λέει σημειώσεις θα έχεις ένα νέο μύνημα
18-09-2012, 14:21 #11
Για πες κι αλλα παραδειγματα. Το συγκεκριμενο μου κανει για συναισθηματικος εκβιασμος, ακραια βηματα για να σε συγκινησει κλπ. Επισης η πληγη της απιστιας δε φευγει. Στο μελλον θα επανερχεται. Βαλτα στη ζυγαρια. Η θα ξεπερασεις η θα μεινεις μαζι αλλα με ορους ευτυχισμενης σχεσης. Μηπως φοβασαι τη μοναξια? Δε θεωρω οτι θα χεις καλο τελος με τον τυπα παντως....αν και ειναι ενα σιγουρακι συναισθηματικο, στην εφερε κιολας οτι δεν ξερει αν θα πετυχει. Τι να εμπιστευτεις? Ασε τα τρελα που κανει. Και εχει αλλη σχεση τωρα? Αφερεγγυος μου φαινεται και βολεψακιας και manipulative.
18-09-2012, 14:50 #12
Μου πηρε πολυ καιρο να το ξεπερασω τοτε!Μετα απο τοσο καιρο χωρισμου τα σκεφτηκα πιο ψυχραιμα, ειδα καθαρα και δικα μου λαθη, ετσιτο ξεπερασ και ειπα οκ, δινω την ευκαιρια.Δεν προλλαβα ομως να κανω τιποτα αλλο! Ουτε καν να το συζητησουμε!!! Στο τηλεφωνο μιλσαμε οταν του ειπα οκ να το παμε παλι, θα κανω ο,τι μπορω να γυρισω νωριτερα απο διακοπες για να βρεθουμε και να μιλησουμε! Η απαντηση ηταν συγγνωμη αλλα τελικα δε θελω!! Δε φανταζεσαι τι κεραμυδα μου ηρθε!! Εκλαιγα τον παρακαλουσα να μου δωσει εστω μια σοβαρη εξηγηση αλλα τιποτα! Στις αρχη μου ειπε τις αηδιες που γραφω και πιο πανω και μετα απο λιγες μερες οτι ηταν απροσεκτος και τελικα δε με θελει!
Περασα ο,τι περασα περσι οταν εφυγα, 1,5 χρονο κρατιομουν μακρια του αν και τον ηθελα παρα πολυ και τωρα απο τ πουθενα ξαναπερναω την ιδια κατασταση! Απο το πουθεναεννοω οτιδεν τον διεκδικησα εγω!Εκεινος τα'κανε ολα!!
Βεβαιως εει αλλη σχεση με μια τυπισσα που εχουμε το ιδιοονομα και παρομοια εμφανιση! Οσο παρακαλουσε παλι χαρακτηριζε τη σχεση του επιφανειακη, ηταν ετοιμοςνα τα διαλυσει ολα αν τον δεχομουν εγω, η σχεση δεν τον καλυπτε σε κανενα τομεα κλπ κλπ. Και μολις ειπα ναι,αποφασισε οτι δε ρισκαρει με τιποτα την τωρινη του σχεση!
Τι εχω περασει1 μηνα τωρα δεν περιγραφεται! Κυκλοφορω σα χαμενη, δεν μπορω να συγκεντρωθω ουτε στα πιο απλα, κλαιωολη μερα..χαλι!!
18-09-2012, 15:01 #13
Μην ξανα-σχοληθείς μαζί του. Τελείωσε. Πάρτο απόφαση και προχώρα. Αφού το έκανες πριν 1,5 χρόνο μπορείς και πάλι.
Κατά τη γνώμη μου ο τύπος είναι Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΣ. Δειλός, ανασφαλής, ανώριμος, δεν ξέρει τι θέλει, δεν ξέρει τι του γίνεται, λέει ψέμματα και ανακρίβειες, λέει και ξελέει. Γιατί να θέλεις να είσαι με έναν τέτοιο άνθρωπο?
Προχώρα μπροστά και μην ξανακοιτάξεις πίσω.
18-09-2012, 16:31 #14
Προσπαθω να τον ξεχασω. Αυριο εχω ραντεβου και με ψυχολογο που ελπιζω να με βοηθησει..ποναει ομως παρα πολυ αυτη η κατασταση..Δεν μπορω να τον βγαλω απο το μυαλο μου με τιποτα. 1 μηνα τωρα κοιμαμαι, βλεπω εφιαλτες και κλαιω στον υπνο μου. Τον αγαπαω παρα πολυ και ειναι κριμα που επαιξε ετσι μαζι ου. Σκεφτομαι ομως κι αυτα που εγω εκανα και ηθελα τοσο πολυ να επανορθωσω..Κι εγω πιστευω οτι για να επιβεβαιωθει τα εκανε ολα αυτα απ'την αλλα ομως σκεφτομαι οτι μετα απο τοσες απορριψεις ισως εκανε πισω απο αντιδραση..δεν ξερω τη μια σκεφτομαι ετσι την αλλη αλλιως, κοντευω να τρελαθω!
18-09-2012, 16:35 #15
Εσυ τον κοβεις για φερεγγυο ατομο?