Results 46 to 60 of 62
Thread: podana
-
30-04-2007, 14:23 #46
αλλα ευελπιστουμε στο σωστο μαστορα!
επισκεπτη θα μας πεις τι εκανες τελικα?well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 30-04-2007, 14:33 #47
oxi
30-04-2007, 14:36 #48
καταλαβα!ειναι αρκετο το οχι σου
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
30-04-2007, 14:37 #49
δεν εχεις καταλαβει τπτ.ουτε κι εγω...
30-04-2007, 14:38 #50
για μας τις οριακες ξερουμε οτι η μοναξια ειναι μονοδρομος τουλαχιστον εγω
ισως επειδη το ξερουμε για αυτο να αντιδραμε ετσι...ακραια...
να εισαι καλαwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
30-04-2007, 23:27 #51
Originally posted by interappted
για μας τις οριακες ξερουμε οτι η μοναξια ειναι μονοδρομος τουλαχιστον εγω
ισως επειδη το ξερουμε για αυτο να αντιδραμε ετσι...ακραια...
να εισαι καλα
30-04-2007, 23:28 #52
01-05-2007, 01:33 #53
ξερω οταν σπαμε πως σπαμε....
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
01-05-2007, 17:23 #54
Originally posted by interappted
ξερω οταν σπαμε πως σπαμε....
Μου θυμίζει στιγμή με Κιλ Μπιλ όπου πεθαίνει ο κακός.Πεθαίνει με τόση αξιοπρέπεια όμως,δεχόμενος ότι έχει ηττηθεί και με το κεφάλι ψηλά μέχρι την τελευταία στιγμή....
02-05-2007, 00:26 #55
ετσι σπαω κι εγω....ακριβως!!αυτο νιωθω σαν τιτλος ταινιας :Η αχωνευτη
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
15-05-2007, 10:09 #56
Originally posted by Helena
o άνθρωπος που αγαπάει προσπαθεί να μπεί στη θέση του άλλου..είναι επιεικής και υπομονετικός και άλλα πολλά.. :)
Πόσο μάλλον όταν και οι δύο έχετε διάφορα ψυχολογικά προβλήματα κ διαταρχές που εμπίπτουν σε διαφορετικούς τομείς, ποιός θα είναι αυτός που θα κάνει περισσότερο υπομονή? Ποιός θα αναλάβει τον ρόλο να θωπεύει τις ανασφάλειες, τις φοβίες, τις φρίκες του μυαλού του άλλου...? Κ μη μου πείτε με τη σειρά γιατί δεν γίνεται...
Κ κάπου εκεί δημιουργούνται και οι αμφιβολίες για την πραγματική ύπαρξη της αγάπης...όταν το τοίχος από ανασφάλειες επισκιάζει τα πάντα...
Ένα \"θα περάσουν όλα και κάποτε θακαταφέρουμε να είμαστε καλά μαζί\" δεν φτάνει...
Ποιά είναι η λύση λοιπόν?? Ο καθένας με τον τρόμο του ας μείνει αφου δεν μπορεί να τον μοιραστεί κ αφού ο άλλος δεν μπορεί να καταλάβει, όσο και να προσπαθήσει..?
Λίγες σκόρπιες σκέψεις από αυτές που με βασανίζουν τον τελευταίο καιρό..που αισθάνομαι πως σέρνομαι σε μια σχέση (λόγω των φρικιαστικών ανασφαλειών δεν έχουμε καταλήξει ακόμα αν είναι και σχέση, κάτι που τείνει να γίνει αλλά δεν τα καταφέρνει..),μερικές φορές πως σέρνω τον άλλον...κ άλλες πως κουβαλάω πολλούς μαζί στην πλάτη μου...
Μιά γουλιά καφές και ένα τσιγάρο...ευτυχώς (??????) που είμαι λειτουργικός... κ οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν...
27-08-2007, 00:49 #57
Για όσο καιρό το να δείχνει κατανόηση,να κάνει υπομονή και να προσπαθεί να μπει στην θέση του άλλου του δίνει προσωπικό όφελος....
27-08-2007, 02:20 #58
Θέλει υπομονή ,επιμονή, διάθεση, όρεξη. Αν αγαπάς δεν παρατάς!!!! Είναι δύσκολο να βοηθήσεις, θέλει να δώσεις κομμάτι του εαυτού σου και να προσέξεις μην σε πάρει και εσένα από κάτω γιατί τότε δεν βοηθάς πια τον άλλον. Αλλά αν αγαπάς ποτέ τπτ δεν είναι εύκολο... Πάντως από την άλλη πλευρά από την πλευρά του ατόμου που παλεύει με κάποια ψυχική ασθένεια, καλό θα ήταν να ενημερώνει τον συντροφό του, για να γνωρίζει και αυτός που οφείλονται πιθανά ξεσπάσματα και μεταβολλές. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει με το καλημέρα σας αλλά αν η σχέση προχωράει τότε ο άλλος έχει δικαίωμα να ξέρει. Και αν επιλέξει να φύγει, δικαιωμά του, δεν ήταν ο κατάλληλος για σένα...
31-08-2007, 03:25 #59
Ο άλλος έχει δικαίωμα να το ξέρει;Θα έλεγα πως ο καθένας έχει δικαίωμα στην αλήθεια...Μια ψυχική ασθένεια όμως δεν είναι πάντα ο μόνος λόγος ξεσπασμάτων.....Αν θέλεις να λες πως επικοινωνείς καλά με τον άλλο μερικά ανοίγματα δείχνουν αναγκαία αλλά όπως λες δεν γίνονται από την πρώτη στιγμή αλλά μόλις κερδιθεί η εμπιστοσύνη....Επίσης πιστεύω ότι ακόμα και αν ενημερωθεί ο σύντροφος για μια ψυχική ασθένεια δεν θα θεωρούσα ιδιαίτερα ευχάριστη και επωφελή για τον ίδιο προσέγγιση να κάθεται να ανέχεται το κάθε ξέσπασμα του συντρόφου αμμέτοχος-κατά πρώτον γιατί δεν είναι θύμα κατά δεύτερον γιατί για όλα τα ξεσπάσματα βάζουν και άλλοι-μαζί με αυτόν-το χεράκι τους.....Η στάση \"Εντάξει έχει ο άλλος τα προβλήματά του...Ας με ισοπεδώσει...\" δεν με ικανοποιεί.....Ούτε από την μεριά του ασθενή που δείχνει να τον λυπάται αλλά ούτε και από την μεριά του ίδιου που δείχνει να καταστρέφει την δική του ψυχική υγεία προς ώφελος του άλλου....Η ισότιμη σχέση είναι η ιδανική......
31-08-2007, 11:19 #60
Ναι kassi μου και γι\'αυτό άλλωστε υπάρχουν πολλοί που όταν έχουν μια ψυχική ασθένεια φεύγουν από σχέσεις, για να μην επιβαρρύνουν τον άλλον...Αλλά όμως τι φταίνε αυτοί? Γιατί να τους εμποδίζει η κατάσταση τους? Είναι πολύ άδικο. Αυτό που λέω δεν είναι να κάθεσαι με αυτόν που νοσεί επειδή τον λυπάσαι και να του φέρεσαι σαν μωρό γιατί όντως αυτό τον υποτιμά:). Είπα να έχεις την διάθεση και την υπομονή να περνάς μαζί του όλα τα στάδια της ασθένειας...Πάντως γενικά έχω παρατηρήσει πως δεν πολυσυμφωνείς με τις απόψεις μου, μάλλον σε εκνευρίζουν...:):)
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία