Results 31 to 44 of 44
Thread: Είμαι γκέι???
-
29-04-2007, 17:13 #31
Eμεις αυτο που εχουμε το δεχομαστε σαν προβλημα γιατι μας κανει δυστυχισμενους και μη λειτουργικους.
Αυτοι δεν εχουν προβλημα...δεν ειναι αρρωστοι...το μονο προβλημα τους ειναι αυτοι που δεν τους αποδεχονται και τους ριχνουν στο περιθωριο.
Τους συγκρινα ως μειονοτητες...τεσπα δεν βγαινει πουθενα η συζητηση ας εκφερει αποψη και κανενας αλλος.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 29-04-2007, 20:59 #32
Είναι θλιβερό να εκφράζονται με τέτοιο τρόπο για την ανθρώπινη δυστυχία άνθρωποι που ζουν σε αυτήν καθημερινά. όπως έχω παρατηρήσει και σε άλλες καταχωρήσεις, κάποιοι ηδονίζονται να επιδίδονται σε διαγωνισμούς δυστυχίας, γιατί μάλλον το μόνο που επιθυμούν περισσότερο και από την υγεία τους είναι η αυτολύπηση να μετατραπεί σε μεγαλιώδη και ένδοξη λύπηση από την οικουμένη, και ταυτόχρονα θαυμασμός για τη δήθεν αντοχή τους. Και ξεχνούν ότι κανείς δεν τους ζήτησε να αντέξουν.. [είχα παντρευτεί κάτι παρόμοιο]
Για μένα προσωπικά έχω να πω ότι θυμάμαι στην εφηβεία μου κάποια όνειρα που την έβρισκα ως λεσβία και έσπευσα να τα απομακρύνω και από τη μνήμη μου. Τώρα που έχω αφεθεί αρκετά πιο ελεύθερα στη φωνή του σώματος και του ψυχισμού μου, όχι μόνο επέστρεψαν τα όνειρα, αλλά και στην αληθινή ζωή μου έτυχε να \"γουστάρω\" ή να ξεχωρίσω μέσα στο πλήθος κάποιες γυναίκες που κατά στιγμές μου έβγαινε να τις φαντασιωθώ και σεξουαλικά. Το θέμα για μένα, ακόμη και τώρα, στον \"υπέρτερο βαθμό\" ελευθεριότητας που έχω επιτύχει, παραμερίζεται υποσυνείδητα και εξακολουθώ να δηλώνω φαν της αντρικής κορμάρας. Κάπου όμως, ξέρω ότι ψεύδομαι. Και δεν ξέρω αν αυτό που με κάνει να παραμένω στρέιτ είναι η πραγματική μου ταυτότητα ή ο φόβος να πω ότι είμαι λεσβία! γιατί είναι τραγικά διεγνωσμένο ότι στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα δυσχερής η θέση του ομοφιλόφυλου. Από την άλλη, ένας φίλος μου με εμπειρία στους γκέι, υποστηρίζει ότι η τάση όταν την έχει ςκαι καταπιέζεται είναι κάτι πραγματικά βασανιστικό που δε σε αφήνει να αδιαφορήσεις....
30-04-2007, 00:21 #33
αν εχεις φιλο ομοφιλοφυλο τον εχεις ρωτησει αν εχει παει σε ψυχιατρο ?Γιατι εγω που ειχα σε πιο μικρη ηληκια πηγαινε κι αν εχει θεληση ολα γινινται
ολοι πιεζουμε τον εαυτο μας ...
τωρα οσο αφορα την κλαψα ε ναι αμα εισαι οριακος τη μια κλεγεσαι κ την αλλη εισαι στα@@@@σου!!!αυτη ειναι η διαταραχη δεν θα την αλλαξει κανεις!!!
πολυ λογικοι εχουν μαζευτει σε αυτο το φορουμ κατα τα αλλα ειναι για ατομα που ψαχνουν για αλληλοκατανοηση....
οσο για τους γκει η για τον καθενα που ειναι οκ με τον εαυτο του τι περιμενει να δει εδω μεσα ???το χαμογελο της ευτυχιας???ας εμπενε στο blackhummor.gr !!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
30-04-2007, 10:39 #34
Glad to Be Gay Tom Robinson Band
The British Police are the best in the world
I don\'t believe one of these stories I\'ve heard
\'Bout them raiding our pubs for no reason at all
Lining the customers up by the wall
Picking out people and knocking them down
Resisting arrest as they\'re kicked on the ground
Searching their houses and calling them queer [αδερφαρες]
I don\'t believe that sort of thing happens here
Sing if you are glad to be gay
Sing if you like it that way
Pictures of naked young women are fun
In Titbits and Playboy, page three of The Sun
There\'s no nudes in Gay News our last magazine
But they still find excuses to call it obscene
Read how disgusting we are in the press
The News of The World and the Sunday Express
Molesters [βιαστεσ] of children, corruptors [διαφθορεις] of youth
It\'s there in the paper, it must be the truth
Don\'t try to kid us that if you\'re discreet
You\'re perfectly safe as you walk down the street
You don\'t have to mince or make bitchy remarks
To get beaten unconscious and left in the dark
I had a friend who was gentle and short
Got lonely one evening and went for a walk
Queerbashers caught him and kicked in his teeth
He was only hospitalised for a week
So sit back and watch as they close all our clubs
Arrest us for meeting and raid all our pubs
Make sure your boyfriend\'s at least 21
So only your friends and your brothers get done
Lie to your workmates, lie to your folks
Put down the queens and tell anti-queer jokes
Gay Lib\'s ridiculous, join their laughter
\'The buggers [κολομπαραδεσ] are legal now, what more are they after?\'
το βιντεο: http://www.youtube.com/watch?v=zHG2LJGfEdw&mode=related&search=
30-04-2007, 12:37 #35
ρε γραψαν και τραγουδι????μπραβο κανενας τους εφτιαξες κι αφου ειναι τοσο glad ας μας αφησουν εμας τους not glad to be psyco στην απεγνωσμενη ηρεμια μας!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
30-04-2007, 13:16 #36
Και εγω σκεφτομαι πολλες φορες οτι τοκανω με γυναικα και μ\' αρεσει η ιδεα. Τι παει να πει αυτο οτι ειμαι ομοφυλοφυλη? οχι βεβαια, δεν με εχει απασχολησει ποτε το θεμα για να με κανει να αναρωτηθω. Ειμαι στρειτ αλλα φτιαχνομαι στο μυαλο μου και ετσι. Για μενα ειναι φυσιολογικο. Ειναι πως το εχει ο καθενας στο μυαλο του.
30-04-2007, 13:44 #37
παντως εμενα ο ρατσισμος που αντιμετωπιζω απο ολους επειδη με χαλαν τοσο οι γκει δε με χαλαει...
συμπερασμα κανενας ρατσισμος δεν χαλαει αν αυτος που τον δεχεται ξερει γιατι τον υφιστατε...
αντε εγω ειμαι σεξουαλικα ρατσιστρια αλλα κι εσεις ρατσιστες στο δικο μου ρατσισμο!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
23-07-2007, 23:23 #38
Αυτά που αναφέρεις πάντως μου θυμίζουν OCD (ιδεοληπτική - ψυχαναγκαστική διαταραχή) που αρκετά συχνά χαρακτηρίζεται από σεξουαλικές ψυχώσεις τέτοιας φύσεως. Ψάξε για OCD (Obsessive-compulsive disorder) στο ίντερνετ. Έχει πολλά στοιχεία που μπορεί να σε βοηθήσουν να δεις αν έχεις αυτή τη διαταραχή.
24-07-2007, 01:43 #39
25-07-2007, 01:13 #40
ε? maladjusted σε μένα πήγαινε αυτό? Για πες λεπτομέρειες τι \'ναι αυτο.
26-07-2007, 01:01 #41
βρε παιδιά χαλαρώστε λιγάκι!ο καθένας έχει το δικαίωμα να νιώθει και να πράτει κατ\'επέκτασιν όπως θέλει.Εγώ θα συμφωνήσω με την interrupted οτι είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδί και ιδιαίτερα με τα πρότυπα που προβάλλονται απο τα ΜΜΕ.Αλλά αν σε περίπτωση που σου πει οτι αύριο,μεθαύριο αισθάνεται μια σεξουαλική έλξη προς το ίδιο φύλλο,τι θα κάνεις?θα το αποκληρώσεις?
Σε ρωτάω εντελώς φιλικά,γιατί κάποιες φορές ένιωσα κι εγώ έλξη και προχώρησα σε μια μικρή αλλά δυνατή για μένα σχέση και οι γονείς μου φρίκαραν εντελώς όταν το μάθανε!Φυσιολογικό απο την μία,αλλά από την άλλη εμένα με πείσμωσε πιο πολύ και άρχισα να κλεινόμουν στον εαυτό μου,με συνέπεια να πάθω-για άλλη μια φορά-κατάθλιψη.
Σκέψου,να συμβεί το ίδιο και στο δικό σου παιδί..θα σε καθησύχαζε μια τέτοια συμπεριφορά?
04-08-2007, 12:23 #42
\"δυσκολο να μεγαλώσεις παιδι με τα πρότυπα των γκευ στην τηλεόραση...\"
δηλαδή επειδή υπαρχουν αυτά τα πρότυπα ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ είναι οτι το παιδί έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει γκευ και επιπλέον το να γίνει γκέυ είναι κάτι ΚΑΚΟ. καλα κατάλαβα?:)
\"αυτοι που λενε ότι ειμαι ρατσίστρια είναι ρατσιστες\"
μπα, ο ρατσισμός έχει να κάνει με το να \"αντιπαθείς\" μια ομάδα ανθρώπων επειδή είναι μαυροι, κιτρινοι, εχουν διαφορετικες προτιμήσεις (που δεν διαλεξαν) και για άλλους γελοίους λόγους. Το να αντιπαθώ μια ομάδα ανθρώπων όπως οι ρατιστες, οι βιαστες, οι δολοφόνοι, οι τρομοκράτες δεν έχει σχέσει με ρατσισμό, είναι μια άμεση απειλη για μένα. Οι ομοφυλόφιλοι δεν ειναι απειλή (εκτός και αν σε απειλη το όλο θεμα :) )
05-08-2007, 01:56 #43
Είναι άλλο πράγμα η σωστή και φυσιολογική διαπαιδαγώγηση του παιδιού (πατέρας και μητέρα πρέπει να τα μεγαλώνουν γιατί μάνα το φέρνει στον κόσμο μέσω της επαφής με τον άντρα) και άλλο πράγμα οι σεξουαλική ταυτότητα του καθενός (μπορεί να έχει όποια επιθυμεί και είναι απόλυτα σεβαστό).
09-05-2013, 00:53 #44
Φίλε μου το πρόβλημα μας είναι σχεδόν ταυτόσημο. Αν και βλέπω οτι είναι παλιό το thread αν ακόμα μπαίνεις ριξέ μια ματιά και στο δικό μου. Φιλικά
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....