Results 1 to 15 of 17
-
20-09-2012, 01:37 #1
δεν ζω φυσιολογικα!!!!!δν χαιρομαι τπτ!!!!!!!!!
η πιεση μου στο 12!σχεδον καθε βραδυ!τα πονακια απο την αριστερη πλευρα παραμενουν και ωρες ωρες πανε και δεξια και στον θωρακα μαζι με καψιμο!!νιωθω τραβηγματα,τσιμπηματα,υποφ ερω και δν υπαρχουν τα λεφτα για ψυχολογο καθως ειμαι ανεργη!κανονικα ειναι να παω στον ψυχιατρο μου τον νοεμβρη !να το κανω λετε νωριτερα;;;τι σκατα γινεται ρε παιδια;;;;4 οκτωβρη παω στα 24!ετσι θα ζω;;;;θα κλαιω απο το φοβο μια ζωη;;;;θα υποφερω;θα στερουμαι τον υπνο μου,μια φυσιολογικη ζωη και τον ερωτα;;;γιατι;;;τι εχω κανει;;;σορυ που σας τα πρηζω καθε τοσο αλλα οι δικοι μ εχουν κλαταρει!συγκεκριμενα η νονα μ που ξερει ολο το στορυ με την καταθλιψη και τις κρισεις πανικου!!!!!!!η πιεση σημερα,η μεγαλη πηγαινε στο 13 κοντα!τι αλλο να κανω;;τι;;;;ειναι να βγω με ενα παλικαρι που με ενδιαφερει κ πριν καλα καλα τα βρουμε σκεφτομαι τι θα κανω οταν ερθει η ωρα να τα πουμε τετ-α-τετ και καταλαβαινεται τι εννοω.........νιωθω οτι σε κανενα τομεα δν θα μαι η χαμογελαστη δυναμικη κ ερωτικη γυναικα που ημουν.................νιωθω οτι εχω απελπιστει!!!!!!!!!!πειτε οτι σας γουσταρει!πραγματικα οτι σας γουσταρει γραψτε μου!!!!δν εχω με ποιον να μιλησω!!!!!!!!
- 20-09-2012, 01:43 #2
Ρε κοπελια μην τρελενεσαι 13 πιεση ειναι φυσιολογικοτητα.Οσον αφορα τον ψυχολογο μπορεις να πας και σε νοσοκομειο δωρεαν.Αν θες ξερω για το κρατικο νικαιας.
After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind
20-09-2012, 01:56 #3
και που θα παει αυτη η κατασταση πες μου!νιωθω οτι και που αναπνεω ωρες ωρες κουραζομαι!αληθεια το χεις νιωσει.........;;;;;;;;;;;;
20-09-2012, 02:06 #4
Ναι εχω νιωσει και εγω αντιστοιχα.Πιεση στη 120,φυσιολογικοτατη,πιεση 130 επισης φυσιολογικη.Αυτη τη στιγμη σε εχει πιασει η κλασικη απελπισια σε κατασταση αγχους,αυτο που χρειαζεσαι ειναι ενα ''χαστουκι'' για να σταματησεις να το σκεφτεσαι,αλληγορικα παντα το χαστουκι.Πηγαινε ξαπλωσε κλεισε τα ματια και σκεψου κατι που σου προκαλει ευχαριστηση,θα χαλαρωσεις.Αν θες κατι αλλο πες μου,θα χαρω να βοηθησω.
20-09-2012, 04:37 #5
Γωγώ, σου έγραψα ένα μήνυμα αλλά δεν του έδωσες σημασία, αυτό: http://www.e-psychology.gr/forum/sho...634#post388634 .
Η φάση που περνάς είναι εξαιρετικά σημαντική. Από αυτή θα καθοριστεί η ζωή σου στο μέλλον. Όχι για τις κρίσεις, κλπ. Αλλά γιατί συμβαίνουν πράγματα που δεν τα έχεις αντιληφθεί. Και ή θα μάθεις πολλά ή δεν θα μάθεις τίποτα. Αυτό που σου λέω με όση ένταση μπορώ, είναι μείνε για λίγο μόνη σου και άσε τα συναισθήματα και τις σκέψεις να έρθουν. Μείνε σε ένα κρεβάτι, μια πολυθρόνα, στο ύπαιθρο, δεν έχει σημασία το που, αλλά μόνη σου. Μην κάνεις κουβέντες σε άλλους γιατί θα σε μπερδεύουν. Απομονώσου λίγο για μια βδομάδα, δεν θα πάθεις τίποτα αν χάσεις μια βδομάδα, και σκέψου. (Δεν σου λέω να εξαφανιστείς από τους άλλους, απλά μείνε αρκετά περισσότερο μόνη σου). Θα ανακαλύψεις πράγματα που ούτε τα φαντάζεσαι. Μπορώ να σου το πω με τόση ένταση, που μπορώ να σου πω, σε παρακαλώ κάνε το. Είμαι αρκετά μεγαλύτερός σου, έχω περάσει ανάλογη φάση και αυτά στα λέω με σιγουριά. Μην φοβηθείς για ότι νιώσεις, άσε αυτά που νιώθεις να "έρθουν" και να τα νιώσεις πραγματικά. Εγώ μπορώ να σου υποδείξω διάφορα πράγματα, αλλά δεν έχει νόημα, εσύ πρέπει να τα δεις αρχικά. Μπορεί να αισθανθείς ότι δεν σε βοηθάω με αυτά που λέω, αλλά στην ουσία προσπαθώ να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ. Κάνε για ένα διάστημα αυτό που σου λέω, και αν θες κουβεντιάζουμε για τα υπόλοιπα μετά.
Αυτά που σου συμβαίνουν μην σε φοβίζουν, πάρα πολλοί άνθρωποι τα έχουν νιώσει στη ζωή τους. Διάβασε μερικά θέματα σε αυτό το forum και θα το διαπιστώσεις. Μην σε φοβίζουν, γιατί είναι φυσιολογικές αντιδράσεις του οργανισμού μας. Απλά εσύ δεν έτυχε να τα ξαναζήσεις.
20-09-2012, 08:17 #6
Gogo, στο μηνυμα σου λες κατά λέξη "ολο το στορυ με την καταθλιψη και τις κρισεις πανικου" και "η χαμογελαστη δυναμικη κ ερωτικη γυναικα που ημουν.....", λες και συνέβηκε κάτι ή μια αλληλουχία γεγονότων στο παρελθόν που σε έβλαψε και σε επηρέασε με αποτέλεσμα την άσχημη σου ψυχολογία σημερα. Γίνε λίγο πιο σαφης αν θες.
Μιλας για πίεση στο 12 και 13. Μα η πίεση αυτη, κι αν θες ρωτα και εναν ειδικο, ειναι φυσιολογική! Κι όμως τη θεωρείς υψηλή και επικίνδυνη. Αυτο ειναι απόδειξη υπερβολής στον τροπο που βλεπεις τα πράγματα και δημιουργίας στη σκεψη σου σεναρίων χωρίς λογικό έρεισμα, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αρα διαστρεβλωμενη σκεψη. Η λογική σκέψη θα ταν να εβλεπες αυτη την πίεση ως φυσιολογική και να μη σε απασχολεί. Αυτό ως ενδεικτικο παράδειγμα του τρόπου σκέψης σου. Μήπως με τον ίδιο τρόπο σκέψης αντικρίζεις και τις άλλες πτυχες της ζωης σου και ετσι βρισκεσαι σ αυτη την ασχημη ψυχολογια?γιάννης
20-09-2012, 15:01 #7
σκέφτηκες να γυμναστείς ?
20-09-2012, 16:44 #8
Κοριτσαρα δεν ειναι κακο να ξαναρχισεις τα φαρμακα μεχρι να παρεις τα πανω σου λιγο, γιατι τωρα δεν σκεφτεσαι λογικα, με την τελευταια κριση πανικου που με επιασε εφτασα 19 μισο η μεγαλη και 10 η μικρη αλλα δεν πεθανα, η γυμναστικη που λεει ο path παραπανω ειναι το καλυτερο φαρμακο να ξερεις.
20-09-2012, 18:01 #9
Να μην παρει φαρμακα,να το πολεμησει μονη της.Ειναι νεα κοπελα γιατι να χαπακωθει απο τι στιγμη που η ιδια μπορει να το ξεπερασει?
20-09-2012, 19:18 #10
οταν λεω φαρμακα δεν εννοω αντικαταθλιπτικα και βενζοδιαζεπινες, υπαρχουν και φυτικα που κανουν εξισου καλη δουλεια σε light καταστασεις....
20-09-2012, 19:21 #11
Και δεν ειμαι εναντια στα κανονικα φαρμακα οταν φτασει σε σημειο να υποφερει ενας ανθρωπος, τουλαχιστον για λιγο καιρο.
20-09-2012, 22:44 #12
Eμενα η αποψη μου για τα φαρμακα,ειναι αρνητικη,οσον αφορα θεματα αγχους και ηπιας καταθλιψης.Εκτος απο την σοβαρη καταθλιψη η οποια ειναι επικινδυνη για λογους αυτοκτονιας κυριως,οι υπολοιπες διαταραχες θα επρεπε να αντιμετωπιζονται με αυτοβοηθεια και ψυχολογο.Εχω παρει και εγω φαρμακα,αντικαταθλιπτικα για ψυχαναγκασμους και αγχος,ναι οι ψυχαναγκασμοι περασαν σε ενα βαθμο,αλλα ειχα προβλημα με τη στυση,ειχα νευρα,ειχα κακη διαθεση.Αποφασισα να τα κοψω μονος μου,δεν ξερω αν ειναι καλο αυτο που εκανα,απο τοτε ομως προσπαθω να το παλευω μονος μου.Τουλαχιστον ξερω οτι ετσι δεν θα υποστω καμια παρενεργεια και αν το ξεπερασω θα το ξεπερασω μονιμα.
Οσον αφορα τα φυτικα,δεν ειμαι αντιθετος,η βαλεριανα,ειναι ηπιο,φυτικο με μηδενικες παρενεργειες και σχεδον μηδενικο κινδυνο υπερδοσολογιας.Δεν ειναι τοσο αποτελεσματικο οσο ενα αγχολυτικο,αλλα ειναι ενας εναλλακτικος τροπος για να αποβαλλει καποιος ενα μερος του αγχους και της αυπνιας που προκαλειται απο αυτο.
Υπαρχουν ψυχιατροι και ψυχιατροι,κανονικα ενας ψυχιατρος αν εβλεπε ενα νεο ατομο με προβλημα αγχους,επρεπε να το διωχνει,οχι να του γραφει φαρμακα,γιατι ολοι ξερουν οτι ειναι δυσκολο να παρεις για λιγο καιρο και απλα να ανεβεις.After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind
21-09-2012, 02:15 #13
αγαπητε ioanni2!θα σου πω την ιστορια μ γιατι οντως το γραψα λιγο βιαστικα το αρχικο μου μηνυμα!πριν απο εναμιση χρονο δουλευα σε ενα μαγαζι στην ομονοια!ημουν υπευθυνη ενος μικρου καφε!εκατσα εκει 1 χρονο και 3 μηνες!το αφεντικο που υποτιθεται με εκτιμουσε και ημασταν ''φιλαρακια'',μη χεσω,(30 χρονων αυτος με τα λεφτα του μπαμπα ανοιξε μαγαζι),εβαλε αγελια για να πουλησει την επιχειρηση χωρις να μου το πει ενω εβλεπε οτι εκανα τα παντα γι αυτο το μαγαζι γιατι περα οτι λατρευω τη δουλεια μου που ειναι ο καφες λατρεψα και το μαγαζακι αυτο που ημουν απο την εναρξη του εκει!για να μη σας πρηζω βρεθηκε αγοραστης και οταν υπεγραψα τα χαρτια μου,ενω μερες πονουσα χαμηλα,διαπιστωσα πως κρυωσα γυναικολογικα,(φλεγμονη στις ωοθηκες),και ο γιατρος μου με ειχα ακινητη σε ενα κρεβατι 6 μηνες με δν ξερω κ γω ποσα χαπια τη μερα φτανοντας στα 86 κιλα!!!!!!!!!!!!απεριγραπτα συναισθηματα και δυο απανωτα χτυπηματα!εγω που μονο depon ηξερα στη ζωη μου!ποτε δν εχω σπασει χερι ή ποδι,δν ξερω απο νοσοκομεια,ποτε δν επαθα κατι σοβαρο οποτε ηταν καπως για μενα,δν θα πω ψεματα!καποιους μηνες μετα ενω ημουν εντελως καλα,ενα βραδυ ενιωσα περιεργη τη γλωσσα και το στομα μου!νομιζα πως θα γυρισει ή θα την καταπιω!δν ειχα ξανανιωσει ετσι!απο κει ξεκινησαν ολα..........και οτι ακολουθησε ενα χρονο ολοκληρο ηταν κατι αλλοπροσαλο για μενα!ταχυπαλμιες αυπνιες,κομπος στο λαιμο,αηδια,στομαχοπονοι,δ� � μπορουσα να καταπιω,κολλαγε η γλωσσα στον ουρανισκο μου...και πολλα αλλα!καθε βραδυ επεφτα παντα με την ιδια εντυπωση!οτι θα παθω ανακοπη και δν θα ξημερωση αλλη μερα για μενα!τρελαθηκα!πηγα σε ψυχιατρο!βαλεριανα για να χαλαρωνω κ να τρωω,sercadin για τον υπνο κ τα αντικαταθλιπτικα μου valdoxan των 25!!!!
21-09-2012, 02:20 #14
μετα απο 9μηνη θεραπεια ολα ειναι καλυτερα και σταματησα τα χαπια!εχω να παρω απο τον ιουλιο!αυτο που ξερω οτι θα με ανεβασει ειναι μια δουλεια!!!!και ναι!πριν απο ολο αυτο ημουν μια απιστευτα ερωτικη γυναικα,με φοβερη ενεργεια,συνεχωμενα χαμογελα και οτι αλλο βαλεις με το νου σου!τωρα απλα δν μπορω να τα εκδηλωσω!!!φοβαμαι να ξεσαλωσω πανω στο κρεβατι ή να χαμογελασω οπως πριν!!κολληματα ειναι το ξερω αλλα γινονται σαν εμμονες ωρες ωρες!!!σαν γυμναστικη για να απαντησω στους φιλους μου εχω το περπατημα και παροτι αισθανομαι αβολα και ασφυκτιω συνεχιζω να το κανω!!!!!και ουτε θελω να ξανακουσω για χαπια!τον ψυχολογο ανετα τον δεχομαι αλλα δν εχω τα χρηματα!!!προσπαθω αληθεια κ με παθος!οι βραδυνες ωρες ειναι οι πιο δυσκολες για μενα!σας ευχαριστω που απαντατε,σχολιαζεται και με στηριζετε!!!!!!!!!!!!
21-09-2012, 08:26 #15
Gogo, αυτο που καταλαβαινω από το στορι σου ειναι πως πριν απο τα δυο αυτα συμβάντα (δλδ το στησιμο από το αφεντικο και το σοβαρο πρόβλημα υγειας που ευτυχως το ξεπερασες) ήσουν ένας απόλυτα φυσιολογικός άνθρωπος που δεν είχε ούτε την παραμικρή μακρινή έστω σχέση με τα θέματα του φόρουμ! Αυτα ήταν που σου συνεβηκαν ηταν μια πτώση. Όντως έπιασες πάτο ψυχολογικα εξαιτίας τους. Και συμβαινουν στη ζωη του καθενος τετοιες πτωσεις. Όμως τα ψυχικά αποθεματα, η χαρούμενη Γογο, η Γογο χωρις ιχνος τετοιων θεμάτων δεν ειναι αγνωστα μεσα σου, η ζωη που εκανες πριν σου αποδεικνυει ότι μεσα σου υπάρχουν. Πολλοι εδω προσπαθουν να τα δημιουργησουν επειδη δεν τα ζησαν ποτε. Εισαι σε πολύ διαφορετική και πολύ καλύτερη κατασταση εσυ. Το ζητημα ειναι να θεσεις ως στοχο, να κατευθυνεις δλδ τη σκέψη και την καθημερινη συμπεριφορα σου στο να ξεφυγεις από τον πατο (που ειναι μη φυσιολογικο για σενα) και να ξαναβρεθεις εκει στο γνωριμο που ήσουν παλια. Εσυ δεν θα φτιαξεις κατι όπως προσπαθουν άλλοι εδω, εσενα σου ειναι ηδη γνωριμο. Βαλε το αυτο ως στοχο και ακολουθησε το πιστα. Αν στην πορεια αυτη δυσκολευεσαι τοτε ζητησε τη βοηθεια ενος καλού ψυχολόγου.
γιάννης