Δεν παει αλλο με τα συμπτωματα..HELP SOS
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

Exclamation Δεν παει αλλο με τα συμπτωματα..HELP SOS

Καλησπερα δευτερη φορα που γραφω στο forum αυτη τι φορα τα πραγματα ειναι σοβαρα..ειμαι 25 χρονων..Με λιγα λογια και απλα ολο κατι εχω..ολα ξεκινισαν με μια δυσπνοια πριν 5 μηνες και απο εκει αρχισε ο εφιαλτης..ολο σκεψεις οτι εχω κατι σοβαρο και συμτωματα αρχικα δυσποια οπως ειπα που εκανα ακτινογραφια και ετρεχα και σε επειγοντα και σε πνευμονολογο και τιποτα απολυτος..μετα οτι κατι εχω στο λαιμο ι στο στομα ειχα βγαλει και ενα τραυμα απο ενα δοντι και το θεωρισα οτι ιταν καρκινομα αλλα τελικα δεν ιταν τιποτα πιγαινοντας σε οριλα και σε οδοντιατρο μου ειδαν φαρυγγκα και λαρριγκα τιποτα και εκει.. μου ειπαν να παω σε ψιχολογο που αυτος με εστειλε σε ψυχιατρο..Μου ειπε αμεσως να παρω φαρμακο το entact αλλα αυτο με εκανε χειροτερα φερνοντας νεα συμπτωματα και ανυσιχιες..Τελικα το αλλαξαμε και μου δωσε ladose ολα καλα στην αρχη αλλα μετα με πιασαν χειροτερα συμτωματα..το σταματαω και δεν μιλαω πια με την ψυχιατρο..Μετα στομαχι εντερο πονοι δισκιλοια και αλλα λεω καρκινος αμεσως ειχα δει και κατι περιεργα κοπρανα..κλεινομε πριν 1 βδομαδα σε ιατρικη κλινικι ιδιωτικι..πριν παω με πιασαν και πονοκεφαλοι με ασταθεια..παω εκει κανω τα παντα κολονοσκοπισι γαστροσκοπισι μαγνιτικη στον εγκεφαλο αιματολογικες ειδικες κιολας απο το πρωι ως το βραδυ παρακολουθηση..τιποτα ολα καθαρα ουτε το παραμικρο..ιρεμουν στομαχια και εντερα μενει ο πονοκεφαλος και μια αισθηση ζεστης επεισης μετα απο ολο αυτο το φαβλο κυκλο αντι να αισθανομε καλα επειδι δεν βρηκαν κατι ολο και πιο χαλια..τωρα βαζω στο μιαλο πιο παραφυσικα οπως να μου χουν κανει μαγια ι τιποτα ξορκια τι αλλα να κανω δεν ιπαρχει διεξοδος..καποιος κατι παρομοιο??δεν μπορο αλλο εχω κανει τα παντα..ευχαριστω για το χρονο σας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Billaros View Post
    ..καποιος κατι παρομοιο??
    Πλάκα μας κάνεις!

Αστειεύομαι...

Για αρχή (που είναι και το ήμισυ του παντός) είναι νομίζω καλύτερο να αποδεχτείς ότι τα συμπτώματα είναι καθαρά ψυχοσωματικά που, όπως είπαν και οι γιατροί, ΕΙΝΑΙ, και να σταματήσεις να ελπίζεις ότι είναι μολύνσεις, καρκίνοι, μάγια κλπ γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Κάνε μια ακόμα επίσκεψη στην ψυχίατρο και δώσε στα αντικαταθλιπτικά τον χρόνο που χρειάζονται για να δράσουν.

φιλε xart εχω δωσει 5 μηνες διστιχως φευγει το ενα ερχετε το αλλο καμια φορα 2 μαζι ι καμια φορα κατι ανεξιγιτο φαυλος κυκλος και μια γενικι ανυσιχια..

Senior Member
    Αυτά που περιγράφεις (και με τα ίδια ακριβώς λόγια) τα περνάμε όλοι όσοι γράφουμε στο παρόν forum και αρκετά εκατομμύρια ακόμη άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ψυχίατρο που θα σου δώσει αντικαταθλιπτικά (για πολύ καιρό) και ηρεμιστικά (για λίγους μήνες). Επίσης θα σε συμβουλεύσει να κάνεις κάποια ψυχοθεραπεία. Εγώ δεν είμαι γιατρός φυσικά αλλά η θεραπεία είναι ψιλοστάνταρντ, το έχεις ήδη δει κι εσύ το έργο. Μπορεί τα συμπτώματα να μεγάλωσαν με την διακοπή του ladose την οποία αν κατάλαβα καλά την έκανες από μόνος σου... "κακό πιντί"