ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 142
    έτσι λοιπόν με όλα αυτά εκνευρίστηκα και του έγραψα την επόμενη μέρα ότι δεν περνάω καλά γιατί νιώθω ότι δεν ενδιαφέρεται και αδιαφορεί. Οπότε δεν χρειάζεται να του γίνομαι βάρος και να καταπιεζόμαστε. Και τώρα βράζω στο ζουμί μου γιατί η αλήθεια είναι ότι μ αρεσει πολύ και είχα τσιμπηθεί.Τι κάνω λοιπόν? Ξεφτιλιζομαι και τον παίρνω τηλ? εάν ενδιαφερόταν δεν θα έστελνε έστω ένα "μα τι βλακείες λες?"

Senior Member
    Απο αυτο να καταλαβεις. Εσυ λοιπον δεν εκανες κατι επιληψιμο. Πριν κανετε το σεξακι υπηρχε αυτο το να χανεται?

Senior Member
    Δεν είναι μαλάκας, το έπιασε το μήνυμα. Ή σκέφτεται τι να απαντήσει ή δεν θα απαντήσει ποτέ.

Μην του στείλεις πάλι.

τα ίδια ήταν και πριν και μετά. σε συχνότητα επικοινωνίας αναφέρομαι.

Senior Member
    Τοτε γτ προχωρησες?

εάν ήταν θα είχε απαντήσει νομίζω. τι σκέφεται πια. δεν είναι και εξίσωση. επίσης κάθε φορά που συναντιώμασταν δεν το κάναμε κιόλας. Μην το πω και λυγούρη.

Μαλλόν δεν έχω και πολλές ελπίδες. Δε νομίζω να απαντήσει. Είναι και εγωιστής πολύ. Από την άλλη εγώ δεν μπορώ. Τι να του πω εξάλλου. Οτι είμαι τσιμπημένη και ότι έχω φρικάρει που δεν τον βλέπω έστω και έτσι...Κατάντια

Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι γενικά οι σχέσεις του ήταν ή με πιτσιρίκες (25) που έλεγε όμως ότι δεν ήθελε γιατί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, ή με παντρεμένες ή με τίποτα μπαρόβιες.Είχε φάει απορρίψεις λόγω της κληρονομικότητας που υπάρχει νομίζω η οποία είναι εξαιρετικά σοβαρή

Senior Member
    Υπαρχει περιπτωση να ειναι παντρεμενος?
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    θα απαντησει σιγουρα.ακρη δεν θα βγει.φυσικα σκεφτεται μια εξυπνη απαντηση.για να εχουμε και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο.πολυ εγωϊστικη συμπεριφορα αλλωστε εχει δειξει αν και πολυ νωρις στη σχεση σας.ξεχασε τον καλυτερα δεν αξιζει να υποφερεις γι αυτον.

Επιπλέον με είχε γνωρίσει στον κύκλο του. Σε φίλους, κουμπαρους και ατομα από το χωριό του.Αυτά με μπέρδεψαν και να τα αποτελέσματα....

Παντρεμένος δε νομίζω. Μένει μόνος του σε ένα δυάρι. Με τέτοια κρίση να νοικιάζει και ερωτική φωλιά δε νομίζω. Επίσης με γνώριζε στο κύκλο του. Επίδειξη εκανε...?

2 φορές είχα κοιμηθεί στο σπίτι του. Το αποκλειω για παντρεμένος. Με πήγε και στον εργασιακό του χώρο. Ε δε νομίζω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rebbeca View Post
    Παντρεμένος δε νομίζω. Μένει μόνος του σε ένα δυάρι. Με τέτοια κρίση να νοικιάζει και ερωτική φωλιά δε νομίζω. Επίσης με γνώριζε στο κύκλο του. Επίδειξη εκανε...?
    οκ....ενταξει τοτε...απλα επρεπε να αποκλεισουμε αυτο το ενδεχομενο...:)
    πως ηταν μαζι σου..στην ερωτικη επαφη..αν θες απαντας...υπηρχε παθος..ενταση ?
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Μπορεί να εχει και ψυχολογικά. Ορφανός από μικρός, πολύ φτώχικά χρόνια, προβλήματα σοβαρά υγείας της αδερφής του, μαγαλωμένος σε ορεινό χωριό...αυτός και ο ξανθόπουλος.Έίχε μάλλον και την εντύπωση ότι ήμουν "κοινωνικά ανωτερη" σε επίπεδο μόρφωσης, δουλειας και κοινωνικής τάξης. Βλακείες εγώ ποτέ δεν του έδειξα κάτι τέτοιο ούτε το προέβαλα

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast