ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 142
    Πειράζει να τον πάρω την παρασκευη για να βγούμε για κανα ποτό και να μου δείξει την συλλογή με τα cd του.....?Η φαίνομαι απελπισμένη? (θα μου πείτε αφού το ξέρει ήδη. Εξάλλου και προχθές το εξέφρασα ότι εγώ ενδιαφέρομαι για εκείνον......και τελικά καταλήξαμε στο "γλυκο"....αφού προηγήθηκε το ότι δε θέλει σχέση, μετά αυτός να με φιλάει και να καταλήγουμε με μένα αυτή τη φορά να προτείνω να παμε επίσκεψη στο σπίτι του.....). στην επιστροφή του τα έπρηξα και λίγο. Δηλαδή επιασα πάτο και ησύχασα....!!!Δέχομαι συγχαρτηρια. Και είμαι και 35. Πότε θα βάλω μυαλο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by rebbeca View Post
    Πειράζει να τον πάρω την παρασκευη για να βγούμε για κανα ποτό και να μου δείξει την συλλογή με τα cd του.....?Η φαίνομαι απελπισμένη? (θα μου πείτε αφού το ξέρει ήδη. Εξάλλου και προχθές το εξέφρασα ότι εγώ ενδιαφέρομαι για εκείνον......και τελικά καταλήξαμε στο "γλυκο"....αφού προηγήθηκε το ότι δε θέλει σχέση, μετά αυτός να με φιλάει και να καταλήγουμε με μένα αυτή τη φορά να προτείνω να παμε επίσκεψη στο σπίτι του.....). στην επιστροφή του τα έπρηξα και λίγο. Δηλαδή επιασα πάτο και ησύχασα....!!!Δέχομαι συγχαρτηρια. Και είμαι και 35. Πότε θα βάλω μυαλο?
    χαχα τι λες τώρα παιδί μου?? Η ζωή μόλις αρχίζει!! Να τον πάρεις δηλ. αύριο? Λογικά πρέπει να την εκτιμήσει την πρωτοβουλία σου αυτή! :p

υ.γ. χωρίς παρεξήγηση ναι?
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Τα χρόνια σου δέν είναι πολλά και η κατάσταση κάθε άλλο από "μή αναστρέψιμη". Όταν του τηλεφωνίσεις περιορίσου σε ερωτίσεις απλού ενδιαφέροντος και στο οτι ήταν πολύ ωραία προχθές ect. Άφησέ τον να σου το προτείνει εκείνος
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

και αυτός ο άχρηστος ένα τηλεφωνο δεν παιρνει.....

Μόνο το δικό μου ματι γυαλιζει ήθελα να ξερα(χα χα)

Senior Member
    και αυτός ο άχρηστος ένα τηλεφωνο δεν παιρνει.....
    ...άαααχχχχ !!!

Τα ίδια κάνω και'γώ ο Άχρηστος
    Λιώνω, μα κολώνω

Senior Member
    Μόνο το δικό μου ματι γυαλιζει ήθελα να ξερα(χα χα)
    απλώς, αυτός είναι πιό ψύχραιμος

θα επιστρεψω σε κανα 2ωρο

Quote Originally Posted by carry View Post
    ...άαααχχχχ !!!

Τα ίδια κάνω και'γώ ο Άχρηστος
    Λιώνω, μα κολώνω
    Συγνώμη κολλητικό είναι?Ξύλο θέλετε μου φαινεται. Φυσικά σκέφτομαι και την άλλη εκδοχή. Να χει βρει καμια αλλη και εγώ να φανταζομαι εμενα αυτόν και τα ....cd του και τελικά να μέινω με τις σκέψεις μου.Ξεφτίλα. Να τον πάρω Παρασκευη να το παίξω μοιραία γυναικα και ανετη, ετοιμη για όλα και τελικα να φάω καμια χυλόπιτα.Πλάκα θα χει.....

Θα μου πείτε όλα μες στη ζωή ειναι. Αυτός παντως ουτε φωνη ουτε ακρόαση. Είναι που με θέλει αλλα είναι ψύχραιμος. Αχ θεε μου τι διασυρμός....:).

Τελικά όσο μεγαλώνεις αντί να είναι τα πραγματα πιο ξεκαθαρα και ευκολα γίνονται βουνό......Ενω θα πρεπε να ναι πολυ πιο απλα.

Επίσης σκέφτομαι ποσο χαζα σκεφτόμαστε εμεις οι γυναικες. Μεγαλωμενες με την ιδεα οτι πρεπει να κανεις οικογενεια, να χεις σταθερες σχέσεις, να κανεις πιο απενοχοποιημενα σεξ κτλ με το που γνωριζεις καποιον αρχιζεις να σκεφτεσαι διακοπες μαζι του , πως θα ηταν να ξυπνατε μαζί, να τρωτε πρωϊνο και πολυ χειροτερα......Τελειως ηλιθια δηλαδή και συναισθηματικά. Δεν βλέπουμε ψυχραιμα δυστυχως. Και να πω ότι εγω προσωπικά έχω και κανα αγχος του τυπου ποτε θα γίνω μάνα...!Υποτιθεται αυτός ο τομέας μου ειναι καλυμμένος αλλά είπαμε η τρελα δεν παει στα βουνά.Κυκλοφορεί αναμεσά μας....!

Senior Member
    Τελικά όσο μεγαλώνεις αντί να είναι τα πραγματα πιο ξεκαθαρα και ευκολα γίνονται βουνό......Ενω θα πρεπε να ναι πολυ πιο απλα.
    Ο δημιουργός φταίει:
    μας φέρνει στη ζωή χωρίς μάνουαλ. Ανοίγεις το καπάκι να επισκευάσεις το λάθος και βρίσκεις ένα εκατομμύριο καλώδια, ...όποιο και να τραβήξεις....

χαχαχά !!

Αχ τι να πω...!Τη παρασκευή βλέπω να μου δινετε διαδικτυακα χαρτομαντηλα....κλαψ

Τελικά διαπιστώνω ότι οι γυναικες δινουν διαφορετικη ερμηνεια και βαρυτητα στα πραγματα απο οτι οι ανδρες. Λες και ειμαστε αλλο ειδος...Μηπως ο άρρεν πληθυσμός του φορουμ θα μπορουσε να μου πει πως βλέπει την κατασταση που βιώνω (απελπιστική ισως....?). Αλλιώς εκτιμούμε εμεις τι λενε οι ανδρες, αλλα εννοούν εκεινοι, κουλουβαχατα γενικώς...

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast