ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 142
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rebbeca View Post
    καλημερα...Εχθές συγνώμη αλλά κοιμήθηκα. Φυσικά αυτό δεν άλλαξε την απογοήτευση που νιώθω. Δεν την έχει αυτός την αδερφή του αλλά η μάνα του στο χωριό. Πηγαίνει πολύ συχνά για να τη φροντίσει γιατί η μάνα είναι ήδη υπερήλικας οπότε απλά ένα φαγητό με το ζόρι φιάχνει. Τους πλένει, καθαρίζει, εφοδιάζει με φαγητά κτλ. Η μητέρα του όμως καποια στιγμή θα "φύγει". είναι 87 ετών. Εχει αναλάβει και δικαστικά τη κηδεμονία και επιμέλεια της αδερφής. Ολα αυτα με μπερδεύουν. Δηλαδή με ολα αυτά τα προβλήματα θέλει αλλά φοβάται να δεθεί και λογικό είναι ή είναι συνειδητό? Δηλαδή γουστάρω την εργένικη ζωή και να έχω συντομες σχέσεις...Ιδου το ερώτημα. Με μπέρδεψε και ο άτιμος με το πόσο τρυφερός και περιποιητικός ήταν στις προσωπικές μας στιγμές....Είπαμε όμως μηπως το έχει αναγάγει σε τέχνη το...αθλημα?

Καλημέρα Ρεβέκκα,
    όπως είπε κι η φλου χτες, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.. έτσι λοιπόν αυτό που νομίζω είναι πως ενώ σου μίλησε για το προβληματικό μέλος της οικογένειας
    την ευθύνη του οποίου έχει αναλάβει, απ' την άλλη ίσως θέλει να δείχνει και προς τα έξω ότι είναι ένας κατά τα άλλα φυσιολογικός άντρας, που συνεχίζει την ζωή του
    άνετα κι ανεξάρτητα απ' το πρόβλημα..

Quote Originally Posted by nflu View Post
    ..το οτι δεν σου απαντησε...δεν το βρισκω περιεργο...αλλα οχι γιατι δεν τον ενοιαξε...αλλα γιατι απλα επιβεβαιωσες με καποιο τροπο τους φοβους του...οτι δηλαδη...δεν ειναι ο ανθρωπος που θα μπορεσει να στηριξει και να κρατησει μια σχεση....αρα αντεδρασε στωικα και το αποδεχτηκε σιωπηρα σαν φυσικο επακολουθο......
    ....:)
    πάνω σ' αυτό, για το γεγονός ότι δεν παίρνει τηλ/νο, ήθελα να πω και το αντίθετο, ότι δηλ. ίσως επιβεβαίωσες τον φόβο του ότι δεν είσαι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να στηρίξει
    και να κρατήσει μια σχέση μ' έναν άντρα που αντιμετωπιίζει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.. γι' αυτό και σου έδειχνε τελευταία φωτος και με την αδελφή του και σε κοίταζε
    για να δει πιθανές εκφράσεις σου δυσαρέσκειας.. θέλει να πειστεί ότι όντως δεν σε νοιάζει το πρόβλημά του κι επιμένει, παρ' όλο που ξέρει, ότι λόγω εργασίας έχεις επαφή, όπως λες μ' ανάλογα προβλήματα υγείας.. αν τον θες πάντως πολύ.., μάλλον χρειάζεται κι εσύ να πάρεις πρωτοβουλία για επικοινωνία..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

μαλλον θα το κάνω και ο θεός βοηθός. τουχιστον να νιώσω εγώ καλύτερα με τον εαυτό μου. τώρα έχω πολλά αναπάντητα ερωτήματα

γιατί ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα.....?σε αυτες τις ηλικιες δεν θα επρεπε να ναι πιο ξεκαρα αφου υποτιθεται ξερεις τι θελεις?

παντως γενικα οι ανδρες εχουν ενα ζητημα να σου πουν οτι δε σε θελουν πια. Περισσοτερο λειτουργουν με το να σε αναγκάσουν να φύγεις εσυ μην αντέχοντας....

παντως γενικα οι ανδρες εχουν ενα ζητημα να σου πουν οτι δε σε θελουν πια. Περισσοτερο λειτουργουν με το να σε αναγκάσουν να φύγεις εσυ μην αντέχοντας....

Senior Member
    ..ε σίγουρα! αν δεν αντέχεται μια κατάσταση καλό είναι να φεύγουμε!
    Πάντως, από την άλλη δείχνει και μια ευαισθησία το να μην σ' απορρίπτει ο άλλος άμεσα..
    αν πρόκειται στην προκειμένη περίπτωση γι' απόρριψη!
    Σημασία έχει να δώσεις ευκαιρία, μόνο αν περνάς καλά κι είσαι ικανοποιημένη.. αν δεν..
    τι νόημα έχει να παραμένεις με τόσο μπέρδεμα.. και αναπάντητα ερωτήματα;..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

το ζήτημα ειναι θα απαντησει? Και τις άλλες φορες φαινόταν να συμφωνεί και το αποτελεσμα......τίποτα.Πάντω� � δεν θα επρεπε να έχει απαντήσει? Θα λεει ουφ τη ξεφορτώθηκα θα δει τι κλήση και να τον πιάσει εγκεφαλική παράλυση :>

δεν νομίζω οτι ευαισθησία τους στο να μη σε απορρίψουν απλά ευθυνοφοβία περισσότερο. Σαν μωρά....Οχι οτι ειναι ευκολο να το πεις αλλά δεν ειναι χειρότερο να το δειχνεις...?Πληγώνεται χειρότερα ο άλλος. Και αρχίζει και να αναρωτιέται τι εφταιξε και τέτοια....

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Πάντως, από την άλλη δείχνει και μια ευαισθησία το να μην σ' απορρίπτει ο άλλος άμεσα..
    Θα διαφωνησω.. οταν εχεις φτασει σε σημειο να εχεις κανει ερωτα να εχεις μοιραστει πραγματα και ο αλλος να εξφανιζεται σιγα σιγα η να σε κανει με πλαγιους τροπους να φυγεις και να ξεκοψεις, για μενα δειχνει απλα ανωριμοτητα και ανικανοτητα να χειριστει τη ζωη του και τις επιλογες του και να υποστει τις συνεπειες τους, και αδυναμια να κανει ενα ομορφο αντρικιο ξεκαθαρισμα..
    Το να λες δεν ξεκαθαριζω αμεσα για να μην πληγωθει ο αλλος αλλα θα το καταλαβει μονος του γιατι εχω ευαισθησιες και δε θελω να τον πληγωσω, ειναι για τις εποχες του Γυμνασιου..
    Ουδεις ασφαλτος βεβαια που λεει και η Αντζελα, αλλα να μαθαινουμε απο τα λαθη μας, οχι να τα θεωρουμε "καλα" και "ενδειξη ευαισθησιας κιολας"!!!!!!!!!!

Senior Member
    παντως ρεβεκκα....εσυ ξερεις καλυτερα....μεσα σου ..αν αξιζει ή οχι να ασχοληθεις μαζι του περισσοτερο...
    αν καθησεις και το σκεφτεις στεγνα...χωρις συναισθηματισμους....σαν τριτος...αν ας πουμε ηξερες ολη την κατασταση καλα απο μεσα και επρεπε να συμβουλεψεις μια φιλη.....θα του εδινες αλλη ευκαιρια?
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

συμφωνω με τη λιλιουμ. Νομίζω επίσης οτι μαλλον τα πραγματα είναι ξεκάθαρα και δεν θέλω να το δω. Και το δικαιολογώ με την αδερφή τη μάνα και όλα τα προβλήματα που έχει. Ενα τηλέφωνο θα μπορούσε να έχει γίνει. Μάλλον μόνο εγω πονοκεφαλιάζω τόσο.....

σε φίλη θα της ελεγα να μην ξανασχοληθεί πιστεύοντας οτι ακόμα και αν ισχύει οτι ενεργεί κάτω από την πίεση των προβλημάτων όλα θα διορθωθουν παροδικά και πάλι τα ίδια θα έχει. Εξάλλου ένα τηλέφωνο την ημέρα ήθελα. Δεν του έκανα και προταση γάμου για να φοβηθεί.

το ζήτημα είναι ότι μάλλον δεν θα αντέξω......δυστυχώς

εσεις τι σταση θα τηρούσατε?

Senior Member
    σε φίλη θα της ελεγα να μην ξανασχοληθεί πιστεύοντας οτι ακόμα και αν ισχύει οτι ενεργεί κάτω από την πίεση των προβλημάτων όλα θα διορθωθουν παροδικά και πάλι τα ίδια θα έχει. Εξάλλου ένα τηλέφωνο την ημέρα ήθελα. Δεν του έκανα και προταση γάμου για να φοβηθεί.
    εεε...τοτε νομιζω πως αυτη ειναι η απαντηση που ψαχνεις......:)
    κανε οτι νομιζεις κι οτι αντεχεις ...αλλα να εχεις παντα αυτη την απαντηση στο μυαλο σου......:)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast