Results 76 to 90 of 142
Thread: ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
-
23-09-2012, 13:45 #76
ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
- 23-09-2012, 13:50 #77
εχεις δικιο....
23-09-2012, 13:51 #78
παντως εαν τον παρω θα σας πω την εξελιξη. .....
23-09-2012, 13:58 #79
πάντως, στο φιλικό οπωσδήποτε κι όσο μ' έπαιρνε, θα ζήταγα να πάρω απαντήσεις..
και να του πω πως με την στάση του γενικά με μπερδεύει.. αν άξιζε τον κόπο να το κάνω..Last edited by μαρκελα; 23-09-2012 at 14:19.
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
23-09-2012, 14:24 #80
συμφωνω κι εγω με την λιλιουμ.αυτα ειναι για παιδακια.εγω προσωπικα θα εκανα και μια δευτερη κινηση,ενα τηλεφωνο, εστω κι αν δεν το προτιμουσα αλλα το να την κανει ο αλλος με ελαφρα πηδηματακια την στιγμη που μοιραστηκατε πολλα, ε,δεν ειναι και τοσο κομψο.
23-09-2012, 14:50 #81
ε μα είπαμε, ότι αρκετοί του είδους.. και περισσότερο σε σχέση με τις γυναίκες.. παραμένουν μεγάλα παιδάκια και με ανάλογες συμπεριφορές, ανώριμα, ανεύθυνα... :p
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
23-09-2012, 16:49 #82
πες οτι την κανει με ελαφρα σαυτη τη φαση [λεμε τωρα] να τον παρεις τηλ κ να του κανεις ολες τις ερωτησεις sos που θελουν απαντηση..το δικαιούσαι κ το χρωστας στον εαυτό σου...μη κανεις αλλο υποθέσεις ειναι χασιμο χρονου.. ρεββεκα μου μπορει στην τελικη να στεναχωριέσαι αδικα..λοιπον ερωτησεις κ απαντησεις κ ολα θα γινουν.
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
23-09-2012, 20:49 #83
Υπάρχει περίπτωση να καθόσουνα αν σου έλεγε, θέλω μία για να εκτονώνομαι? Δε νομίζω ότι είναι πολλοί αυτοί που θα έλεγαν κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα, όσο ευθείς και να ήταν.
Νομίζω όμως, ότι ήταν ξεκάθαρος από την αρχή, όταν ανέφερε ότι δεν θέλει δέσιμο. Και όταν κάποιος το δηλώνει έτσι απερίφραστα, δεν σημαίνει ότι θα προκύψει στην πορεία. Άλλο αν εσύ ήλπιζες να συμβεί.
Τέλος, πιστεύω ότι κάποιος που ενδιαφέρεται αρκετά, δεν φέρεται με αδιαφορία, ούτε υπερισχύει ο εγωισμός του. Αυτό συμβαίνει όταν κάτι είναι χλιαρό.
Το πώς φέρεται κανείς στο σεξ, είναι άλλη ιστορία. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος που είναι πολύ τρυφερός ή πολύ φλογερός έχει πιο δυνατά αισθήματα από κάποιον που φέρεται πιο συγκρατημένα.
Η γνώμη μου είναι, πως αν του τηλεφωνήσεις για να ζητήσεις εξηγήσεις -δεν ξέρω για ποιο πράγμα ακριβώς -είναι σα να υπαναχωρείς από τη θέση σου, η οποία θα φανεί σαν ένας απλός εκβιασμός. Που όμως, δεν είχε τα αποτελέσματα που περίμενες.
Δήλωσες ότι δεν σ' ενδιαφέρει μόνο η σεξουαλική προσέγγιση, ότι νιώθεις πως σου φέρεται με αδιαφορία και αυτός δεν έκανε καμιά κίνηση. Δεν είναι αυτό μια απάντηση? Δεν είναι ακόμη ένα δείγμα αδιαφορίας?
Στο κάτω κάτω, αν έχει σκοπό να μη σε χάσει, άστον να το δείξει αυτός. Μην παρακαλάς για το ενδιαφέρον του.
24-09-2012, 13:39 #84
θα συμφωνησω με την μαριαν
ηταν ξεκαθαρος απ την αρχη. τελικα κρατησε σταση αναλογη με αυτο που σου ειχε πει, δλδ με το οτι δεν θελει να δεσμευτειτε.
και βεβαια εχεις πολυ δικιο να λες οτι το δεσιμο προκυπτει στην πορεια, αλλα το ολο θεμα ειναι να προκυψει και για τους δυο.
απ οτι δειχνουν εδω τα πραγματα, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, και το τονιζω αυτο, γιατι δεν εχουμε πολλα στοιχεια, δειχνει οτι γι αυτον δεν προεκυψε τετοια αναγκη.
ειδικα για το ποσο τρυφερος σου φαινοταν, μη το λαμβανεις καν υποψη. ειναι πολυ περιεργη ιστορια το τι εντυπωση αποκομιζει ο καθενας μας απο την ιδια επαφη. εχει τυχει να μιλησω με δυο ατομα που συνεβρεθηκαν, η κοπελα ειχε ζησει την εμπειρια της ζωης της και εβρισκε τρομερα φλογερη και ικανοποιητικη την επαφη, ενω ο ανδρας ειχε ξενερωσει απιστευτα, σκεφτοταν μια αλλη για να μπορεσει να ανταποκριθει και εφυγε τρεχοντας... αυτο δεν σημαινει οτι ισχυει και στην περιπτωση σου, απλα οτι η δικη μας εντυπωση για το ποσο τρυφερος ειναι ο αλλος, ξεγελαει. κι αν με καποια αλλη ειναι ακομα τρυφεροτερος? αν η τρυφεροτητα γι αυτον ειναι μια φυσικη κατασταση και δεν σημαινει τπτ παραπανω?
οι ανδρες δεν το χουν πολυ με τα ξεκαθαρισματα, κι οχι γιατι ειναι υποκριτες, απλα ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΝ.
μιλαν ομως πολυ ευαναγνωστα με την σταση τους και τις πραξεις τους. οταν κρατανε αποσταση η αραιωνουν, ειναι πολυ ξεκαθαρο το μηνυμα.οταν χρειαστει να φτασουν στα λογια για να απομακρυνθουν, συνηθως εχουν πιεστει ηδη πολυ.
εχω και μια απορια. μας ειπες για τα τηλεφωνηματα του ανα δυο μερες και οχι καθε μερα οπως ηθελες εσυ. εαν ειχες εσυ αναγκη για περισσοτερη επικοινωνια, γιατι δεν επαιρνες εσυ τηλεφωνο??? σου ειχε ζητησει να παιρνει μονο αυτος?
κατα την γνωμη μου, ησουν πολυ ξεκαθαρη στο τι θελεις πλεον απο αυτην την γνωριμια και του το ειπες στο μηνυμα. η κινηση πλεον ειναι δικη του. αν παρεις κι αλλο τηλεφωνο, θα γινεις πιεστικη. οχι οτι δεν μπορεις να το κανεις, αλλα θα ειναι μεγαλο μειον σου.Last edited by Remedy; 24-09-2012 at 14:18.
26-09-2012, 22:53 #85
Tελικά βγήκαμε. Δήλωσε ότι τον ενδιαφέρω αλλά έχει πρόβλημα με τις σχέσεις, αγχώνεται κτλ. Μεταξύ μας βλακείες. Επίσης ότι δεν θέλει να συνεχίσουμε αλλά θα ήθελε να μιλάμε. Και να βγαίνουμε.Μέχρι εδώ οκ. Το αποδέχτηκα, μετά μιλάγαμε γενικά. Υστερα έκανε κίνηση με πήρε αγκαλιά και με φίλαγε στο λαιμό και στα μαλλιά. Ευτυχώς που ξέρει τι θέλει. .......Μάλλον μόνο να συνευρισκόμαστε. Εξάλλου εμμέσως το δηλωσε.....Τι να πω......!
26-09-2012, 23:17 #86
ενταξει τουλαχιστον...σε ενα βαθμο ειναι ξεκαθαρος.....το μονο που μενει ειναι τι θες εσυ...αν θες τον κρατας για σεξ...αν θες το τελειωνεις....
ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
27-09-2012, 01:28 #87
Είμαι της άποψης ότι οι σχέσεις που τις κραταμε μονο για σεξ ενω εμεις θέλουμε κατι περισσοτερο _και φυσιολογικό ειναι- ειναι αρκετα ψυχοφθορες αν συνεχιστουν για μεγαλο χρονικό διάστημα. Εγω θα το έβλεπα και εγωιστικά το θέμα. Κατσε ρε φιλε εσυ θέλεις από μενα μονο το κορμι μου και γω θέλω πολυ περισσοτερα από σένα; Αγωνας χωρίς ισορροπία με εσένα να κανει μεγαλες εκπτώσεις. Αν δεν σε επηρεαζει όμως συναισθηματικά το όλο θέμα και το βλέπεις και συ μονο σεξ, οκ προχωρα έτσι. Αν όχι, φυγε.
27-09-2012, 08:25 #88
Σκεφτόμουν εχθές γιατί ένας άνθρωπος ο οποίος από ότι λέει φοβάται τη δεσμευση και τις "απαιτήσεις" μίας σχέσης από το πρώτο ραντεβού αναφέρει το πρόβλημα με την αδερφή του (χρόνια συγγενή ανωμαλία). Αφού είναι ξεκαθαρισμένος οτι δεν θα κάνει σχέση αρα δεν φοβάται οτι θα τον απορρίψουν γι αυτό, τότε γιατί το δημοσιοποιεί.?Η δεν ξέρει τι θέλει (φοβος δεσμευσης) ή απλά το χρησιμοποιεί για κάτι ψυχοπονιάρες (δες εμένα).Ειναι τρόπος για να ρίχνει τις γυναικές....?Μία που θέλει σεξ δεν θα την ενοιαζε γιατί δεν θα σκεφτόταν μελλοντικά μαζί του, μία αλλη δε που θέλει σχέση θα το σκεφτόταν σαν δεδομένο το συγκεκριμένο πρόβλημα μέσα στην προοπτική εξέλιξης της σχέσης (για όλους τους ευνόητους λόγους, κληρονομικότητα, καθημερινότητα κτλ) και πιθανότατα να την έκανε.Αλλά εκείνον τι τον νοιάζει αφού συνέχεια αναφέρει ότι γενικά δεν μπορεί μεσα σε μία σχέση και δεν αντέχει.Από την αρχή....!Εγώ προσωπικά εάν δεν ήθελα δεσμευσεις δεν θα το ανέφερα. θα έλεγα ότι δεν ειμαι των μόνιμων σχέσεων αλλά μεχρι εκεί. Ούτε τα οικογενειακά μου θα ανέφερα, ούτε να δείχνω φωτογραφίες ούτε να το συζητώ.....Όσο για το τι θα κάνω ούτε και εγώ ξέρω..Από τη μία ακόμα και αν πω ότι θα πηγαίνω μόνο για σεξ μαζί του βαθειά μέσα μου θα ελπίζω να τον κάνω να νοιαστεί για μένα, γεγονος που δεν υπάρχει πιθανότητες να γίνει και θα γίνω ράκος, από την άλλη Μ αρεσει τοσο πολύ!!!!!
27-09-2012, 08:45 #89
η αλήθεια είναι ότι έκανα και εγώ βλακείες. Επειδή πέρασα έναν απαίσιο χειμώνα (χωρισμός από σύζυγο) ήθελα τοσο πολύ να μου τύχει κάτι καλό και να μου πάει καλά. Να νιώσω πάλι ότι δεν με έχουν απορρίψει και ότι με θέλουν και μ αγαπούν . Μου έτυχε αυτός.....μου άρεσε πολύ εμφανισιακά, ήταν καλός και στον συγκεκριμένο τομέα (ο σύζυγος μου αδιαφορούσε...) οπότε όλες αυτες τις ανασφάλεις τις έβγαλα. Πως να μη πάρει δρόμο να φύγει....?Βασικά τώρα που το σκέφτομαι το μόνο που θα ήθελα ήταν να περνάω καλά. Να βγώ, να διασκεδάσω, να κάνω έρωτα με αυτόν που μ αρεσει κτλ. Εγώ απαίτησα εμμέσως εγγυησεις από τον αλλόν όμως. Μα σε γνωριμία 2 μηνων τι να πει και αυτός. Από την αλλη με τρέλαινε η ψιλοαδιαφορία του. Από την μία ήθελε από την αλλη δεν το έδειχνε.Στην αρχή κυνηγησε. 'Οταν αρχισα να ανταποκρινομαι έντονα (....ας πουμε να τρέχω από πίσω του..) όπως ήταν φυσικό αδιαφόρησε.Εκανα και εγώ τις χαζομάρες μου.Επρεπε να είμαι πιο ψυχραιμη και συγκρατημενη.
27-09-2012, 09:33 #90
Καλημέρα Ρεβέκκα,
νομίζω ότι κι αυτός ενδιαφέρεται και ότι με την αναφορά στην αδελφή του θέλει να ξεκαθαρίζει την κατάσταση απ' την αρχή.. ή να θέλει
να τσεκάρει πως ακούγεται και κατά πόσο επηρεάζει ένα τέτοιο πρόβλημα την όποια σχέση δημιουργεί. Εσύ του δείχνεις ότι δεν τρέχει τίποτα,
εκείνος όμως πείθεται γι' αυτό; Ούτε πιστεύω πως είναι εντελώς κατά της δέσμευσης, ίσως δεν είναι έτοιμος ακόμα να το πει για την δική σας σχέση.
Σημασία, όπως λες έχει να περνάς εσύ καλά και να χαίρεσαι! Εξάλλου "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού". Και μην βγάζεις έντονα την ανάγκη
της αποκατάστασης, δεν είναι και το καλύτερο.. να ψάχνουμε κάποιον για να γαντζωθούμε επάνω του. Ακούγεται σαν να θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε
τον άλλον.. Γιατί κι εσύ σίγουρα, θάθελες δίπλα σου κάποιον, που πραγματικά θα ενδιαφερόταν για σένα κι όχι για να τον έχεις πατερίτσα.
Και μπορεί όπως λες, να είσαι οικονομικά ανεξάρτητη, αλλά κι η τόση συναισθηματική εξάρτηση δείχνει αδυναμία και ανάγκη προσκόλλησης..
Το καλύτερο ίσως που θα μπορούσες να κάνεις είναι να του γίνεις απαραίτητη.. με το να δείχνεις αυτάρκης και γενικά ικανοποιημένη απ' την ζωή σου! :)Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις