ειναι ανυποφορο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 65
    Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    εσυ συγκεκριμενα για την ψυχωση το ακουσες?
    Ναι.. Πάντως εγώ το έχω εδώ και 7 χρόνια.

αντι για 2ο ψυχωτικο επεισοδιο μπορει να ερθει η ιαση.ειναι η ευκαιρια να γινουμε καλα

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    αντι για 2ο ψυχωτικο επεισοδιο μπορει να ερθει η ιαση.ειναι η ευκαιρια να γινουμε καλα
    Όχι ρε,μη κάνουμε καλύτερα τέτοιες βλακείες... Εγώ θα εξακολουθήσω να παίρνω τα φάρμακα μου...
    Δεν θέλω να ξανανοσηλευτώ σε νοσοκομείο και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει πανικός...
    Και να μήν έρθει ποτέ η ίαση που λές,εγώ θα μάθω η θα προσπαθήσω να ζήσω με τα φάρμακα...

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Κάπου είχα διαβάσει ότι ένας στους πέντε αν κόψει τα φάρμακα γίνεται τελείως καλά,εγώ πάντως και τις τρείς φορές που έκοψα τα φάρμακα υποτροπίασα.
    Προφανώς δεν ανήκω σε αυτή τη κατηγορία και δεν αξίζει για μένα να πάρει κανείς/καμιά τέτοιο ρίσκο!

den ειπα οτι πρεπει να κοψει κανεις τα φαρμακα για να γινει καλα

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    den ειπα οτι πρεπει να κοψει κανεις τα φαρμακα για να γινει καλα
    Είπες αντί για 2ο ψυχωτικό επεισόδιο μπορεί να έρθει η ίαση και να γίνουμε καλά..
    Πώς να έρθει ρε μεγάλε το δέυτερο ψυχωτικό επεισόδιο αν δεν κόψεις τα φαρμακά σου; Δεν έρχεται, αυτός είναι και ο ρόλος των φαρμάκων να προλαβαίνουν την υποτροπή.
    Σωστός; Ή εγώ πάλι δεν κατάλαβα κάτι σωστά;

ισως ρε μεγαλε το νοημα απο αυτο που ειπα να μην το διατυπωσα σωστα.αλλα δυστυχως ομως η υποτροπη μπορει να ερθει και με φαρμακα

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    ισως ρε μεγαλε το νοημα απο αυτο που ειπα να μην το διατυπωσα σωστα.αλλα δυστυχως ομως η υποτροπη μπορει να ερθει και με φαρμακα
    Α.. Δεν το'ξερα δεν μου έχει τύχει προς το παρόν κάτι τέτοιο προσωπικά εμένα.

Υ.Γ. Σου κολλάνε τα "βελάκια" στο γράψιμο και σε εσένα; H εμένα μου χάλασε το πληκτρολόγιο;

oxi kanena belaki

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Να σου κάνω μία προσωπική ερώτηση;
    Eσύ έχεις καθόλου στύση και γενικά σεξουαλική επιθυμία;

exω αλλα οχι αρκετη για να κανω ερωτα

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    exω αλλα οχι αρκετη για να κανω ερωτα
    Me to!

Αυτό είναι που με τρελαίνει περισσότερο, γαμώ τη ******* μου μέσα.!.!.!

για να συνεχισω τον τιτλο του θρεντ ειναι ανυποφορο,πραγματι ειναι ανυποφορο με το στιγμα που εχουμε να χανουμε καλους φιλους.αλλα παρολο που πολλοι απο αυτους ειναι καλα παιδια ειναι ντροπη τους να κανουν οτι δεν μας βλεπουν μονο και μονο επειδη αρωστησαμε οπως συνεβει σημερα σε εμενα

Banned
    σε καταλαβαινω απολυτα φιλε Δημητρη . υπαρχει μεγαλη προκαταληψη και αγνοια στους περισσοτερους ανθρωπους .

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    για να συνεχισω τον τιτλο του θρεντ ειναι ανυποφορο,πραγματι ειναι ανυποφορο με το στιγμα που εχουμε να χανουμε καλους φιλους.αλλα παρολο που πολλοι απο αυτους ειναι καλα παιδια ειναι ντροπη τους να κανουν οτι δεν μας βλεπουν μονο και μονο επειδη αρωστησαμε οπως συνεβει σημερα σε εμενα
    Eγώ πάντως ανέκαθεν δεν είχα πολλούς φίλους 1-2 το πολύ..
    Αλλά για να έχουμε καλό ερώτημα, πώς το έμαθαν; Toύς το είπες; Ή το κατάλαβαν απ'τα συμπτώματα;
    Πόσο ετών είσαι; Εγώ πάντως όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω ότι δεν έχω και τόσο ανάγκη τους φίλους, άσε που ο καθένας κοιτάει την πάρτη του,ούτε πιστέυω ότι υπάρχει πραγματική φιλία....

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast