ΤΙ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51
    Senior Member
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    χαχαχαχα...εξυπακουεται οτι οκ να φροντιζεισ να εισαι υγιησ....δλδ νταξει 6 κολεσ ειναι καπωσ αλλα ρε γμτ...γτ να δισταζετε να φατε μια σοκολατα....η κατιλυπαρο ασ πουμε....δλδ οχι συνεχεια φαστ φουντ κλπ....αλλα νταξει κατι τετοιεσ αποψεισ τσ κρινω απαραδεκτεσ....!!!
    Παν μέτρον άριστον! Μπορείς να φας ότι θέλεις αρκεί να ξέρεις τον τρόπο... Εμείς οι γυναίκες που λες κονφιούζ δεν έχουμε τον ίδιο μεταβολισμό με εσάς. Οπότε μια σοκολάτα επιβαρύνει το σώμα μας και το δέρμα μας πολύ πιο εύκολα απότι εσάς.. :D Υποθέτω οτι έχει να κάνει με τους αποθηκευτικούς χώρους λίπους που έχουμε και που εσείς δεν έχετε...
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    οχι οχι fragile την coco cola εξω απο το παραθυρο τώρα!!ξέρω άτομα που δεν πίνουν νερό και μπορούν να πιουν περίσσότερο απο 2 λιτρα την ημέρα!!απορώ πως δεν έχουν πάθει τίποτα !!βέβαια μερικοί απο αυτούς έχουν γίνει οι καλύτεροι πελάτες του οδοντίατρου!!και γω κάνω κάποιες φορές γουρουνιές αλλά συνήθως συγκρατούμε είναι δύσκολο στην αρχή αλλά όταν το συνηθίσεις θα δεις και διαφορά στην ψυχολογία σου !!παίζει και η διατροφή μεγάλο ρόλο !!πιστέψε με!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    επισης με ριχνει ψυχολογικα το οτι παρολο που ειμαι υπερβαρη, δεν εχω το σθενος να ραψω το στομα μου.
    σημερα ηπια 6 κοκα-κολα ζερο, εφαγα 2 mars και πριν απο λιγο παραγγειλα απο τα γκουντις 2 τσισμπεργκερ (τι να σου κανει το ενα) και μια μεριδα πατατες.
    α!και αυτη τη στιγμη που σας γραφω τσακιζω ηλιοσπορους.
    Σε μια περιοδο της ζωης μου, το εκανα τρεις φορες τη βδομαδα, με εξαιρεση την κοκα-κολα.. Μεχρι 2 αντεχα-λολ...Συμβουλες σωστές εδωσαν τα αλλα μελη, εγω θα σου πω μονο οτι αν κοψεις τις σοκολατες, τα αναψυκτικα και το σαβουροφαγητό, θα αγορασεις οχι μονο παπουτσια, αλλα μη σου πω και υποβρυχια φωτογραφικη μηχανη...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    παιδια μην με βρισετε (αν και ειμαι για βρισιμο :P) αλλα πριν λιγο καιρο επινα 10 μπουκαλακια κοκα-κολα την ημερα.
    το περιοριζω σταδιακα.
    δεν μπορω να το κοψω μαχαιρι γιατι ειναι εξαρτησιογονος ουσια.
    καταχρησεις στο τζανγκ φουντ ευτυχως δεν κανω συχνα.
    αλλα κοκα-κολες σε καθημερινη βαση.
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    Εμένα παιδιά δεν μου αρέσει η κόκα κόλα και αν θα πιω θα είναι μισό ποτηράκι μετά το φαγητό το καλοκαίρι.. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τον εθισμό!
    Προτιμώ τα φαστ φουντ ;P Πλάκα κάνω! Fragile προσπάθησε να την ελαττώσεις.. σιγά σιγά... :D Βάζε μικρούς στόχους όπως και η διατροφή και θα δεις διαφορά στην διάθεσή σου :)
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Junior Member
    εμενα το μονο που με ριχνει ψυχολογικα τον τελευταιο χρονο ειναι τα ψυχολογικα πονοι-ταχυκαρδιε-εκτακτεσ ακομη......μετα αν αρχιουν τα προβλημα σιγουρα θα με ριχνουν περισσοτερο!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σουέλ View Post
    εγω θα σου πω μονο οτι αν κοψεις τις σοκολατες, τα αναψυκτικα και το σαβουροφαγητό, θα αγορασεις οχι μονο παπουτσια, αλλα μη σου πω και υποβρυχια φωτογραφικη μηχανη...
    ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ
    Σουελ εχεις την αισθηση του χιουμορ!!!
    με εκανες και χαμογελασα :)
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Ενοχές και βλακείες... Όταν κάνεις κάτι θα το κάνεις επειδή το θέλεις εσύ και μετά δεν θα έχεις ενοχές. Ποτέ ενοχές.
    πολυ σωστο αυτο kuxumuxu!!!

Senior Member
    Που οτι θέλω-προγραμματίζω δεν μου βγαίνει :-(
    Forbidden dreams

Senior Member
    τα ασιδερωτα,οι κουτσομποληδες και η περιοδο,σορυ κι ολας
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    παιδια μην με βρισετε (αν και ειμαι για βρισιμο :P) αλλα πριν λιγο καιρο επινα 10 μπουκαλακια κοκα-κολα την ημερα.
    το περιοριζω σταδιακα.
    δεν μπορω να το κοψω μαχαιρι γιατι ειναι εξαρτησιογονος ουσια.
    καταχρησεις στο τζανγκ φουντ ευτυχως δεν κανω συχνα.
    αλλα κοκα-κολες σε καθημερινη βαση.
    αν ακους χρουτσου-χρουτσου εν ωρα υσηχιας μην αγχονεσαι,ειναι το ανθρακικο στο αιμα σου!!
    πλακα κανω ε?μα δεκα μπουκαλια?ελεος!!δεν κανει καλο!!
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    fragile όπως καταλαβαίνεις έχουμε αρχίσει εκστρατεία για να κόψεις την coca cola ;) θα κατέβουμε στους δρόμους!!!!

Senior Member
    να βγαινω για ποτο με συγκεκριμενα ατομα......νομιζα μετα το καλοκαιρι δε θα συνεχιζε να με ριχνει......αλλα........................ .................................................. ............................με γαμαει ψυχολογικα ακομη........................................ ..............

Banned
    Οταν χανω την αυτοσυγκρατηση μου τοτε πεφτω και ψυχολογικα ...

Senior Member
    πανω που ειχα αρχισει να παιρνω (σχετικως) τα πανω μου, μολις εμαθα οτι θα φιλοξενισουμε απο βδομαδα μια θεια μου.
    περα απο το γεγονος οτι ειναι επικριτικη και δημιουργει μεγαλη βαβουρα (μιλαει λες κ ειμαστε κουφοι), θα χασω και την βολη μου.

καπνιζω και πινω τις κολες μου στο ημιυπογειο που εχουμε (στο δωματιο μου δεν μου επιτρεπουν να καπνιζω) και δυστυχως για να κατεβω πρεπει να περασω απο το σαλονι οπου θα κοιμαται.

και το θεμα ειναι οτι ξυπναω και κοιμαμαι κουλες ωρες.
    π.χ. μπορει να ξυπνησω στις 5 το πρωι και να θελω διακαως τσιγαρο και καφε και αναγκαστικα θα πρεπει να περασω απο το σαλονι για να παω κατω :(((

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast