Soul in isolation.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Quote Originally Posted by Σουέλ View Post
    Αυτην την διαδικασια ακολουθησα κι εγω. Πρωτα κατηγορησα την οικογένεια, μετα εμενα και μετα...Μετά πηρε φωτια ο κ@λος μου γιατι επρεπε να σταματησω να κατηγορω και να κανω κατι...Κι έχασα πολλά χρονια με το να αυτομαστιγώνομαι απο τη μια και να κλαψουριζω απο την αλλη, αχ ατιμη κοινωνια, βαχ ειμαι αχρηστη, αχ βαχ κανω λαθη κ.λ.π.
    Ναι, ευθυνες υπαρχουν. Ναι, ισως βοηθαει να τις καταλογισουμε. Ισως...Εγω παντως δεν πιστευω οτι κερδιζεις και πολλά. Κερδος ειναι μεχρι το σημειο που απενοχοποιουμαστε για καποια πραγματα, οχι μόνο επειδη ξαλαφρωνουμε, αλλα επειδη τοτε μπορουμε να προχωρησουμε.
    Ήδη εκανες ενα βημα στο θεμα με το γιατρο, που εξασφαλισες τα χρηματα για σενα. Δεν εχει σημασια που ο πατερας σου δεν σου τα εδωσε, αλλα που ΕΣΥ τα καταφερες για να προσφερεις κατι στον εαυτο σου.

Ακριβως τα ιδια σκεφτομουν. Και καπου στα 30-31 επισης, ξυπνησα.
    Ολα καλα θα πανε, θα δεις...
    Τελικά το μετέφερα το ραντεβού με τον γιατρο για Δευτερα... Βλέπεις δεν ειχα εξασφαλίσει τα χρήματα, αν και ο πατέρας μου αποφασισε να μ τα δωσει όταν ειχα ηδη ακυρώσει το ραντεβού.. Τελικά μπορέι να μν έκανα και τόσο καλά! Εδώ και 2μέρες βλέπω στον μεσημεριανό μου ύπνο σοκολάτα.. Την τρωω λαίμαργα και ξυπνάω,τι το θελα λοιπόν και διάβασα ονειροκρίτη? Δεν ειναι καλό όνειρο, μεχρι και σοβαρη αρρωστεια λεει ότι δείχνει! Έχω και τον πονοκέφαλο εδώ και 2μέρες στα δεξιά του κεφαλιού και γυρω από το μάτι,δεν με αφήνει να ηρεμήσω! Και εκεί που τα λέμε ωραία Σεούλ μου και συμφωνώ μαζί σου οι πόνοι με επαναφέρουν στην πραγματικότητα.. Εχθές το βράδυ ξυπνησα με μουδιασμένα χερια και πονοκέφαλο.. Και έκλαιγα και έλεγα στο αγόρι μου πως κάτι κακό μου συμβαίνει, έχω κάτι παθολογικό..Φαύλος κύκλος είναι όλα και δεν μπορώ να τα αντεξω... Και πάλι πίσω στην μιζέρια λοιπόν...

Senior Member
    Αν σου πω εγω τι ονειρα εβλεπα και ακομα βλεπω και πως ερμηνεύονται, θα φριξεις..Θα ειχα πεθανει κι εγω και η οικογενειά μου καμια δεκαρια φορές..Ποτε δεν τα πιστευα τα ονειρα, αλλα επειδη μερικα ειναι πολυ ασχημα, ειχα ρωτησει τι σημαινουν...Όταν εκανα ψυχοθεραπεια, ειχα μιλησει μερικες φορες για τα ονειρα που βλεπω, πώς λειτουργουν, για τους συμβολισμους κ.λ.π και δεν εχει καμια σχεση φυσικα με αυτα που λεει ο ονειροκριτης..Δεν το γνωριζω το θεμα καθολου, απλα απο τοτε που συζητησα για ενα ονειρο που εβλεπα πολύ συχνα, δεν το ξαναειδα ποτε για πολλα χρόνια, μεχρι...προχθες Το δικο σου ειναι κι απλο. Κατα τη διαρκεια του υπμου δεν πεφτει τα σακχαρό μας νομίζω;;Λογικο ειναι να βλεπεις σοκολατα.
    Και εκεί που τα λέμε ωραία Σεούλ μου και συμφωνώ μαζί σου οι πόνοι με επαναφέρουν στην πραγματικότητα.. Εχθές το βράδυ ξυπνησα με μουδιασμένα χερια και πονοκέφαλο.. Και έκλαιγα και έλεγα στο αγόρι μου πως κάτι κακό μου συμβαίνει, έχω κάτι παθολογικό..Φαύλος κύκλος είναι όλα και δεν μπορώ να τα αντεξω... Και πάλι πίσω στην μιζέρια λοιπόν...
    Σου μιλάω πολύ ειλικρινα, τα εχω περάσει αυτά..Πονοκεφαλο για 4 ή 5 εικοσιτετραωρα..What the f@ck;; Μια μερα ειχα παρει 6 ντεπόν..Τραγικα παραγματα..
    Τιποτα δεν εχεις. Θα κανεις υπομονη να περασει το σ/κ και να πας στο γιατρο. Λιγες μερες εμειναν, θα περάσουν..Όσο για τα χρήματα και τον πατερα σου, δεν ξερω τι να πω..Αν δηλαδη πρεπει να "απαιτεις" απο αυτον μερικα πράγματα -εστω χρηματα- ή οχι...
    Ίσως τελικά ειναι πιο σημαντικό να γινεις καλά σύντομα, και όχι τόσο το πώς θα καταφερεις να εξασφαλισεις τα μεσα -γιατρος/φαρμακα/ψυχοθεραπεια..Και φρόντισε να κανεις αυτες τις μερες μερικα πραγματα που σου αρεσουν και σε χαλαρωνουν. Κατι θα υπαρχει..
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Αν σου πω εγω τι ονειρα εβλεπα και ακομα βλεπω και πως ερμηνεύονται, θα φριξεις..Θα ειχα πεθανει κι εγω και η οικογενειά μου καμια δεκαρια φορές..Ποτε δεν τα πιστευα τα ονειρα, αλλα επειδη μερικα ειναι πολυ ασχημα, ειχα ρωτησει τι σημαινουν...Όταν εκανα ψυχοθεραπεια, ειχα μιλησει μερικες φορες για τα ονειρα που βλεπω, πώς λειτουργουν, για τους συμβολισμους κ.λ.π και δεν εχει καμια σχεση φυσικα με αυτα που λεει ο ονειροκριτης..Δεν το γνωριζω το θεμα καθολου, απλα απο τοτε που συζητησα για ενα ονειρο που εβλεπα πολύ συχνα, δεν το ξαναειδα ποτε για πολλα χρόνια, μεχρι...προχθες Το δικο σου ειναι κι απλο. Κατα τη διαρκεια του υπμου δεν πεφτει τα σακχαρό μας νομίζω;;Λογικο ειναι να βλεπεις σοκολατα.

Σου μιλάω πολύ ειλικρινα, τα εχω περάσει αυτά..Πονοκεφαλο για 4 ή 5 εικοσιτετραωρα..What the f@ck;; Μια μερα ειχα παρει 6 ντεπόν..Τραγικα παραγματα..
    Τιποτα δεν εχεις. Θα κανεις υπομονη να περασει το σ/κ και να πας στο γιατρο. Λιγες μερες εμειναν, θα περάσουν..Όσο για τα χρήματα και τον πατερα σου, δεν ξερω τι να πω..Αν δηλαδη πρεπει να "απαιτεις" απο αυτον μερικα πράγματα -εστω χρηματα- ή οχι...
    Ίσως τελικά ειναι πιο σημαντικό να γινεις καλά σύντομα, και όχι τόσο το πώς θα καταφερεις να εξασφαλισεις τα μεσα -γιατρος/φαρμακα/ψυχοθεραπεια..Και φρόντισε να κανεις αυτες τις μερες μερικα πραγματα που σου αρεσουν και σε χαλαρωνουν. Κατι θα υπαρχει..
    Να απαιτήσω?? Από κανέναν δεν θέλω να απαιτώ... Τους αφήνω όλους να με προσαρμόζουν στα δικά τους δεδομένα και όταν πλέον αντιλαμβάνομαι πως κάτι δεν μου κολλάει ειναι αργά...Και προσπαθώντας να το αλλάξω γίνομαι η κακία της παρέας.. Δεν έχει νόημα να υπεραναλύω Σουέλ μου, να κουράζω και εσένα...Και όπως είμαι γενικά σήμερα, δεν πρόκειται να ανακάμψω...Θα με φάνε οι πόνοι μου,μαζί τους θα κάνω παρέα!!Γιατί όπως προανεφερα,μου αρεσει οι άλλοι να με φερνουν στα δικά τους δεδομένα, οποτε τα καλυτερα φιλαράκια μου θα γίνουν οι καλοί μου πόνοι...Θα βρεθεί η άκρη...Δεν πτοούμαι ακόμα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by μοιρα View Post
    Να απαιτήσω?? Από κανέναν δεν θέλω να απαιτώ... Τους αφήνω όλους να με προσαρμόζουν στα δικά τους δεδομένα και όταν πλέον αντιλαμβάνομαι πως κάτι δεν μου κολλάει ειναι αργά...Και προσπαθώντας να το αλλάξω γίνομαι η κακία της παρέας.. Δεν έχει νόημα να υπεραναλύω Σουέλ μου, να κουράζω και εσένα...Και όπως είμαι γενικά σήμερα, δεν πρόκειται να ανακάμψω...Θα με φάνε οι πόνοι μου,μαζί τους θα κάνω παρέα!!Γιατί όπως προανεφερα,μου αρεσει οι άλλοι να με φερνουν στα δικά τους δεδομένα, οποτε τα καλυτερα φιλαράκια μου θα γίνουν οι καλοί μου πόνοι...Θα βρεθεί η άκρη...Δεν πτοούμαι ακόμα...
    άλλαξέ το αυτο, ειναι το χειροτερο απο όλα, γιατι ειναι παραπλανητικο και απο ενα σημειο και μετα, ξεχνας τι πραγματικα θελεις και ποια εισαι..
    δεν με κουραζεις καθολου, σε νιωθω πραγματικα, τα εχω ζησει..με τους πονους πολυ ευκολα θα εξοικειωθεις..μετα τον πρωτο καιρο, οντως, θα τους συνηθισεις, θα ειναι ενα κομματι σου, η καθημερινότητά σου..εγω εζησα ετσι πολλά χρόνια..κι ακομα δηλαδη, στανταρ τις μισες μερες θα με βασανιζει ενας πονος, συχνα δε πολυ εντονος..
    το θεμα ειναι, με τι κοστος στην ποιοτητα ζωης σου θα "αφεθεις" σε αυτους τους πονους..
    μοιρα, καταλαβαίνεις πολύ περισσότερα απο οσα νομιζεις, περισσότερα κι απο πολλους που εχουν δουλεψει για καιρο με τα δικα τους θεματα..Σαν να κοιτας το βυθο μιας πεντακαθαρης θαλασσας, αλλα για να πιασεις το θησαυρο, πρεπει να βουτηξεις. τα βλεπεις ολα καθαρα, αλλα εισαι λιγο μακρια.εισαι ομως στο κατάλληλο σημειο.
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

άλλαξέ το αυτο, ειναι το χειροτερο απο όλα, γιατι ειναι παραπλανητικο και απο ενα σημειο και μετα, ξεχνας τι πραγματικα θελεις και ποια εισαι..
    δεν με κουραζεις καθολου, σε νιωθω πραγματικα, τα εχω ζησει..με τους πονους πολυ ευκολα θα εξοικειωθεις..μετα τον πρωτο καιρο, οντως, θα τους συνηθισεις, θα ειναι ενα κομματι σου, η καθημερινότητά σου..εγω εζησα ετσι πολλά χρόνια..κι ακομα δηλαδη, στανταρ τις μισες μερες θα με βασανιζει ενας πονος, συχνα δε πολυ εντονος..
    το θεμα ειναι, με τι κοστος στην ποιοτητα ζωης σου θα "αφεθεις" σε αυτους τους πονους..
    μοιρα, καταλαβαίνεις πολύ περισσότερα απο οσα νομιζεις, περισσότερα κι απο πολλους που εχουν δουλεψει για καιρο με τα δικα τους θεματα..Σαν να κοιτας το βυθο μιας πεντακαθαρης θαλασσας, αλλα για να πιασεις το θησαυρο, πρεπει να βουτηξεις. τα βλεπεις ολα καθαρα, αλλα εισαι λιγο μακρια.εισαι ομως στο κατάλληλο σημειο.
    Σε ευχαριστώ ειλικρινά μεσα από την καρδιά μου για την υποστηριξή σου, πραγματικά με έχεις συγκινήσει .. Αποφάσισα σήμερα να πάω παραλία, με καλούς φίλους κατι που είχα καιρό πολύ να το κάνω... Τα αποτελέσματα του εγχειρήματος μου θα τα μάθεις ... Ελπίζω να κάνω καλά, δεν θέλω να τους χαλάσω το κλίμα... Όλο το βρίσκω το σημείο Σεούλ μου, αλλά ξαφνικά το χάνω και πάλι.. Που θα πάει θα την βρώ την άκρη..

Page 2 of 2 FirstFirst 12