Results 31 to 45 of 47
Thread: Νιώθω ντροπή
-
01-10-2012, 15:27 #31
σε περιπτωση που δεν διαβασες καλα το ποστ γιατι μαλλον δεν σε αφηνει η στενομυαλια σου, ανεφερε πως δεν πηγε μονη της αλλα με μια φιλη της και το αγορι της.
μαζι με φιλο σου και κοπελα του και φιλη της κοπελας σου, δεν εχετε αραξει σε σπιτι. αν πεις οχι λες ψεματα. προσπερνας τα σχολια γιατι δεν εχεις τι να πεις ειναι φυσικοI m a Good Person With Bad Attitude
- 01-10-2012, 15:31 #32
Σε περίπτωση που δεν διάβασες το πόστ καλά λόγω αγαμίας έγραψα 4άδα
01-10-2012, 15:48 #33
Από την άλλη όμως, όσο κι αν σε ψυλλιάζει κάτι στην όλη ιστορία πράγμα που συμβαίνει συχνά στο φόρουμ, δηλαδή κάτι να μη μας κολλάει...φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά.
Δηλαδή, δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος για κάτι τέτοιο, επομένως να πληγώσεις με τα γραπτά σου ένα άτομο το οποίο όντως να πέρασε κάτι τέτοιο..σκέψου να ήσουν στη θέση της.
Εγώ αν δεν είμαι σίγουρη ότι "πείθομαι" με τα λεγόμενα κάποιου, δεν παρεμβαίνω στο θέμα καν. Γιατί σου ξαναλέω υπάρχει ο κίνδυνος να τον πληγώσεις τον άλλον μόνο και μόνο επειδή δεν περιέγραψε σωστά μια κατάσταση.
Από την άλλη θα σου πω το εξής. Ο βιασμός είναι το μοναδικό έγκλημα, στο οποίο οι "παραέξω" σχεδόν πάντα αναζητούν ευθύνες και στο θύμα. Πολλές φορές μάλιστα η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στο θύμα, επειδή περπατούσε μόνο στο δρόμο, επειδή φορούσε προκλητικά ρούχα, επειδή το όλο στυλ έβγαζε προς τα έξω ότι ήθελε να κάνει σεξ και πολλά άλλα.
Αυτό όμως που μπερδεύουν οι περισσότεροι και για να είμαστε και συνεπείς, οι άντρες το κάνουν, ακριβώς επειδή τουλάχιστον παλιότερα ο κίνδυνος της σεξουαλικής παρενόχλησης ή του βιασμού δεν ήταν τόσο άμεσος για αυτούς, αυτό λοιπόν που μπερδεύουν είναι ότι ο βιασμός δεν είναι σεξ που απλά ο άλλος χρησιμοποιεί βία. Ο βιασμός είναι βία μέσω του σεξ . Δηλαδή αντί ο άλλος να σε σκοτώσει στο ξύλο ή να σου προκαλέσει σωματικές βλάβες, χρησιμοποιώντας τα χέρια του, προτιμά να χρησιμοποιήσει το όργανό του ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο και στο κάνει τόσο δυνατά, βίαια και κυρίως χωρίς τη θέλησή σου, που σου προκαλέι βαριές σωματικές βλάβες στα γεννητικά όργανα ή σε ο,τιδήποτε άλλο χρησιμοποεί εν πάσει περιπτώσει. Δε λείπουν φυσικά οι κλωτσιές, οι γροθιές, ο εξευτελισμός, η μετάδοση ασθενειών, και ο ίδιος ο θάνατος βέβαια σε πολλές περιπτώσεις.
Καμμια γυναίκα και κανένας άντρας δε θέλει όσο προκλητικά κι αν συμπερίφερεται, να πέσει θύμα βιασμού.
Απλώς στην Ελλάδα, δυστυχώς, υπάρχει τρομερή έλλειψη σοβαρότητας ως προς το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης ή του βιασμού.
Αυτό φυσικά συμβαίνει λόγω του ότι κατά βάση είμαστε μια κοινωνία πουριτανών, που τη λέξη '*******' όταν πρόκειται να χαρακτηρίσει μια γυναίκα, την έχει ψωμοτύρι.
Γενικά, προτείνω να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα συμπεράσματά μας, τα οποιαδήποτε συμπεράσματά μας.
Δεν μπορείς να γνωρίζεις τι επίδραση έχει μια λέξη μας πάνω σε μια ήδη ραγισμένη ψυχολογία...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
01-10-2012, 15:52 #34
Συμφωνώ με την Void και αποσύρομαι, ήταν αυθόρμητο το σχόλιο μου
01-10-2012, 15:56 #35
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
I m a Good Person With Bad Attitude
01-10-2012, 16:01 #36
Δεν έπιασα στο στόμα μου τους γονείς σου
01-10-2012, 16:03 #37
Αν εχεις κανένα προσωπικό θέμα με μένα ελα ομως να το λύσουμε
01-10-2012, 16:11 #38
εσενα δεν σε ξερω με τα λεγομενα σου εχω προσωπικο θεμα
01-10-2012, 16:15 #39
προσωπικό θέμα εχεις η ίδια κοπελιά, κοιταξέ το
01-10-2012, 16:18 #40
ναι επειδη ειμαι θυμα βιασμου και δεν ανεχομαι κακεντρεχης κριτικες απο ενα ατομο που δεν εχει περασει το ιδιο και δεν εχει αποψη
03-10-2012, 17:44 #41
Τα μηνύματα του Konstantinou δεν μου εμφανίζονται γιατί λέει ότι έχουν τροποποιηθεί.
Ευχαριστώ όσους με πίστεψαν και απάντησαν γιατί με βοήθησαν πολύ. Από την άλλη λογικό είναι μες στην ανωνυμία του ίντερνετ κάποιοι να είναι καχύποπτοι. Το καταλαβαίνω.
Μόνο δυο άνθρωποι ξέρουν για το γεγονός αυτό και ο λόγος που το έγραψα εδώ ήταν γιατί ίσως οι απόψεις κάποιων τρίτων με βοηθούσαν να ξεδιαλύνω αυτό που έχω μέσα μου. Δεν ανέφερα το όνομά του, δεν έκανα καταγγελία και ούτε βγήκα στην τηλεόραση να τα πω.
Έχω αναφέρει πολλές φορές πόσο άσχημα νιώθω που ακολούθησα στο σπίτι εκείνο το βράδυ και δεν μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου για την απερισκεψία αυτή. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν το ανέφερα σε άλλους, γιατί δεν θα άντεχα ν' ακούσω ότι φταίω για ό,τι έπαθα.
Αν πάλι ήθελα να γίνει και το έκανα με τη θέλησή μου, όπως υποστηρίζει ο Konstantinoss, δεν νομίζω ένα χρόνο μετά να ταλαιπωριόμουν από τέτοιες σκέψεις. Δεν θα ένιωθα αηδία κάθε φορά που τύχαινε να τον δω στην τηλεόραση. Αντίθετα θα περηφανευόμουν ότι μου έκατσε ένας διάσημος.
Όσο για το αν ένας διάσημος για ένα πήδημα διακινδύνευε να σπιλώσει το όνομά του κτλ...ποιος θα πίστευε τη δικιά μου ιστορία αν πραγματικά έκανα καταγγελία και έπαιρνε διαστάσεις το θέμα; Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να τον αγγίξει τίποτα. Θα υποστήριζε ότι ήταν με τη δικιά μου θέληση και αυτά που λέω είναι συκοφαντίες. Θα διασυρόμουν παντού και θα έβγαινε κι από πάνω.
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι, ότι επειδή θεωρείται τόσο ωραίος και γοητευτικός απ' όλους και έχει όποια θέλει, δεν μπορούσε να δεχτεί ότι μια κοπέλα δεν θα του καθόταν. Δεν μπορούσε να δεχτεί το "όχι" κι έκανε αυτό που έκανε. Έτσι κι αλλιώς τις φορές που βγαίνει στην τηλεόραση είναι για να περηφανευτεί για τις κατακτήσεις του και τις πολλές σεξουαλικές του εμπειρίες.
03-10-2012, 23:23 #42
Δεν υπαρχει πιο κουφιος τενεκες...και πιο μουφα αντρας....απο αυτον που γενικως περηφανευεται για κατακτησεις και εμπειριες....
οι πραγματικοι αντρες δεν μιλανε ευκολα για αυτα....οσο πιο ουσιαστικες εμπειριες ειχε ενας αντρας στην ζωη του τοσο λιγοτερο μιλαει....
συμπερασμα ο εν λογω οσο κι αν θελει να περναει σαν καρδιοκατακτητης...μονο χρησιμοποιωντας την αναγνωρισιμοτητα του....και πιθανον παρομοιες καταστασεις με την δικη σου θα βρισκει στοχο...
στην ουσια ειναι ενα κομπλεξικο,καταπιεσμενο,αν ασφαλες υπολλειμα αρσενικου...που προφανεστατα δεν καταφερε να ικανοποιησει ποτε καμμια γυναικα....
θα ηταν ιδανικο...να μπορουσες να τον συρεις στα δικαστηρια και να τιμωρηθει...αλλα και ετσι πιστευω πως η μεγαλυτερη τιμωρια του ειναι η φτηνια και η ασημαντοτητα της υπαρξης του...που καποια μερα οταν η αναγνωρισιμοτητα του τελειωσει....θα την εξαργυρωσει...με τοκο....
οσο για σενα κοριτσακι...δουλεψε με τον εαυτο σου και προσπαθησε να το αφησεις αυτο πισω σου....
ειχες την ατυχια να βρεθεις στο δρομο ενος σκουληκιου....μην αφησεις αυτο το σκουληκι...να επηρεασει ουτε μια ακομη μερα απο την υπολοιπη ζωη σου......ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
04-10-2012, 10:55 #43
γλυκια μου, μερικοι αντρες δεν θελουν απλα να τους καθεται μια ωραια γκομενα με την θεληση της, νιωθουν περισσοτερο αντρες οταν το παιρνουν με το ζορι.
04-10-2012, 13:54 #44
Να αναδιατυπώσω: μερικοί ελπίζουν πως θα νιώσουν περισσότερο άντρες..... αλλά μπα!
Επίσης, ελπίζουν πως έστω και για λίγο θα μεταφέρουν σε έναν άλλον άνθρωπο τα δικά τους αισθήματα μειονεξίας και ανεπάρκειας, τα οποία κρύβουν πίσω από την υπεροψία της 'φήμης'.
Μην του κάνεις τη χάρη.
06-10-2012, 10:25 #45
δεν ειναι το θεμα σε ποιον κανει χαρη κ σε ποιον οχι, ειναι το οτι βλεπει πως αυτος ειναι σαν να μην εγινε τπτ επειδη ξερει πως δεν θα του κανει και τπτ. μια καταγγελια θενε να ξυπνισουν και να ταρακουνηθουν, αλλα αμα το κανεις, εκτος απ του οτι γινεσαι βουκινο , θα ειναι κ ο λογος του απεναντι στον δικο σου και στο τελος θα σε πουν *******