Νιώθω ντροπή - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Senior Member
    κουκλα μου μην ευχαριστεις,σου ευχομαι να ξαναβρεις γρηγορα την ψυχικη σου ισσοροπια..
    διαβαζοντας τον τιτλο σου,μου δημιουργηθηκε η εξης απορια:
    εσυ γιατι ακριβως νιωθεις ντροπη??το οτι δεν ησουν ιδιεταιρα προσεχτικη κι εμπιστευτηκες καποιους για παρεα,αυτο απο μονο του δεν δινει σε κανεναν το δικαιωμα να σε βιασει ξερεις..ντροπη θα επρεπε να νιωθει εκεινος,η φιλη σου,το αγορι της,αλλα οχι,σε καμια περιπτωση εσυ..και λεω η φιλη σου για το πως το χειρηστηκε και το αγορι της για τον φιλο του..εσυ γιατι??θυμο το καταλαβαινω να νιωσεις,πονο ναι,ντροπη γιατι??
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Junior Member
    Νιώθω ντροπή και νιώθω επίσης ότι φταίω για ό,τι έγινε. Ίσως επειδή του μιλούσα στην αρχή και ακολούθησα μετά στο σπίτι, αυτός να νόμιζε ότι ήθελα και να με πέρασε για καμιά εύκολη. Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου πραγματικά και αυτός είναι ο λόγος που δεν το είπα και σε κανέναν άλλον, γιατί ίσως μου έλεγαν ότι τα ήθελα και τα έπαθα.
    Και από τότε το σκέφτομαι συνέχεια και τρελαίνομαι..

Senior Member
    Ακου swan...με την απλη λογικη και μονο....αν ηταν κατι που το προκαλεσες και το ηθελες τωρα δεν θα ενιωθες ντροπη....θα ενιωθες σουπερ..που σου κατσε ο κυριος διασημος.....
    θα ενιωθες ντροπη ισως εκ των υστερων...αν προσπαθουσες να εχεις κι αλλη επικοινωνια με τον συγκεκριμμενο κι αυτος σε ειχε απορριψει στεγνα...αλλα αυτο δεν το εκανες....
    οποτε η ντροπη που νιωθεις...εχει να κανει με τον βιασμο σαν βιαιη πραξη σε βαρος σου και μονο...και αυτο θα μπορουσε καλυτερα να σου το εξηγησει ενας ψυχολογος....ή καποιος με παρομοια εμπειρια......

επειδη ομως το ηθελες και το προκαλεσες....ξεχνα το....
    τι ακριβως δεν καταλαβε δηλαδη ενας εμπειρος αντρας απο ενα μεθυσμενο κοριτσακι που αντιστεκετε και λεει οχι.......
    καταπτυστος ,γελοιος και μονο αντρα δεν τον λες....γιατι οι αντρες δεν φερονται ετσι...κοριτσι μου...

γιαυτο σταματα να κατηγορεις τον εαυτο σου...και κοιτα να θυμωσεις και λιγο με αυτο το τσογλανι και την ηλιθια παρεα του.....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    εμεις τα θυματα βιασμου πολλες φορες λειτουργουμε ενοχικα. πως το προκαλεσαμε και πως μπορουσαμε να το ειχαμε αποφυγει, πως δεν προσεχαμε, πως μια στιγμη να καναμε κατι διαφορετικο δεν θα ειχαμε παθει οτι παθαμε και δεν θα νιωθαμε οπως νιωθαμε. καμια κοπελα δεν θελει να βιασθει και οποια ''παει γυρευοντας'' επισης δεν νομιζω να ειχε τον βιασμο στο μυαλο της αλλο αν τελικα δυστυχως εγινε αυτο.

ντροπη δεν ειναι για σενα. το θεμα ειναι να μην το αφησεις για να μην το συνεχισει αυτος με αλλες. γιατι αν το εκανε για 1η φορα γλυκαθηκε κ αν οχι θα συνεχισει
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Σαφέστατα συμφωνώ με όσα ειπώθηκαν και ειλικρινά αν ήμουν μητέρα σου θα τον έτρεχα και δεν θα προλάβαινε...
    Να σε ρωτήσω και αν θελεις απαντάς..αυτον τον έχεις ξαναδει και αν ναι πως συμπεριφέρεται?
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Junior Member
    Ο συγκεκριμένος είναι της showbiz και δεν μένει στην πόλη μου. Τότε είχε τύχει να έρθει στο αγόρι της φίλης μου που γνωρίζονται χρόνια. Μετά απ' αυτό που έγινε δεν τον ξαναείδα, μόνο στην τηλεόραση..

Senior Member
    αααα τοσο φιρμάτος, τα νεύρα μου μέσα. Εκμεταλλευονται δηλαδη την όποια διασημότητα τους με μικρες κοπέλες, ξέροντας ότι δεν θα έχουν συνέπειες..
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Banned
    Κωνσταντίνε, το είπε και μόνη της η κοπέλα ότι νιώθει πως φταίει. Της το είπαν και άλλα μέλη ότι δεν εκτίμησε σωστά την όλη κατάσταση. Κανένας δεν γεννήθηκε εκπαιδευμένος και έμπειρος να αποφεύγει κάθε κακοτοπιά. Ο βιασμός όμως είναι βιασμός, από τη στιγμή που είπε 'ΟΧΙ' και 'ΜΗ'. Δυστυχώς, όπως μερικοί άνθρωποι δεν υπολογίζουν σωστά τους κινδύνους, μερικοί άλλοι εκμεταλλεύονται τη λάθος εκτίμηση κι έχουν μάθει να μην υπολογίζουν την άρνηση του άλλου. Η κοπέλα έχει κάθε λόγο να είναι πιο προσεκτική στο μέλλον, αλλά δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να ντρέπεται και κανέναν λόγο να αμφιβάλλει ότι υπέστη μια αδικαιολόγητη πράξη βίας.

Δεν μου λες, αν δεν ήταν βιασμός και ήταν ληστεία, θα θεωρούσαμε 'μπούρδα' τη ληστεία?? Αν στις μέρες μας περπατάς στην Ομόνοια με χρυσαφικά στο λαιμό και σε κλέψουν, πολλοί θα πουν ότι έπρεπε να προσέχεις περισσότερο. Υπάρχει όμως κανένας που θα πει ότι η κλοπή ήταν 'μπούρδα' και δεν έγινε ποτέ?? Αν ο ληστής συλληφθεί, θα έχει ως ελαφρυντικό ότι το θύμα τον 'προκάλεσε' με τα χρυσαφικά που γυάλιζαν??

Senior Member
    Δεν νομίζω οτι κάποιος ιδίως της show biz θα ριψοκινδύνευε για ενα πήδημα τη καριέρα και ζωή του, δεν νομίζω οτι τη βίασε, η κοπελιά μάλλον τα τραβάει απτα μαλλιά, ίσως ως μεθυσμένη τον έβγαλε τα μάτια κ την επόμενη μέρα το έριξε σε βιασμό γιατί το μετάνιωσε, μου θυμίσατε τις αγγλίδες που πηδιώντουσαν με δικούς μας κ γυρνούσαν στη πατρίδα τους κ ζητούσαν αποζημίωση απτις ασφάλειες τους για βιασμό.

Senior Member
    Η κοπελα ανοιξε αυτο το θεμα...ανωνυμα και περιεγραψε..ακριβως ποια ηταν η εμπειρια της....
    δεν νομιζω οτι θα ειχε κανενα λογο....να πει ψεμματα..αλλα ακομα κι αν ηταν ετσι...οφειλουμε να σεβαστουμε και να απαντησουμε συμφωνα με τα δεδομενα που μας δινει ο θεματοθετης.....

απο την αλλη....με απαντησεις σαν τις δικες σου Κωνσταντινε.....που δειχνουν και το σκεπτικο και την θεση σου απεναντι σε εναν βιασμο.....δεν μου κανει εντυπωση....που καποιοι θα προχωρανε παντα σε παρομοιες πραξεις βιας...χωρις να φοβουνται οπως λες οτι θα καταστρεψουν την καριερα τους ή την ζωη τους...αφου παντα θα υπαρχουν ανθρωποι...που θα τους δικαιωνουν και θα τους πιστευουν κατω απο οποιες συνθηκες....

επισης μου εκανε εντυπωση οτι απο ολο το θεμα....και απο οσα σου απαντησε πολυ ευστοχα η Μαρινα...κρατησες μονο αυτα που εξυπηρετουν την δικη σου λογικη....και για τα αλλα ουδεν σχολιον....
    αυτα....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Και να συμπληρώσω ότι ακριβώς επειδη είναι άνθρωπος της show biz θεωρει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει χωρις συνέπειες εκμεταλλευομενος κατά κάποιο τρόπο την θέση του.
    Αν είχε προκαλέσει σάλο η θετοθετρια με το ζήτημα, θα μπορούσαμε να σκεφτουμε αυτά που λες...μιλάει όμως για το θέμα της ένα χρόνο μετά..δεν έχει κάνει καμια απολύτως κινηση και βλέπεις ότι αισθάνεται άσχημα για την μη αντιδραση και την αφέλεια της.
    Και να μην ξεχνάμε ότι είναι 20 χρονών μονο

Senior Member
    Μετά από κάθε άσχημη εμπειρία αναρωτιόμαστε για το δικό μας μερίδιο ευθύνης, ακόμα και σε περίπτωση βιασμού. Αυτό είναι ανθρώπινο. Δεν πρέπει όμως να μας οδηγήσει σε ενοχικές καταστάσεις. Οφείλουμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, να επανακαθορίσουμε τη στάση μας και να αφήσουμε πίσω μας το δυσάρεστο γεγονός.

Σουαν, αυτός ο βιασμός σε έχει καθορίσει σαν άτομο. Ενα χρόνο μετά εξακολουθείς να δυσκολεύεσαι να τον ξεπεράσεις. Το γεγονός οτι το συγκεκριμένο καθίκι το βλέπεις στην τηλεόραση, σίγουρα δε σε βοηθάει. Οφείλεις όμως στον εαυτό σου να καθαρίσεις από την αρνητική φόρτιση που κουβαλάς. Είναι ένα βαρύ φορτίο που δεν το αξίζεις. Η ζωή είναι μπροστά σου. Βγάλε τις σκιές από την οθόνη σου και προχώρησε με το κεφάλι ψηλά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. θες να πας πεις πως η κοπελα το ηθελε ε? το ηθελε βεβαια! οι αντρες θελουν να παρουν οτι θελουν με την βια και εκμεταλευονται της σωματικη τους διαπλαση, και φταιμε παντα εμεις! εμεις αξιζει οσα τραβαμε! φυσικα.....δεν φταινε ποτε αυτοι, εμεις! με τετοιο σκεπτικο πας στο σπιτι ενος τυπου που ξεκινησατε να κανετε παρεα, σ πιανει κ σ χωνει στον κωλο ενα λαμπατερ με την βια, αλλα δεν φταιει αυτος που ειναι ανωμαλαρα, φταις εσυ!

I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Προσπερνάω την Horribell απλα, το παίζω συνήγορος του διαβόλου γιατι απλά κάτι δεν μου αρέσει στην υπόθεση, μεθυσμένη, σπίτι 4άδα χαράματα, διάσημος, κλπ κλπ.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast