Χρειάζομαι Βοήθεια - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 43 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 635
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    Όπως είπα πιο πάνω όχι δεν είμαι ούτε χοντρούλα ούτε κοντούλα.
    Οι χοντρούλες και κοντούλες έχουν σχέση εγώ δεν έχω
    Η εξωτερική εμφάνιση, σίγουρα παίζει ρόλο, αλλά όχι τον πρώτο ρόλο. Κατά τη γνώμη μου, τον άλλον τον κερδίζεις με τη συμπεριφορά σου στο φινάλε.

Για να επιστρέψουμε στο θέμα σου, νομίζω ότι έχεις αγχωθεί πολύ, χωρίς λόγο. Δηλαδή, δεν είσαι μεγάλη για να πεις ότι υπάρχει τόσο σοβαρό πρόβλημα στο ότι δεν έχεις κάνει σεξ-σχέση.

Από ότι λες, είσαι όμορφη, άρα το κόλλημα δεν βρίσκεται σίγουρα στην εμφάνιση. Επειδή δεν σε ξέρω, δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη γνώμη για τον χαρακτήρα σου, μόνο κάτι ψιλά από αυτά που γράφεις.

Μόνο εσύ ξέρεις τι φταίει. Αν κοιτάξεις λίγο τις φίλες σου που έχουν σχέση, ίσως δεις πού διαφέρεις και αν θες, (αν το τονίζω), μπορείς να αλλάξεις μικροπτυχές του εαυτού σου. Πχ, να είσαι πιο κοινωνική, πιο δυναμική, να μην ντρέπεσαι, να κάνεις το πρώτο βήμα κλπ.

Από την άλλη, αν δεν έχεις βρει κάποιον να σε συνεπάρει, δεν χρειάζεται να κάνεις με το ζόρι σχέση μόνο για το σεξ, αν δεν το θέλεις.

Γενικά, μην αγχώνεσαι και άκου το ένστικτό σου. Οι φίλες σου τι λένε?

Banned
    Οι φίλες μου χεστήκανε...εκτός από μία δηλαδή που έχει και αυτή κάτι προβλήματα (θέλει κάποιον που δεν την θέλει εδώ και 4 χρόνια). Σώθηκα δηλαδή.
    Άσχετα που οι περισσότερες δεν είναι πραγματικές φίλες.
    Εδώ μία ''φίλη'' με την οποία έχω εκνευριστεί και έχω αρχίσει να ξεκόβω έκανε σαν τρελή μία φορά γιατί μην μιλήσω με κάποιον γιατί όπως μου είπε κοντεύοντας να με φάει :''ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ''.
    Και γυρνάω και της λέω :''αφού δεν σε θέλει''.
    Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μου αφού δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε το συγκεκριμένο άτομο...απλά ήθελα να φέρω ένα παράδειγμα.
    Και εν το μεταξύ η συγκεκριμένη κοπέλα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είχε πει πως θα έκανε σχέση με ένα άλλο παιδί...έκανε σαν τρελή για να μην μιλήσω καν με αυτόν που σας είπα...και τελικά τα έφτιαξε με έναν τρίτο.
    Με λίγα λόγια δεν θέλει να με βλέπει ευτυχισμένη. Εκείνη έχει κάνει ήδη 2 σχέσεις και δεν θέλει να αφήσει και κανέναν και για καμία άλλη.
    Άσχετα που και σε σχέση όταν ήταν έβλεπε τον σερβιτόρο π.χ. και τον καλοκοίταζε.
    Ε για κάτσε δηλαδή...αν είναι δυνατόν. Και όταν έκανε την πρώτη της σχέση με ζήλευε επειδή το αγόρι της αρχικά είχε κάνει κίνηση προς εμένα....μα καταρχήν αν τον ήθελα δεν θα τον απέρριπτα. Με τι σχετικό ζήλευε και έκανε σαν τρελή μετά;
    Τώρα έχει άλλη σχέση και ένα σας λέω: πριν από λίγες μέρες συναντηθήκαμε γιατί μου ζήτησε κάτι σημειώσεις και άφησε το αγόρι της στην γωνία...ούτε να με χαιρετήσει δεν τον άφησε....
    Και κάτι άλλες φίλες που έχω ούτε που μου δίνουν σημασία γιατί είναι μες στην ευτυχία και δεν βλέπουν τπτ πέρα από τον εαυτό τους. Και μετά είμαι εγώ η εγωίστρια..

Banned
    Εδώ δεν έχω κάνει ούτε μία σχέση και με φοβούνται και από πάνω.
    Να πω ότι ήμουν καμία έμπειρη και καπάτσα να το καταλάβω.
    Άσχετα που δεν είναι του χαρακτήρα μου αυτά...

Banned
    Γιατι δεν αλλαζεις κυκλο τοτε , εισαι μικρη ακομα και δεν θα σου ειναι δυσκολο να αλλαξεις τον κυκλο σου

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Γιατι δεν αλλαζεις κυκλο τοτε , εισαι μικρη ακομα και δεν θα σου ειναι δυσκολο να αλλαξεις τον κυκλο σου
    Μου είναι δύσκολο. Που θα κάνω νέο κύκλο; Στη σχολή οι παρέες έχουν ήδη σχηματιστεί.
    Και πού αλλού να βρω άτομα της ηλικίας μου που ταιριάξουμε κιόλας;

Banned
    Να χωθεις και εσυ με τροπο σε μια αλλη παρεα

Banned
    Να χωθεις και εσυ με τροπο σε μια αλλη παρεα
    Ε δεν είναι τόσο εύκολο αυτό.
    Άσχετα που η πιο ''μεγάλη'' παρέα του έτους έχει όλους τους κουτσομπόληδες.
    Υποτίθεται είναι όλοι μαζί φίλοι και θάβει ο ένας τον άλλον.
    Και ένα άλλο θέμα είναι πώς όλοι σχεδόν εκεί μέσα είναι ματσο...πώς να ταιριάξω; Και δεν το λέω κυρίως με την έννοια ότι είμαστε διαφορετική κόσμοι.
    Και πρακτικά να το δούμε αυτοί βγαίνουν μαζί και πηγαίνουν σε κλαμπ και τέτοια...εγώ εκτός του γεγονότος ότι είμαι άφραγκη, δεν μου αρέσουν και αυτά.

Banned
    Ναι αλλα θα πρεπει να βρεις μια μεση λυση .... Καπου θα πρεπει να κανεις και εσυ λιγο πισω .... Δεν ειναι κακο να κανεις και αυτο που και που

Banned
    Ναι αλλα θα πρεπει να βρεις μια μεση λυση .... Καπου θα πρεπει να κανεις και εσυ λιγο πισω .... Δεν ειναι κακο να κανεις και αυτο που και που
    Ναι αλλά θα πρέπει να ταιριάζουμε. Και στο κλαμπ να πάω δεν θα με κάνει άλλο άνθρωπο.
    Και το ουσιαστικό θέμα δεν είναι ούτε το κλαμπ,ούτε το χρήμα.
    Απλά δεν ταιριάζουμε.
    Και δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι φίλοι που σε κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη σου.

Banned
    Ρε παιδακι μου , βρισκεσαι σε μια σχολη ετσι? δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν μονο 2 παρεες .....Σιγουρα θα υπαρχουν ατομα που ταιριαζουν στο δικο σου προφιλ...

Banned
    Ρε παιδακι μου , βρισκεσαι σε μια σχολη ετσι? δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν μονο 2 παρεες .....Σιγουρα θα υπαρχουν ατομα που ταιριαζουν στο δικο σου προφιλ...
    Ναι υπάρχουν και είναι η παρέα μου. Άμα ήταν έτσι θα ήμουν εξαρχής με άλλη παρέα.

Banned
    Ναι αλλα εσυ λες πως η παρεα σου δεν ειναι καταλληλη για σενα ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Only View Post
    Βρε Εμμανουελα μου 20 εισαι δε σε πηραν ακομα τα χρονια!!!Εχεις μελλον μπροστα σου!Μη τα παρατας!Ενας σημεντικος παραγοντας στο αν θα βρεις αγορι η οχι ειναι η αυτοπεποιθηση σου!Εγω δεν πιστευω οτι δεν μπορεις να βρεις!Απλα πιστευω οτι το καλο πραγμα αργει!Μπορει να εχεις γνωρισει ηδη καποιον που να νιωθει ερωτευμενος μαζι σου κι εσυ να μη το καταλαβαινεις ;) Προσωπικη μου αποψη μην απελπιζεσαι!Που θα παει για ολους υπαρχει καποιος! ;)
    εμμανουελα σκεφτομουν ποσο ωραιο και σωστο ειναι αυτο το μηνυματακι που σου εγραψε αυτο το κοριτσακι.
    αυτη την στιγμη εισαι σε εναν φαυλο κυκλο δυσαρεσκειας-απελπισιας-παραιτησης, νοιωθεις δυστυχισμενη και μπορει απ την δυστυχια να μην βλεπεις καλα γυρω σου, απλα να κοιτας.
    μπορει να υπαρχουν ενδιαφεροντες ανδρες που σε ποθουν και δεν εισαι σε θεση να το δεις γιατι εχεις πεισθει οτι εχεις αποτυχει ηδη.
    η μονη λυση που βλεπω ειναι να χαλαρωσεις, αλλα παραλληλα να κοψεις τα τοξικα ατομα απ την ζωη σου και να βρεις ευεργετικα.
    αν οι φιλες ειναι "φιλες", να βρεις σωστα ατομα. δεν μπoρεις να διορθωσεις κανεναν.
    μονο επιλογες μπορεις να κανεις που να αποκλειουν απο το περιβαλλον σου οσους σε χαλανε.
    πατα και μερικα delete, μονο καλο θα σου κανει ;)

Banned
    Ναι αλλα εσυ λες πως η παρεα σου δεν ειναι καταλληλη για σενα ....
    οι περισσότερες γυναίκες έτσι κάνουν...είναι συχνό φαινόμενο να ζηλεύουν.
    Δεν λέω βέβαια πως όλες οι γυναίκες ζηλεύουν η μία την άλλη, αλλά πολύ συχνά αυτό γίνεται.
    Απλά με ρώτησες τι λένε οι φίλες μου και σου απάντησα.
    Δεν νομίζω όμως πως και σε άλλη παρέα αν μπω(οποιαδήποτε και αν είναι αυτή) τα πράγματα θα είναι καλύτερα και πως οι καινούργιες μου φίλες δηλαδή θα με νοιάζονται περισσότερο. Ο κάθε ένας έχει τη ζωή του και δυστυχώς δεν νοιάζεται για τον άλλον.

Banned
    Δεν ειμαι γυναικα και δε μπορω να γνωριζω το τι μπορει να σκεφτεται η οποιαδηποτε .... Τωρα απο εκει και περα νομιζω πως ειναι και θεμα επιλογων με ποια ατομα θελεις να εχεις παρε δωσε

Page 18 of 43 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast