Χρειάζομαι Βοήθεια - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 43 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 436 to 450 of 635
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    Ναι εντάξει να προσπαθήσω να δείξω ενδιαφέρον σε κάποιον που ενδιαφέρεται αρκεί να ενδιαφέρεται πραγματικά. Και όχι επειδή δεν έχει άλλη σχέση εκείνη την περίοδο ή επειδή βαρέθηκε την κοπέλα του ή επειδή απλά είπε ας πάω να την πέσω αυτήν την κοπέλα γιατί π.χ. μου φαίνεται όμορφη ή οτιδήποτε παρόμοιο.
    μαναρι μου...πως μπορει να ξερεις εσυ τι σκεφτεται ο αλλος.....αλλωστε πρεπει να ξερεις οτι πολλοι μεγαλοι ερωτες ξεκινανε ετσι....
    ολοι σε καποια μεταβατικη φαση βρισκονται οταν γνωριζουν εναν καινουργιο ανθρωπο.....
    το πρωτο βημα ειναι να σε θελει γιατι εισαι ωραια κοπελα...το δευτερο γιατι του κανεις σαν ανθρωπος...και πριν το καταλαβεις...ερωτας!!!!
    ποιος θα αφησει τοσο απροστατευτο τον εαυτο του....δες το και πρακτικα....να ερωτευτει τρελλα μια κοπελα που δεν εχει ακομα γνωρισει....

για σκεψου καλυτερα...αγορια απο το περιβαλλον σου....και σιγουρα θα βρεις κατι.....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Εισαι λοιπον ενα ρομαντικο πλασμα.......
    και η μεχρι τωρα εκπαιδευση σου στο ερωτα ηταν κατω απο ρομαντικες συνθηκες....με πολυ αποτομο και σκληρο τελος δυστυχως.....

αντιλαμβανεσε ομως πως δεν ζεις καθολου σε εναν ρομαντικο κοσμο;οτι ζεις σε ενα κοσμο με πολυ πιο γρηγορους και πρακτικους ρυθμους απο τους δικους σου;
    Να ρωτήσω κάτι εσένα Φλου.
    Θεωρείς λοιπόν ότι ευθύνομαι εγώ δλδ που δεν έχω σχέση; Γιατί εγώ τι μπορώ να κάνω...να γίνω αναίσθητη και επιφανειακή ώστε να ταιριάζω με την πλειοψηφία και να μπορώ και εγώ να βρω κάτι; Και ακόμα και αυτό να κάνω δεν πρόκειται να βρω κάτι π θα με καλύπτει...

Senior Member
    Μην αρπάζεσαι με τους συνφορουμίτες συνέχεια.

Αυτό που σου λένε όλοιιιιιιι να κάνεις είναι καταρχάς μία αυτοκριτική και δεύτερον να δώσεις ευκαιρίες σε ανθρώπους, ώστε να σου αποδείξουν ότι αξίζουν.

Κεραυνοβόλοι έρωτες, και υποσχέσεις αιώνιας αγάπης εκ των προτέρων δεν γίνονται πουθενά. Μόνο στα έργα και στις διαφημίσεις.

Άνοιξε λοιπόν τους ορίζοντές σου και ζήσε στην πραγματική ζωή.

Senior Member
    Να ρωτήσω κάτι εσένα Φλου.
    Θεωρείς λοιπόν ότι ευθύνομαι εγώ δλδ που δεν έχω σχέση; Γιατί εγώ τι μπορώ να κάνω...να γίνω αναίσθητη και επιφανειακή ώστε να ταιριάζω με την πλειοψηφία και να μπορώ και εγώ να βρω κάτι; Και ακόμα και αυτό να κάνω δεν πρόκειται να βρω κάτι π θα με καλύπτει...
    δεν ισχυει το ευθυνομαι.....
    κανεις λειτουργει συμφωνα με τα συναισθηματα του και τον εσωτερικο του κοσμο.....
    το θεμα δεν ειναι αν ευθυνεσε...αλλα να ξεκαθαρισεις τα πραγματα και να τα δεις πιο ρεαλιστικα.....

αν ψαχνεις εξαρχης να δεις το μεγαλο ερωτα στα ματια καποιου χωρις εσυ...να εχεις κανει τιποτα γιαυτο....το βλεπεις λαθος....
    αλλωστε....ειναι λιγο νωρις για να προδικαζεις τι θα σου συμβει και τι οχι...μη ξεχνας οτι μεσα σε σχετικα μικρο χρονικο διαστημα....ασχετα απο την εκβαση...σου δοθηκαν δυο ευκαιριες να νιωσεις κατι παραπανω.....

Banned
    μαναρι μου...πως μπορει να ξερεις εσυ τι σκεφτεται ο αλλος.....αλλωστε πρεπει να ξερεις οτι πολλοι μεγαλοι ερωτες ξεκινανε ετσι....
    ολοι σε καποια μεταβατικη φαση βρισκονται οταν γνωριζουν εναν καινουργιο ανθρωπο.....
    Ναι θα μπορούσε να συνέβαινε και σταδιακά αυτό εννοείται. Με τον πρώτο που ανέφερα έτσι συνέβει. Βέβαια εγώ δεν είχα καταλάβει εξαρχήν ότι με θέλει (αλλά τότε ήμουν και πολύ μικρή και δεν είχα φλερτάρει ποτέ και για αυτό μάλλον δεν το είχα πάρει χαμπάρι).
    Και εκείνος σταδιακά με κέρδισε. Αλλά δεν ήρθε κατευθείαν να μου την πέσει.
    Όποτε έγινε χωρίς καν να το καταλάβω ενώ ουσιαστικά αυτός προσπαθούσε καιρό.

Banned
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Μην αρπάζεσαι με τους συνφορουμίτες συνέχεια.

Αυτό που σου λένε όλοιιιιιιι να κάνεις είναι καταρχάς μία αυτοκριτική και δεύτερον να δώσεις ευκαιρίες σε ανθρώπους, ώστε να σου αποδείξουν ότι αξίζουν.

Κεραυνοβόλοι έρωτες, και υποσχέσεις αιώνιας αγάπης εκ των προτέρων δεν γίνονται πουθενά. Μόνο στα έργα και στις διαφημίσεις.

Άνοιξε λοιπόν τους ορίζοντές σου και ζήσε στην πραγματική ζωή.
    Συγνώμη αλλά δεν συνεννοούμαστε ...νομίζω πως η Φλου με έχει καταλάβει...έχουμε μια πολύ ωραία συζήτηση. Μην μας την χαλάς.

Senior Member
    Συγνώμη αλλά δεν συνεννοούμαστε ...νομίζω πως η Φλου με έχει καταλάβει...έχουμε μια πολύ ωραία συζήτηση. Μην μας την χαλάς.
    Εμμανουελα...ουσιαστικα η κουξου....σου λεει ακριβως τα ιδια πραγματα......

Banned
    Φλου μου γράφει το εξής :Κεραυνοβόλοι έρωτες, και υποσχέσεις αιώνιας αγάπης εκ των προτέρων δεν γίνονται πουθενά. Μόνο στα έργα και στις διαφημίσεις.''
    Ενώ εγώ έχω ήδη πει πως μου έχει συμβεί 2 φορές. Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να συννενοηθώ μαζί της. Και ούτε και με εσένα μάλλον αφού συμφωνείς.

Senior Member
    Φλου μου γράφει το εξής :Κεραυνοβόλοι έρωτες, και υποσχέσεις αιώνιας αγάπης εκ των προτέρων δεν γίνονται πουθενά. Μόνο στα έργα και στις διαφημίσεις.''
    Ενώ εγώ έχω ήδη πει πως μου έχει συμβεί 2 φορές. Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να συννενοηθώ μαζί της. Και ούτε και με εσένα μάλλον αφού συμφωνείς.
    δεν ξερω...οτι νομιζεις....αν το καταλαβαινεις ετσι....
    ειπε παντως μια γενικη αληθεια.....
    ειδικα για σενα προφανως εννοουσε αυτο που ειπαμε και πριν...οτι δεν γινεται εξαρχης να υπαρχουν εντονα συναισθηματα.....

Banned
    Ναι θα μπορούσε να συνέβαινε και σταδιακά αυτό εννοείται. Με τον πρώτο που ανέφερα έτσι συνέβει. Βέβαια εγώ δεν είχα καταλάβει εξαρχήν ότι με θέλει (αλλά τότε ήμουν και πολύ μικρή και δεν είχα φλερτάρει ποτέ και για αυτό μάλλον δεν το είχα πάρει χαμπάρι).
    Και εκείνος σταδιακά με κέρδισε. Αλλά δεν ήρθε κατευθείαν να μου την πέσει.
    Όποτε έγινε χωρίς καν να το καταλάβω ενώ ουσιαστικά αυτός προσπαθούσε καιρό.
    Απάντησα εδώ πριν

Senior Member
    Απάντησα εδώ πριν
    σε αυτο που απαντησες λοιπον......αρα αυτο που θα σε εκανε να ανοιχτεις ειναι να σε πλησιασει καποιος με παρομοιο τροπο?

Banned
    σε αυτο που απαντησες λοιπον......αρα αυτο που θα σε εκανε να ανοιχτεις ειναι να σε πλησιασει καποιος με παρομοιο τροπο?
    Ναι και έτσι...δεν εννοώ μόνο έτσι αλλά και έτσι καλά θα ήταν.

Senior Member
    Ναι και έτσι...δεν εννοώ μόνο έτσι αλλά και έτσι καλά θα ήταν.
    ναι...ωραια ειναι ετσι μεν...αλλα κι απο την αλλη ..ειδες πως δεν σου βγηκε σε καλο....
    καποιος αλλος σε διαλεξε...σε εφερε με τροπο εκει που ηθελε...και ουσιαστικα δεν σου αφησε και πολλα περιθωρια...να δεις καθαρα τι ανθρωπος ηταν που σε διαφορετικη περιπτωση μπορει και να το ειχες αντιληφθει..αμεσως...ή τουλαχιστον ευκολα....

δεν ειναι καλυτερο να διαλεξεις εσυ αυτη την φορα...?

Banned
    ναι...ωραια ειναι ετσι μεν...αλλα κι απο την αλλη ..ειδες πως δεν σου βγηκε σε καλο....
    καποιος αλλος σε διαλεξε...σε εφερε με τροπο εκει που ηθελε...και ουσιαστικα δεν σου αφησε και πολλα περιθωρια...να δεις καθαρα τι ανθρωπος ηταν που σε διαφορετικη περιπτωση μπορει και να το ειχες αντιληφθει..αμεσως...ή τουλαχιστον ευκολα....

δεν ειναι καλυτερο να διαλεξεις εσυ αυτη την φορα...?
    Ναι αλλά εγώ θέλω να μου τραβήξει ο άλλος το ενδιαφέρον και έτσι θα ασχοληθώ και εγώ μετά. Άμα δεν έχει κάτι ο άλλος που να σε έλκει να ασχοληθείς πως να ασχοληθείς;

Senior Member
    Ναι αλλά εγώ θέλω να μου τραβήξει ο άλλος το ενδιαφέρον και έτσι θα ασχοληθώ και εγώ μετά. Άμα δεν έχει κάτι ο άλλος που να σε έλκει να ασχοληθείς πως να ασχοληθείς;
    ναι....φυσικο ειναι αυτο....αλλα αμα δεν τον γνωρισεις τον αλλον κιολας πως θα καταλαβεις αν εχει στοιχεια που σε ελκυουν?
    να τον γνωρισεις τουλαχιστον πηγαινοντας απλα για εναν καφε μαζι του...τιποτα περισσοτερο...

γιατι απο οτι εχω καταλαβει....τα στοιχεια που ελκυουν εσενα ειναι περισσοτερο στοιχεια χαρακτηρα και προσωπικοτητας.....την οποια ομως δεν μπορεις να ξερεις ακριβως αν δεν τον ζησεις τον αλλον εστω και λιγο απο πιο κοντα.....

Page 30 of 43 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast