Χρειάζομαι Βοήθεια - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 43 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 635
    Banned
    Σίγουρα αναγνωρίζω πως δεν είναι πραγματική φίλη...αλλά ξεφύγαμε από το θέμα. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    Σίγουρα αναγνωρίζω πως δεν είναι πραγματική φίλη...αλλά ξεφύγαμε από το θέμα. :)
    οχι, δεν ξεφυγαμε καθολου.
    το υποστηρικτικο σου περιβαλλον, αν ειναι ανυπαρκτο, εχει απολυτη σχεση με το θεμα σου...

Banned
    Ναι αλλά είναι το περιτύλιγμα όχι η ουσία...

Senior Member
    Ναι αλλά είναι το περιτύλιγμα όχι η ουσία...
    η ουσια ειναι οτι δεν σου αρεσει η ζωη σου εμανουελλα.
    αν ειχες και μερικους πραγματικους φιλους, να εισαι βεβαιη οτι θα σου αρεσε πολυ περισσοτερο

Banned
    Δεν είναι το πρόβλημα το ότι δεν έχω αληθινούς φίλους....το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω τίποτα απολύτως.

Banned
    Και έχω μία αληθινή φίλη η οποία με νοιάζεται αλλά έχει και εκείνη προβλήματα. Εδώ δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό της πώς θα βοηθήσει εμένα;

Banned
    Επομένως Remedy έχω μια αληθινή φίλη και όμως αυτό δεν κάνει τη ζωή μου καλύτερη ούτε ομορφότερη.
    Και περισσότερους φίλους να είχα σε τι θα με βοηθούσε; Μάλλον θα με έκανε χειρότερα και θα με έριχνε σε χειρότερη κατάθλιψη. Όλοι είναι μια χαρά και εγώ είμαι χάλια...
    Ακόμα και το κάθαρμα (αυτός που είχα αναφέρει) έχει την κοπέλα του, περνάει μια χαρά, το καλοκαίρι γύρισε όλα τα νησιά.
    Και πραγματικά απορώ ποια η δικαιοσύνη σε αυτόν τον κόσμο;
    Αυτός που είναι ένας παλιάνθρωπος καλοπερνάει και εγώ που δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν να είμαι μόνη και χάλια.
    Και αυτό ισχύει γενικά. Όλος ο κόσμος έχει σχέση. Τι είναι δηλαδή αυτό που έχουν όλοι οι άλλοι και δεν έχω εγώ;
    Last edited by Εμμανουέλα1; 27-09-2012 at 17:46.

Senior Member
    Επομένως Remedy έχω μια αληθινή φίλη και όμως αυτό δεν κάνει τη ζωή μου καλύτερη ούτε ομορφότερη.
    Και περισσότερους φίλους να είχα σε τι θα με βοηθούσε; Μάλλον θα με έκανε χειρότερα και θα με έριχνε σε χειρότερη κατάθλιψη. Όλοι είναι μια χαρά και εγώ είμαι χάλια...
    Ακόμα και το κάθαρμα (αυτός που είχα αναφέρει) έχει την κοπέλα του, περνάει μια χαρά, το καλοκαίρι γύρισε όλα τα νησιά.
    Και πραγματικά απορώ ποια η δικαιοσύνη σε αυτόν τον κόσμο;
    Αυτός που είναι ένας παλιάνθρωπος καλοπερνάει και εγώ που δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν να είμαι μόνη και χάλια.
    Και αυτό ισχύει γενικά. Όλος ο κόσμος έχει σχέση. Τι είναι δηλαδή αυτό που έχουν όλοι οι άλλοι και δεν έχω εγώ;
    ναι, ειδα ομως παραπανω, οτι την φιλη αυτη την θεωρεις "παροπλισμενη", επειδη εχει τον καημο της με καποιον που δεν την θελει.
    και τι μαυτο δηλαδη? δεν υπαρχει επικοινωνια, στηριξη, εξοδοι, χιουμορ, μοιρασμα, επειδη εχει συναισθηματικα προβληματα? εσυ την βοηθας με το προβλημα της? αυτη συζηταει μαζι σου το δικο σου? αυτο ειναι φιλια. αλοιμονο αν μας βοηθυσαν οι φιλοι μονο οταν τα ειχαν ολα λυμμενα.
    κανεις δεν τα εχει ΟΛΑ λυμμενα, btw.
    αν λοιπον με αυτην την φιλη ολα αυτα που ανεφερα πανε μια χαρα, και ειχες 2-3 ακομα τετοιους φιλους που να εμπιστευεσαι πραγματικα, οχι φιλους να κανετε κοντρες ποσους γκομενους θα βγαλετε, να ξερεις οτι θα ενοιωθες πολυ καλυτερα ακομα και χωρις συντροφο , μορφωμενη κοπελα εισαι, θα εχεις σιγουρα πολλα ενδιαφεροντα, με αυτα και τους φιλους και τις μελετες σου, θα περνουσες μια χαρα και στην πορεια θα βρισκοταν και ο συντροφος χωρις καν να το καταλαβεις.

οσο για τα υπολοιπα που αναφερεις, περι του "καθαρματος", τωρα φτανουμε καπου.
    το ειχα πει και σε ενα αγορι της ηλικιας σου εδω, οτι οταν μια τοσο αρνητικη εμπειρια ειναι η πρωτη μας, ειναι πολυ φυσικο να κουμπωνομαστε και να απογοητευομαστε και να νοιωθουμε οτι ολη η ζωη μας θα κυλησει σαν να μας εχει φτυσει ο θεος.
    ενα αβγαλτο κοριτσι οπως νομιζω οτι εισαι εσυ κι οπως ημουν κι εγω στην ηλικια σου, δεν εχει μετρο συγκρισης στις σχεσεις. μια κοπελα που εχει κανει 3-5 σχεσεις, ξερει, οτι βρεθει κι ενας μαλακας, αλλα θα βρεθει και καλος και οτι δεν φταιμε εμεις για τους μαλακες που κυκλοφορουν, απλα παμε παρακατω .
    νομιζω οτι η εμπειρια αυτη σε εχει κολλησει στον τοιχο και εχεις πεσει σε εναν φαυλο κυκλο απογοητευσης. ελπιζω να βγεις μονη σου. αν δεν μπορεις ομως, ζητα βοηθεια απο θεραπευτη. απεφυγε τα φαρμακα που ζητας ομως, οσο ειναι εφικτο. καντο να δουλεψει με κουβεντα. αν θες προτασεις για θεραπευτη, απευθυνσου στον αντμιν. αν εχεις θεμα με τα χρηματα, συμβουλεψου ενα θρεντ που υπαρχει για δωρεαν βοηθεια..
    πολλες ευχες.

Banned
    Δεν κοντραρίζομαι με καμία για το πόσους γκόμενους έχει η κάθε μια.
    Και ναι προσπαθώ να βοηθήσω αυτή την φίλη μου στο πρόβλημα της όσο μπορώ...και εκείνη προσπαθεί να με βοηθήσει.
    Αλλά εδώ δεν μπορεί να συμβουλέψει τον εαυτό της σωστά...πώς γίνεται να συμβουλέψει εμένα. Το προσπαθεί κάνοντας αυτό που λένε ''μου χρυσώνει το χάπι''.

Senior Member
    Δεν κοντραρίζομαι με καμία για το πόσους γκόμενους έχει η κάθε μια.
    Και ναι προσπαθώ να βοηθήσω αυτή την φίλη μου στο πρόβλημα της όσο μπορώ...και εκείνη προσπαθεί να με βοηθήσει.
    Αλλά εδώ δεν μπορεί να συμβουλέψει τον εαυτό της σωστά...πώς γίνεται να συμβουλέψει εμένα. Το προσπαθεί κάνοντας αυτό που λένε ''μου χρυσώνει το χάπι''.
    δεν ειπα οτι κοντραριζεσαι εμανουελλα..... σχημα λογου ηταν για να αναφερθω στις λυκοφιλιες που μας περιεγραφες στα προηγουμενα. εννοουσα οτι οταν αναλωνεσαι σε εικονικες φιλιες, φθειρεσαι αντι να βοηθιεσαι. βρες κι αλλους αληθινους φιλους.
    εγω οπως σε βλεπω ετσι, στην μαυριλα και στην απογοητευση, αμφιβαλλω πολυ για το οτι σου χρυσωνει το χαπι. πιστευω οτι μπορει να στα λεει πολυ καλα και ρεαλιστικα και δεν μπορεις να το δεις ,οπως δεν βλεπεις και οσα αισιοδοξα σου λεμε εμεις, γιατι εχεις αγκιστρωθει σαυτη την απαισιοδοξια.

Banned
    Δεν είμαι παράλογη...δεν θέλω να φτάσω 25 και 30 χρονών και να έχω ακόμη το ίδιο πρόβλημα.
    Είναι λογικά τα όσα λέω.
    Όσο περνάνε τα χρόνια δυσκολεύουν τα πράγματα και αργότερα θα είναι σχεδόν ανέφικτο να κάνω σχέση.

Senior Member
    Ποιο ειναι το προβλημα?Για να καταλαβω... 20 εισαι...

Banned
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    Ποιο ειναι το προβλημα?Για να καταλαβω... 20 εισαι...
    Σε τόσα ποστ το πρόβλημα αναλύω.
    Θα περάσουν τα χρόνια και θα μείνω για πάντα μόνη.
    Θέλω να κάνω σχέση...αυτό είναι το πρόβλημα.

Senior Member
    Εγω το μονο που καταλαβα( επειδη διαβασα τις πρωτες 5 σελιδες) ειναι οτι σ δινουν καποιες απαντησεις και εσυ προσπαθεις να τους την πεις και απο πανω! ΑΡΑΞΕ 20 εισαι...

Banned
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    Εγω το μονο που καταλαβα( επειδη διαβασα τις πρωτες 5 σελιδες) ειναι οτι σ δινουν καποιες απαντησεις και εσυ προσπαθεις να τους την πεις και απο πανω! ΑΡΑΞΕ 20 εισαι...
    Δεν προσπαθώ να την πω σε κανέναν και δεν την είπα σε κανέναν.
    Ναι 20 είμαι..το είπα στο 1ο ποστ.
    Και αυτά που ειπώθηκαν απλά δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν, γιατί να έχω χιλιοσκεφτεί και μόνη μου.
    Ευχαριστώ φυσικά όλα τα μέλη για την καλή τους διάθεση.

Page 20 of 43 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast