Results 406 to 420 of 635
Thread: Χρειάζομαι Βοήθεια
-
29-09-2012, 12:59 #406
Εμμανουέλα μπηκες στο φορουμ οχι επειδη ήλπιζες οτι κάποιος θα σε βοηθήσει αλλά σύμφωνά με τον τρόπο σκέψης σου να πεις ότι τα δοκίμασες όλα και δεν υπάρχει διέξοδος στο πρόβλημα σου.
Υπάρχουν πολλά άτομα εδώ μέσα που έχουν γράψει κάτι παρόμοιο με το δικο σου, ό τρόπος που το εκφράζουν και σαφώς το βιώνουν, είναι τελειως διαφορετικος, ακομα και αν είναι ακραίος. Μιλάνε..προσπαθούν να βγάλουν αυτο που αισθάνονται. Εσύ είσαι περιχαρακωμένη και γίνεσαι προκλητική κορίτσι μου για αυτό και προκάλεσες αντιδράσεις.(ίσως κάποιες τραβηγμένες) Στο είπα και απο την αρχή όταν σου έγραψα παρόλο που με ξεπέταξες , οτι δεν έχω σκοπό να στην πω . Έχω παιδί στην ηλικία σου και νιώθω τρυφερότητα για τους νέους ανθρώπους και τα προβλήματα τους.
Άρα νομίζω το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις ν' ακους και να μην φερεσαι σαν κακομαθημένο παιδί. Και αυτο σου το λέω με συμπάθεια οποτε έχε τον νου σου πως θα αντιδράσεις.
Η φλου σου έκανε κάποιες ερωτήσεις για κάποιο συγκεκριμένο λογο. Μάθε να βγάζεις αυτά που νιώθεις, μάθε να παρατηρεις τον εαυτο σου, τις αντιδράσεις σου.
Για να κάνεις σχέση και απο ότι καταλαβαίνω θελεις μια σχέση ουσίας, πρέπει να είσαι σε θέση να ξέρεις τι μπορεις να δώσεις σ' αυτήν.
ΔΕς τι λες. Λες θέλω σχέση , αλλά δεν μπορεις στο ελάχιστο να την προσδιορίσεις . Τι πιστεύεις ότι αυτό θα σου δώσει, νομίζεις ότι μια σχέση θα καλύψει τα κενά , την μοναξια, θα σε επιβεβαιώσει?
Θα περιμενα περισσοτερο να πεις ότι έχω την ανάγκη να ερωτευτώ για να νιώσω όμορφα, να βιώσω την γλύκα αυτου του αισθήματος, θέλω να με ερωτευτουν για να νιώσω σημαντική, οτι πραγματικά αξίζω..
Να βρω έναν άνθρωπο να μ΄αγαπάει και να τον αγαπάω.
Σου ειπα και στα πρωτα μυνήματα μου ότι αν δεν χαλαρώσεις και δεν ψάξεις κάποια πράγματα μέσα σου θα εγκλωβιζεσαι ολοενα και πιο πολυ σ' αυτο το θέλω και αυτο θα σε ρίχνει ακομα πιο πολυ.
Μ' αυτο το επιμονο θέλω, το μονο που κάνεις είναι να πιεζεις τα πάντα προς την αντιθετη πλευρά απ' αυτήν που θέλεις.
Αν θες έχε στο νου σου αυτά. Και επειδη η φλου ξεκίνησε να σε ρωτάει κάποια πράγματα (πιστεψε με , ουσίας) αν θες άσε με και μένα να συνεχίσω όσο μπορω χωρις σχόλια, στο ίδιο μοτιβο, μηπως κατανοησουμε και εμεις και εσυ κάποια πράγματα.
Αν θελεις πες μας κάποια πράγματα για την οικογένεια σου και κατά ποσο αυτή σε στηρίζει.Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
- 29-09-2012, 13:29 #407
Συγνώμη δεν μπορώ να σας καταλάβω...όντως η Φλου με ρώτησε ορισμένα πράγματα και όντως της απάντησα.
Όταν λέτε πώς ακριβώς με στηρίζει η οικογένεια μου τι εννοείται; Δεν ρωτάω για να μην απαντήσω αλλά για να απαντήσω...
29-09-2012, 13:35 #408
Μας μιλησες για τους φιλους απο τη σχολη, ναι?
Οι γονεις σου βρε πουλάκι μου ειναι γενικώς κοντά σου?θα θεωρουσες την σχέση σου μ' αυτους (και με τα αδέρφια σου αν έχεις) καλές?Συζητας μαζι τους τα θεματα σου, σε ενθαρρυνουν στις αποφάσεις σου, ειναι υποστηρικτικοί?Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
29-09-2012, 13:44 #409
29-09-2012, 14:03 #410
Πολυ σημαντικο που η σχέση σου με την μητέρα σου είναι πολυ καλή. Θέλεις να μου πεις αν το έχεις συζητήσει μαζι της το θέμα σου και αν ναι, τι σου λεει σχετικά?
Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
29-09-2012, 14:05 #411
Αν μπορεις και θελεις φυσικα , μην απαντάς μονο με μια σειρά. Προσπάθησες να αναλύεις λιγο αυτά που γράφεις
Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
29-09-2012, 14:09 #412
Δεν έχω πει πως ψάχνω απεγνωσμένα σχέση, αλλά μέσα από συζητήσεις το έχει καταλάβει πιστεύω. Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας αλλά εγώ έχω τη ζωή μου και δεν θέλω να την εμπλέκω στα αισθηματικά μου γιατί μετά άμα βρω κανέναν άντε να την ξεμπλέξω. Και γενικά δεν θέλω να της δώσω το περιθώριο να ανακατεύεται πολύ γιατί αυτό μπορεί να με αγχώσει. Φανταστείτε να βγαίνω έξω και κάθε φορά π.χ. να περιμένει με το που θα γυρίσω νέα....που ποτέ δεν έχω κιόλας.
29-09-2012, 14:14 #413
εμμανουελα μου, με συγχωρεις αλλά πρέπει να φύγω, θα σου μιλήσω το συντομότερο δυνατο πάντως..μακαρι να μπορουσα τώρα..
Πάντως αν θελεις γράψε οσο και αν σου φαινεται ανουσιο και ανευ σημασιας, τι περιμένεις και τι αποζητάς απο μια σχέση, αυτά που σου λεγα παραπάνω δηλαδη. Και μην περιορίζεις την σκέψη και το συναισθημα σου όσο ειναι δυνατον, ξέρω ότι δεν είναι ευκολο μεσω διαδικτύου, αλλά κάνε μια μικρή προσπάθεια.Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
29-09-2012, 15:00 #414
Λοιπόν θα προσπαθήσω...
Θέλω να έχω μία σχέση με συναίσθημα αλλά να έχει και ενδιαφέρον και πάθος δηλαδή δεν θέλω να βαριέμαι κιόλας. Θέλω να ξέρω πως ο άλλος με θέλει και με νοιάζεται πραγματικά.
Και θέλω να έχω και την ελευθερία μου δηλαδή δεν θέλω να αλλάξω πολύ την καθημερινότητα μου. Έχω ένα πρόγραμμα στη ζωή μου και δεν θέλω να το χαλάσω.
Έχω π.χ. να διαβάσω, να πάω στη σχολή μου, να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει και θέλω να έχω και ώρα για τον εαυτό μου...να ηρεμώ και να είμαι και μόνη.
29-09-2012, 15:03 #415
Γεια σου Εμμανουελα....
κοιτα...καταλαβαινω πως στην ουσια αυτο που σε απασχολει δεν ειναι τι κανουν οι φιλες σου αλλα εσυ...
αλλα οι φιλες σου ομως ειναι ενα μικρο δειγμα γιατι το τι πραγματικα γινεται στον κοσμο..σε σχεση με τον ερωτα.....
και γιαυτο και μονο τις αναφερω...
βλεπεις η μια συμβιβαστηκε πρωτα με μια κατασταση και στην πορεια ερωτευτηκε...η αλλη συμβιβαστηκε απλα...το τελικο ζητουμενο βεβαια και για τις δυο...ηταν η σχεση....ακριβως οπως κι εσυ....
πιστευεις οτι γενικοτερα ειναι ευκολο λες...να ερωτευτει αληθινα ενας ανθρωπος?ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
29-09-2012, 15:12 #416
Δεν νομίζω πως είναι καθόλου εύκολο. Αλλά εγώ έχει τύχει να ερωτευτώ πάντως.
Και έτσι πως να συμβιβαστώ να είμαι με κάποιον που δεν θέλω ενώ μου έχουν τύχει πολύ ''καλύτερα'' πράγματα.
Και εκτός αυτού δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να είμαι με κάποιον που δεν θα ήμουν ερωτευμένη, είτε μου είχε συμβεί στο παρελθόν είτε όχι.
29-09-2012, 15:21 #417
αντιλαμβανεσε βεβαια ...οτι ζητας κατι που ειναι σχετικα δυσκολο...σε εναν κοσμο που ειναι βολεμενος με τις ευκολιες....
δυσκολο βεβαια ...αλλα οχι σπανιο....
σε εναν κοσμο που κανει ευκολα σχεσεις.....και που πιθανον αφορα πολλα απο τα ζευγαρακια που βλεπεις γυρω σου....εσυ περιμενεις να ερωτευτεις και να σε ερωτευτουν αμοιβαια.....δεν το κρινω σαν λαθος...απλα σου τονιζω οτι στο κομματι σχεση...εχεις διαλεξει τον δυσκολο δρομο......
θα σε ρωτησω κατι....και επειδη ειναι πολυ προσωπικο...αν θες το απαντας.....τι σκεφτεσε για το σεξ...δηλαδη πως το βλεπεις γενικοτερα...ειναι κατι που σε απασχολει;ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
29-09-2012, 15:43 #418
κοίτα σίγουρα υπάρχουν και τα ζευγαράκια που απλά βολεύονται, αλλά πέρα από τις φίλες μου που ανέφερα όπου και να πάω βλέπω τρελά ερωτευμένα ζευγάρια...της φίλες μου συγκεκριμένα δεν θα τις έλεγα τρελά ερωτευμένες, αλλά γενικά όλο ζευγαράκια πλύ ερωτευμένα βλέπω...ακόμα και στη σχολή και μάλιστα κάποια είναι και πάνω από 2 χρόνια μαζί.
Ναι το θέμα σεξ το σκέφτομαι αλλά μόνο μέσα σε μία σχέση ή μάλλον στην προδιαγαφή μιας σταθερής σχέσης.
Και βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει από τη στιγμή που τα φτιάχνεις με κάποιον, δηλαδή δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει ,αλλά το θέμα είναι να ξεκινάει με την προδιαγραφή να κρατήσει.
Έχω φίλη που πρώτη φορά έκανε σεξ με έναν άγνωστο...κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω και όχι τόσο γιατί είμαι συντηρητική αλλά για συναισθηματικούς λόγους.
29-09-2012, 15:57 #419
κοιτα Εμμανουελα....σιγουρα υπαρχουν και τα τρελλα ερωτευμενα ζευγαρακια....
παντα θα υπαρχουν....
αλλα ξερεις πολλες φορες αυτο που βλεπεις δεν εχει να κανει καθαρα με τον αληθινο εγκεφαλικο αλλα και σωματικο ερωτα....
λιγοι ανθρωποι...στο τελος ενος ερωτα....θα πουν ας πουμε...νιωθω σαν ζωντανος νεκρος...οπως ειπες εσυ....
ειναι τρελλα ερωτευμενοι σημερα....και με την ιδια ευκολια....τους τελειωνει και πανε παρακατω...δυστυχως αυτο ειναι μια αληθεια.....
απο οσο καταλαβαινω απο τα λογια σου....ο ερωτας για σενα ειναι κατι που πρωτα θελεις να το νιωσεις εγκεφαλικα .....
δηλαδη....απλη σωματικη ελξη...τιποτα περισσοτερο....δεν εχεις νιωσει για κανεναν?ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
29-09-2012, 15:59 #420
Εμμανουελα έχεις αρχισει να ξεκλειδώνεσαι και αυτό είναι πολυ καλο. Έχεις αρχίσει να μιλάς, έχεις αρχίσει ν' ακους.
Σκεψου μήπως και στην πραγματική ζωή έχεις έναν τοιχο γύρω σου και δεν αφήνεις εύκολα να σε πλησιάσουν ώστε να δοθούν ευκαιρίες να δημιουργηθεί κάτι.
Μήπως-και μην βιαστεις ν' απαντήσεις-μήπως είσαι καχύποπτη με τους άλλους , μήπως είσαι κριτική μαζί τους και αυτο το εισπράττουν?
Πολλές φορές χωρίς να το καταλαβαίνουμε διώχνουμε ανθρώπους και καταστάσεις από κοντά μας...Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ