Results 466 to 480 of 635
Thread: Χρειάζομαι Βοήθεια
-
29-09-2012, 18:49 #466
Και εννοείται πως όποιος με κυνηγάει δεν πάει να πει πως αναγκαστικά τον θέλω κιόλας. Μου έχει τύχει να με κυνηγάει κάποιος και εγώ να προσπαθώ να τον αποφύγω όπως ο διάολος το λιβάνι.
- 29-09-2012, 18:53 #467
29-09-2012, 18:59 #468
εσυ πριν δεν μου ειπες πως το μονο κριτηριο για να ερωτευτεις καποιον ειναι να σε θελει?εε...αυτο δεν ειναι κριτηριο...ειναι αναγκη να καλυψεις δικες σου ανασφαλειες....
και φυσικα πρεπει να βαλεις κριτηρια....οχι συγκεκριμμενα....σε εμφανιση κλπ
αλλα σε χαρακτηρα..και προσωπικοτητα....στοιχεια που εσυ θεωρεις αρετες για εναν ανθρωπο...και στοιχεια που σε απωθουν.....
και φυσικα ειναι πολυ καλο....να μην εχεις συγκεκριμμενο προτυπο αντρα στο μυαλο σου....αλλα να μπορεις να ξεκαθαρισεις κιολας μεσα σου....τι ειναι αυτο που σε τραβα....
οταν το ξεκαθαρισεις....ισως να βρεις πολλους ανθρωπους γυρω σου...που μπορει να διαθετουν καποια απο τα στοιχεια που βρισκεις θετικα....ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
29-09-2012, 19:03 #469
29-09-2012, 19:08 #470
Μα υπάρχουν στοιχεία που βρίσκω θετικά. Το μυαλό κάποιου, το να είναι έξυπνος, να με κανει να γελάω, να περνάω όμορφα μαζί του. Και το να έχει κάποιος όμορφη εμφάνιση καλό είναι και αυτό...γενικά να έχει ενδιαφέρον ή κάτι ''τρανταχτό'' το οποίο θα μου κάνει εντύπωση.
Σωστά...έχεις δίκιο κριτήρια είναι και αυτά που ανέφερα, απλά δεν μου αρκούν. Τι να το κάνω εγώ να είναι ο κύριος τέλειος; Το θέμα είναι και να ενδιαφέρεται και για εμένα.
Πώς θα μου κεντρίσει το ενδιαφέρον κάποιος που δεν με θέλει;
Πολύ άντρες είναι αυτοί που μπορεί να έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά που ανέφερα πως βρίσκω θετικά, αλλά τι είναι αυτό που θα κάνει κάποιον να με κερδίσει αφού όλοι παρόμοιοι θα ναι...;
29-09-2012, 19:19 #471
βρε κοριτσι μου....αυτο προσπαθω να σου εξηγησω εδω και αρκετη ωρα....
οτι απλα κανεις δεν θα σου δειξει αν σε θελει και ποσο σε θελει...αν δεν του δωσεις την ευκαιρια να σε γνωρισει....
ετσι λειτουργουν αυτα τα πραγματα ...με εξαιρεσεις παντα...πρωτα το φλερτ...η γνωριμια και μετα ολα τα αλλα....
λοιπον το οτι ξερεις πανω κατω τι θελεις απο εναν αντρα ειναι θετικο....μπες στην διαδικασια ....να γνωρισεις καποιον που απλα βρισκεις ενδιαφερον....και πληρει τις δικες σου προυποθεσεις...και να εισαι σιγουρη...οτι σχετικα συντομα θα καταλαβεις αν σε θελει ή οχι...
ετσι ομως με τα ματια..κι απο μακρια...ειναι δυσκολο...πιθανον να απορριπτεις κι ετσι...πολλες πιθανες περιπτωσεις..
οχι μονο γιατι εσυ μπορει να κρινεις λανθασμενα...αλλα και γιατι πολλες φορες και ο αλλος φοβαται να ανοιχτει ετσι ευκολα και να δειξει τα θελω του....
μην νομιζεις και οι αντρες πολλες φορες ειναι πολυ δειλοι σε κατι τετοια...και καμμια φορα απο ανασφαλεια και μονο...ενω μπορει να γουσταρουν πολυ μια κοπελα...φοβουνται να το δειξουν...ετσι χυμα απο την αρχη....ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
29-09-2012, 19:22 #472
Ειλικρινά δεν μπορώ να θέλω κάποιον που δεν με θέλει πάντως...
αλλά δεν πάει ν πει πως και όποιος με θέλει τον θέλω.
Αν και ο συγκεκριμένος που είπα πριν πως με κυνήγαγε δεν έκανε σαν τρελός. Απλά προσπαθούσε να βρει αφορμή να μ μιλήσει...δεν ήταν ερωτευμένος μαζί μου.
Δεν αισθανόταν αισθήματα για εμένα...απλά ήθελε μια σχέση και όποια έβλεπε προσπαθούσε να την προσεγγίσει μπας και κάνει σχέση.
Το ήξερα πως δεν με ήθελε πραγματικά.
Ενώ ο δεσμευμένος που λέγαμε και πριν είχε αισθήματα για εμένα και το ξέρω πολύ καλά.
Εχει περάσει τόσος πολύς καιρό και πιστέψτε με βλέπω καθαρά. Είχε συναισθήματα, απλά μάλλον δεν κράτησαν ή και δεν φρόντισα να κρατήσουν περισσότερο.
Πάντως αρχικά όντως με ήθελε σαν τρελός.
Και όταν λέω αρχικά εννοώ μάλλον αρχικά από τη στιγμή που εγώ το κατάλαβα.
Λογικά με το που με γνώρισε δεν θα είχε αισθήματα, αλλά από τη στιγμή που κατάλαβα ότι ενδιαφέρεται είχε όντως αισθήματα.Last edited by Εμμανουέλα1; 30-09-2012 at 07:31.
29-09-2012, 19:23 #473
emmanouela ,pera apo auto ,pisteueis pws exeis k kapoiou eidous psixiki as8eneia ?i oute kan ?
29-09-2012, 19:25 #474
Ναι αλλά εγώ δεν μπορώ να μπω σε μία τέτοια διαδικασία...Συγνώμη ξέρω πως σας κούρασα.
Δεν μπορώ να προσπαθήσω να κάνω αυτό που μου λες γιατί πολύ απλά δεν βρίσκω κανέναν ενδιαφέρον...τουλάχιστον δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.
Ειλικρινά δεν μου έχει τύχει ποτέ
29-09-2012, 19:26 #475
29-09-2012, 20:39 #476
Και να προσθέσω και κάτι άλλο (δεν ξέρω αν έχει αξία αλλά θα το πω).
Υπάρχουν στιγμές (το τονίζω στιγμές) στις οποίες πραγματικά νομίζω πως δεν υπάρχει περίπτωση να θέλω κάποιον και να μην με θέλει.
Δεν ξέρω ίσως ευθύνεται το γεγονός πως τις 2 φορές που ήθελα κάποιους με θέλανε και αυτοί και να μην είναι τπτ παραπάνω.
Και επίσης πως εντάξει δεν είναι απαραίτητο να με θελήσει ο άλλος πρώτα για να τον θελήσω και εγώ...μπορεί να γίνει και ταυτόχρονα.
30-09-2012, 07:37 #477
Και θέλω να μου εξάπτει ο άλλος το ενδιαφέρον.
Δεν ψάχνω ούτε για ρομαντισμούς ούτε για τπτ τέτοιο.
Και ο άνθρωπος αυτός ούτε ρομαντικός ήταν ούτε τπτ τέτοιο. Ήταν έξυπνος, γέλαγα απίστευτα και πέρναγα πάρα μα πάρα πολύ καλά.
Δεν μου πούλησε έρωτα του τύπου ''σ' αγαπάω'' ''είσαι η γυναίκα της ζωής μου'' και τέτοια καμία σχέση απολύτως.
Είχα καταλάβει πάρα πολύ καλά πως είχε αισθήματα για εμένα.
Εδώ προσπαθούσε να μου το παίζεις βαρύς και χαλαρός και να τα κρύψει...δηλαδή όχι μόνο δεν μου πούλαγε έρωτα αλλά προσπαθούσε να το κρύψει κιόλας.
30-09-2012, 08:52 #478
30-09-2012, 09:34 #479
Είναι σωστό μετά από κάποια σχετική εμπειρία να γίνουμε, τρόπος του λέγειν, ειδικοί και
γιατροί του εαυτού μας, αλλά μέχρι τότε, δεν μας βοηθάει το να κάνουμε μόνοι μας
διαγνώσεις κι ειδικά, αν έχουμε οδηγηθεί σ' αδιέξοδο, γιατί περισσότερο μπερδευόμαστε..
Εξάλλου σήμερα, κι από ήπια κατάθλιψη λόγω συνθηκών, υποφέρει σχεδόν όλος ο κόσμος!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
30-09-2012, 17:48 #480
Εχει κάποιος να πει κάτι σε όσα έγραψα;
Τώρα που δεν τρολάρω πια βλέπω δεν υπάρχει ενδιαφέρον ε;