Χρειάζομαι Βοήθεια - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 43 FirstFirst ... 263435363738 ... LastLast
Results 526 to 540 of 635
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    Ναι αλλά μην φτάσω 30 μέχρι τότε...
    Δεν ξέρω τι ψάχνεις ακριβώς, ή ποια είναι τα στάνταρ σου, αλλά αν είναι σε φυσιολογικά πλαίσια δν θα έχεις πρόβλημα. Απλά πρόσεχε μην σου γίνει έμμονη ιδέα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Εμμανουελα ο ψυχολόγος κορίτσι μου δεν θα σου βρει γκομενο. Δεν θα σου δώσει μαγικές συνταγές για να πως θα κάνεις σχέση, θα σε βοηθήσει με τα προσωπικά σου προβλήματα .
    Σου είπαμε κάποια πράγματα για το πως περίπου λειτουργουν τα πράγματα και πάνω από όλα, σου έχουμε πει όλοι ένα σωρο φορές να χαλαρώσεις. Δεν μπορέις να κάνεις παράπονο μετα από 35 σελίδες ότι δεν ασχοληθήκαμε με το θέμα σου.
    Αφέσου περισσότερο, δώσε ευκαιρίες σε ανθρώπους που μπορει στην πορεία να σου φανουν περισσοτερο σημαντικοί απ' όσο φαντάζεσαι, εκτίμησε αυτά που έχεις στη ζωή σου...
    Και το βιβλίο να διαβάσεις που σου πρότεινε η kuxu μπορεί να μην σου πει τίποτα αν δεν το διαβάσεις σωστα, αν δεν πιάσεις το νοημα του. Αν το κλεισεις και πεις ναι οκ αλλά εγώ πως θα κάνω σχέση.
    Γιατι και αλλοι που κανουν θεματα...περνουν απαντησεις? ΔΕΝ. απλα πρεπει να 'κλαψουριζει' Δεν μιλαω για το συγκεκριμενο τοπικ αλλα γενικα για να ειναι στα τοπ και να ασχολουντε οι υπολοιποι του forum

Banned
    Ε τότε να πας στα άλλα τόπικ που τι κάνουν αυτό για να το γράψεις Alucard

Banned
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Εμμανουελα ο ψυχολόγος κορίτσι μου δεν θα σου βρει γκομενο. Δεν θα σου δώσει μαγικές συνταγές για να πως θα κάνεις σχέση, θα σε βοηθήσει με τα προσωπικά σου προβλήματα .
    Σου είπαμε κάποια πράγματα για το πως περίπου λειτουργουν τα πράγματα και πάνω από όλα, σου έχουμε πει όλοι ένα σωρο φορές να χαλαρώσεις. Δεν μπορέις να κάνεις παράπονο μετα από 35 σελίδες ότι δεν ασχοληθήκαμε με το θέμα σου.
    Αφέσου περισσότερο, δώσε ευκαιρίες σε ανθρώπους που μπορει στην πορεία να σου φανουν περισσοτερο σημαντικοί απ' όσο φαντάζεσαι, εκτίμησε αυτά που έχεις στη ζωή σου...
    Και το βιβλίο να διαβάσεις που σου πρότεινε η kuxu μπορεί να μην σου πει τίποτα αν δεν το διαβάσεις σωστα, αν δεν πιάσεις το νοημα του. Αν το κλεισεις και πεις ναι οκ αλλά εγώ πως θα κάνω σχέση.
    Δεν θέλω μαγική συνταγή...αλλά τι να το κάνω να πάω σε ψυχολόγο αν δεν λύσω το πρόβλημα μου;

Senior Member
    Δεν θέλω μαγική συνταγή...αλλά τι να το κάνω να πάω σε ψυχολόγο αν δεν λύσω το πρόβλημα μου;
    Μην κολλάς και επαναλαμβάνεις συνέχεια το ίδιο.

Ποιος σου είπε ότι δεν θα το λύσεις? Μπορεί και ναι μπορεί και όχι. Πάντως σίγουρα θα βοηθηθείς να βρεις ποια είσαι και τι θέλεις.

Άλλο θέμα έχουμε?

Senior Member
    μα πώς το προεξοφλείς αυτό ρε συ; δεν μ' απάντησες! αν είναι έτσι τελικά όπως ισχυρίζεσαι τότε, αποδέξου ότι θα ζήσεις μ' ένα πρόβλημα χωρίς λύση!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Δεν το προεξοφλώ....
    Απλά θέλω να δω αν θα βοηθηθώ.
    Γιατί δεν θέλω να έχω ψεύτικες ελπίδες. Πάντα αισιόδοξη ήμουν και να που έφτασα.
    Όπως είπα σε άλλο ποστ κάθε χρόνο έλεγα αυτός ο χρόνος θα είναι καλύτερος και πάντα ήταν χάλια.

Senior Member
    Δεν το προεξοφλώ....
    Απλά θέλω να δω αν θα βοηθηθώ.Γιατί δεν θέλω να έχω ψεύτικες ελπίδες. Πάντα αισιόδοξη ήμουν και να που έφτασα.
    Όπως είπα σε άλλο ποστ κάθε χρόνο έλεγα αυτός ο χρόνος θα είναι καλύτερος και πάντα ήταν χάλια.
    χαχα ρε πες ότι κάνεις πλάκα! δεν λέγονται τέτοια άκυρα! ποιός μπορεί ν' απαντήσει σ' αυτά που ρωτάς;.. μόνο μια δοκιμή θα σε πείσει!! χαχα

Banned
    Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ όλους που προσπαθήσατε να με βοηθήσετε....
    Να στε καλά

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    χαχα ρε πες ότι κάνεις πλάκα! δεν λέγονται τέτοια άκυρα! ποιός μπορεί ν' απαντήσει σ' αυτά που ρωτάς;.. μόνο μια δοκιμή θα σε πείσει!! χαχα
    Και άμα η δοκιμή δεν με πείσει; Μετά τι κάνουμε;

Senior Member
    Και άμα η δοκιμή δεν με πείσει; Μετά τι κάνουμε;
    υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο.. όμως ακόμα και σ' αυτή την περίπτωση κάτι θάχεις πάρει.. και το ταξίδι της αναζήτησης συνεχίζεται!
    εξάλλου, εδώ που καταλήξαμε πλέον, ό,τι ρωτάς, κι όποια απορία έχεις, αφορούν περισσότερο ειδικό κι όχι τα μέλη ενός φόρουμ.

Senior Member
    Και το ξέρω πως τώρα είμαι 20 και όχι 50, αλλά τι θα γίνει όταν περάσουν και άλλο τα χρόνια;
    Ειλικρινά θα τρελαθώ.
    Χαλάρωσε, Εμμανουέλα. Κανείς δε μπορεί να μας εγγυηθεί τι θα συμβεί την επόμενη μέρα, πόσο μάλλον σε 30 χρόνια...
    Απόφυγε τις συγκρίσεις με τις φίλες σου και με όλους γενικά. Είναι ένα τριπάκι που σε μιζεριάζει χωρίς να υπάρχει λόγος. Αφησε το τι κάνουν οι άλλοι. Το ζήτημα είναι τι κάνεις εσύ για σένα.

Ελκουμε ή απωθούμε αυτό που ευχόμαστε ή φοβόμαστε. Τα αγόρια βλέπουν σε σένα μιά κοπέλα χαριτωμένη, αλλά ανασφαλή, τσιτωμένη και απελπισμένη και αυτό τους τρομάζει. Πίστεψε στον εαυτό σου, αγάπησε την κάθε μέρα που ξημερώνει. Η χαρά, η αισιοδοξία και το χαμόγελο μας κάνουν ελκυστικούς και ερωτεύσιμους. Ολα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους...

Banned
    Συγνώμη αλλά δεν βλέπουν καμία απελπισμένη κοπέλα! Κάνεις λάθος.

Banned
    Δεν μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα έτσι από το μυαλό σου

Banned
    Όχι μόνο δεν δείχνω απελπισμένη, αλλά ούτε καν μου αρέσει κάποιος. Δύσκολο να είμαι απελπισμένη με τον τοίχο.

Page 36 of 43 FirstFirst ... 263435363738 ... LastLast