Χρειάζομαι Βοήθεια - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 43 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 635
    Senior Member
    Δεν υπαρχει ωραια κοπελα που να διαβαζει κιολας. Γι αυτο πιστευω οτι εισαι εξαιρεση.

Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    ποσος καιρος εχει περασει απο τοτε? και απο οσο καταλαβαινω ολος ο ερωτας σου γυρισε σε θυμο...ποσο καιρο σου πηρε αυτο...
    Πόσο καιρό εννοείς να το ξεπεράσω;...

Banned
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Δεν υπαρχει ωραια κοπελα που να διαβαζει κιολας. Γι αυτο πιστευω οτι εισαι εξαιρεση.
    Κάνεις λάθος υπάρχουν πολλές...:)
    Και εσύ που ξέρεις ότι εγώ είμαι έξυπνη;...εδώ βγήκα πως έχω χαμηλό IQ...
    παράτα με βρες άλλη :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    Πόσο καιρό εννοείς να το ξεπεράσω;...
    ναι...κατα ρχην να το ξεπερασεις...και μετα γενικα ποσος καιρος εχει περασει απο τοτε...
    αα..και κατι αλλο...εγω σαν αποψη εχω...επειδη ειπες για τον ερωτα...ερωτευτηκα οπως ολοι οι ανθρωποι...οτι δεν ερωτευονται ολοι οι ανθρωποι με τον ιδιο τροπο...εσυ τι λες γιαυτο;
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Εγω πιστευω οτι εχεις πληγωθει απ το κερατο και γι αυτο τα βλεπεις ολα μαυρα.

Banned
    ναι...κατα ρχην να το ξεπερασεις...και μετα γενικα ποσος καιρος εχει περασει απο τοτε...
    αα..και κατι αλλο...εγω σαν αποψη εχω...επειδη ειπες για τον ερωτα...ερωτευτηκα οπως ολοι οι ανθρωποι...οτι δεν ερωτευονται ολοι οι ανθρωποι με τον ιδιο τροπο...εσυ τι λες γιαυτο;
    όχι δεν ερωτεύονται όλοι με τον ίδιο τρόπο αλλά υπάρχουν κοινά.
    Εγώ αυτόν τον γνώρισα στην τρίτη Λυκείου και ουσιαστικά υπήρχε φλέρτ σε όλη τη χρονιά μέχρι της Πανελλήνιες...μετά χαθήκαμε (ή μάλλον χάθηκα) και τέλος πάντως η γυναίκα αυτή με πήρε τηλ όταν εγώ ήμουν 1ο έτος την άνοιξη και άρχισα να το ξεπερνάω πριν ένα χρόνο σιγά σιγά.

Senior Member
    ναι....κι εγω ετσι πιστευω....οτι δεν ερωτευονται ολοι με τον ιδιο τροπο...καμμια φορα ξερεις και μεις οι ιδιοι..δεν γινεται να ερωτευτουμε με τον ιδιο τροπο.....
    ας πουμε οι ερωτευμενες φιλες σου.....τι θα ελεγες για τον τροπο που βιωνουν αυτες τον ερωτα...ειναι ας πουμε παθιασμενος,αφοσιωμενος,επ ιφανειακος...πως το βλεπεις εσυ...σε αναλογια παντα με τον τροπο που το εζησες εσυ.....

Banned
    Ας πούμε μία φίλη μου έχει την πρώτη της σχέση και μόνη της παραδέχεται πως δεν είναι ερωτευμένη με το αγόρι της. Εγώ αυτό δεν θα μπορούσα να το έκανα ποτέ.
    Μία άλλη όπως λέει και η ίδια και όπως βλέπω και εγώ ερωτεύεται εντελώς εγκεφαλικά.
    Δηλαδή βγάζει μία λίστα στο μυαλό της με το αν το τάδε άτομο έχει αυτά που θέλει αυτή για μία σχέση ή αν όχι...και μάλιστα λέει πως όλους μπορεί να τους ερωτευτεί αν αφεθεί στο να τους ερωτευτεί....ούτε αυτό θα το μπορούσα

Senior Member
    στην ουσια δηλαδη...αυτο δεν ειναι ερωτας...ο ερωτας ειναι κατι πηγαιο....
    αρα οι φιλες σου δεν ζουν τον ερωτα πραγματικα...κοροιδευουν τον εαυτο τους για να περνανε καλα...και να λενε οτι εχουν σχεση....
    νομιζω πως αυτο ειναι κατι που πιο πολυ πρεπει να το λυπασε παρα να το ζηλευεις....ετσι δεν ειναι?

Banned
    στην ουσια δηλαδη...αυτο δεν ειναι ερωτας...ο ερωτας ειναι κατι πηγαιο....
    αρα οι φιλες σου δεν ζουν τον ερωτα πραγματικα...κοροιδευουν τον εαυτο τους για να περνανε καλα...και να λενε οτι εχουν σχεση....
    νομιζω πως αυτο ειναι κατι που πιο πολυ πρεπει να το λυπασε παρα να το ζηλευεις....ετσι δεν ειναι?
    Εγώ δεν ζηλεύω...χαίρομαι που περνάνε καλά.
    Απλά βλέπω πως εγώ δεν περνάω καλά.
    Ναι αλλά καλύπτονται είναι ευτυχισμένες. Η 2η είναι όντως ερωτευμένη τώρα...παλιά δεν ήταν με τον πρώην της τώρα με αυτόν έβγαλε λίστα μεν...αλλά τον θέλει κιολας

Banned
    Συγνώμη ειλικρινά....πεθαίνω στη νύστα δεν αντέχω άλλο.
    Εμείς οι γεροντοκόρες κοιμόμαστε και νωρίς και τώρα δεν αντέχω άλλο...σήμερα έκανα υπέρβαση.
    Ευχαριστώ για την βοήθεια.
    Γράψτε μου ότι θέλετε και θα το δω αύριο.
    Καληνύχτα.

Senior Member
    κοιτα.....τον θελει σιγουρα...αλλα στον ερωτα τον αληθινο λιστα δεν βγαζεις...αρα απλα βολευεται με οτι ειναι διαθεσιμο...και την ευχαριστει κιολας...πολλες γυναικες το κανουν....
    το θεμα παντως ειναι οτι και για σενα....θα ηταν πολυ ευκολο να κανεις μια τετοια σχεση και να περνας καλα....
    και για σενα ..αρα και γιαυτες...το δυσκολο ειναι να ερωτευτεις...αρα ειστε στην ιδια μοιρα....

Senior Member
    καληνυχτα...:)

Banned
    κοιτα.....τον θελει σιγουρα...αλλα στον ερωτα τον αληθινο λιστα δεν βγαζεις...αρα απλα βολευεται με οτι ειναι διαθεσιμο...και την ευχαριστει κιολας...πολλες γυναικες το κανουν....
    το θεμα παντως ειναι οτι και για σενα....θα ηταν πολυ ευκολο να κανεις μια τετοια σχεση και να περνας καλα....
    και για σενα ..αρα και γιαυτες...το δυσκολο ειναι να ερωτευτεις...αρα ειστε στην ιδια μοιρα....
    Όχι δεν νομίζω πως είμαστε στην ίδια μοίρα γιατί αυτές έχουν άλλες προτεραιότητες.
    Ας πούμε την μία από τις 2 δεν την νοιάζει να ερωτευτει....και η άλλη ερωτεύτηκε όντως το παιδί με το οποίο είναι μαζί.
    Αλλά τέλος πάντων δεν με απασχολεί τι κάνουν αυτές καλά είναι.

Banned
    Καληνύχτα...
    Last edited by Εμμανουέλα1; 29-09-2012 at 13:21.

Page 27 of 43 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast