η αδερφη μου κ η χρόνια θεραπεια της. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Junior Member
    Quote Originally Posted by LIA1975 View Post
    γλυκια μου εδω δεν ειμαστε επαγγελματιες.πρεπει να την πατε σ εναν καλο γιατρο..καλυτερα στην αθηνα.μη μου πεις δε μπορω.για το καλο ολων και κυριως εκεινης βρειτε εναν καλο γιατρο
    βορειοδυτικα μενουμε...εγω θεσσαλονικη οποτε για αθηνα δυσκολο.δηλ.πιστευεις πως ο γιατρος που παμε δεν ειναι ο καταλληλος?ειναι δυσκολο παντως να βρω καλο γιατρο κ επισης δυσκολο να θελει η αδερφη μου να παει γιατι εχει κουραστει τοσα χρονια κ δεν θελει ουτε να τους βλεπει!αλλα σιγουρα αν ειναι για το καλο της πρεπει να γινει κ αυτο.το ξερω πως δεν ειστε επαγγελματιες απλα πιστευα πως καποιος μπορει να εχει ζησει κατι παρομοιο η καποιος δικος του κ να μου δωσει καμια συμβουλη....

το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να απευθυθειται σε καλο γιατρο οχι απαραιτητα μονο αθηνα απλα να μην ειναι χασαπης δλδ αντικειμενικα ΣΟΣ να δινει ατυπα αντιψυχωσικα

Junior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    emeis den eimaste giatroi alla soy leo makrya apo to farmako alloperintin kai lamictal katastrefoyn zoes
    νομιζω πως ουτε το ενα ουτε το αλλο υπαρχουν στο zalasta που παιρνει τωρα ουτε στο risperdal που υπαρχει περιπτωση στο μελλον να παρει ευτυχως.

Senior Member
    {δεν υπηρχε κανενα προβλημα ισως απλα να μην ηταν ιδιαιτερα ανοιχτη αλλα μια χαρα ηταν}

απ οτι καταλαβαινω δεν ειναι κ τοσο ξεκαθαρο οτι πασχει απο ψυχωση , αλλα κ δεν υπαρχει και ξεκαθαρη διαγνωση .
    το οτι εχει περιθωριοποιηθει ολα αυτα τα χρονια + φαρμακα που την κατεστηλαν κι απο πανω ,,τι αλλο θελει ο ανθρωπος για να χαντακωθει ?
    Μια ιδεα ειναι να δοκιμασετε τα απλα ηρεμιστικα. οχι αντιψυχωσικα . Να την ηρεμουν κ να ξεκουραζεται.
    χωρίς ομως καποιο προγραμμα επανενταξης (θα το ψαξεται αυτο στην περιοχη) δυσκολα θα ισσοροπισει ....
    Ζητηστε βοηθεια απο καποιο ψυχολογο ,( οχι ψυχιατρο κ αλλα φαρμακα )

Senior Member
    Το Risperdal ειναι κλασσικο φαρμακο αντιψυχωσικο. Ενα συμπτωμα της ψυχωσης ειναι και η ευερεθιστικοτητα.

Αμα πριν δουλευαν γιατι δε τα παιρνει και τωρα ; Μην περιμενεις και χειροτερευει και υποφερει αδικα. Εσυ πρεπει να δρασεις. Πηγαινε στο γιατρο και εξηγησε του τα συμπτωματα και παρε το καταλληλο φαρμακο. Η αδερφη σου δε μπορει να δρασει ετσι οπως ειναι , εσυ πρεπει.

Quote Originally Posted by efrosini View Post
    κ εγω risperdal ηθελα να παρει γιατι τα επαιρνε παλια κ ηταν καλυτερα αλλα ο αδερφος μου που πηγε του χορηγησε περισσοτερα mlg zalasta γιατι τα επειρνε ηδη k ηρεμιστικα.απο τις ενδειξεις που ειδα τα risperdal μου φαινονται καλυτερα γιατι επιδρουν κ συναισθηματικα(καταθλιψη,α γχος) οχι μονο ψυχωτικα...αν ξερει κανεις ποια ειναι καλυτερα??αν συνεχισει ετσι σιγουρα θα του πω να παρει τα risperdal κατι που θεωρω επρεπε κ ο γιατρος να χορηγησει εξαρχης...
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    Βρε maus, σκέτη παρα-πληροφόρηση είσαι. Από πότε η ευερεθιστότητα είναι σύμπτωμα της ψύχωσης, ποιο βιβλίο το λέει αυτό; Το δικό σου που έγραψες αύριο, χτες, πότε; Ποτέ! Πουθενά δεν λέει κάτι τέτοιο κανένα βιβλίο των γιατρών, μόνο τα δικά σου (αυτά που έχεις ως ασθενής, δηλαδή κανένα εκ των πραγμάτων).
    Και γενικά τόση παρα-πληροφόρηση εδώ μέσα, ούτε στα τρελά όνειρά του οποιουδήποτε δεν μπορεί να δει κανείς. Απίστευτο.

Page 2 of 2 FirstFirst 12