βοηθεια!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Junior Member

βοηθεια!!

Γεια σας θα ήθελα οποίος μπορεί και θέλει να με βοηθήσει σε ένα πρόβλημα μου ξεκίνησα να γράφω στο forum γιατί το πρόβλημα αυτό δεν μπορώ να το μοιραστώ με τους φίλους μου .Είμαι 13 χρόνων και πρόσφατα τα έφτιαξα για πρώτη φορά με ένα παιδί το οποίο είναι 17 χρονών είναι ένα πολύ καλό παιδί το θέμα είναι ότι εγώ πριν τα φτιάξω μαζί του είχα φάει κόλλημα με ένα παιδί για ένα χρόνο (στην ηλικία μου )και τον αγαπούσα παρά πολύ το θέμα είναι ότι συνηδητοποιησα ότι δεν τον έχω ξεπεράσει και τον αγαπώ ακόμα όσο τίποτα άλλο το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να πληγώσω το άλλο παιδί το ξέρω είναι βλακεία γιατί το παιδί που δεν μπορώ να ξεπεράσω δεν μου δίνει καμία σημασία αν και ήμασταν φίλοι για 2 χρόνια και μάλιστα πολύ καλοί τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο να μην μιλάμε .Το ξέρω έκανα βλακεία με το άλλο παιδί γιατί ενώ δεν το αγαπάω όσο αυτόν τα έφτιαξα μαζί του τι να κάνω!!είναι περίπλοκη κατάσταση !!Επίσης θέλω να επισημάνω ότι η κολλητή μου μου τον γνώρισε

Senior Member
    Καλή μου Έμμα, να καθίσεις ήσυχη μέχρι να φτάσεις 18 χρονών!!! Αυτά που κάνεις "απαγορεύονται" στην ηλικία σου.

Να μην τα φτιάξεις με κανέναν!!! Είσαι μια ώριμη έφηβος! Να χαρείς τα νιάτα σου με φιλίες, όχι με σχέσεις!!

Junior Member
    Σε ευχαριστώ για το χρόνο που σπαταλήσες για να μου απαντήσεις απλά ήθελα να σε ρωτήσω τι εννοείς οταν λες ότι στην ηλικια μου απαγορεύονται αυτά ?και πάλι σε ευχαριστώ που μου απάντησες

Senior Member
    Θέλω να πω ότι οι κίνδυνοι να καταστρέψεις τη ζωή σου είναι μεγαλύτεροι από τις πιθανές απολαύσεις.
    Η ωρίμανση των 18 ετών είναι πολύμορφη, ακόμα και το σώμα σου είναι στα 18 πιο έτοιμο για έρωτες και ρομαντισμούς.

Member
    Καλησπέρα. Θα συμφωνήσω με την homebod στο θεμα ηλικίας. Μπορεί ένα λάθος του τώρα να σε καθορίσει για την υπόλοιπη ζωή σου... Χαλάρωσε, έχεις χρόνο να κάνεις πράγματα! Δεν πέρασε, αλλά τώρα αρχίζεις την ζωή σου.

Θα έλεγα απλά να κάνεις φιλίες και μόνο με όποιον εσύ νομίζεις. Δες τι πραγματικά θέλεις.

Φιλικά...

Εστάλη από Lenovo P1ma40 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Αυτό είναι ένα site που επιτρέπει εγγραφή σε άτομα άνω των 18 ετών. Άρα αν είσαι 13 παραβιάζεις τους όρους χρήσης.

Επίσης μου μυρίζει λίγο τρολ, αλλά σε περίπτωση που το μήνυμα είναι ειλικρινές,

Εξήγησέ μας τι εννοείς τα έφιαξες καταρχήν. Γιατί ανάλογα με το περιβάλλον και τα βιώματά του άλλος στην ηλικία σου εννοεί ότι ανταλλάξατε δυο φιλιά στο μάγουλο και κάθεστε στο ίδιο θρανίο στο σχολείο κι άλλος ότι κάνατε σεξ και γυρνάτε όλο το απόγευμα μαζί στις καφετέριες ξέρω κι εγώ.

Να ξέρεις ότι κάποιες φορές δεν γίνεται να έχουμε αυτό που θέλουμε, καθώς στις σχέσεις χρειάζονται δύο. Αν το παιδί που "αγαπάς" πιο πολύ δεν έχει τα ίδια αισθήματα με εσένα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Να ξέρεις επίσης ότι το να είσαι τίμια και ειλικρινής με τους άλλους είναι επίσης πολύ σημαντικό και στις σχέσεις και γενικότερα , ενώ μακροχρόνια βγαίνει πάντα σε καλό ακόμα κι αν κάποιες φορές βραχυπρόθεσμα πονάει. Άρα πρέπει να πεις με ωραίο τρόπο στο παιδί που τα έφιαξες τώρα ότι έκανες λάθος και δεν τον γουστάρεις όπως νόμιζες. Κάτσε μόνη σου και χαλάρωσε.

Senior Member
    Ό,τι να ναι λέτε, τι απαγορεύονται αυτά στην ηλικία της; Ίσα ίσα που οι πρώτοι εφηβικοί έρωτες είναι ό,τι καλύτερο. Αν θέλεις την άποψή μου, μην υπολογίζεις τις φίλες σου, το θέμα είναι τι θα κάνεις εσύ. Εγώ αν ήμουν στην θέση σου, θα ήμουν ξεκάθαρος αν μιλούσε με μια κοπέλα και δεν ήθελα να πληγώσω κάποια άλλη. Θα ήμουν ξεκάθαρος και ας έκανα λάθος. Σημασία δεν έχει να κάνεις λάθη, σημασία έχει να τα καταλαβαίνεις και να τα διορθώνεις όσο μπορείς δηλαδή.

Γεια σου Έμμα..
    Εγώ στη θέση σου θα τον χώριζα αφού δεν αισθάνεσαι άνετα με την όλη κατάσταση..
    Θα του εξηγούσα ότι είμαι ερωτευμένη με κάποιον άλλο, θα το δεχτεί πιο εύκολα τώρα , παρά όσο περνάει ο καιρός..
    Μετά θα προσπαθούσα να φτιάξω την σχέση μου με το παιδί που είμαι ερωτευμένη.. Σίγουρα έχετε περισσότερα κοινά αφού είστε στην ίδια ηλικία.. Θα προσπαθούσα να γίνουμε φίλοι ξανά ή αν ήμασταν στην ίδια τάξη θα προσπαθούσα να του τραβούσα την προσοχή με την καλή απόδοση μου στα μαθήματά ( τα αγόρια θαυμάζουν πολύ τις καλές μαθήτριες).. Άλλωστε θα μπορούσες να του προτείνεις να τον βοηθήσεις όπου δυσκολεύεται ή να διαβάσετε μαζί.. Άλλωστε τώρα αυτό πρέπει να προέχει για σας.. Μην δυσκολευεις τη ζωή σου με καταστάσεις που σε χαλάνε και σε προβληματίζουν..
    Αφού κ σένα δεν σου κάθεται καλά η σχέση σου με αυτό το παιδί και θεωρείς ότι δεν του φέρθηκες σωστά, πιστεύω θα εκτιμήσει το ότι είσαι ειλικρινής..

Εγώ είμαι πάλι...

Quote Originally Posted by Εμμα View Post
    Γεια σας θα ήθελα οποίος μπορεί και θέλει να με βοηθήσει σε ένα πρόβλημα μου ξεκίνησα να γράφω στο forum γιατί το πρόβλημα αυτό δεν μπορώ να το μοιραστώ με τους φίλους μου .Είμαι 13 χρόνων και πρόσφατα τα έφτιαξα για πρώτη φορά με ένα παιδί το οποίο είναι 17 χρονών είναι ένα πολύ καλό παιδί το θέμα είναι ότι εγώ πριν τα φτιάξω μαζί του είχα φάει κόλλημα με ένα παιδί για ένα χρόνο (στην ηλικία μου )και τον αγαπούσα παρά πολύ το θέμα είναι ότι συνηδητοποιησα ότι δεν τον έχω ξεπεράσει και τον αγαπώ ακόμα όσο τίποτα άλλο το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να πληγώσω το άλλο παιδί το ξέρω είναι βλακεία γιατί το παιδί που δεν μπορώ να ξεπεράσω δεν μου δίνει καμία σημασία αν και ήμασταν φίλοι για 2 χρόνια και μάλιστα πολύ καλοί τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο να μην μιλάμε .Το ξέρω έκανα βλακεία με το άλλο παιδί γιατί ενώ δεν το αγαπάω όσο αυτόν τα έφτιαξα μαζί του τι να κάνω!!είναι περίπλοκη κατάσταση !!Επίσης θέλω να επισημάνω ότι η κολλητή μου μου τον γνώρισε
    Συζητατο καλύτερα με την μάνα σου η όπου εσύ νομίζεις έχεις μεγαλύτερη άνεση και θα πάρεις την απάντηση σου...κάτι τέτοια μάθαινα για την αδελφή μου όταν ήταν 13 και την εστρωνα με σφάλιαρες ..τώρα στα 19 της με ευγνωμονει και μου λέει κ ευχαριστώ αδελφουλι...

Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by hagard View Post
    Συζητατο καλύτερα με την μάνα σου η όπου εσύ νομίζεις έχεις μεγαλύτερη άνεση και θα πάρεις την απάντηση σου...κάτι τέτοια μάθαινα για την αδελφή μου όταν ήταν 13 και την εστρωνα με σφάλιαρες..τώρα στα 19 της με ευγνωμονει και μου λέει κ ευχαριστώ αδελφουλι...

No comment...

Junior Member
    Σας ευχαριστω όλους για το χρόνο που διαθέσατε να μου απαντήσετε.πρωτον δεν έχω σκοπό να το προχωρήσω με αυτό το παιδί παραπάνω ένα φιλί ποτέ δεν θα έκανα κάτι από τόσο μικρή ηλικία κάτι τέτοιο .Επίσης με βοηθήσατε αρκετά με τις απαντήσεις σας !!

Quote Originally Posted by Εμμα View Post
    Σας ευχαριστω όλους για το χρόνο που διαθέσατε να μου απαντήσετε.πρωτον δεν έχω σκοπό να το προχωρήσω με αυτό το παιδί παραπάνω ένα φιλί ποτέ δεν θα έκανα κάτι από τόσο μικρή ηλικία κάτι τέτοιο .Επίσης με βοηθήσατε αρκετά με τις απαντήσεις σας !!
    Αν θες σφαλιαριτσες να στρώσεις όπως η αδελφή μου μπορώ να σε βοηθήσω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by hagard View Post
    Αν θες σφαλιαριτσες να στρώσεις όπως η αδελφή μου μπορώ να σε βοηθήσω..

σοβαρά τώρα?

Junior Member
    ...............

Banned
    ημαρτον ρε παιδια 13 ειναι!! οχι 3!! Εμεις δλδη τι καναμε στην ηλικια της???
    Προσωπικα θυμαμαι να πηγαινουμε σε ρειβ παρτυ ! κι αν οχι στα 13 αλλα πρωτη λικιου ειχα ολοκληρωμενη σχεση ! κι οχι μονο εγω αλλα κι σχεδον το μισο σχολειο!!
    Αρα μην κρινουμε το κοριτσι οπου στην τελικη τα συγχρωνα παιδια ειναι πιο προχο απο εμας ! αρα??
    Εμμα ,ακολουθα την καρδουλα σου! προσπαθησε να εκφρασεις τα συναισθηματα σου σε αυτον που αγαπας! κι αν κολας βρες εναν εμεσο τροπο! διοτις ειναι κριμας να μην γνωριζει καποιος οτι υπαρχει καποιο ατομο ,καποιο κοριτσι στην συγκεκριμενη περιπτωση που μεσα στα φυλλα της καρδουλα της υπαρχουν τετοια ομορφα αισθηματα για αυτον!
    Τελος θα σου ελεγα να μην αγχωνεσαι τοσο πολυ! ο ερωτας δεν παει με το αγχος! αν κι μερηκες φωρες το στομαχι μας γουργουριζει οπως οταν ειμαστε αγχωμενοι καλο θα ειναι να μην εχεις στρες! μην στενοχωριεσαι θα συναντησεις αρκετο στρες στην ζωη σου δεν πρεπει να το εχεις κι στον ερωτα!
    Να ζεις την ζωη σου με ερωτα , απλα να προσεχεις παρα πολυ το τι θα καμεις κι με ποιον θα το κανεις! να παιρνεις παντα προφυλαξεις κι να προσπαθησεις να ελεγχεις οσο μπορεις το αγορι που θα θελησεις να ερωτευθεις! διοτις ειναι πολυ κριμας να μετανιοσεις για κατι που θα μπορουσες ευκολα να αποφυγεις!