Results 16 to 30 of 65
Thread: Πως να το χωνεψω????
-
27-09-2012, 12:43 #16
Jimmy ολοι πανω κατω εχουμε βιωσει κατι παραπλησιο απο αυτο που περνας .... Εφοσον βλεπεις οτι δεν αξιζε τον κοπο η κοπελα , δεν υπαρχει και λογος να απασχολεις το κεφαλι σου με τετοιου ειδους σκεψεις. Στην τελικη εαν αξιζε θα ηταν κοντα σου και δε θα καβαλουσε το καλαμι του καθε τυχαιου .... Ξεκολλα απο αυτην την κατασταση γιατι εαν συνεχισεις να το σκεφτεσαι παραλληλα θα σε τραβαει η αβυσσος προς τα κατω.... Και το ανεβασμα ειναι δυσκολο για καθε ανθρωπο γιατι ο καθενας ξεχωριστα εχει το δικο του κυκλο στο να ξεπερναει καποιες καταστασεις .
Φιλικα
- 27-09-2012, 12:51 #17
Eτσι ειναι....το προβλημα το εχει εκεινη....δεν αισθανεται προφανως...και επειδη εγω αισθανομαι παρα πολλα αυτα τα δυο ειναι καταστροφικα...
Επρεπε να ειχα λαβει υποψην τα σημαδια σκληροτητας που μου ειχει δειξει σε συζητησεις (πχ δεν παει να ψοφισει ο ταδε πρωην δεν με νοιαζει ή μια κολλητη 6 χρονια που την εκοψε μαχαιρι). Μαλλον δεν ηθελα να τα δω...καταραμενε ερωτα...
27-09-2012, 13:12 #18
Το ότι σου είπε να πάει να ψοφήσει ο τάδε πρώην δε λέει κάτι. Δεν ξέρεις πως μπορεί να της είχε φερθεί. Το να απαιτείς να μην πάει με άλλον την ημέρα που εσύ δεν ήσουν καλά πάλι το βρίσκω παράλογο. Προφανώς, εκείνη για να σου πει να χωρίσετε της είχε ήδη τελειώσει το μεταξύ σας. Από τη στιγμή που σου είχε πει να χωρίσετε δεν νομίζω ότι μπορείς να απαιτείς οτιδήποτε από εκείνη. Εκεί που τη βρίσκω φάουλ είναι όχι στο ότι πήγε με άλλον, γιατί είχε κάθε δικαίωμα, αλλά ότι στο ανακοίνωσε. Δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει. Εκεί πιστεύω ότι δεν σεβάστηκε ούτε την σχέση που είχατε, ούτε τον εαυτό της. Αφού χωρίσατε δεν έχει κανένα λόγο να σου ανακοινώνει τι κάνει στην προσωπική της ζωή, τη στιγμή που εσύ θρηνείς για τη σχέση σας. Μήπως όμως μας κρύβεις κάποια περιστατικά από το όλο σκηνικό; Τι θέλω να πω: μήπως αυτή σου ανακοίνωσε επίτηδες ότι πήγε με άλλον γιατί πχ εσύ επέμενες πολύ να είστε μαζί κι αυτή ήθελε να σε κάνει να το βγάλεις από το μυαλό σου; Πολύ ηλίθιο να το κάνει αυτό, αλλά ξερω γω ρε παιδί μου, προσπαθώ να καταλάβω γιατί στο είπε.
Πρέπει να σταματήσεις να την παίρνεις τηλέφωνο, από τη στιγμή που δεν θέλει να είστε μαζί. Αυτά τα να δείξει μεταμέλεια άστα καλύτερα, δεν πρόκειται να συμβεί αυτό ποτέ. Στην τελική στο μυαλό της έχει ότι πήγε με άλλον αφού χωρίσατε (και μεταξύ μας δεν έχει και άδικο κατ' εμέ) επομένως δεν πρόκειται ποτέ να αισθανθεί άσχημα. Jimmy έχω βρεθεί στη θέση σου και έχω βρεθεί και από την άλλη πλευρά. Για μένα το πιο τίμιο που μπορείς να κάνεις σε τέτοια σκηνικά όταν είσαι είτε στη μία είτε στην άλλη πλευρά είναι να κόβεις την επικοινωνία μαχαίρι ώστε να μην πληγώνεται περισσότερο αυτός που πονάει, στην προκειμένη περίπτωση εσύ. Γι'αυτό κόψε τις πολλές επαφές για το καλό σου.
27-09-2012, 13:19 #19
Δεν μου το ανακοινωσε...εγω το εμαθα...οχι απο το πουθενα επειδη ομως αυτη μου ειχε βαλει υποψιες οτι ηδη παιζει κατι με καποιον αλλο.
Καταλαβαινω τι λες και τις πρωτες μερες μπηκα και εγω στην διαδικασια να σκεφτω αυτα που λες.
Ομως τελικα δεν δεχομαι οτι καμια κοπελα που εχει καρδια μπορει την ιδια βραδια που ο "πρωην" της εχει ερθει και της ζηταει μια τελευταια ευκαιρια και ειναι στα πατωματα αυτη να φερθει τοσο ακαρδα και ασυναισθητα να παει να πηδηχτει με καποιον αλλο(μονο να πηδηχτει δεν υπαρχει κατι παραπανω). Ειναι απλα θεματα σεβασμου σε εναν ανθρωπο και σε μια σχεση οχι μερικων εβδομαδων αλλα 7 μηνων.
27-09-2012, 13:33 #20
Δυστυχώς, οι άλλοι δεν νιώθουν πάντα τα ίδια με εμάς. Το γεγονός ότι συνέβη αυτό το περιστατικό μπορείς να το αξιοποιήσεις υπέρ σου. Δηλαδή, να καταλάβεις ότι αφού συνέβη αυτό, το μεταξύ σας τέλειωσε. Ίσως αν δε μάθαινες ότι έχει πάει με άλλον να είχες ακόμη ελπίδες, επομένως καλύτερα έτσι ώστε να προχωρήσεις κι εσύ μπροστά πιο γρήγορα. Μην ακυρώνεις μέσα σου ότι ζήσατε. Για να ήσασταν μαζί τόσο καιρό προφανώς υπήρχε κάτι μεταξύ σας, απλά γι'αυτήν τελειωσε νωρίτερα απ'ότι για σένα. Κράτα μόνο τα καλά και προχώρα μπροστά.
27-09-2012, 13:35 #21
O κοσμος ειναι σκατενιος και ακαρδος...αλλα να μου πεις νεο ειναι αυτο???
Απλα δεν περιμενεις ποτε οτι ο δικος σου κοσμος μπορει να ειναι τετοιος....
27-09-2012, 13:40 #22
Ο κόσμος είναι πανέμορφος και χάλια ταυτόχρονα. Είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Αν έβλεπες μόνο τη θετική του πλευρά πάντα, δεν θα την εκτιμούσες τόσο πολύ. Ζώντας άσχημες στιγμές εκτιμάς τις καλές.
27-09-2012, 13:57 #23
27-09-2012, 13:59 #24
27-09-2012, 17:55 #25
οντως βρε παιδι μου αφου σου φερθηκε τοσο σκαρτα γιατι την παιρνεις κ την ξανα παιρνεις τηλεφωνο? σταματα να την παιρνεις δεν εχει νοημα τι θα κερδισεις αν την παρεις και να την βρισεις ποιο το νοημα εσυ θα χαλαστεις περισσοτερο ...απλα οταν καποιος μας κανει αρκετο κακο μετα απλα προσπαθουμε να τον διαγραψουμε και μενα μου χε κανει ο πρωην μου αρκετο κακο κ μετα οχι τηλεφωνο δεν ηθελα να τον παρω αλλα ουτε ζωγραφιστο να τον δω ...και απο την στιγμη που ειπες οτι πηγε με καποιον αλλον δεν σκεφτεσαι μηπως πως αυτος ο αλλος μπορει να ειναι ο επομενος με τον οποιο θα ειναι οποτε μαλλον πλεον δεν τρεφει καποιο συναισθημα για σενα .... οσον αφορα τον τροπο τον οποιο σου φερθηκε τελικα μην ψαχνεις τα γιατι δεν θα βρεις ακρη ....
27-09-2012, 18:08 #26
Οχι δεν ειναι ο επομενος, τσεκαρισμενο...αυτος ηταν μονο για σεξ...ειναι πηδηκουλας και την πεφτει σε ολες και οποια του κατσει...την επομενη μερα την επεφτε σε μια φιλη μου...καλο βουρλο η πρωην... Προτιμησε να ειναι μια απο τις πολλες ενος κακογουστου κιολας παρα μοναδικη μου...
27-09-2012, 18:21 #27
27-09-2012, 18:51 #28
Οταν σου κανει κακο καποιος δεν ειναι δυσκολο να ξεχασεις αυτο που εγινε αλλα να ξεχασεις αυτο που ηταν...
27-09-2012, 20:18 #29
Συμφωνω.Το να παιρνεις τηλ και μνμ δειχνει αδυναμια...
οτι εζησες,εζησες με αυτην.Σου φερθηκε χαλια και πρεπει να το αφησεις πισω σου....Η αδιαφορια ειναι το καλυτερο φαρμακο..ΑΚΟΥ ΜΕ
Τζιμυ ηρεμησε πρωτα πρωτα και αφησε το πισω σου...και νομιζω απο αυτα που διαβαζω οτι κανεις λαθος-ας το πω ετσι- το να δινεσαι ολοκληρωτικα σε μια σχεση οσο και αν η αλλη ειναι ο ερωτας της ζωης σου και αυτο που εψαχνες....
27-09-2012, 22:23 #30
ρε παιδια γιατι φερθηκε ακαρδα? μια κοπελα γνωστη μου ειχε βγει απο πιεστικη σχεση 1,5 χρονου και μετα απο 1 εβδομαδα χωρισμου πηγε με καποιον που ουτε καν τον ηθελε απλα για να νοιωσει ελευθερια. (για τον εξω κοσμο μπορει να ηταν "κακια" κοπελα αλλα για οποιον την γνωριζε δεν ηταν, ηταν το ακριβως αντιθετο, απλα εκανε τις επιλογες που την εκαναν πιο ευτυχισμενη. και ας μετανοιωσε για λαθος κινησεις που εκανε μετεπειτα) και μιλαμε για κοπελα αριστη στην οποιαδηποτε σχεση ειχε κανει. ειλικρινης, σεβαστικη, αξια. απο τις καλυτερες κοπελες που κυκλοφορουν και φανταστειτε οτι ηταν 23 ετων και αυτος ηταν ο 2ος που ειχε κανει κατι σοβαρο. την πιεζε να τα βρουνε και παροτι αυτη ειχε κανει ονειρα μαζι του, μετα δεν ηθελε να τον δει. Δεν θελει το κακο του, απλα αδιαφορει και εννοειται πως οταν φτανεις σε τετοιο σημειο δεν θες να μιλας με τον αλλον επειδη θελεις και αυτος να σε ξεχασει πιο ευκολα (εφοσον εισαι καλος ανθρωπος) και επειδη θες και εσυ να προχωρησεις μπροστα. Παιδια οσο και να δενομαστε με καποιον, υπαρχουν σχεσεις που δεν φτανουν σε γαμο και αυτες ειναι αρκετες. Εφοσον λοιπον ο "κυκλος" της εκαστοτε σχεσης τελειωσει εστω και για εναν απο τους δυο, καλυτερα ειναι να αποχωρεις με ψηλα το κεφαλι πριν κανεις αλλες ενεργειες οι οποιες οντως θα σε θιξουν ως προσωπικοτητα (πχ. κερατο κτλ)...
Μην το παιρνετε τοσο προσωπικα. Ξερω οτι αυτος που μενει πισω, ποναει και καθαρα απο θεμα εγωισμου δεν θες να δεχτεις οτι θα προχωρησεις μονος αλλα η ζωη συνεχιζεται..Και οπως και να εχει μονοι μας ερχομαστε και μονοι μας φευγουμε οσο πικρο και να ειναι αυτο! Σου κανει κακο βασικα που δεν εχεις καποιον φιλο να βγεις, να πεις καμια βλακεια να ξεχαστεις. Αυτο ειναι το ασχημο σε μερικες σχεσεις, το να αποκοβομαστε απο ολους. Συνεχισε την ζωη σου, μην μηδενιζεις οσα εζησες και κοιτα μπροστα! Με το να την κατηγορεις, δεν κανεις κατι.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία