Results 1 to 15 of 65
Thread: Πως να το χωνεψω????
-
27-09-2012, 10:35 #1
Πως να το χωνεψω????
Mετα απο 7 μηνες σχεσης με χωριζει και εγω ζηταω απεγνωσμενα μια τελευταια ευκαιρια.
Εκεινη το βραδυ που ημουν στα πατωματα και ειχα παει σπιτι της αποφασιζει να παει να κανει σεξ με εναν που της αρεσε.
Πως μπορω να το χωνεψω αυτο? Πως μπορω να πιστεψω οτι ενδιαφερθηκε ποτε για εμενα?
Εχω σαλταρει με τις σκεψεις και ολο ενω δεν θελω της στελνω μυνηματα, την περνω τηλεφωνο και της λεω ποσο λαθος εκανε. Εκεινη θεωρει δεν εκανε κανενα λαθος και μου μιλαει μονο ακαρδα και γελαει. Θελω να δω ενα ιχνος στεναχωριας αλλα τιποτα! Δεν με σεβαστικε καθολου!!! Εγω νιωθω σκατα, δεν κοιμαμαι, δεν τρωω και κλαιω σαν μωρο...
Ξερω οτι θα μου πειτε δεν αξιζει, οτι μου φερθηκε λαθος και πρεπει να την ξεχασω αλλα εγω την αγαπησα...την ερωτευτικα!!!!
- 27-09-2012, 10:44 #2
διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
27-09-2012, 10:47 #3
Πικρια εννοειται με αυτο που μου εκανε. Δεν με σεβαστικε καθολου και τους 7 μηνες που ειμασταν ο ενας η ζωη του αλλου. Ειναι απιστευτο οτι ενας ανθρωπος μπορει να στεναχωρεσει εναν αλλο χωρις να τον στεναχωρεσει τον ιδιο αυτο που προκαλεσε...
Δεν της εκανα ποτε κατι κακο...δεν μου αξιζει τετοια συμπεριφορα...
27-09-2012, 10:56 #4
Αχ βρε Jimmy, πολλές φορές αυτά που δίνουμε δεν τα εκτιμούν αυτοί που τα λαμβάνουν. Έτσι είναι όμως η ζωή.
Μπορώ να καταλάβω πώς νιώθεις τώρα, αλλά όλα θα φτιάξουν με τον καιρό.
Να σκέφτεσαι ότι εσύ έκανες ότι καλύτερο μπορούσες για να κρατήσεις τη σχέση. Από κει και πέρα, ήταν στο δικό της χέρι, και φαίνεται να έχει πάρει ήδη την τελική της απόφαση... Οπότε απλά προσπάθησε να μην είσαι όλη την ώρα χάλια. Στην τελική, σε όποιον αρέσουμε...
27-09-2012, 11:02 #5
27-09-2012, 11:07 #6
Αυτό όντως ήταν βαρύ, και ακόμα χειρότερος ο τρόπος που στο είπε. Αλλά αυτό δεν σου δημιουργεί θυμό? Να μην θέλεις να την ξαναδείς ούτε ζωγραφιστή? Γιατί δεν θυμώνεις αντί να νιώθεις τόσο άσχημα?
Θύμωσε καλέ!
27-09-2012, 11:10 #7
Αν θυμωσα λεει??? Την εβρισα...υπερβολικα...ριχνον τας δυστηχως ακομα και επιπεδο μου...αλλα μετα τον θυμο, περναω στην στεναχωρια οπου θελω να της μιλησω...και μετα εκεινη γελαει μαζι μου και μου μιλαει σαν να ειμαι ζωο...και μετα παλι θυμος , στεναχωρια, συνειδιτοποιω τα πραγματα αλλα και μετα παλι λυγιζω...την περνω τηλεφωνο, μνματα...ενας κυκλος...
27-09-2012, 11:13 #8
Είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι δεν αξίζει να χαλιέσαι για τέτοιου είδους άτομα. Απλά δεν αξίζει.
Γιατί την παίρνεις τηλέφωνο εφόσον σου φέρθηκε έτσι και σε μειώνει? Γιατί θα ήθελες έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα σου? Δείξε αυτοσυγκράτηση και μην της ξανατηλεφωνήσεις.
27-09-2012, 11:16 #9
Δεν την παιρνω τηλεφωνο για να τα ξαναβρουμε...εχει τελειωσει για εμενα αυτη...
Την παιρνω ισως με μια μικρη ελπιδα οτι θα την ακουσω να δειχνει οτι μετανιωσε....το ξερω ειναι χαζο να ζητας αλλα εχω αναγκη απο κατι τετοιο αυτη την στιγμη...καθε φορα ομως απογοητευομαι ακομα περισσοτερο...
Εντομεταξυ αυτο τον καιρο δεν εχω φιλους, δεν εχω συκγκεκριμενη παρεα να βγαινω να ξεχνιεμαι και τρελλενομαι ακομα περισσοτερο....
27-09-2012, 11:20 #10
Το να την παίρνεις είναι λάθος, γιατί δείχνεις μεγάλη αδυναμία σε εκείνη. Κατά τη γνώμη μου, αυτό που της χρειάζεται είναι ένα μεγάλο φτύσιμο εκ μέρους σου, για να έρθει στα ίσα της. Και να νιώσει και την απώλεια.
Όσο για παρέες, ψάξε τους παλιούς σου φίλους και βγαίνε κάθε μέρα και με έναν... Ή βρες κάτι να απασχολείς το μυαλό σου και να κουράζεσαι και σωματικά.
27-09-2012, 11:25 #11
Πιστευω θα σου βγει και σε καλό που σε χωρισε. Τι να κάνεις μια γυναικα που δε σε σέβεται και σε απατα? Δηλαδη θα ζούσες μια ζωη με την ελπίδα ότι θα την αλλάξεις? Θα υπεφερες ζώντας διπλα της απλά με την ελπίδα και τη ψευδαισθηση. Μπορει να διαφωνησεις μ αυτα που σου λέω επειδη ο χωρισμος ειναι πολύ πρόσφατος και αμα ειναι προσφατος τα αισθηματα ειναι πολύ έντονα και επειδη εσυ της δόθηκες ψυχικα και ο ερωτας σου σε εκανε να σχηματιζεις μεσα σου μια λανθασμενη εικονα ότι ήταν κι αυτη ερωτευμενη μαζι σου.
Δες το απ την θετικη πλευρα, ότι αυτη σου πρόσφερε εμπειρια την οποία εμπειρια θα χρησιμοποιήσεις στη συνεχεια για να βρεις την καταλληλη, αυτην δλδ που θα σε κάνει να την ξεχασεις και να μη μετανοιωσεις ποτε για το χωρισμο με αυτην εδω. Αυτη δεν ήταν για σενα. Ούτε σαν χαρακτηρες ταιριαζατε. Άλλα ηθελες εσυ σε μια σχεση κι άλλα αυτη. Τοσο καιρο ερωτευτηκες τον ιδανικό για σενα χαρακτηρα που θα θελες να εχει.
Κανε λίγες μερες υπομονη να δεις ότι θα σκεφτεσαι τα πράγματα διαφορετικα με το που θα ξεθολώσει το μυαλο σου από τον υποτίθεται έρωτα.γιάννης
27-09-2012, 11:30 #12
Δεν περιμενα να την παντρευτω ουτε ηξερα ποσο καιρο ακομα θα κρατησει...ημουν ομως ερωτευμενος μαζι της, περνουσα καλα και ειχε γινει κομματι της ζωης μου. Ξαφνικα αυτο το ατομο να σε προδιδει και να μην λεει οτι εκανε κατι λαθος ειναι κατι πολυ δυσκολο να το ξεπερασω. Καταλαβαινω οτι ενας τετοιος ανθρωπος δεν ειναι για εμενα...καταλαβαινω οτι καλυτερα που εμαθα ποια ειναι πραγματικα...ακομα ομως αυτην την στιγμη την θεωρω κομματι της ζωης μου που δεν μπορω να βγαλω...ασχετα αν οτι απομενει ειναι βρισιμο και πονος...
Επισης μια γυναικα που παει με εναν αντρα ετσι απλα για να της φυγει η πιεση για εμενα ειναι ξεκ^&%λο....απο την στιγμη που μου ειχε πει οτι δεν εχει κανενα παραπονο στο κρεβατι ισα ισα μου ειχε πει οτι δεν την εχει κανει ποτε αλλος να νιωσει ετσι...βεβαια μπορει να ηταν μουφες αυτα...
27-09-2012, 12:06 #13
Πριν λιγο μου ειπε οτι θα μου κανει ασφαλιστικα μετρα αμα την ξαναπαρω και να παω σε ψυχολογο....
Τι να πω ρε παιδια....πραγματικα το οτι καποια που ηταν μαζι μου θα παρει την στεναχωρια μου ετσι ειναι περαν απο καθε φαντασια...
Δεν με ξερετε βεβαια και μπορει να νομιζετε οτι εδειξα κατι να δικαιολογει κατι τετοιο αλλα το θεωρω απαραδεκτο...μετανιωνω την καθε στιγμη μαζι της...
27-09-2012, 12:17 #14
Μην την ξαναπάρεις τηλέφωνο βρε.
27-09-2012, 12:19 #15
Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και αγωγή.
25-06-2025, 19:04 in Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή