Πως να το χωνεψω???? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 65
    Banned
    ΑΧΧ ρε φιλε μου, ποσο πολυ μπορω να σε καταλαβω!! λες κι γραφω εγω ο ιδιος νιωθω!! οι συμπτοεις ειναι τρομακτικες!! (εκτως απο το τι εκανε το ιδιο βραδυ που χωρησαμε, βλεπεις η δικιαμου δεν μου ειπε, αλλα κι δεν μπορω να πιστεψω οτι το εκανε τοσο γρηγορ με λλον, δεν ηταν ο χαρακτηρας της τετοιος, της συγκεκριμενις δλδη!- .
    Βλεπεις μου εχει τυχει κι εμενα να γνωρισω, να κανω δεσμο με κοπελες που απορω αν εχουν αισθηματα, μαλον απορω με το ποσο κλα υποκρηοντε!.
    Μην μασας φιλε μου, ο πιο καλος τροπος οπως σου ειπς κι μια φιλη ειναι να κανεις υπομονη, ο καιρος ειναιη καλυτερη λση!μερα με την μερα θα εισαι κι πιο καλα! εκτος αν εχεις προβληματα, αν δλδη εχετε επικοινωνια! τοτεσ ιναι σαν τα ναρκωτικα, μετρας απο την αρχη τις μερες που εισαι "καθαρος" ¨)
    Ενας αλλος τροπος να γινεις καλα ειναι η αντικατασταση, οπως εχεις ακουσει "ουδεις αναντικαταστατος"¨) ετσι λοιπον κι η λεγαμενη , οσο κουκλα, οσο καλο ταλεντο κι να ηταν στο κρεβατι - γτ. απο εσωτερικα χαρησματα δεν θα υπαρχει κατι αμα κανει αυτα που λες ετσι- ( συμφωνα με τα λεγομενα σου δλδη για ναμην την αδικω την λεγαμενη ετσι¨) . Βρες λοιπον μια αλλη κοπελα, δεν ειναι αναγκη να περασει απο εκατο ελεγχους βρες εκει μια οτι νανε! απλα να προσφερει μια αγκαλια , σκοπος ειναι να ξεχασεις την προινσου. Ομως επειδη δεν μαςαεσει να κανουμε οτι μας κανουν, προσπαθησενα εισαι οσο πιο "κυριος" στην κοπελα την καινουργια,δλδη μην της υποσχεθεις τον ουρανο με τα αστρα! μην την φρικαρεις στα " σε αγαπω" δεν λεει, τι φταει η κοπελιτσα ε?
    Τελος, ενας ακομα τροπος- αυτος που θελω να κανω κι εγω, προσωπικα - ο τροπος αυτπς εχει το εξης, ψαχνεις να την βρεις σε φαση, σε στυγμη που δεν σε περιμενει, αμα εισαι τυχερος κι την δεις με τον γκομενο της αγκαλια -χωρις να σε παρουν χαμπαρι βεβαια- αμα λοιπον τους δεις τοτες αυτοματα ζωρις να το καταλαβεις εσυ μεσα σου "πεθαινει" οτι ερωτικο εχειμεινει για αυτην, εσυ δεν το νιωθεις εκεινη την στυγμη αλλα συμβαινει! - μου το εχει πει γιατρος- αν βεβΑΙΑ εισαι νορμαλ κι δεν αντιδρασεις με ζωοδη ενστικτα κι τους κοπανησες ετσι¨)¨), σε αυτην την φαση μπορεις κι να μην την δεις με τον γκομενο της, να την δεις μονη της! κι α πας να της μηλησεις, μολις ομως δεις, νιωσεις την ψυχρα κι τον τροπο που θα σε κοιταξει η θα σου απαντησει τοτες παλυ θα νιωσεις μεσα σου τον ιδιο" θανατο¨ στα αισθηματα σου, ετσι λοιπον σε λιγες μερες θα εχεις γινει κομπλε!
    Γ.τ το να εχεις χωρησει, απλα να το εχετε πει απο το τηλ. αλα να μην εχετε βρεθει απο κοντα δεν ειναι λυση! τ. πολυ απλα ο εγκεφαλος μας δουλευει με αναμνησεις φοτογραφικες! κι οτα αφτες ειναι αγκαλιες κι φιλια πως να εχεις σβησει μεσα σου τελειως την αλλην απο την καρδια σου? το ιδιο εχω κι εω! τελυταιαθα ηθελα να την δω! οχι να τσακοθουμε, απεναντιας θα ελεγα ακομα κι συγνωμη, μεχρι κι ευχαριστω ειμαι διαεθυμενος να οω! απλα, θελω να δω το βλεμα της το ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΕΡΩΤΙΚΑ! ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΟΠΩς Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟΝ ΓΚΙΣΕ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ! ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΟ ΒΛΕΜΑ! , τοτες θ νιωσεισ κι εσυ πως δεν υπαρχει πλεον αυτο που εχει σαν φοτογραφεια το μυαλο σου, θ αλλαξει φοτογραφεια το προφιλ σου¨) χεχεχε, κι μετα θα ειναι θεμα ημερων το για ποτεσ θα βρεισ αλλη κοπλα, κι να την αφησεις κι αυτην να κανει την ζωη της!
    Αυτα που σου ειπα, για την φοτογραφικη μνυμη δεν ειναι δυκαμυ- ενταξι μην κανω κι τον εκυπνο τοσο πολυ ε χεχε, ψυχολογος που το εχει πει, απλα εμενα δεν θελει ουτε στο χιλιομετρο να με δει! ετσι βλεπεισ μενω με το παραπονω!

Senior Member
    ΣΟΣ! Μην κανεις σχεση απλα για να ξεπερασεις την πρωην... Σκεψου ποσο αδικο θα ηταν να στο κανανε. Εχω κανει σχεση που μαλιστα ηταν και η πρωτη μου, στα 20 μου ο οποιος τα εφτιαξε μαζι μου απλα για να ξεπερασει την πρωην του. Ωραιο, ε? Τα ψυχολογικα που μου δημιουργησε δεν τα σκεφτηκε ποτε ομως! Και τα ειχα και 2 χρονια μαζι του. 2 χρονια μεσα στην αμφιβολια για το αν οντως ειμαι ικανη να τον κανω να την ξεπερασει. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ μην κανετε σχεση απλα για να ξεπερασετε καποιον. Ειναι αδικο.

Senior Member
    Πιεστικη σχεση με εμενα παντως δεν ειχε...η μονη πιεση που σιγουρα εδρασε αρνητικα ηταν για μια τελευταια ευκαιρια. Οτι και να πειτε εγω σας λεω οτι δεν δεχομαι ως σωστη σε καμια περιπτωση κοπελα, που την βραδια του χωρισμου παει να γ@μηθει με εναν αλλο...

Θα το ξεπερασω σιγα σιγα, αμα βρω και καποια αλλη να ασχολουμαι να ξεφυγει το μυαλο εστω σε φαση flirt αλλα ποτε δεν θα ξεχασω τον πονο που μου εφερε αυτη η κοπελα...μονο πικρια εχει μεινει ως αναμνηση...

Παρεπιπτοντως η κοπελα που ξερεις που χωροσε μετα απο 1,5 χρονο...το εμθε το αγορι της??

Και κατι τελευταιο. Οταν μου πρωτοειπε να χωρισουμε το εκανε απο το τηλεφωνο...αλλη ηλιθιοτητα και αυτη που δειχνει οτι δεν σεβεται τιποτα.

Τηλεφωνο παντως δεν ξαναπερνω, ειδικα αφου επεσε παλι τοσο χαμηλα να μιλησει για ασφαλιστικα μετρα.

Μεσα απο ενα χομπυ παντως υπαρχει περιπτωση να την πετυχαινω...λετε να σταματησω να το ακολουθω το συγκεκριμενο να μην την πετυχω???

Senior Member
    Βασικά μην της δίνεις σημασία και αν την φτύσεις και αυτή γυρίσει μην την δεχτείς.Απλά πρέπει να καταλάβεις πως τελείωσε όσο και να σκέφτεσαι πόσο ωραία είσασταν μαζί.Έτσι είναι η ζωή, άλλοτε πάνω άλλοτε κάτω.Κοίτα να περνάς τον χρόνο σου ευχάριστα και θα έρθει και η επόμενη κοπέλα.

Senior Member
    Τελικα ολοι σε αυτη την ζωη εχουν αυτη την σκατενια εμπειρια που νιωθουν οτι προδωθηκαν απο καποιον που αγαπουσαν...μεχρι τωρα ενιωθα τυχερος που δεν εχω προδωθει ποτε...ισως κατι τετοια μας κανουν πιο σκληρους αν ξανατυχει η και πιο προσεκτικους....

Γαμωτο καθε μερα ξυπναω στις 5 και βαζω τα κλαμματα...ελεος κουραστικα!!

Quote Originally Posted by edim View Post
    ΣΟΣ! Μην κανεις σχεση απλα για να ξεπερασεις την πρωην... Σκεψου ποσο αδικο θα ηταν να στο κανανε. Εχω κανει σχεση που μαλιστα ηταν και η πρωτη μου, στα 20 μου ο οποιος τα εφτιαξε μαζι μου απλα για να ξεπερασει την πρωην του. Ωραιο, ε? Τα ψυχολογικα που μου δημιουργησε δεν τα σκεφτηκε ποτε ομως! Και τα ειχα και 2 χρονια μαζι του. 2 χρονια μεσα στην αμφιβολια για το αν οντως ειμαι ικανη να τον κανω να την ξεπερασει. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ μην κανετε σχεση απλα για να ξεπερασετε καποιον. Ειναι αδικο.
    Και σε παρατησε όταν βρήκε άλλη στα μέτρα της πρώην του, ετσι? Εσενα δλδ σε είχε απλά για να χει κοπελα μεχρι να του προκύψει μια σαν την πρωην του, σωστα? Αν σε γουσταρε, θα ειχε ξεπερασει την πρωην του από τον πρώτο καιρο της σχεσης σας και θα σε κανε να παιρνας όμορφα μαζι του.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Jimmy View Post
    Τελικα ολοι σε αυτη την ζωη εχουν αυτη την σκατενια εμπειρια που νιωθουν οτι προδωθηκαν απο καποιον που αγαπουσαν...μεχρι τωρα ενιωθα τυχερος που δεν εχω προδωθει ποτε...ισως κατι τετοια μας κανουν πιο σκληρους αν ξανατυχει η και πιο προσεκτικους....

Για σημερα κλείσε το κινητο και το πισι αν θες να ηρεμησεις, επειδη χθες κραταγες απ τη μια το κινητο κι απ την αλλη το πισι, σε αναμονη τι θα σου ελεγε, αμεσως να το περασεις στο φορουμ και παλι αναμονη τι θα σου πουν στο φορουμ. Τουλαχιστο έβγαλες καπου την ενταση. Για σημερα προσπαθησε να ηρεμησεις. Πηγαινε καμια βολτα, ψάξε να βρεις κανα φίλο, τετοια. Για να ναι πιο ομαλη και πιο συντομη η μεταβαση στο επομενο σταδιο, δλδ στο ψαξιμο για αλλη που να ναι καταλληλη.
    Αυτη την αγαπαγες επειδη ήτανε ωραια κοπέλα και ετσι νομιζες πως ταιριαζατε.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Για σημερα κλείσε το κινητο και το πισι αν θες να ηρεμησεις, επειδη χθες κραταγες απ τη μια το κινητο κι απ την αλλη το πισι, σε αναμονη τι θα σου ελεγε, αμεσως να το περασεις στο φορουμ και παλι αναμονη τι θα σου πουν στο φορουμ. Τουλαχιστο έβγαλες καπου την ενταση. Για σημερα προσπαθησε να ηρεμησεις. Πηγαινε καμια βολτα, ψάξε να βρεις κανα φίλο, τετοια. Για να ναι πιο ομαλη και πιο συντομη η μεταβαση στο επομενο σταδιο, δλδ στο ψαξιμο για αλλη που να ναι καταλληλη.
    Αυτη την αγαπαγες επειδη ήτανε ωραια κοπέλα και ετσι νομιζες πως ταιριαζατε.
    Xθες βγηκα μια βολτα με μια παρεα οπου και ηταν μια ωραια κοπελα(ΠΑΡΑ πολυ ωραια)...μιλησαμε λιγο...και γενικα ελεγα στον εαυτο μου...να κατι τετοια υπαρχουν και πρεπει να κυνηγησεις για να εισαι ευτυχισμενος...το πρωι ομως παλι ξυπνησα στις 5 και μεχρι να παω δουλεια ημουν βουρκωμενος συνεχως...

Ειναι δυσκολο να ξυπνας το πρωι σε ενα αδειο κρεβατι...σε μια φαση οπως ημουν μπρουμητα ενιωσα μια πιεση πανω μου σαν να ξαπλωσε απο πανω μου οπως εκανε συχνα για πλακα...ξυπνησα αποτομα και μου κοπηκε η ανασα στιγμιαια...το ενιωσα λες και ηταν αληθινο, δεν μου εχει ξανατυχει! Ειναι κατι σαν αυτο την ωρα που κοιμασαι και νιωθεις οτι πεφτεις.

Δεν ξαναστελνω...το μονο που θα κανω μεσα στην αλλη εβδομαδα ειναι να την ρωτησω αν πηγε στον γιατρο για ενα προβλημα υγειας. Κανονικα ισως δεν επρεπε αλλα εγω εχω καρδια και παρολο που την σκυλοεβρισα, παρολο που την μισησα παρολο που θεωρω οτι εκεινη δεν νιωθει τιποτα και με κοροιδευει και με θεωρει τρελλο εγω θελω να ξερω οτι ειναι καλα...

Senior Member
    Jimmy μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να παραμυθιάζεσαι όσο θέλεις γιατί η ζωή είναι δική σου, αλλά για μένα δεν έχεις μεγάλη καρδιά και θέλεις να την πάρεις, απλά σε καίει και ψάχνεις κάθε δικαιολογία για να μιλήσεις μαζί της. Αν σε νοιάζει να μάθεις για την υγεία της απλά ρώτα κάποιον γνωστό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Jimmy μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να παραμυθιάζεσαι όσο θέλεις γιατί η ζωή είναι δική σου, αλλά για μένα δεν έχεις μεγάλη καρδιά και θέλεις να την πάρεις, απλά σε καίει και ψάχνεις κάθε δικαιολογία για να μιλήσεις μαζί της. Αν σε νοιάζει να μάθεις για την υγεία της απλά ρώτα κάποιον γνωστό.
    Nα ρωτησω γνωστο για γυναικολογικο??? Δεν θα την παρω...θα στειλω απλα να ρωτησω...

Senior Member

Ο πόνος που βίωσα τους τελευταίους μήνες δεν περιγράφεται με λόγια...

Και μια μέρα... το μυαλό μου γύρισε... μην σου πω μου γύρισε και το μάτι...;) Λέω εδώ είμαστε. Πάμε παρακάτω. Και πήγα. Και είμαι καλύτερα...

Μόνο χρόνο χρειάζεσαι.
    Last edited by kuxumuxu; 28-09-2012 at 11:39.

Senior Member
    Nα ρωτησω γνωστο για γυναικολογικο??? Δεν θα την παρω...θα στειλω απλα να ρωτησω...
    Το πολύ πολύ στείλτης μήνυμα, αν και δεν θα στο συμβούλευα. Μην δείχνεις needy. Αν θέλει τη βοήθειά σου ή τη συμπαράστασή σου σε κάτι θα στο ζητήσει μόνη της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Το πολύ πολύ στείλτης μήνυμα, αν και δεν θα στο συμβούλευα. Μην δείχνεις needy. Αν θέλει τη βοήθειά σου ή τη συμπαράστασή σου σε κάτι θα στο ζητήσει μόνη της.
    μπα...ειναι πολυ περιφανη για να το κανει...ειδικα μετα απ ολο αυτο...

Senior Member
    μπα...ειναι πολυ περιφανη για να το κανει...ειδικα μετα απ ολο αυτο...
    Θα το μετανιώσεις αν την πάρεις. Είμαι σίγουρη. Αλλά κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό... Πρέπει να κάνουμε λάθη για να μαθαίνουμε από αυτά. Και πρέπει να πιάσουμε και πάτο, για να σηκωθούμε ξανά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Θα το μετανιώσεις αν την πάρεις. Είμαι σίγουρη. Αλλά κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό... Πρέπει να κάνουμε λάθη για να μαθαίνουμε από αυτά. Και πρέπει να πιάσουμε και πάτο, για να σηκωθούμε ξανά.
    Eχω κανει και εγω πολλα...σκεφτομαι συνεχεια αν δεν την πιεζα για δευτερη ευκαιρια ισως μετα απο μερικες μερες μου την ξαναδινε αμα μιλουσαμε γλυκα...σκεφτομαι αμα δεν την φορτιζα εκεινο το βραδυ δεν θα πηγαινε με αυτον..σκεφτομαι συνεχεια οτι δεν της εδινα οσα μου ζητουσε κατα την διαρκεια της σχεσης...σκεφτομαι ποσα ασχημα ειπα οταν ημουν θυμωμενος...σκεφτομαι ποσο εχασα τον ελεγχο ολων...

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast