Πως να το χωνεψω???? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 65 of 65
    Senior Member
    Nτρεπομαι που θα το πω αλλα σκεφτομαι να παω να ψωνισω καμια απο τον δρομο...δεν εχω παει ποτε στην ζωη μου γιατι δεν το θεωρω αξιοπρεπες αλλα αυτη την στιγμη θελω να κανω το ιδιο που εκανε και αυτη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jimmy View Post
    Εγω με την μεγαλη σχεση μου ενιωθα ασχημα που πηγα με αλλη 3 μηνες αφοτου χωρισαμε...τι να πω, ειμαι βλακας μαλλον...
    Δεν εισαι βλακας, απλα αντιδρας διαφορετικα. Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι καλως ή κακως. Αποδεξου οτι εγινε και προχωρα. Και αν θες πραγματικα (και οχι απο αντιδραση) να πας να "ψωνισεις" και καμια καν'το. Μια ζωη την εχουμε!

Senior Member
    Τοσα χρονια δεν το εκανα οποτε εννοειται πως πραγματικα δεν θελω...

Senior Member
    Σκατα...χθες μου ειπε οτι θελει να τα ξαναβρουμε...ειμαι τοσο μπερδεμενος...την θελω πολυ την κοπελα αλλα δεν ξερω αν μπορω να συγχωρεσω αυτο που εκανε...απο την αλλη δεν ξερω πως μπορω να το ξεπερασω και να μην την εχω διπλα μου....

Senior Member
    Τζίμη, καλό είναι να κλείνουμε οριστικά κάποια κεφάλαια της ζωής μας που τελειώνουν.

Η αντίδρασή σου απέναντι στην κοπέλα είχα να κάνει με τον τρόπο που επέλεξε να σε αφήσει. Αρα, μιλάμε για πληγωμένο εγωισμό. Ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου αν την θέλεις πραγματικά, ποιά είναι τα στοιχεία του χαρακτήρα της που σε τραβούν σε εκείνη, αν εξακολουθείς να την εκτιμάς. Χωρίς εκτίμηση για τον άλλον δε μπορεί να σταθεί μιά σχέση...

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345