Results 46 to 60 of 65
Thread: Πως να το χωνεψω????
-
28-09-2012, 11:32 #46
Και ολα αυτα την στιγμη που πριν ενα χρονο ακριβως ειχα ξεκινησει τα παρακατω θεματα..θεματα τα οποια με την σχεση αυτη ειχα ξεπερασει παντελως...τελικα μου βγηκαν καινουρια...
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BB%CE%B5%CE%BE
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...87%CE%B5%CE%B9
- 28-09-2012, 11:42 #47
Ένα θα σε ρωτήσω και ρώτα και τον εαυτό σου. Μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν? Όχι. Οι σκέψεις που περιλαμβάνουν το αν δεν έχουν κανένα νόημα. Μόνο σε χαλάνε.
Εξάλλου, οι σχέσεις όταν είναι δυνατές δεν είναι τόσο δύσκολες. Κυλούν ομαλά χωρίς τόσα εμπόδια. Με το στανιό δεν γίνεται τίποτα...
28-09-2012, 14:46 #48
οχι, με παρατησε επειδη δεν ημουν καλα ψυχολογικα και δεν μπορουσε να το αντεξει ο ανθρωπος που με "αγαπουσε". Αλλα ευτυχως που ηρθαν ετσι τα πραγματα διοτι ισως να μην εκτιμουσα τον ανθρωπο που ειμαι τωρα ο οποιος ειναι απλα τελειος, πιο τελειο αγορι δεν θα γινοταν να βρω!
οσον αφορα την γνωστη μου, του το ειπε οτι εκανε κατι με αλλον διοτι ηταν πολυ ειλικρινης, δεν το πε για κακο, απλα διοτι ηθελε να ναι ξεκαθαρη απεναντι του. Ουτε για να ζηλεψει, ουτε για τιποτα τετοιο!
28-09-2012, 14:52 #49
28-09-2012, 14:58 #50
ασχημα αλλα να σου πω κατι. Αν ειναι ειλικρινης η κοπελα, ειναι τσουλα. Αν δεν ειναι ειλικρινης και ο πρωην το μαθει απο καπου αλλου, παλι τσουλα ειναι.. Αδικο δεν ειναι?
28-09-2012, 15:05 #51
Αδικο???? Αδικο ειναι να ποναει ο ενας και ο αλλος να πηδιεται με τον καθε ασχετο...συγνωμη αλλα αυτο ειναι αδικο...
Ο καθενας ειναι ελευθερος στο τυπικο να κανει οτι θελει μολις χωρισει...δεν σημαινει οτι θα το κανει...ας αφησει λιγο καιρο αν πραγματικα λυπαται για τον χωρισμο και μετα ας κανει οτι θελει...προσβαλει την σχεση τοσο συντομα...
Αμα ειναι ο καθε χωρισμενος αντρας για να ξεθυμανει να παει να πληρωνει μια ***** (η παραλιακη εχει γεμισει με πολυ καλες) με την πρωτη ευκαιρια...δεν παει ετσι ρε παιδια...
28-09-2012, 15:23 #52
jimmy δυστυχως ετσι εχουν γινει οι εποχες πλεον οταν χωριζουν οι ανθρωποι δεν το εχουν σε πολυ να πανε να βρουν αλλου παρηγορια δεν το πολυ σκεφτονται ....δυστυχως οταν μια σχεση τελειωσει καποιος ποναει η μπορει να πονανε κ οι 2 ....κ παρεπιπτοντως ο καθε ανθρωπος τον χωρισμο τον ξεπερναει διαφορετικα αλλοι με καποιον αλλον που για μενα ειναι λαθος τωρα πολλοι το κανουν αλλοι μονοι τους αλλοι βγαινωντας εξω με τους φιλους ...ας μην το κατακρινουμε ειναι νωρις ακομα για σενα να παψεις να το σκεφτεσαι....πολλοι ανθρωποι φερονται πολυ ασχημα δεν ξερω αν το καταλαβαινουν η το κανουν ερημην τους
28-09-2012, 15:54 #53
Για να απαντησω λοιπον στο ερωτημα του θεματος...οχι δεν προκειται να το χωνεψω...η κοπελα εκανε αυτο που μου την σπαει γενικα...δηλαδη ξεπετα...με τον χειροτερο δυνατο τροπο...μολις αφησε εμενα...
Αμα ειχα μαθει οτι ειχαν κανει ξεπετα και πριν ξεκινησουμε ισως να την ειχα χωρισει αφου αυτος υπηρχε γυρω της λογο ενος χομπυ...αυτο ειναι το αποτελεσμα του να πω δεν με νοιαζει τι εκανε πριν...σκατα δηλαδη...
28-09-2012, 16:01 #54
αχ Jimmy, δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Καταλαβαίνω ότι πονάς, αλλά το βασικό θέμα είναι αν ο άλλος είναι εντάξει απέναντι σου όσο είστε μαζί, κι όχι αν θα σε φροντίσει μετά το χωρισμό με τον τρόπο που εσύ θεωρείς σωστό. Φυσικά καλό είναι να είμαστε διακριτικοί και να μην τρίβουμε στη μούρη του άλλου το φρέσκο σεξ ή τη νέα σχέση, αλλά βεβαίως και η κοπέλα είχε δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, όχι μόνο την ίδια μέρα, αλλά και την επόμενη ώρα από τη στιγμή που ξεκαθάρισε μαζί σου. Το ίδιο ισχύει και για τον χωρισμένο άντρα που λες, μα δικαίωμα του είναι να πάει με 10 πόρνες αν έτσι θέλει.
Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή βλέπεις μόνο τον πόνο σου κι έτσι παραμερίζεις το δικαίωμα των άλλων στη χαρά ή την απόλαυση, ή έστω την εκτόνωση. Αυτό δεν έχει σχέση με σεβασμό και προσβολές. Επώδυνο για σένα ναι είναι, αλλά δεν είναι προσβλητικό. 'Επειτα βρε Τζίμη, δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να λυπάται για το χωρισμό, μπορεί να χαίρεται που απελευθερώθηκε από κάτι που θεωρούσε πιεστικό. Αυτό δεν αλλάζει όσα μοιραστήκατε παλιά, αλλάζει όμως τα τωρινά δεδομένα.
Ομολογώ βέβαια ότι δεν καταλαβαίνω γιατί να στο πει, υπάρχει περίπτωση να θεώρησε ότι έτσι θα ξεκολλήσεις και θα σταματήσεις τις προσπάθειες να τα ξαναβρείτε? Επίσης, έχεις δίκιο ότι δεν ήταν ωραίο να σου πει να χωρίσετε από το τηλ. Αλλά νομίζω ότι το δίκιο σου τελειώνει εδώ, κι από εκεί και πέρα ξεκινάει το δικαίωμα να κάνει αυτά που θέλει.
28-09-2012, 16:09 #55
Δεν μου το ειπε...αφησε υποψιες...τα υπολοιπα...εψαξα και τα εμαθα...δεν βλεπω παντως ακομα και να περασει ο πονος αυτο που εκανε να το θεωρω φυσιολογικο...και επειδη βλεπω πολλες συμφωνειτε με το σκεπτικο της τρομαζω πολυ με το μελλον...
28-09-2012, 16:33 #56
Eπιπλεον με την λογικη οτι δεν εκανε τπτ που να με προσβαλλει θεωρειτε, δλδ εστω (που δεν νομιζω) γυρνουσε και μου ελεγε ποσο λαθος εκανε και θελει να τα ξαναβρουμε...εγω εφοσον δεν εκανε κατι κακο πρεπει να την δεχτω πισω??
28-09-2012, 16:40 #57
jimmy απο το να σκασ αγορι μου αν αυτη σε εκτιμησε η οχι που δεν το εχει κανει για δικουσ τησ λογουσ εκανε αυτην την πραξει δεν ξερω τι ηλικια εχεισ αλλα προφανωσ νεοσ παιδι εισαι παντα ενασ χωρισμοσ ειναι δυσκολοσ μετα απολιγο διαστημα θα λεσ τι μ.... ειμουνα και να με θυμυθεισ τωρα εισαι πληγωμενοσ με ολη αυτη την κατασταση και αυτη το παιρνει και πανω τησ που εσυ εισαι κολλημενοσ χαρακτηριστικα απο πανω τησ .παρακαλια τηλεφωνα..αστην λιγο ελευθερη να δει πωσ ειναι να σε χασει πραγματικα και ασ το ηθελε .γιατι δεν ειναι σαν να σε εχει χασει αν τηνπαιρνεισ τηλεφωνα καθε 5λ πχ....κοιτα μπροστα δεν αξιζει πουλακι μου!!!και το ξερεισ μεσα σ οτι δεν !!!!!!
28-09-2012, 16:45 #58
ειμαι λιγο κατω απο 30...δεν ειμαι και παιδακι...γαμω την ευαισθησια μου...
28-09-2012, 17:17 #59
οι εποχες δεν ειναι οπως παλια. η γυναικα πλεον ειναι ανεξαρτητη συναισθηματικα και οικονομικα. Εφοσον σε χωρισε και μετα εκανε οτι εκανε, επιλογη της. Μπορει οταν νοιωθει οτι σε χανει πραγματικα, τοτε να σε εκτιμησει. Τοτε εσυ θα επιλεξεις αν θα δωσεις 2η ευκαιρια ή οχι. Δεν ξερω την σχεση σας και τι την οδηγησε στο τελος, ισως αν ακουσουμε την αλλη πλευρα να συμφωνησουμε ή να διαφωνισουμε πληρως με εκεινην ή με εσενα. Τωρα δεν ψαχνουμε ομως να βρουμε τι φταιει. Σημασια εχει οτι τελειωσε. Αποδεξου το και προχωρα και μην κανεις σχεση παλι απλα για να ξεπερασεις αυτην. Ειναι αδικο για την επομενη κοπελα. Δεν νομιζω να σου αρεσε να στο εκαναν. Οσον αφορα την ευαισθησια, καλα κανεις και εισαι ευαισθητος. Απο αναισθητους εχουμε γεμισει!
28-09-2012, 17:33 #60
Εγω με την μεγαλη σχεση μου ενιωθα ασχημα που πηγα με αλλη 3 μηνες αφοτου χωρισαμε...τι να πω, ειμαι βλακας μαλλον...
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....