Ο BLACKOUT_BOY ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Banned

Ο BLACKOUT_BOY ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Σήμερα μιλούσα με έναν 23χρονο που γνώρισα στο ρομέο και παραθέτω τη συνομιλία μας που είχαμε στο σκαιπ χωρίς εισαγωγές. Να πω μόνο ότι αυτή η συνομιλία, έχει, νομίζω, πολύ ενδιαφέρον και νόημα και εμένα προσωπικά με βοήθησε και μου άνοιξε τα μάτια. Ιδού :

-ρε φιλε πραγματικα θελω να σε βοηθησω αλλα δεν ξερω πως μπορω
    -se ti pragma?
    -με αυτα π εχω διαβασιε μεχρι στιγμης μ φαινεται οτι εχεις δει τη ζωη τελειως λαθος, σε βλεπω να εισαι σε καταθλιψη κ δεν πρεπει, η ζωη ειναι τοσο ωραια.
    -milise o methismenos
    -δεν ειναι θεμα μεθυμενος, και νηφαλιος αυτα θα σ ελεγα
    -simera milousa me enan sto skype, me afton eixa milisei prin kairo sto romeo, mu dose msn, alla den ton evlepa online, oute aftos emena, den xero giati, meta ton rotousa an exei skype kai den apantouse. simera ton petyxa msn meta apo kairo, tou zitao skype, mu dinei, vazoume cam k anti na milaei se mena ton vlepo na milaei sto kinito. mu leei na ta poume se misi ora. meta apo mia ora tou milao kai den apantouse kan eno itan online. e ti na po? ftaio ego pou pefto se tetoious malakes?
    -ρε παρε τη ζωη στα χερια σ, ζησε για σενα κ γαμα τους γκομενους κ το ρομεο, σβηστο κ φτιαξε τη ζωη σ, κανενας γκομενος δεν ειναι η ευτυχια σ, ευτυχια σ εισαι εσυ, αυτα π καταφερνεις, η ζωη σ, οι φιλοι σ, 1002 πραγματα, μη με τρελαινεις.
    -dld to sex den einai?
    -το σεξ ερχεται οταν εισαι καλα στα αλλα φιλε μ, το σεξ δεν ειναι προυποθεση της ευτυχιας, κ το σεξ δεν το ψαχνεις, ερχεται, αυτο το λαθος κανεις, ψαχνεις μανιωδως κατι κ δεν θα σ ερθει ποτε.
    -les e? dld an den to psaxno pos tha rthei? tha mu xtipisei tin porta to delivery boy k tha ton erotefto k tha kanoume sex?
    -μπορει να πας σε ενα γυμ κ ξαφνικα να δεις καποιον π να ερωτευτεις (το εχω παθει)
    -kai?
    -και τα φτιαξαμε
    -pigaina palia gym k m aresan diaforoi so what?
    -ακουσε με λιγο, πες οτι ερωτευεσαι, τι εχεις να προσφερεις; στον αλλον π θες να τον κανεις να σε ερωτευτει;
    -agapi fysika
    -αγαπη μπορουν να προσφερουν πολλα ατομα, αλλο...
    -ti les?
    -τι τι λεω;
    -mi les oti su katevei
    -νομιζεις οτι με την αγαπη μπορεις να κερδισεις καποιον;
    -fysika
    -νομιζεις οτι με την αγαπη θα κρατησεις καποιον διπλα σ;
    -οχι αντρακο μ
    -an xero oti me agapaei kapoios, einai poly simantiko gia na meino mazi tou, dld ti na me kratisei? oi koiliakoi tou?
    -η προσωπικοτητα, αυτα π εχει καταφερει, το επιπεδο του.
    -e kala an einai etsi k go thavmazo diaforous kallitexnes alla dn tous eroteftika kiolas. mia xara mporo na agapiso k enan apotiximeno h kapoio paidi tis diplanis portas.
    -αυτος δεν θα σε αγαπησει ποτε.
    -gt oxi?
    -λυπαμαι π σ το λεω αλλα δεν θα σε αγαπησει ποτε.
    -prepei na exei talento se kati?
    -οχι, δεν χρειαζεται ταλεντο, χρειαζεται ομως να προσπαθησεις, πως να σ το πω ρε παιδι μ
    -den xero
    -η σχεση κ το να ερωτευτει κ να σε ερωτευτουν ειναι το πιο δυσκολο πραγμα για ολους τους ανθρωπους πανω στη γη, ειτε στρ8 ειτε γκει.
    -esy exeis eroteftei?
    -4 φορες.
    -sigoura?
    -σιγουροτατα.
    -se exoun eroteftei?
    -ναι.
    -e ti na po, ego pefto panta se str8, vlaxous kai kompeksikous. ti na mu peis? pou to mono paidi pou tha mporousa na kano sxesi pethane apo narkotika?
    -κ θα σταματησεις κ τη δικη σ ζωη; κ εμενα το μοναδικο παιδι π ερωτευτηκα κ με ερωτευτηκε με χωρισε γτ ηταν μικρος κ δεν ηθελε να περασει τη ζωη τ με εναν μονο ανθρωπο. τι πρεπει; να πεθανω κ εγω;
    -allo na se xorisei allo na pethanei.
    -εγω θα προτιμουσα να πεθανει (παραδειγμα)
    -anoisies
    -δεν θα ειχα ενοχες οτι μπορουσα να κανω κατι κ δεν το εκανα. ενω στην προκειμενη αναρωτιεμαι: μηπως εδωσα πολλα κ δεν επρεπε; μηπως εκανα καποιο λαθος;
    -mipos kano lathos pou psaxno 30arides?
    -δεν κανεις κανενα λαθος σε αυτο στην ηλικια.
    -gt?
    -το λαθος σ ειναι οτι δεν κοιτας τον εαυτο σ.
    -ti koino na exo me enan 35ari?
    -δεν παιζει ρολο αυτο π λες, δεν χρειαζεσαι κοινα, τα κοινα τα βρισκεις στην πορεια. κοιτα τον εαυτο σ, ξερεις τι σε ενδιαφερει εσενα; να βρεις μια σχεση κ να κρεμαστεις απο αυτην, να αγαπησεις κ να σε αγαπησουν, δεν παει ετσι ομως.
    -tha mporousa na agapiso ton ari alla pethane.
    -ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ
    -afou egine loipon etsi k h zoi m einai gia ton poutso etsi k go tha gamiemai me diaforous gia na mathei.
    -ποιος θα μαθει;
    -h zoi.
    -η ζωη φιλε μ δεν θα μαθει τπτ απο σενα.
    -kala kyrie sofe, efxaristo gia tis simvoules sas.
    -δεν ειμαι σοφος, εχω πεσει σε καταθλιψη σαν κι εσενα, εχω πληγωθει σαν κι εσενα.
    -de nomizo.
    -εχω περασει εναν χρονο ΜΟΝΟ με κλαμα σαν κι εσενα (ισως)
    -nai alla ekanes sxeseis.
    -εκανα σχεσεις αλλα σε καμια δεν μπορεσα να εχω αυτο π θελω, αλλα οι σχεσεις ειναι δυσκολες για ολους τοιυς ανθρωπους.
    -tote kalitera oxi sxeseis.
    -δεν ειναι ετσι φιλε μ.
    -etsi einai.
    -κ σ ξαναλεω, δεν μπορω να σε βοηθησω αλλο, μεχρι εδω ειναι οι δυνατοτητες μ, απλα να ξερεις πως εφτασα ενα βημα πριν την αυτοκτονια καποτε κ 5 χρονια μετα, κοιτουσα τον ουρανο, με κρατουσε απο το χερι ο ανθρωπος π ημουν ερωτευμενος μαζι του κ ελεγα: ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ. οκ, χωρισαμε... αλλα ετσι ειναι η ζωη! εχει πανω , εχει κ κατω.
    -ego prosfata gnorisa ena paidi pou m aresei alla menei thess, eides loipon, eimai atyxos, opote gama me tora me tis simvoules s.
    -πωπω ναι! εισαι πολυ ατυχος, εισαι 22 χρονων κ δεν εχεις βρει τον ερωτα της ζωης οπως κ το 99,99% των ανθρωπων πανω στη γη, ναι ναι.. εισαι πολυ ατυχος.
    -22? 25 eimai.
    -χαιρω πολυ. κ εγω τοσο ειμαι.
    -ego mexri ta 22 den eixa kanei sex e meta ithela sex sinexeia. pos tha vro kapoion pou tha exei to paketo? m les?
    -θα σου πω. θα το κανεις; θελω να μ υποσχεθεις ομως οτι θα το κανεις. οκ;
    -kala.
    -κοιταξε, για να εχει καποιος μια σωστη σχεση πρεπει πρωτα να μαθει να περναει ΤΕΛΕΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, δλδ πρεπει να μαθεις να περνας καλα με τους φιλους σ, τις παρεες σου, τις βολτες σου!
    -monos m pernao aisxos, eixa katathlipsi.
    -τοτε λυπαμαι, δεν θα βρεις κανεναν να σε σωσει απο την καταθλιψη.
    -lathos! mporei na vro enan episis katathliptiko.
    -να σ πω κατι ρε φιλε, θα σ πω αυτο κ θα παω για υπνο, εχω εναν φιλο, π ειναι 22 χρονων, κ ειχε την κοπελα του, και την αγαπουσε τρελα, της εδινε αγαπη με το τσουβαλι!!!! πολλη αγαπη!! ηταν πολυ ερωτευμενος!!! κ αυτη τον αγαπουσε πολυ! παρα πολυ! ηταν τρελα ερωτευμενη!!! ξερεις τι εγινε καποια στιγμη ομως; τον χωρισε ρε φιλε....μετα απο 4 χρονια σχεσης τον χωρισε κ ξερεις γιατι; γτ αυτος ο ανθρωπος τοσα χρονια δεν προσπαθησε να βρει μια αξιολογη δουλεια... κ η κοπελα επαψε να τον θαυμαζει... κ η κοπελα αυτοματως αναρωτηθηκε: πως θα κανω μαζι του οικογενεια; αφου δεν εχει δουλεια, δεν ψαχνει για δουλεια... εχει αρκεστει στην αγαπη μας.
    -ti xeneroto!!
    -οχι φιλε μ δεν ειναι ξενερωτο.
    -nai einai k malista poly.
    -δεν ειναι ξενερωτο.
    -EINAI.
    -πως θα μεγαλωσεις παιδι; με την αγαπη; πως θα αγορασεις πανες; με την αγαπη;
    -thee m itan 22 mono. mi mu to xalas tora.
    -δεν σ το χαλαω φιλε μ. ετσι ειναι τα πραγματα.
    -h agapi ola ta nikaei.
    -den einai etsi. λυπαμαι π σε επαναφερω στην πραγματικοτητα, δεν νικαει τπτ η αγαπη, η αγαπη παει κ ερχεται.
    -eisai poly pezos k rixos.
    -νομιζεις. δεν ειναι μονο η αγαπη π μετραει ρε φιλε....
    -e kala re edo den exoume to sex piges esy stis agapes k tous gamous. eleos!
    -δεν ειναι οι γαμοι φιλε μ. ειναι ο θαυμασμος. τον ανθρωπο π εχεις διπλα σ πρεπει να τον θαυμαζεις για κατι, πρεπει να προσπαθει να πετυχει πραγματα, να δουλευει, να εινα δημιουργικος.
    -an omos o anthropos aftos exei psixologika prepei na tou statheis k oxi na tou giriseis tin plati. an ton agapas pragmatika. an exei problima ygeias episis. allios me to proto stravo ton xorizeis? gt? toso ton agapas?
    -τεσπα...νομιζω τα θεματα ολα τα εξαντλησαμε, το μονο π θα σου πω κλεινοντας, η ευτυχια λοιπον φιλε μ ειναι δικη μας υποθεση, οχι των αλλων, αν περιμενεις μια σχεση για να εισαι ευτυχισμενος, δεν θα βρεις ποτε την ευτυχια. πρωτα πρεπει να μαθεις να εισαι καλα μονος σ κ μετα θα εισαι ετοιμος να εχεις κ μια σχεση.
    -gt skeftomai sinexeia to sex? einai kako?
    -κακο δεν ειναι... κι εγω το σκεφτομαι! αλλα δεν κανω σεξ! το σεξ θα το κανω με καποιον π θα ερωτευτω πολυ! μονο αυτος θα ειναι ο τυχερος! αλλα δεν θα τον ψαχνω απο το πρωι μεχρι το βραδυ!
    -dld ola ta kano lathos? to oti psaxno toso poly sto romeo ktl einai kako e?
    -ειναι κακο ναι. βλεπεις κανεναν στρ8 να ψαχνεται ετσι; οι σχεσεις, για ολους τους ανθρωπους, ειτε στρ8 ειτε γκει δεν ερχονται καθε μερα. ερχονται σπανια κ ειναι δυσκολες. ηρεμισε λιγο, μην ψαχνεις τοσο μανιωδως σεξ ή σχεση, βρες τα με τον εαυτο σ, περνα καλα με τους φιλους σ, με ενα ποτο, με μια βολτα, με ενα επιτραπεζιο κ ολα θα ερθουν :)

Senior Member
    Πόσο ισορροπημένος είναι αυτός ο άνθρωπος... Μπράβο.

Συμφωνά απόλυτα. Η ευτυχία προέρχεται από εμάς τους ίδιους.

Ωραίος διάλογος! Για μένα προσωπικά αυτή η δημοσίευση ήταν μια χρήσιμη υπενθύμιση τη στιγμή που την είχα ανάγκη! Επίσης, αυτό και πολλά ανάλογα παραδείγματα δείχνουν πόσοι ίδιοι είμαστε οι άνθρωποι, gay, str8, άντρες γυναίκες κατά βάθος και πόσα μπορούμε να μάθουμε όλοι από όλους...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    blackout boy, το post #1 πρέπει να μπει στο υπόμνημα!
    Συμφωνώ κυρίως με τον αντίλογο αυτού που μιλάει ελληνικά
    (σαν τη φωνή της συνείδησης είναι για ό,τι ψάχνουμε με λάθος τρόπο)
    αλλά και με τις εύλογες απορίες του άλλου με τα greeklish,
    Πολύ εποικοδομητικός και καλογραμμένος διάλογος.

Senior Member
    Οντως το παιδι ειχε απολυτο δικιο η ευτυχια προερχεται απο εμας του ιδιους την δυναμη να συνεχισουμε και να παλευουμε με το καθετι πρεπει να προερχεται απο εμας δεν πρεπει να βασιζομαστε μονο απο τους αλλους ...

Banned
    πρεπει να μπει στο υπομνημα; δηλαδη;

Senior Member
    Υποκλίνομαι :-))