Τι να κάνω??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Τι να κάνω??

Καλησπερα σας,

Πριν ενα χρονο γνωρισα μια κοπελα απο τα αγγλικα. Αντικειμενικα ειναι μετρια αλλα με πολυ καλο χαρακτηρα. Περυσι που διναμε το advanced της τα ζητησε ενας συμαθητης μας. Εκεινη του εριξε χυλοπιτα. Φετος, που δινουμε proficency αρχισε να μου αρεσει. Πιστευω οτι και αυτη με γουσταρει γιατι σε μερικα διαλειμματα ερχεται και συζηταμε, με χαιδευει και μου πιανει το χερι. Το θεμα ειναι οτι για καποιο λογο φοβαμαι να της πω πως μου αρεσει. Γενικα, ειμουν παντα κλειστος χαρακτηρας και δεν ανοιγομαι ευκολα. Εσεις τι με συμβουλευετε να κανω για να μου φυγει το αγχος και να της τα ζητησω?? Επισης, παντα με φλερταραν κοριτσια αλλα παντα φοβομουν να τους τα ζητησω.

Παρακαλω βοηθηστε με.

Senior Member
    Να μη της ζητησεις τιποτα. Να τη φλερταρεις απλα. Δεν εισαστε στο δημοτικο.

Senior Member
    Υποθετω οτι δεν εισαι πανω απο 15 ετσι δεν ειναι?
    Ασε τα πραγματα να κυλησουν χαλαρα και ολα θα ερθουν απο μονα τους. Προτεινε της να πατε μια βολτα μετα το φροντηστηριο ή να διαβασετε μαζι , κανε και μικροκινησεις για να κοψεις αντιδρασεις. Πχ μια αγκαλια , κανα φιλι στο μαγουλο και αν δεις οτι ανταποκρινεται θετικα προχωρησε λιγο παραπανω.
    Α και προσοχη μην της πεις ποτε " Θελεις να τα φτιαξουμε?" . Ειναι το απολυτο ξενερωμα.

P.S. Επειδη δεν μπορω να κρατηθω . Το Αdvance ειναι πεταμενα λεφτα , δεν λεει κατι. Το Proficiensy επισης. Δυο χρονια φροντηστηρια ενω θα μπορουσατε σε 4 μηνες να παρετε το Ielts( και να μαθετε σωστα Αγγλικα οχι Αμερικανικα) .

Senior Member
    χωσου αδερφε να το τελειωνεισ το θεμα.....γτ οταν θα παει κανασ αλλοσ και χωθει θα κοπανασ το κεφαλι σου στ τοιχο.......
    απλο ειναι νομιζω πεσ τσ αν θελει να κανετε σχεση....οχι ετσι στ ξεκαρφωτο ενω ειστε στ αγγλικα ασ πουμε.....πεσ τησ για παραδειγμα να βγειτε κγια κανα καφεδακι....εε αν δεισ και παει καλα ξαναπεσ τσ να βγειτε...και τη δευτερη φορα χωσου....οχι ακομψα ομωσ....και προπαντωσ αν δεν ανταποκριθει τονισε τσ οτι τν εκτιμασ σαν ατομο και θελεισ να παραμεινετε φιλοι....

παντωσ να ξερεισ το οτι σε χαιδευει δεν ειναι τπτ....και μενα στ λυκειο ολεσ με χαιδευαν...οι μισεσ ομωσ μ ειχαν ριξει ακυρο.....ασε μν αναφερω και τα κατορθωματα μου στο πανεπιστημιο γτ....

ετσι λοιπον...χαλαρα και ωραια.......ωσπου να παρεισ θαρροσ να χωθεισ παντωσ μιλα τσ οσο μπορεισ κλπ...βοηθα την αν δυσκολευεται καπου....και θα δεισ....αμν χαλαρωσεισ μια χαρα θα σ βγει..!!

Junior Member
    Σας ευχαριστω πολυ παιδια,

Μετα τα αγγλικα σημερα της ειπα να παμε στην παραλια για καφε και δεχτηκε. Μετα μιλησαμε για διαφορα θεματα χαλαρα και ωραια. Μετα ειπαμε να περπατησουμε στην παραλια και την επιασα αγκαλια. Αργοτερα, μου ειπε οτι με γουσταρε εδω και καιρο αλλα περιμενε να κανω εγω την πρωτη κινηση και της ειπα πως κι εγω το ιδιο ενιωθα γι αυτη. Μετα φασωθηκαμε. Τελικα, οντως αν εισαι χαλαρος σου βγαινει μια χαρα.

P.S. betelgeuse, αυτο το lelts δεν το ξερω αλλα το cambridge κατα τη γνωμη μου ειναι αξιολογο πτυχιο και σου μαθαινει αγγλικα και οχι αμερικανικα. Ασε που σε 4 μηνες τι αγγλικα μπορεις να μαθεις?? τεσπα, σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by fail male View Post
    Σας ευχαριστω πολυ παιδια,

Μετα τα αγγλικα σημερα της ειπα να παμε στην παραλια για καφε και δεχτηκε. Μετα μιλησαμε για διαφορα θεματα χαλαρα και ωραια. Μετα ειπαμε να περπατησουμε στην παραλια και την επιασα αγκαλια. Αργοτερα, μου ειπε οτι με γουσταρε εδω και καιρο αλλα περιμενε να κανω εγω την πρωτη κινηση και της ειπα πως κι εγω το ιδιο ενιωθα γι αυτη. Μετα φασωθηκαμε. Τελικα, οντως αν εισαι χαλαρος σου βγαινει μια χαρα.

P.S. betelgeuse, αυτο το lelts δεν το ξερω αλλα το cambridge κατα τη γνωμη μου ειναι αξιολογο πτυχιο και σου μαθαινει αγγλικα και οχι αμερικανικα. Ασε που σε 4 μηνες τι αγγλικα μπορεις να μαθεις?? τεσπα, σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.!!!!
    ελα ρε φιλαρακι.....αρχοντασ...!!! μπραβο σου......κοιτα το κειμπριτζ δε συγκρινεται με τα υπολοιπα ρε συ...και γω εχω παρει μισιγκαν και ντρεπομαι που το λεω...και ασ το ειχα παρει με Α σε ολα του τα μερη....

Senior Member
    Μπράβο!!! Είδες που αγχωνόσουνα!!!!!