ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΜΙΑ-ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΟΝ ΨΥΧΕΣ!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Banned

ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΜΙΑ-ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΟΝ ΨΥΧΕΣ!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

Αργησα πολυ, επρεπε να το ειχα κανει εδω κι καιρο, μαλον επρεπε να μην το ειχα κανει καθολου, να μην ειχα γραψει καθολου ολα αυτα τα ασχημα λογια ,ολες αυτες τις βρισιες κι τα ταπεινοτικα λογια για μια κοπελιτσα! κι για αλλους ανθρωπους, αλλα πιο πολυ για αυτην την κοπελιτσα!
    Ολα ξεκινησαν αρχες υγουστου,σαν θα θυμαστε καποιοι απο εδω μεσα -αφου δεν εισαν λιγοι οι συμφορμιτες που μου ειχαν βαλει "χερι" για τα λογια μου - ηταν οι μερες οπου μολις ειχα χωρησει με την κοπελα που αγαπαω, η αντιδρασημου ηταν πολυ σκατα! αντεδρασα ετσι οπως κατηγορουσα αλλους στην θεσημου.
    Απο την πλευρα της εκανε πραματα , μου εγραφε γραμματα - αφου πιο πολυ γραφαμε παρα μηλαγαμε- μου εγραφε διαφορα εχωντας σκοπο μεσα της να με κανει να την ξεχασω, να την διαγραψω δλδη απο την καρδιαμου!Σε αυτο της ριχνω φτεξιμο ,δεν γινετε σε λιγοτρο απο ενα μηνα να την ξεχασω μια κι εξω! τι ειμαι ? το καινουργιο "I PAD" aπο τον γερμανο με δωρο την καρτα μνημης ,με τρελες ταχυτητες , οπου διαγραφει αρχεια κι ζουμαρει τις φοτογραφιες σ? ¨)¨),μαλον δεν φανταζοταν το ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑ!! Βεβαια ειχε ακουσει κι τα λογιαμου ,οσο καιρο ειμασταν μαζι που θελωντας να της κανω τον βαρυ ανδρα της ελεγα οτι" εμενα αμα με χωρησει γυναικα μεσα σε 2 βδομαδες το πολυ θα εχω βρει καινουργια, θα την εχω ξεπερασει κι ολα θα ειναι μελη γαλα" Ετσι λοιπον κι εκει δικαιωλογο την συμπεριφορα της, αφου ειχε ακουσει αυτες τις βλακειες απο μενα, ειμαι κι πολυ πιο μεγαλος απο αυτην ! αποτελεσμα να συμπερηφερθει με αυτο τον τροπο! .Ελα ομως που στην πραξη εγω εκανα το αναποδο! ακμα κι οταν ειχαμε οριστικα χωρησει, ακομα κι οταν μου ειπε οτι "να ξερεισ σε εχω ξεγραψει κι παω για αλλα εγω, ειμαι κι σε τουριστικο νησι, μεσ στο καλοκαιρι, εχω κι φιλους, ετσι εγω παω για αλλα (αυτα μου ειπε η προινμου) ειιδικα αυτη η φραση "παω για αλλα" μου εχει κατσει στο λαιμο! κι μονο που την θυμαμαι τρελενομαι!-
    Η συνεχεια ηταν ξεφτυλα - απο πλευρςμου- γτ. εγω ειμαι ο ανδρας , εγω ειμαι ο πιο ορημος, εγω επρεπε να δειξω σωστη συμπεριφορα!. Σαν μικρουλα αυτη ειπε καποια πραματα, καποιες βρισιες που θα ελεγε καθε κοριτσακι στα νευρα του σε καποιον που τα ειχε , κι αγαπησε. Ομως εμενα με πετυχε σε μερες ασχημες , μολις ειχα αρχησει να ξανα πινω! κι αυτηνν την φορα οχι μονο πρεζ! αλλα κι χαπια, κι ξιδια! αποτελεσμα! να κανω κι να λεω πραματα πολυ ασχημα κι εσχρα! εκανα αλητειες , τσακονομουν με τον κοσμο- λες κι μου εφτεγε ο καθε ενας που πηγαινε να κανει το καμακι του σε καποια γκομενα στην παραλια, εμουν εγω κι του εκανα χαλαστρα! αυτα ηταν οι πραξεις, ευτυχως δλδη που δεν ειμασταν στην ιδια πολυ!. Τα ξεφτιλικιαμου ηταν να τις γραφω πραματα αηδιαστικα! ως προς αυτην, την εμφανηση της- οπου κι δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτυτα αφου κι ομορφη ειναι κι εχει καποια αλλα χαρισματα σεξουαλικα χεχε¨). Κι δεν σταματησα εκει, μηλαγα ασχημα για οτι ειχε να κανει με αυτηνν, με συγγενεις , με καταγωγες ακομα κι τα ρουχα της εκραζα! ξεφτυλας εγινα δλδη! - τι μου εφτεγαν τα ρουχαλακια της ¨(-. Δυστυχως αυτο κρατησε καποιες μερες , δεν υπηρχε ενας χριστιανος να με βαλει σε ταξη??? να μου πει τι βλακεις κανεις ρε φιλε??? ετσι λοιπον για καποιεσ μερεσ την προσβαλα κι ειχα σκοπο να τηην ταπεινοσο οσο παει! φυσικα ομως η ταπεινοση κι οι χαρακτηρισμοι τεριαζουν κι απευθυνοντε σε αυτων που τους λεει! δλδη σε εμενα! γτ. οποιος τροτος θα μπορουσε σε φανταστικη φαση λεμε τωρα να δει το τι γινοταν τοτες κι να πει την αποψη του! ολο το κραξιμο θα ηταν δυκομου! οτι κι να ελεγε ενα κοριτσακι θα ηταν σχεδον λογικο! ποιος να την κατηγορισει- γτ. κι αυτη ειπε ασχημες κουβεντες! μην την βγαλω τελειως καθαρη ετσι, ειπε κι αυτη τα καλα της προς εμενα, οπως κι εκανε πραματα, οπως οτι πτξε στα σκουπιδια την μπλουζαμου, αλλα ο.κ. ειναι πτεσματα μπρος σε αυυτα που εκανα! σαν ανδρας κι σαν 10 χρονια μεγαλυτερος της!
    Η μοναδικη δικαιωλογιαμου ειναι οτι ειμουν εκτος εαυτου κι κατω απο την επιρια ουσιων! ετσι με το κεφαλι γματο ναρκωτικα κι μαθενοντας απο κατι σκατο ρουφιανους εδω στην αθηνα οτι η "η προιν σου φιλε στο νησι ειναι ολο χαμογελο κι γκομενιζει! , μετα να μου στελνει μηνυμα οτι βρηκε γκομενο, καιρος να κανω κι εγω το ιδιο!" ολα αυτα τα ωραια με εφεραν στο σημειο που ειμαι σημερα!
    Ετσι λοιπον σε λιγες μερες μαπνω σε ψυχιατρειο- ευχομαι να ειναι στην χωρα κι οχιεκτος- θα κατσω εκει για αποτοξυνωση κι ψυχοθραπεια πρωτης φασης, αφου η ψυχοθεραπεια θελει αρκετους μηνες κι να εισαι σε κοινωνια.
    Ευχομαι για την κοπελα αυτην οτι καλυτερο - κι απο οτι εμαθα οντος της παν ολα καλα- ειναι στα καλυτερα της χρονια, μπορει να κανονησει το επαγκελματικο της μςλον- καλα τωρα επαγκελμα κι στην ελλαδα ειναι αλλο θεμα , αλλα λεμε τωρα- . Ελποιζω να με συγχωρεσει για τα λογια κι τα μηνυματα που ειχα στειλει τοτες , ευχομαι να υπαρξουν μετα απο πολλα χρονια καλες αναμνησεις σαν της ερθω εγω στην σκεψη, κι περρισοτερο απο ολα ευχομαι ο "λεγΑΜΕΝΟς ΤΗς" , Ο νεος της ανδρας να την προσεχει οσο εγω, να την κανει να νιωθει ασφαλης κι να τον ελεγξει απο εκατο μεριες πριν του δωσει οτι εχει πιο συμαντικο -μετα την καρδουλα της- γ.τ εχει καρδια!
    Ειμαι υποχρεομενος να αναφερω οτι οσο καιρο ηταν μαζιμου μου σταθηκε σε πανω απο 3 φορες που εκανα αποτοξηνωση- χαρμανες δλδη- ειδε τα χειρωτερα, να της ξερναω το κρεβαι, το χαλι, να ερχοντε οι τραυματιοφορεις στο διαμερισμα της αφου δεν μπορουσα να κουνηθω- λογο μυξης φαρμακων,δηλητιριασει- να γινετε ρεζιλι στην πολυκατικια κι στην γειτονι σαν βλεπαν το αγορι της κιτρινο κι φεσι να το φορτονουν σε ασθενοφορο, μετα να καθετε πανω απο 4 ωρες στο νοσοκομειο περιμενοντας με, να μου κανει παρεα στο σπιτι ενω εγω να ειμαι ολο ξαπλα κι να κοιμαμε, με μονες κουβεντες μου- φερεμου νερω, φερεμου τσακι κι αλλα τςετοια! περασε πολλα ασχημα πραματα που δεν τα εγραψα πωτες!!!! κι επρεπε καποια μερα ν τα γραψω, γτ. δεν ηταν αντικιμενικη η εικονα που ειχε πλαστει για αυτο το κοριτσακι οπου στα 20 της περασε τοσα! την ευχαρηστω γιατις δυσκολεςστυγμες που εκατσε πλαιμου! την ευχαριστω για την πραγματικη ΑΓΑΠΗ που μου εδωσε καποτες! την ευχαριστω για τις ξεροψιμενες μπριζολες που μου φτιαξε- οπου ηταν νοστιμες απλα ηθελα να της κανω τον δυσκολο- την ευχαρηστω για τα ωραια λογια που μου ελεγε καθε πρωι στην δουλεια, την ευχαριστω για τα τραγουδια που μου τραγουδισε με την υπροχη φονουλα της! την ευχαριστω που ηρθε στην ζωημου εστω κι για λιγο , κι εφυγε τοσο ρηγορα! αλλα μαλον δεν μου αξιζε! γιαατο κι εφυγε!!
    Οσι κι αν εχω μετανοισει! οσο διατεθυμενος κι αν ειμαι να τα αλλαξω ολα! οσο κι αν εχω ειδη ξεκινησει καποια βηματαπου μου ζηταγε τοσο καιρο ,οσο,οσο,,, ξερω οτι το βελος του θεου του ρωτα εχει βγει, κι πλεον επουλονει την καρδια της! κι δεν ξανα χτυπα ο θεος ερωτας τους ιδιους ανθωπους με το ιδιο βελος ξανα! αργα καταλαβα! κι αυτο γτ. η δικιαμου η καδια ειναι ακομα το ιδιο! αλλα δεν φτανει μια καρδια για να υπαρξει ο ερως!! θελει 2!

Senior Member
    συγκινητικος ο λογος σου.. να σου πω κατι? σημασια εχει οτι καταλαβες τα λαθη σου και δεν θα τα επαναλαβεις στο μελλον.. ο ερωτας θα σου ξαναρθει αν οχι με αυτην , με καποια αλλη κοπελα.. ολα προσχεδιασμενα ειναι απο μια ανωτερη δυναμη, οποια και αν ειναι αυτη. Ειμαστε ανθρωποι και κανουμε λαθη.. Μου πηρε πολυ καιρο να το αποδεχτω.. Εχω φτασει 24,5 και τωρα αρχιζω να συνειδητοποιω πως η ζωη ειναι τοσο μικρη αλλα και τοσο μεγαλη ταυτοχρονα.. Υπαρχεις, ερωτευεσαι, παθαινεις, μαθαινεις, συνεχιζεις, προχωρας, γελας, κλαις και το πιο σημαντικο ΖΕΙΣ με λανθασμενες ή σωστες επιλογες, δεν εχει σημασια διοτι ετσι ειναι. Ειμαστε φτιαγμενοι για να πεφτουμε και να σηκωνομαστε ξανα και ξανα και ξανα. Στο τελος, εστω και αργα βρισκουμε αυτο που μας συμπληρωνει, εστω τις περισσοτερες φορες. Επαθες και εμαθες.. Προχωρα μπροστα.. Μονο το οτι βγαζεις τοσο συναισθημα, δηλωνει αμεσα πραγματα θετικα για τον χαρακτηρα σου. Αν θες, στειλε της ενα μειλ με ολα οσα ενοιωσες για αυτην, με τα λαθη σου, με τα σωστα σου, με το τι νοιωθεις. Ασ τα μαθει εστω και τωρα, εστω και ετσι. Και ειμαι σιγουρη πως με το περασμα του καιρου οι πληγες θα επουλωθουν και μονο οι καλες αναμνησεις θα μεινουν και απο τις δυο πλευρες. (και παψε να κατηγορεις τον εαυτο σου ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ)

Senior Member
    Τζωρτζ υπάρχει ένα τραγούδι που λέει όλη τη σοφία της για τις σχέσεις λέει λοιπόν το κομμάτι ότι ανεκτικα λίγο λίγο με έχανε κάθε άνθρωπος έχει συγκεκριμένες αντοχές κ συγκεκριμένα όρια έτσι πως τα γράφεις τα φαγεσ γρήγορα τα ψωμιά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Τζωρτζ υπάρχει ένα τραγούδι που λέε1ι όλη τη σοφία της για τις σχέσεις λέει λοιπόν το κομμάτι ότι ανεκτικα λίγο λίγο με έχανε κάθε άνθρωπος έχει συγκεκριμένες αντοχές κ συγκεκριμένα όρια έτσι πως τα γράφεις τα φαγεσ γρήγορα τα ψωμιά
    Ποιο τραγουδι λες ΕΛΙΣ ?
    Οσο για τα¨"ψωμια" αν ενοεις το οτι την επριξα, την βασανησα την κοπελιτσα , εχεις δικιο. Δυστυχως εχεις απολυτο δικιο!
    Συναντηθηκαμε αποψε , μετα απο - κατι λιγοτερο απο δυο μηνες- ειμασταν αμηχανει και οι δυο μας, βλεπεις ειχαμε γραψει τοσα πολλα αυτο τον καιρο .
    Ειχα κι το ποδι στο γυψο ,ειμαι με πατεριτσες κι δεν μπορεσε να με αγκαλιασει¨),τωρα θα πειτε " τι το θελατε να βρεθητε μετα απο τετοιον πολεμο αναμεσα σας? " εε!! επρεπε ν βρεθουμε, πολυτισμενοι ανθρωποι ειμαστε, ουτε ειχαμε κερατοσει ο ενας τον αλλον, ουτε ειχαμε πεξει ξυλο, ουτε ειχε γινει κατι χοντρο για να κραταμε "μουτρα" κι κακιες ο ενας στον αλλον, γτ. θα ηταν ξεφτυλα να συναντιομασταν τυχαια μετα απο κανα χρονο κι να μην μηλγαμε, η να καναμε πως δεν ειδοδηκαμε, δεν τα γουσταρω αυτα αναμεσα σε ανθρωπους που εχει υπαρξει ερωτας, που εχουν μυραστει καποια αισθηματα.
    Το ζητουμενο της συναντησης ηταν να δω, να "διαβασω" τα ματια της - το βλεμα της, ηθελα να επιβεβαιοσω το τι παιζει μεσα της για μενα! βλεπετε τοσο καιρο που βριζομασταν - εγω λιγο παραπανω το κανα, το παραδεχομαι- ετσι λοιπον τοσο καιρο μια μου ελεγε οτι δεν με γουσταρε απο την δευτερη μερ, μια μου ελεγε οτι με γουσταρε μεχρι πριν 5 μερες, μια οτι με μησει! μια οτι αμα με δει θα νε φτυσει, την αλλην οτι θα με αγγαλιασει κι θα με φυλησει, οτι ακομα δλδη νιωθει για μενα! ΕΕ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΔΙΑΦΟΡΑ , ετσι λοιπον επιδιωξα την συναντηση για να βεβαιοσω το τι παιζει μεσα της με μενα!
    Η συναντηση μας λοιπον ,οπου ηταν πολυ περιεργη αφου κοιτιομασταν ποση ωρα! - παντος αυτους τους δυο μηνες εχει αδυνατησει, εχει ομορφινει , παντα μου αρεσε αλλα αποψε για τα μτιαμου ηταν κουκλαρα! ενιωσα τοσο ανατριχιλα βλεπωντας την , την "γουσταρα" σαν να την γνωριχα τωρα! ηταν πολυ γλυκια ! αλλα μονο "ματι" πλεον απαγορευετε να αγγιζουμε!
    Το βλεμα της - οπου κι το ζητουμενο οπως προ ειπα - ηταν ακυρο! "διαβασα τα ματια της κι "ελεγαν " οτι δεν νιωθει ερωτα πλεον για μενα! ΤΕΛΟΣ δλδη! τα ματια της ηταν ξυρα, δεν ειχαν καθολου υγρσια, οπου υγρα ματια παει να πει ενθουσιασμος!η "αγαπημενη μου μικρουλ" παει πεταξε, δεν ειναι πλεον το αλλο μου μισο! μου το πε στα ισια! μου το ξεκαθαρησε ! δν μπορει να εχει δεσμο με καποιον που δεν αγαπαει τον εαυτο του! με καποιον που βλαπτει την υγεια του! δεν μπορει να ειναιμε καποιον που δεν τον θελουν αδελφια κι γονεις! δεν μπορει να ειναι με καποιον που δεν τον αγαπα πλεον! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΙΜΟΥ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΙΜΟΥΥ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ! ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ! αυτο που φοβομουν αυτο που φανταζομουν σαν εφιαλτης ειναι αληθεια πια! δεν ,δεν,δεν,
    Ειμαι σκατα! λογικο να μην μπορω να κοιμηθω! να καθομαι κι να βλεπω τις φοτογραφιες μας απο τις στυγμες μας, να βλεπω το βιντεακι οπου μου υποσχοταν" αιωνια αγαπη!" , να διαβαζω τα τοσο ρωμαντικα γραμματα της κι να τρελενομαι! να θυμαμαι τιςς ομορφες στιγμες μας! να θυμαμαι! , να θυμαμαι!! να θυμαμαι!! κι να ειμαι ρακος!! να ξερω οτι σε λιγες μερες θα μπω στο τρελαδικο! κι δεν θα ειναι στο πλευρομου- μεταφορικα φυσικα! γτ. αυτο το κοριτσακι ηταν παντα το στιριγμαμου στις δυσκολες ωρες μου! ητανο φυλακας αγγλος μου!! οταν ενιωθα μοναξια την εφερνα στο μυαλο μου, εμπενε στον φανταστικομου κοσμο κι με εκνε καλα! εκειπου θα ειναι και τωρα, γτ. για μενα δεν χαθηκε ακομα! -κι φυσικα δεν θα την ενοχλω, αλλα θα την φανραζομαι! αλλα κοροιδευω τον εαυτομου!!
    Σε λιες μερες θα ειμαι στο τρελαδικο! θα ειμαι κλειστος - ειδικα την αρχη γυρο απο 4 τοιχους! -δεν θα τα παρατησω ομως ! δεν θα την κανω, θα κατσω εκει- Ποσο ομορφα, ποσο τελειο θαηταν να ηταν ακομα ερωτευμενη μαζιμου! θα ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙΜΟΥ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΜΟΥ ΝΥΧΤΕΣ

Senior Member
    Γιώργο ασε τα πισω και συγχώρεσε και εκείνην και τον εαυτο σου. Η συγχώρεση θα λυτρώσει την ψυχή σου και θα κάνει χώρο στην λήθη. Κράτα μέσα σου την αγάπη που ένιωσες και ένιωσε και εκείνη, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα απ' ολες τις πλευρές για να μπορέσει η σχέση να κρατηθεί. Έχεις έναν δρόμο δύσκολο μπροστά σου, κλεισε τις πορτες πισω σου για να μπορέσεις να τον περπατήσεις. ΄Μαζεψε τα κομμάτια σου, πάρε τις ευθύνες σου και προχώρα.
    Η υποθεση της σωτηρίας ή του χαμου του καθενος είναι μια αποκλειστικά δική του υποθεση, ασε τα δεκανίκια και πιστεψε ότι γρήγορα θα περπατήσεις μονος σου με ψηλά το κεφάλι, για να διεκδικήσεις με ίσους όρους και πάλι την ζωη.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Γιώργο, περιγράφεις όμορφα τις καλές και τις κακές στιγμές
    στη διάρκεια της σχέσης σου,
    αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν αρχή, μέση και τέλος.
    Δεν πειράζει που σκέφτεσαι τι ευθύνες έχεις,
    αλλά μην το παρακάνεις κιόλας.
    Ούτε να βασανίζεσαι σκεφτόμενος ότι το κορίτσι
    περνάει καλά ενώ εσύ μια δοκιμασία.
    Δεν έχει σημασία. Η ζωή κάνει κύκλους πάντα για όλους.
    Και τη ζωή μας δεν την καθορίζουν οι άλλοι.
    Εμείς την καθορίζουμε.
    Γι' αυτό δείξε ανωτερότητα και δύναμη
    και επικέντρωσε στο να γίνεις τελείως καλά
    εκεί που θα πας τώρα.
    Και βρες τι μπορεί να σε κάνει να περνάς λίγο καλά και ήρεμα.
    Κι όταν ξεμπερδέψεις με το καλό και θα 'σαι δυνατός
    και με καθαρό μυαλό,
    όλα θα πάρουν το δρόμο προς το καλύτερο.

Junior Member
    Μπορείς να κρατήσεις φιλε μου, όλες τις όμορφες στιγμές που πέρασες με το κορίτσι σου στο μυαλό σου και νάναι η συντροφιά, το παρεάκι σου στο ψυχιατρείο.
    Μπορείς να ονειρεύεσαι την επόμενη συνάντηση σας, όταν θα είσαι δυνατός και απαλλαγμένος από την πρέζα.

Μπορείς να στρέψεις στην πρέζα όλη την οργή και την πίκρα σου, γιατί αυτή είναι που μπήκε ανάμεσα σε σένα και το κορίτσι σου.
    Ξέρεις η πρέζα φέρνει κοντά στους χρήστες ανθρώπους που μπορεί να τους αγαπήσουν αλλά να ξέρεις (το ξέρεις) ότι θα τους διώξει, όταν εκείνοι αρχίζουν να την πολεμούν φανερά.
    Ρίξε λοιπόν την ευθύνη εκεί που πρέπει.

Ευχαρίστησε την κοπέλα που στάθηκε έστω και λίγο δίπλα σου, που αντιμετώπισε όλα αυτά που μόνο αν είσαι "απ΄'εξω" μπορείς να καταλάβεις πόσο εξευτελιστικά είναι (ήταν) και για σένα τον ίδιο.

Να την θυμάσαι πάντα, όταν θα τρελλαίνεσαι για λίγη σκόνη, όταν θα νοσταλγείς την αίσθηση της μαστούρας.
    Και να προσπερνάς.

Σκέψου πόσο περήφανος θα είσαι όταν σταθείς απέναντι της καθαρός σε λίγα χρόνια. ΚΑΘΑΡΟΣ όμως....

Senior Member
    Συνεχίζεται το διαδικτυακό ψηστήρι...

Banned
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΣΑΣ

GILLAN ,JOANN, FRINI ,EDIM, ELIS και οποια αλλα παιδια ξεχναω - ζητω συγνωμη - θελω λοιπον σε ολους σας να πω ενα μεγαααλλοοο ευχαριστω! ευχαριστω γτ. μου φερνετε κουραγιο , μου δινετε δυναμη ωστε να αντεξω το τρελαδικο - μαλον οπως με διορθοσε μια ψυχη! μην το λεω "τρελαδικο" να το λεω κλινηκη,γτ. ακουγετε πιο καλα! κι εχει δικιο - πρεπει να μαζεψω οσο πιο πολυ δυναμη μπορω γτ. εκειμεσα θα ειναι καπως ασχημα τα πραμαα! ετσι μου παν! αλλα δεν με φοβιζει!
    Αμα σας πω οτι περιμενω πως κι πως να παω? κι αυριο αμα μου ελεγαν θα πηγαινα! θελω πολυ να παω! θελω πολυ να κανω κι κατι καλο για αυτο το "κορμι" που τοσο το βασανιζω! για αυτο το μυαλο που τοσο το εχω φρικαρει! για το κεφαλιμου που του εχω βαλει μεσα οτι ουσια εχει υπαρξει στην Ευροπαικη ενωση τα τελευταια 15 χονια!¨) - ενταξι μπορει ν υπαρχουν κι συγουρα υπαρχουν ουσιες που δεν εχω δοκιμασει- ¨)¨).
    Απο οτι μου λεν - δεν μπορω να γραψω λεπτομερειες ειδη το χω παρα κανει! - απο οτι εμαθα λοιπον σε λιγες μερες μινω μεσα , ο χορος ειναι καθαροσ - απο εμεπειριες κοπελιας που ητν μεσα πριν χρονο- απο τις σικες της λοιπον κουβεντες ο χορος ειναι ευρηχορος,μπορει να ειμαι με 1-2 ατομα μαζι στο ιδιο κελι, ευχομαι να ειμαι με καμια κοπελα χεχε, αλλα καλυτερα οχι γτ. απαγωρεετερο σεξ! χεχεχε, μαλιστα , θυμαμαι οτι ηταν το πρωτο πραμα που μου ειπε, κι με εντονο υφος! σαν την ρωτησα για την συγκεκριμενη κλινηκη! ¨) , Μου ειπε οτι θα ειμαι συνεχεια σε κλειστο χωρο, δεν υπαρχειουτε προαυλισμος! δεν θυμαμαι αν εχει παρθυρα! μου ειπε οτι τα παντα ειναι ασπρα! τοσο πολυ ασπρα που οταν βγηκε ειχε προβλημα με τα χρωματα! λεTε να ειναι σαν τα "λευκα κελια" που ειχαν οι συντροφοι Ουλρίκε Μάινχοφ ,Γκέρχαρντ Μύλερ κι τα αλλα ιστορικα κι θαρραλεα στελεχοι της επαναστατικης οργανοσης "Φράξια Κόκκινος Στρατός -" R.A.F."- ! :) .
    Aλλες εμεπιριες που ειχε αυτη η κοπελα - η οποια παρεπιπτοντος την πετυχα την ωρα που "επινε" - ετσι λοιπον αλλα που μου ειπε ειναι οτι τα κτιρια μπορει να ειναι πολυ παλλια αλλα ανακενισμενα κι προσεγμενα! , υπαρχει αρκετος χορος , δεν θα μαστε ο ενας πανω στο αλλον δλδη! υπαρχουν χοροι κι πραματα τα οποια μας προσφερουν ασχολεια για τον ελευθερο χρονο μας. Το φαγητο ειναι αξιοπρεπες μου ειπε οτι αμα πινας τρογετε¨) - ενταξι , δεν θα ειναι σαν τις μπριζολιτσες που ετρωγα το καλοκαιρι απο τα χερακια μιας κοπελας.¨), ¨).
    Εκει που την ρωταγα πιο επιμονα ηταν για το προσωπικο,τους ψυχιατρους αλλα κι τους ασθενεις της κλινηκης. Η απαντηση της δεν ηταν τοσο ξεκαθαρη , απο την μια μου ελεγε οτι το προσωπικο ειναι πολυ ευγενικο ,ευχαρηστο κι σε σεβονται κι απο την αλλη μου ελεγε οτι την εβριζαν την εσπροξαν σε καποια φαση ,εξου κι ο λογος που την εκανε. Γτ. η συγκεκριμενη κοπελα που μου ειπε τις εμπειριες της εκαταε γυρο στις 5 μερες κι την εκανε! δεν αντεξε ! Ταυτοχρονα ομως μου ειπε - με απολυτη ειλικρίνεια -οτι το εχειμετανιοσει πολυ που εφυγε! οτι κανουν δουλεια εκει περα , οτι να κατσω, να τους ακουω , να πηγαινω με τα νερα τους κι θα γινω καλα !
    Συμπρασμα αποολα τα παραπανω ειναι οτι δεν μπορω να παρω κι πολυ σοβαρα τις κουβεντες της κοπελιας αυτης! καταλαβαινετε τους λογους ετσι? οτι κι να μου πε παντος αυτη η οποιος λλος εχει παει , εμενα δεν με πολυ ενδιαφερει! εμεν με ενδιαφερει να παω εκει να κανω οτι μου λενε! να τους ακουω! αφου εχουν την εμπειρια κι ειναι η δουλεια τους!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΣΤΕΡΙΤΙΚΑ ! - πραγμα που εδω κι εκει δεν τα καταφερνα, αφου παντου εβρισκα την 3-4 μερα την "ουσιαμου".ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟΜΟΥ! ΝΑ ΤΟ ΔΑΜΑΖΩ! ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗΜΟΥ ! ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΠΙΡΑΣΜΟΙ ΜΟΥ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙς ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟΜΟΥ ΚΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ! ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟ ΠΙΡΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ!
    Μετα , κι μολις φυγω απο την κλινηκη, οταν ξανα ερθω στην "κολαση" στους πιρασμους μου , θα πρνω την ναλτραξονημου! την ασπιδα μου προς την ηρωινη! "ασπιδα" λεγετε γτ. δεν αφηνει την ηρωινη να δρασει στο μυαλο! κι ειναι αληθεια το εχω κανει, εχω πιει κι δεν καταλαβα τποτα! ειναι τσαμπα το τραβηγμα, τα λεφτα κι σου χαλαει κι το στομαχι ,σαν γευση ενοω , οχι οτι κανει κακο!
    Αυτα ονειρευομαι, αυτο ειναι το σχεδιομου για τις πρωτες μερες μου τον πρωτο μηνα δλδη! αφου μετα , οταν πλεον θα εχω βγαλει αυτην την "ουσια" απο μεσα μου αρχιζει το συμαντικο! αρχιζει η ψυχοθεραπειαμου!! εκει ειναι το νοημα , εκει ειναι η πραγματικη "ουσια" αυτη η "ουσια" που θα με κανει ξανα ανθρωπο, ξανα να εχω ρλρφχω στο κορμιμου κι στην σκεψημου! αφου αυτο θελω εδω κι 2-3 χρονια!!!

Senior Member
    η κλινικη δεν ειναι τοσο χαλια...αντεχεται γενικα απλα πρεπει να εισαι αποφασισμενος.. σιγουρα θα ερθουν στιγμες που θα θες να τα σπασεις ολα εκει μεσα αλλα θα υπαρξουν και στιγμες καθαρσης, γαληνης και πραγματικης ηρεμιας οι οποιες εχουν πολυ μεγαλυτερη αξια! Η πρωην κοπελα σου εχει δικιο.. Ειναι ανεφικτο -οσο και να θελουμε- να αγαπησουμε και να μεινουμε διπλα σε ενα ατομο που δεν αγαπαει τον εαυτο του.. Γιατι στο τελος γυρναει μπουμερανγκ σε μας... Αρρωσταινουμε και εμεις οποτε αντιλαμβανεσαι οτι 2 αρρωστοι ψυχικα ανθρωποι δεν πανε πουθενα! Γινε καλα για σενα και μονο. Αν το θελει η μοιρα θα ξαναειστε μαζι, αν οχι παμε για αλλα! Ετσι ειναι η ζωη. Αποδεξου το και προχωρα! Θα βρεθει και αλλη κοπελα να σε αγαπησει και να νοιαστει για σενα αλλα ΓΙΝΕ ΚΑΛΑ. Σε αυτον τον βουρκο (των ναρκωτικων ουσιων) μονος σου μπηκες και μονος σου θα βγεις. Καντο οσο ειναι ακομα καιρος, πριν να ειναι αργα! Ειναι κριμα πραγματικα!

Banned
    Πραγματι , μονος μου μπηκα! κι θα θελα να πω οτι οσοι λεν πως τους ριξαν στα ναρκωτικα -εκτος απο εξερεσεις βεβαια - ολοι οι αλλοι που το λεν ειναι ντροπη ! τουλαχιστον! γτ. δεν υπαρχει με το ζορι! τι? σου ανοιξε κανεις το στωμα κι στο βαλε μεσα? κι στο κανε καθε μερα κιολας για να εξαρτηθεις? η αυτο που λεν οτι τους κερναγαν καθε μερα!
    Ποιος ειναι αυτος που κερνα καθε μερα να τον κανω φιλο! μ κολλητο!!! μακαρι να υπηρχε τετοιος!! τοσα χρονια δεν εχω βρει καποιον ποτ καθε μερα να μου εβαζε να πιω τσαμπα πρεζα!! μονο σε καμια γκομενα μπορει να γινει αυτο, κι παλυ με κοκα ! κι με σκοπο το σεξ! οχι για την καλη της ψυχη!
    Το ζητημα ειναι να βρουμε το θαρρος ολοι οσοι εχουμε αυτο το προβλημα, να βρουμε το θαρρος αλλα και την αληθεια να παραδεχτουμε οτι ΕΜΕΙς ΦΤΑΙΜΕ, μαλον επειδη δεν κανει να μηαω για αλλους , ΜΟΝΟς ΜΟΥ ΕΠΕΣΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΚΟΛΗΣΑ!! ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ , ΤΟ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΙΩ ΚΑΘΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΨ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΥΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ! ΕΓΩ ΚΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑ!! δεν μου φταιει ουτε η μαναμου, ουτε η γκομενα που με παρατησε, ουτε η γκομενα ου με κερασε πρωτη φορα! γτ. αμα ηταν ετσι θα ειχα πιει μονο οταν ειμουν μαζι της - στα 18μου δλδη- κι οταν με αφησε για τον γκομενο της θα επρεπε κι εγω να κοψω! αλλα συνεχησα! αρα φταιω!!
    Σε λιγο καιρο "τα λεμε" θα με χασετε για κανα μηνα, μπαινω σε μια κλινηκη!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    γιωργο σου ευχομαι να κανεις μια καινουρια αρχη, να μηδενισεις το κοντερ και να ξανααρχισεις.. Αρκετη αυτοκαταστροφη μεχρι τωρα.. Φτανει..

Senior Member
    καλη συνεχεια..πιστη, υπομονη και επιμονη! Ολα μπορουν να ξεπεραστου αρκει να το θελεις πραγματικα και να χεις σωστους συμμαχους...! εις το επανειδειν!

Banned
    Το παραπονομου ειναι οτι με ενημεροσαν τελευταια σρτυγνη! λιγες μερες πρι φγω! παρασκευη φευγω ! σημερα μου το παν! παρα οτι ειχαμε συμφωνησει λογο της δουλειαςμου! 10 μερες! ωστε να κανονησω ,να προγραμματησω τα πραματα κι υποχρεωσεις μου!
    Αποτελεσμα τον παρα πανω ειναι να εγινα "βεγγος" λιγες μερες πριν την εισαγωγη μου! μονο ηρεμια κι γαληνη δεν μου φερνει! τι να τουσ κανω? τι να τους πω? Φυσικα κι δεν εγινε κατι κκο! κατι το σοβαρο τοσο ωστε να με κανει να χασω την θεραπειαμου!απο την αλλη ομως φανταζομαι τι με περημενει κι χαζευω! τρομαζω!¨),.
    Οπως ειπα κι καπου αλλου ετυχε να πετυω - να συναντησω μια κοπελα που ηταν πριν λιγα χρονια στην ιδια κλινηκη με εμεναν! τη τυχη! την ειχα γνωρισει κοντα δο μηνες πριν! οταν εκανα τις πρωτες ενεργειες, την ξανα βλεπω τωρα! ¨)¨)
    Την ρψταγα συνεχεια! δεν την αφηνα να φτγει, λογικο ειναι αφου ειναι ο μονος ανθρωπος που ξερω να χει παει! ιναι η μονη που εχει πραγμαικη εμπειρια απο εκει μεσα! με φρικαρε! με πειρε απο νατω σαν μου ειπε οτι δευτερα μπηκε πεμπτη βγηκε!!!χεχεε, ο λογος που εκατσε τοσο λιγο εχει να κανει μετον χαρακτηρα της, με το οτι τσκοθξκε , πιαστηκε στα χερια με αλλους! . Εμενα δεν παιζει να με διοξυν για κατι τετοιο! ειμαι πολυ ηρεμος, δεν θα τσακοθω , ξερω κι μπορω να αποφευγω τσακομους - δεν με νοιαζει κι ς με πουν "κοτα" αρκει να μεινω στην κλινηκη! αφου στους κανονες τους ειναι κι να μην τσακονεσε ! κι ν μην κανεις σεξ!ετσι κι καποια κουκλαρα να ιναι εκει ! θα κρατησω καθρ παθος! καθε ηδονημου! καθε τι που θα ηθελε να της "ορμιξω" χεχεχεχε.
    ΟΧΙ!!! σκοπος κι στοχος μου ειναι να σεβαστω στο μεγαλητερο δυνατο τους ορους κι τα ορια τους!! ΠΗΓΙΝΩ εκει για να με κανουν καλα! ο καθε ενς την δουλεια τιυ!! η δικια τους ειναι να με παραλαβουν εξαρτημενο! αρρωτο , με ουσιες κι να με κανουν καλα ! πρωτα στην αποτοξινωση! μετα στην απεξαρτηση! κι ταυτοχρονα να θεραπευτω κι σε κποιους ψυχισμους που εχω! ξερω πως δεν αρκουν οι 3-4 βδομαδες!εκει θελω να γιουν τα πρωτα βηματα! κι μετα σε καποια κλινηκη μς εξωτερικο προγραμμα κι συνεδρειες 3-4 φορες την βδομαδα! οπου ειναι σε 8 κυκλους- αν δεν κανω λαθος, σορρυ δεν τα θυμαμαι απεξω¨)¨). το θεμα ειναι να γινουν ιλα τα παραπανω σωστα! κι να γινει ο ασθενης καλα! απλα πραματα!
    Για να γινει θεροπεια,για να πετυχουν οι πρακτικες πρεπει να συνεργαστει κι ο ασθενεις!πραμα που θα τοκανω! να ειναι συγουροι!!
    Ευχομαι οταν ξανα γραψω εδω να ειμαι καλα!

Banned
    Το παραπονομου ειναι οτι με ενημεροσαν τελευταια σρτυγνη! λιγες μερες πρι φγω! παρασκευη φευγω ! σημερα μου το παν! παρα οτι ειχαμε συμφωνησει λογο της δουλειαςμου! 10 μερες! ωστε να κανονησω ,να προγραμματησω τα πραματα κι υποχρεωσεις μου!
    Αποτελεσμα τον παρα πανω ειναι να εγινα "βεγγος" λιγες μερες πριν την εισαγωγη μου! μονο ηρεμια κι γαληνη δεν μου φερνει! τι να τουσ κανω? τι να τους πω? Φυσικα κι δεν εγινε κατι κκο! κατι το σοβαρο τοσο ωστε να με κανει να χασω την θεραπειαμου!απο την αλλη ομως φανταζομαι τι με περημενει κι χαζευω! τρομαζω!¨),.
    Οπως ειπα κι καπου αλλου ετυχε να πετυω - να συναντησω μια κοπελα που ηταν πριν λιγα χρονια στην ιδια κλινηκη με εμεναν! τη τυχη! την ειχα γνωρισει κοντα δο μηνες πριν! οταν εκανα τις πρωτες ενεργειες, την ξανα βλεπω τωρα! ¨)¨)
    Την ρψταγα συνεχεια! δεν την αφηνα να φτγει, λογικο ειναι αφου ειναι ο μονος ανθρωπος που ξερω να χει παει! ιναι η μονη που εχει πραγμαικη εμπειρια απο εκει μεσα! με φρικαρε! με πειρε απο νατω σαν μου ειπε οτι δευτερα μπηκε πεμπτη βγηκε!!!χεχεε, ο λογος που εκατσε τοσο λιγο εχει να κανει μετον χαρακτηρα της, με το οτι τσκοθξκε , πιαστηκε στα χερια με αλλους! . Εμενα δεν παιζει να με διοξυν για κατι τετοιο! ειμαι πολυ ηρεμος, δεν θα τσακοθω , ξερω κι μπορω να αποφευγω τσακομους - δεν με νοιαζει κι ς με πουν "κοτα" αρκει να μεινω στην κλινηκη! αφου στους κανονες τους ειναι κι να μην τσακονεσε ! κι ν μην κανεις σεξ!ετσι κι καποια κουκλαρα να ιναι εκει ! θα κρατησω καθρ παθος! καθε ηδονημου! καθε τι που θα ηθελε να της "ορμιξω" χεχεχεχε.
    ΟΧΙ!!! σκοπος κι στοχος μου ειναι να σεβαστω στο μεγαλητερο δυνατο τους ορους κι τα ορια τους!! ΠΗΓΙΝΩ εκει για να με κανουν καλα! ο καθε ενς την δουλεια τιυ!! η δικια τους ειναι να με παραλαβουν εξαρτημενο! αρρωτο , με ουσιες κι να με κανουν καλα ! πρωτα στην αποτοξινωση! μετα στην απεξαρτηση! κι ταυτοχρονα να θεραπευτω κι σε κποιους ψυχισμους που εχω! ξερω πως δεν αρκουν οι 3-4 βδομαδες!εκει θελω να γιουν τα πρωτα βηματα! κι μετα σε καποια κλινηκη μς εξωτερικο προγραμμα κι συνεδρειες 3-4 φορες την βδομαδα! οπου ειναι σε 8 κυκλους- αν δεν κανω λαθος, σορρυ δεν τα θυμαμαι απεξω¨)¨). το θεμα ειναι να γινουν ιλα τα παραπανω σωστα! κι να γινει ο ασθενης καλα! απλα πραματα!
    Για να γινει θεροπεια,για να πετυχουν οι πρακτικες πρεπει να συνεργαστει κι ο ασθενεις!πραμα που θα τοκανω! να ειναι συγουροι!!
    Ευχομαι οταν ξανα γραψω εδω να ειμαι καλα!

Page 1 of 2 12 LastLast